Home » Fetish » Vår avslappnande helg del 2

Vår avslappnande helg del 2

Posted in Fetish, Kinky

Del 2
Jag vaknar sakta och mjukt, där jag ligger fastspänd i min blöja som från kvällen innan är fylld med sperma och kiss. Mia måste ha gått upp tidigare för jag varken ser eller hör henne.
Naturen börjar trycka på igen, magen knyter sig och urinblåsan är överfylld och pockar på uppmärksamhet. Jag släpper kontrollen över urinblåsan och låter mitt kiss flöda ut genom penisen rakt ut i blöjan. Jag känner den varma känslan sprida sig över hela mitt underliv innan blöjan hinner suga upp det varma och härliga innehållet från urinblåsan. Tydlig lukt av urin sprider sig i rummet. Lättnadens känsla är total när kisset slutat droppa från min penis. Men snart börjar magen mullra igen, helt återställd från lavemanget igår är jag tydligen inte, jag försöker hålla mig men kommer snart ihåg vilken situation jag är i och med en mycket pinsam och underdånig känsla krystar jag till och känner hur min blöja fylls av en varm, kletig och illaluktande sörja. Mina tarmar arbetade ut en ordentlig laddning bajs, känslan av pinsamhet övergick snabbt i en avslappnad och mysig känsla av att ej ha någon kontroll. Efter att ha njutit en stund av det varma och klibbiga i min blöja sluter jag ögonen igen och somnar.

Jag vaknar upp med ett ryck, ett hånskratt fyller hela rummet där jag för några sekunder sedan sov. När mina ögon vant sig vid ljuset som flödar in genom fönstret på ena vägen ser jag Mia stående endast iförd lårhöga läderstövlar med hög klack, bredvid henne stog en kvinna jag aldrig sett förut, hon var mycket vacker men hade ett något skrämmande över sig. Hon såg mycket självsäker ut och var endast klädd i en läderbody som var otroligt sexig. Här stod de båda sida vid sida och tittade på mig och skrattade och kommenterade mig.
-Nej men är vår lilla äckliga bajsslyna vaken sa Mia.
-Ja har du sett det lilla svinet har vaknat sa den andra kvinnan.
Jaha ditt lilla äckel låt mig presentera din andra härskarinna idag, detta är Sandra. Vi skall ha det jättemysigt jag och Sandra och du skall hjälpa oss med allt annat. Du skall lyda både mig och Sandra blint, vi vet ditt eget bästa och kommer att använda dig som en sexleksak under dagen. Är det förstått frågar Mia och spänner ögonen i mig.
Jag nickar lite generat, och Sandra reagerar direkt:
-Svara tydligt när vi sänker oss till att fråga dig något! Du är tyst när du inte blir tilltalad och du svarar tydligt när vi frågar något.
Ja säger jag ännu mer generad av att ha blivit tillrättavisad av en främling.

Sandra fortsätter med en hög och dominant ton:
Vad har du i blöjan?

Jag blir illröd i ansiktet och tycker att det är otroligt pinsamt men vågar inte annat än att svara
-Jag har sperma från igår, kiss och bajs från idag i min blöja. Svaret jag får från Sandra förvånar mig.
-Nu var du duktig, sa hon och sträckte sig fram för att klämma lite på blöjan mellan mina ben. Du kommer att använda blöja även idag både för att du inte får gå på toaletten men även för att du inte skall komma åt din lilla stinkande kuk.
Sandra tittar på Mia och frågar om hon får byta på blöjhoran och Mia nickar och konstaterar att hon får göra vad hon vill med slynan, han är din likamycket som min idag.
Sandra ler mycket nöjd och sticker en hand under min stjärt och klämmer åt, hon suckar till och säger att här var det mycket bajs, jag tror att vi får byta på dig i duschen. Hon släpper loss mina armar och rycker tag i kopplet och skriker åt mig att följa henne. Vi går in på toaletten och jag får ställa mig i duschen Sandra ställer sig på knä framför mig och knäpper loss tejpen från blöjan, hon låter den glida ner över mina ben. Hon viker blöjan och säger
-men titta på dig ditt lilla bajsluder, du är helt täckt av kiss och bajs.
Hon har helt rätt, hela mitt underliv är täckt med en mycket illaluktande sörja.
Sandra börjar spola av mig med duschen, vattnet är mycket kallt men det gör verkan och ”sörjan” spolas bort från min penis och pung. Jag beordras att snurra runt och böja mig framåt och avföringen spolas bort från mina skinkor och anushål. Jag beordras att tvåla in mitt underliv ordentligt, jag tar tvålen och sätter mig på huk för att komma åt ordentligt och gör mig riktigt ren med tvål. En ny avsköljning och jag är så gott som ny.

Jag leds in i sängkammaren igen, Mia ligger och smeker sig själv på brösten och klitoris i sängen. Hon frågar Sandra om de inte skall mysa en stund, och givetvis skall de göra det men Sandra vill sätta på mig en blöja innan de börjar. En blöja är redan framlagd och jag får lägga mig på golvet för att få en ny och torr blöja, men innan Sandra sätter fast den känner jag hur hon smörjer in mitt stjärthål med glidmedel och min kropp spänner sig i en båge när hon bryskt trycker in en analplugg av ordentlig storlek i min stjärt, analpluggen är av den typen att den skall pumpas upp i storlek när den är införd i stjärten för att den skall sitta kvar ordentligt. Och Sandra pumpar upp den och jag känner hur den växer inuti mig. När hon är nöjd spänner hon fast blöjan över mitt underliv. Hon rycker tag i kopplet och leder fram mig till kortsidan av sängen där hon binder fast kopplet i sänggaveln.

Kopplet är bundet på ett sådant vis att det ger mig mycket lite rörelsemöjlighet så jag sätter mig på min plats och kan enbart se hur de två kvinnorna börjar smeka varandra sakta, mjukt men med en otrolig intensitet och inlevelse. Omvärlden har helt försvunnit för mina två härskarinnor när de lägger sig i en mycket hetsig 69, de slickar varandra till otaliga orgasmer och de skriker ut sina känslor högt. Jag ser tungor, fingrar händer som smeker nyper nafsar slickar överallt på häskarinnornas kroppar. De njuter otroligt. Min slavkuk står som ett hammarskaft i blöjan men jag vågar inte smeka mig själv, jag vet att jag då skulle få mycket straff, jag får nöja mig med att sitta här och njuta av synerna och lukterna från dessa två uppenbarelser.
De har nu lugnat ner sig och ligger och håller om varandra, underbart avkopplade och sexuellt utmattade. Båda slummrar till en liten stund, Mia vaknar med ett ryck och rusar upp ur sängen. Hon lossar mitt koppel och säger åt mig att lägga mig på rygg, hon sänker sedan underliv över mitt ansikte och mycket snabbt börjar hon att kissa rakt ner i min mun.
-Du skall dricka varenda droppe, säger hon skarpt och jag gör allt för att svälja hennes gyllene droppar. Härligt salt underbart ljumnen vätska forsar in i min mun, jag sväljer och sväljer men har inte en chans att hinna dricka allt som kommer ur Mias underliv. Det rinner ned för mina kinder och bildar små pölar av kiss på golvet. När kisset slutat rinna ur Mia sänker hon ned underlivet ytterligare och säger åt mig att slicka henne ren. Hon smakar könssafter blandat med urin, en helt underbar doft. Jag slickar henne noggrant mycket ren.

Sandra har givetvis vaknat och sitter i sängen och smeker sig sakta över sitt kön när hon ser hur Mia behandlar mig. Hon reser sig upp när Mia är nöjd med sin rengöring, hon kommer fram till mig och rycker tag i mitt hår och säger åt mig att slicka golvet torrt från min häskarinnas gyllene droppar. Om vi ger dig något så vackert så får du givetvis inte slösa bort något av det säger hon och ger mig en örfil. Jag vänder mig på alla fyra med blöjstjärten i vädret och börjar lydigt slicka upp Mias urin som jag ej hunnit med att dricka upp innan.
När jag fått golvet rent från urin skall jag lägga mig på rygg igen och Sandra sätter sig mellan mina ben och knäpper upp min blöja, sätter sig över den och kissar i min blöja. Samtidigt börjar hon att smeka min penis med långa underbara drag runkar hon den redan mycket upphetsade kuken. Jag blir efter bara några drag tvungen att be om att få komma i en orgasm. Sandra ler och tittar på Mia som nickar. Sandra ger mig en order om att låta min äckliga slavsäd spruta och jag börjar skaka i en helt otrolig orgasm. Mia sträcker fram sina händer och låter mig spruta sperman i hennes kupade händer. När orgasmen har skakat mig från grunden och en underbar avslappnande känsla sprider sig i kroppen sträcker Mia fram sina händer och säger åt mig att slicka henne ren från min äckliga slavsäd. Jag älskar sperma och slickar girigt upp min egen säd från hennes händer.
-Tack underbara härskarinnor, säger jag, tack för att Ni är så goda mot mig.
Sandra knäpper fast min blöja runt mitt underliv igen, betydligt tyngre än förut när hennes och min urin har blandats där.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.