Home » Hetero Sex » Utomlands

Utomlands

Posted in Hetero Sex

“Då så… -Då tackar jag för idag så ses vi samma tid i morgon”, avrundar vår kursledare samtidigt som hon reser sig upp från middagsbordet.
När hon avlägsnat sig så börjar alltfler deltagare skruva lite besvärat på sig och droppar en- efter en av i den mörka natten.
Jag frågar om vi ska leta oss tillbaka till hotellet och du håller genast med innan vi också tackar för oss och reser oss upp från bordet.
Vårt hotell ligger lite avsides från själva centrum av byn, men inte längre än att vi beslutar oss för att promenera den dryga kilometer som det rör sig om.
Det är fortfarande minst tjugofem grader varmt i luften fastän solen gått ner för länge sedan och vi talar om hur skönt det är att kunna gå omkring i T-skirt och kortbyxor så här sent på kvällen.
“Så här varmt är det aldrig i Sverige”, filosoferar jag och du nickar men beklagar samtidigt att man blir alldeles svettig bara av att promenera i den här medelhavsvärmen.
“Fast jag gillar ju när du är varm”, försöker jag och lägger armen runt din midja medan vi går.
Du ler snabbt och förklarar att du ändå vill duscha när vi kommer tillbaka till rummet.
Jag drar in den varma nattluften genom näsborrarna och njuter av dom söta dofter som kommer från exotiska blommor längs promenadvägen.
När vi närmar oss hotellet har alla trafikljud och allt sorl lämnats bakom oss. Det enda som hörs är gräshopporna som spelar i gräset en bit bort. Jag känner mig mätt, glad och lite uppspelt medan vi vandrar vägen fram. Armen runt din midja glider ner en aning och jag känner med handen över din bak innan jag försiktigt frågar om jag får smeka dig lite innan vi somnar.
“Klart du får”, svarar du leende och stryker snabbt en hand mot min axel.
Klockan är över 01.00 och hotellområdet är nästan helt mörkt när vi letar oss fram längs loftgångarna till vårt rum.
Jag klär av mig medan du duschar och går naken ut i mörkret på balkongen. Det är verkligen kolsvart och fast jag anstränger mig hårt går det inte att se havet som bara ligger en liten bit bort.
Jag tänker på din varma, mjuka kropp och känner hur det pulserar i lemmen samtidigt som den sväller och blir tung. Jag lutar mig fram mot räcket och njuter av hur vinden fläktar
svagt och kuken får gunga fritt i luften.
När jag kommer in i rummet igen så har du duschat färdigt och drar lite på munnen medan du sneglar på den välfyllda banan som hänger mellan mina ben.
Jag lägger mina händer på dina axlar och vi kysser varandra djupt medan du greppar staken som en ledstång. Du vrider skönt med handen samtidigt som du drar den fram- och tillbaka.
“Mmm…-Värst vad den här är grov då”, viskar du retsamt och undrar om det visar på hur sugen jag är.
“Kanske det”, svarar jag flämtande medan du fortsätter smeka och känna. “Men jag skulle nog också behöva duscha av mig”, lägger jag till och kysser dig igen innan jag drar mig tillbaka in till duschen.
Jag duschar snabbt och när jag går ut i rummet igen så ropar du från balkongen.

Jag lämnar handduken på sängen och går naken ut till dig. Du vilar med underarmarna mot räcket och står vänd med ryggen mot mig.
Jag omfamnar dig och kysser dig mjukt i nacken samtidigt som jag njuter av att känna din sköna bak mot lemmen.
Du särar en aning på benen och jag styr in lite av kuken innan jag greppar räcket på båda sidorna av dig och kysser dig bakom ena örat.
Tillsammans njuter vi av värmen, tystnaden och den ljumma havsbrisen medan jag sakta och ömt knullar dig bakifrån.
“Mmm… -Lyssna på vågorna”, viskar du och jag skärper min hörsel för att uppfatta dom långa, dova rullningar som går att ana genom mörkret.
Vi fortsätter tysta att njuta och jag tar dig med långa, långsamma drag en stund innan jag föreslår att vi ska gå till sängen.
“Men det är så skönt här… -Kan vi inte bara fortsätta”, tycker du och svänger lockande med baken.
“Okej… -Men jag kan nog inte hålla på speciellt länge”, varnar jag och smeker med händerna längs baksidan av dina härliga lår.
“Det gör inget… -Kör på du bara”. “Du får göra skönt för mig senare”…
Jag tar tag i dina höfter med båda händerna och passar på att nyttja dig helt själviskt efter behag.
Ibland hårt och ibland mjukt. Omväxlande med långsamma eller hetsiga drag medan du står still och förefaller oberörd.
Efter en stund stannar jag upp och njuter medan staken får spruta som den vill inuti dig.
Jag lutar mig fram och håller om dig samtidigt som jag kramar dig i nacken.
“Är du redan klar ?”, frågar du viskande och vrider lite på huvudet åt mitt håll.
“-Helt färdig”, svarar jag och kysser dig på ena axeln.
Jag drar loss lemmen ur dig innan vi omfamnar och kysser varandra kärleksfullt.
Du flämtar en aning innan du viskande förklarar hur sugen du blivit och att du gärna vill att jag slickar dig lite…
Vi går in till dubbelsängen och du sätter dig långt ut på kanten med benen kraftigt isär. Jag drar med tungan längs insidan av dina lår medan jag kryper fram på knä och sedan prövande kysser dina blygdläppar.
Du tar stöd med händerna mot sängen och tittar intresserat på medan jag lapande känner med tungan runt omkring i fittan. Slickar dig med långa drag och ibland dyker ner och suger lite på klittan.
Jag nafsar löst på dina blygdläppar och biter lite försiktigt när jag turas om att sluka dom hela med min mun. Din andhämtning ökar när jag gör tungan hård och fortsätter kittla med tungspetsen på din känsliga knapp.
Jag tittar upp och möter din blick medan jag försiktigt provar att suga dig allt kraftigare. Du lutar huvudet bakåt och suckar njutningsfullt en stund innan du lägger dig ner på rygg.
När jag fortsätter slicka dig med bred tunga så märker jag förvånat hur kuken börjar växa igen.
Jag kryper upp på alla fyra över dig och ser att du ler när du upptäcker lemmen som släpar tungt mot ditt ena lår. Du sträcker fram en hand och börjar prövande att mjölka mig medan du roat ser mig i ögonen.
“-Här är det visst någon som vill ha mer”, viskar du glatt medan jag stönar och känner hur staken blir allt grövre av din behandling.
Du penslar dig själv skönt med kuken när jag flämtande frågar om jag får sätta på dig igen.
“-Okey… -Serve yourselfe”, svarar du fortfarande glatt och leder staken till din öppning med handen.
Det är underbart skönt att tränga in i dig igen och vi njuter båda medan jag sakta drar med långa drag ut- och in. Du är varm och våt och från skötet hörs slurpande och sugande ljud när jag tar dig allt djupare.
Efter en stund slår du benen runt mig och berättar flämtande och utförligt hur skönt det är i fittan. Som väntat gör det mig ännu ivrigare och du uppmuntrar mig när jag tar dig hårdare och omväxlande med långa och snabba drag.
Vi stannar upp och njuter otyglat när det går för oss båda och efter en lång stund faller jag utmattad ihop bredvid dig…

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.