Home » Hetero Sex » Ung Kvinna

Ung Kvinna

Posted in Hetero Sex, Onani

Jag satt på en av alla chatt´s som finns och fick kontakt med en yngre kvinna som satt hemma och var ensam för hennes sambo var på tjänsteresa. Det visade sig att vi bodde i samma kommun och efter en stunds chattande så kom vi överens om att prata i telefon, hon fick mitt nummer och efter en stund så ringde hon. Hennes röst lät pigg och fin vi fick kontakt direkt och kände att kemi stämde. Efter någon timmas samtal så bjöd hon hem mig till sig det visade sig att hon bodde ca 10 min ifrån mig om man åker bil vill säga. Jag tänkte att detta kändes spännande och jag tänkte att det kan säkert inte skada.

Jag parkerade min bil på en av områdets ästparkeringar och gick sedan in i porten, kontrollerade våningsnummret på namntavlan och tryckte sedan ner hissen. När jag var uppe på rätt plan så gick jag och sneglade på dörrarna när jag sen såg rätt så ringde jag på dörrklockan, det tog ca 1 minut innan jag hörde rasslet i låset, var först tveksam att det var rätt dörr men när den väl öppnades så blev jag bombsäker för där stog hon.

Lisa log sött och jag blev nästan stum över hur vacker hon var men fann mig snabbt och log tillbaka och sa hej det är jag som du bjöd hem. Hon skrattade och bjöd in mig i lägenheten. Hon frågade om jag var kaffesugen och jag svarade att det är jag också, hon log pillimariskt och for ut i köket. Jag kunde inte undgå att granska henne en aning för hennes klädsels skull. En smakfull kjol som visste hur den satt sen dessutom en blus med djup urigning, hjärtat slog en volt och min mandom började vakna till liv.

Lisa bad mig sitta ner i vardagsrumssoffan, ur stereon hördes en lugn avslappnande musik och på bordet stog det levande ljus tända. Mmmm vilken skön stämning tänkte jag.
Efter en stund så kom Lisa in med rykande kaffemuggar som hon satte ner på bordet och frågade artigt om jag önskade mjök och socker. Jag tackade ja till mjölk sen satte hon sig ner i en till synes skön fotölj. Jag frågade när hennes man väntades hem och hon svarade att det lär dröja minst ett par månader för han jobbar i Kina. Ojdå sa jag hur länge har han varit där. Hon log mot mig och frågade om vi skulle diskutera hennes man länge? Nejdå sa jag vi avslutar det samtalsämnet direkt.

Jag såg att hon hade sjunkit ner en bit i fotöljen jag satt i stort sett mitt emot henne. Hon log mot mig och frågade ifall jag anade varför hon ville ha manligt besök? Berätta sa jag kort till svar. Nej sa hon men jag kan visa dig. Hon började knäppa upp sin välfyllda blus och släppte ut sina sexiga bröst och smekte sina bröstvårtor. Jag blev lite paff men fann mig snabbt och log mot henne. Jag skulle just säga nått när hon förde sitt finger mot sina läppar för att visa mig att jag skulle vara tyst. Sen särade hon sina lår och jag såg ett par stayups. Hon höjde musiken en aning sen fortsatte hon att smeka sina böst inför mina ögon. Min kuk började nu hårdna och jag hade svårt att sitta still.
Snart hade hon låtit kjolen glida upp över låren och jag kunde skönja ett par minimala mycket sexiga trosor.

Hon gled ur blusen och kjolen kvar hade hon stayups och sina sexiga trosor, glömde säga att hon hade ett par höga stövlar också. Hon smekte sin kropp och tog fram en löskuk som hade legat gömd under fotöljen och började sakta leka med tungan över den. Hennes leende blick hade förvandlats till en kåt kvinnas blick och hela hon lyse sensuellt. Hon frågade efter min ålder och jag sa 46. Mmmm sa hon du är gubbe jag är bara 28. Ta fram din gubbkuk nu och smek den. sagt och gjort så satt jag sedan och beskådade henne när hon lekte med sin löskuk. Hon sög med djupa drag sen lekte hon med den mellan sina bröst för att till slut börja massera sin fitta utanpå de sexiga minimala trosorna. Jag smekte min kuk och kände mig dödligt kåt av detta skådespel. Lisa förde sina minimala trosor åt sidan och lekte sen med löskukens ollon mot sin fitta sedan förde hon in den och började knulla sig själv. Hela tiden såg vi in i varandras ögon. Hon njöt och visste att jag gjorde detsamma sen frågade hon mig om jag kunde stanna kvar inatt. Självklart sa jag kort. Bra sa hon, din kuk ser fin ut, stor är den också vilket jag älskar. Hon började stöna och jag frstog att det var nära. Jag kramade min kuk hårt och runkade allt snabbare. Lisa sa ta det lungt för du får inte komma före mig för om du gör det så får du gå ut genom ytterdörren och aldrig se mig igen. Jag drog direkt av på takten och lät henne få sin efterlängtade orgasm. Hon log mot mig och reste sig från sin fotölj och med en katts smidighet så satt hon framför mig med min kuk i sin mun och började krävande suga och jag kunde inte hålla mig utan med ett stön så sprutade jag en regäl sats rakt in i hennes mun och hon svalde allt utan att spilla vilket jag blev förvånad över. Hon log och frågade om jag orkade mer. Jag sa att det är inga problem, allra helst inte med en så sexig ung kvinna. Hon log mot mig och sa “kåtgubbe” jag är din slyna nu och du har full frihet tills min man kommer hem sen ska du låtsas som att jag inte existerar… okey?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.