Home » Analsex » Vilken härlig Hämnd!

Vilken härlig Hämnd!

Posted in Analsex, Hetero Sex

Dit finns folk av olika karaktär.
Vi kan kalla honom för Per och hans fru för Tina.Per är framgångrik men helt hänsynslös.Han har ruinerat många människor med en totalt skrupelfri affärsmoral.Lovar och lurar folk på pengar..stora belopp! Men är smart och vet skillnad på vad som är straffbart och bondfångeri.Hans fru Tina är en riktig överklassbitch som ser ner på allt och alla, så de passar bra ihop.Per lurade av min bästa kompis Janne en bra hacka inte så att han blev ruinerad men det var en bra smäll. När han krävde tillbaka pengar från Per så blev per hotfull och hänvisade till “kompisar” som kunde “ta hand” om min kompis så han skulle “sluta tjata”. Jag hämtade min kompis vid ett tillfälle när han var i fejd med Per.Jag satt i bilen och hörde bara deras utbyte av svordomar och tjafs.Jag fick bara en hastig glimt av Per.Det var det första och enda tillfället jag sett Per.Tina däremot känner jag till betydligt bättre.För många år sen jobbade hon på en parfymavdelning och jag jobbade i samma kvarter.

Nåväl några år senare är jag tillsammans med en annan kompis Johan och åker båt, han känner Janne som blev blåst av Per mycket väl.Vi lägger till vid en stor marina där det ligger en massa andra båtar. Vi går in på en pub och börjar prata med två tjejer.Vi har inga som helst problem att kontakt med tjejer nån utav oss.195 långa
blonda bredaxlade och vältränade.

Tjejerna berättar att de är på väg till en fest och undrar om vi vill hänga med till en av de stora villorna som ligger i närheten.Visst! vi hänger på ! vi kliver in på “festen” som verkar vara ganska död.Det kommer fram en man och hejar hurtigt och undrar vad vi vill ha att dricka.Bakom honom ser jag Tina och förstår därför att det är Per!!. Vi inbjudna på deras fest i deras villa! Jag viskar till Johan och frågar om han känner igen värdarna??? “Näe vadå” “de e den där Per som blåste och hotade Janne!” “De va som faaan” skrattade han nervöst och tittade på mig,”Ska vi ta tjejerna och sticka?” frågade han, “nej vi kollar läget ett tag” sa jag. Tina kom fram och hälsade och frågade vad jag hette. Ja vet inte varför men jag hittade på ett namn “Nisse” sa jag. Jag hörde Johan spruta ut drinkklunken man hade i munnen men han höll masken och och låtsades som han satt i halsen. Jag märkte på Tina att hon inte kände igen mig alls.Dels var det länge sen och vi talade sällan med varandra. Hon var dock snygg att titta på! “va har du i kikarn nurå?” sa kompisen. “Jag vet inte” sa jag ….

“Vi måste ringa Janne” sa Johan.Janne pustade och suckade “kan inte ni ta och bunta ihop den där grisen och hälsa från mig” sa han på skämt.”Han är ingen sport.. en lättberusad och lönnfet otränad 40 Åring”. Jamen ni måste hitta på NÅGOT” sa Janne.”Vi ringer senare” sa jag.

Vi gick tillsammans med tjejerna vi kom med ut på altanen till de övriga på festen och minglade lite. Johan gick fram till Per och började prata och riktigt fjäskade.Per blev jätte inspirerad av att Johan låtsades vara “jätte impad” av vad än Per berättade.Jag förstod att Johan spelade teater men gjorde det jävligt bra.Jag märkte att Tina stod och sneglade på mig då och då.Först blev jag illa till mods men jag låtsades som Johan..och började flörta tillbaka och låtsades vara intresserad. Tina är fortfarande snygg runt 40 10 år äldre än mig och 20 år äldre än tjejerna vi kom med. Jag tror att just det att hon trodde att hon konkurrerade ut tjejerna vi kom med,gjorde henne extra aktiv.Då flög fan i mig jag tänkte om jag fick henne på rygg skulle Janne tycka det var jävligt kul.Jag gick fram till Tina och började flirta hårt.Tjejerna vi kom med kom och slet i oss och ville att vi skulle sticka in till stan istället, men vi slingrade oss och sa att vi hade det “jättetrevligt” de tittade på oss och undrade nog om vi var kloka? det var en sån stel och död tillställning!Där stog jag och nobbade tjejen för den här “tanten”????.När tjejerna stack såg det ut som Tina blev väldigt mallig! “Vad sysslar du med” frågade jag Johan” jag vet inte men han är ju så dryyyyyyyyyyyyg” sa Johan. “Johan!” ropade Per och ville att “nya kompisen” skulle hänga med och titta på det “SSpAAAAAA” han byggt i källaren. Per var bra full coh Johan var “på g”.Folk droppade av undan för undan och jag och Tina stod och flirtade, Jag fyllde på hennes glas hela tiden och mitt eget också. Efter ett tag såg jag att Johan stod i trappan ner till källaren och viftade att jag skulle komma.Han gjorde samtidigt ett
Hysch tecken,så jag förstod att det var något bus på g.

I källaren hade Per bastu,pool och relax med bastuskåp.Johan pekade och fnissade..i ett av bastuskåpen satt Per och sov med öppen dörr och blottade sin lilla ynkliga snopp.Det immade rejält och bastun i komb med spriten hade gjort Per pömsig!Johan fick syn på en dörrstopp av gummi och tog upp den med ett riktigt busflin på läpparna. Han gick försiktigt fram och stängde dörren till Pers bastuskåp och låste dörren med hjälp av gummistoppen. Sen vred han upp volymen på musiken i bastun och stängde den angränsande mörkt rökfärgade glasdörren in till Per och släckte lyset.” va fan du e inte klok sa jag” “vadå? han kan väl få sitta och skrika lite sen kan vi väl låta Tina släppa ut honom och be henne hälsa från Janne” ha ha ha .” Nu kan ju du gå upp och sätta på Tina?? hon verkar ju sugen?”.”Jag tror inte hon vill nu” sa jag “men,kanske jag kan fixa en date när inte Per är närvarande”.”Äh! kom igen försök nu” sa Johan.Jag gick upp till Tina igen och hon höll på att ta adjö utav några till.Hon storlog mot mig och gick emot mig på lite ostadiga ben.Vi satte oss i soffan med varsitt nytt vinglas och pratade dvs hon pratatde och pratade och jag lyssnade inte utan stirrade på hennes bröst och ben omvartannat så att hon säkert skulle förstå att jag ville ta henne! Hon uppträdde mer som en uppvaktad skolflicka och var jätte smickrad! Sen gjorde jag den riktiga attacken och frågade om henne och Per,jag ville se hennes reaktion.Hon berättade ALLT!hur hon aldrig varit otrogen under alla år och att Per var fruktansvärt SVARTSJUK, “åh jag tror han skulle bli galen om han kom på mig med någon annan”.””Perfekt” tänkte jag. Johan gick ner då och då i källaren men visade med tecken att Per fortfarande sov.
jag började leda in Tina på frågor om relationer och sex.
Hon nappade direkt och vi berättade allt mer intima saker för varann.Hon började lägga sina händer i mitt knä då och då och kom allt högre upp på mitt lår.Plötsligt började hon undra var Per tagit vägen.
Jag låtsades naturligtvis inte veta utan gick fram till Johan som stod och pratade med en stupfull dam (granne) till Tina och Per.” Hon börjar undra var Per är” sa jag högt till Johan men fick svar från grannfrun ” jag tror han giksch i vägg med min gubbe ner till hick båten och då brukar dom inte komma tillbaksch”. “Perfekt igen” igen tänkte jag och hoppades att Tina skulle köpa förklaringen. “Typiskt Per sa Tina gå ner till båten med Göran när vi har fest” dom har säkert en flaska wisky med sig och då sover dom i båten!När hon förstod vad hon själv sagt tittade hon på mig och flörtade till! “BIngo” här skulle det bli action! Hon böjde sig fram för att kolla så att inte hennes pladdriga grsnne skulle se och drog upp min hand under kjolen.Jag kyste henne snabbt och Johan fattade läget och såg till att grannen kom hem.
Vi småhånglade och började prata om sexfantasier och vad vi provat. Hon satte på musik och vi började att dansa,”jag tyckte jag hörde att det bankade från bastun”
sa hon plötsligt. “jag springer ner och kollar sa jag” på väg ner hörde jag också dova dunkningar Tina följde efter och jag fick panik! När jag kom in i relaxen drog jag upp volymen ännu högre och när Tina kom in låtsades jag digga låten “macarena” jättemycket.Dansade och drog Tina intill mig och insåg att Per såg oss men inte vi honom bakom den rökfärjade glas dörren med lyset släckt inne hos honom.”Ska vi inte sänka lite” skrek Tina i mitt öra jag skakade på huvudet kysste henne och höjde lite till! Hon var nu helt med på noterna och började smeka mig medans vi dansade till macarena. Jag hoppades verkligen att Per höll på att krevera av att se sin “ädla fru” hålla på att förföra en 10 år yngre snygging! Då kommer Johan in med orolig min men fattar galoppen direkt.Tina blir lite konfunderad men när Johan börjar dansa med skrevet mot hennes bak tyckr hon det är kul och sexigt. Vi dansar och gnider och smeker henne mer och mer utmanande och vi blir superkåta alla tre!
Båda??? frågade hon Okey?? sa jag, hon nickade.

Tinas kropp är smal och slank hon hade sitt mörka hår uppsatt i en snygg “svinrygg” inte så stora bröst men underbara höfter och snygga långa ben sin slutade i ett par ljusa exklusiva pums. Macarena ställde jag på replay sen drog jag ner Tina på liggstolen i Relaxen så att Per skulle se “allt”.Johan började slita av sig sina kläder medan jag drog av Tina trosorna och lyfta upp hennes korta kjol.Tina jobbade fibrilt med att få ner mina byxor
jag såg på hennes blick att hon var riktigt tokkåt!

Hon puttade ner mig sittande i liggstolen med byxorna nere vid knäna. Jag böjde mig fram för att smeka henne mellan benen.Samtidigt hon gick upp på knäna framför mig i liggstolen, och böjde sig ner för att suga mig. När jag tog henne mellan benen kände jag att hon var dyngsur!
“Ni får göra vad ni vill med mig” skrek hon för att överrösta musiken. Johan gjorde segertecknet till mig och mot Per han har en kuk som är stor som en majskolv och min är rejäl den också. Tina sög mig så intensivt att det nästan gjorde ont, Johan körde in kuken i henne bakifrån då hon redan stod färdig på knä! Hon kved högt och försökte fortsätta suga mig medan Johan hårdknullade henne bakifrån. Jag vet inte vad som skedde men jag kände att jag höll på att få kåtslag av hela den surrealistiska situationen.”Gör vad ni will skrek hon igen” Johan skrattade och smiskade henne hårt på baken.
Hon slingrade och krampade och skrek när hon kom Johan kunde inte hålla emot han vände upp henne fort i sittade ställning och knullade henne i munnen och såg till att hon fortsatte att suga medan han sprutade en sats jag aldrig sett maken till inne i hennes mun sperman rann ren läng halsen ner mot magen det såg nästan lite grisigt ut! Tina verkade dock vara som i trans. Jag hoppade upp och tog en handuk och räckte till Tina hon torkade snabbt av sig. Jag la ner henne på rygg så att hon halvsatt i stolen,hon särade på benen och tryckte
mig intill sig och styrde ivrigt in min kuk.Jag försökte vrida oss så att Per skulle se kuken åka ut och in i henes kåtas otrogna fitta.Jag knullade henne så hårt och fort,hon kom två gånger till. Johan börjde piggna till igen och ställde sig grensle över liggstolen. Tina tog tag i hans kuk och börjde suga med så långa drag hon kunde Att se henne gapa så stort hon överhuvudtaget kunde
gjorde mig ännu kåtare. Johan tog tag i hennes huvud och började själv köra kuken in och ut i munnen på henne.Det blev för mycket för mig jsg sprutade hennes mjuka fitta full med min säd,och kollapsade ovanpå henne.Jag vilade några minuter och tittade på när johan vände sig omoch körde en 69 med henne,då kom hon igen! Herregud har hon ingen botten tänkte jag. Onykter och kåt 40 åring med två trettioåringar verkar vara rena dynamiten!Jag kunde höra något enstaka dunk ifrån Per om jag koncentrerade mig. Tina var för onykter för att ha koll.”Kan vi inte sänka musiken lite” skrek Tina.Johan skakade bara på huvudet och körde in den i munnen igen. jag kände att ståndet började växa igen jag flyttade undan Johan och hon började suga mig medan johan slickade henne.Lägg dig ner sa Johan till mig jag lyfte upp Tina och la mig på rygg i stolen.”Jag har aldrig provat analsex” sa Tina om hon inte ville eller ville han jag aldrig fråga ,för Johan visade att hon skulle rida mig,och hon lydde snabbt.ja ni får göra vad ni vill skrek Tina. Jonas spottade på kuken och hade ett himla bök tills han till slut tryckte upp kuken i baken på henne hon stelnade till coh skrek till” gjorde det ont frågade Jonas “nej jag kom” sa hon.Johan fortsatte och knulla henne i baken och jag fittan det kändes lite underligt att känna johans pung dunsa mot min, så jag bytte hål kröp upp så hon fick suga av mig igen,vilken härligt kåt slyna tänkte jag och släppte hela satsen i munnen på henne.
Johan var också helt slut men bytte hål och knullade hennes fitta så hårt att hon skrek säkert av både njutning och smärta.Den bilden ser jag framför mig när jag runkar ärmJohans jättekuk som åker som en vevstake ut och in i hennes skreva och hennes långa slanka ben vars hälar hon trycker in i Jonas skinkor för att mana på honom!Vi kysstes alla tre och hon gick in på toa. Nu drar vi! sa Jonas.Vi rafsade ihop kläderna vinkade till per genom glaset,sänkte volymen och SPRANG till båten!
Vilken Hänmd Janne!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.