Home » Hetero Sex » Tvåsamhet när den är som bäst.

Tvåsamhet när den är som bäst.

Posted in Hetero Sex, Trekant

Ungefär så här: Eddie är en strulpelle. Jag förstår att Mia blir trött på honom. Samtidigt är han ganska sexig. Han har nånting av Mick Jagger över sig. Tyvärr kanske också något av den där idioten som är inneboende hos Hugh Grant i Notting Hill, om du fattar vad jag menar. Gör du det kanske du förstår mina blandade känslor in för vad som hände när vi firade min 45-årsdag på Mallorca.

Det var så lyckat! Min man hade fixat en underbar lunch på vår vanliga krog. Men egentligen kan jag hoppa över allt det där. För det som gjorde min födelsedag var det som hände när vi alla hade tagit ett sista glas champagne, sagt godnatt och dragit oss tillbaka till våra rum. Min man är en generös och livsglad person, han älskar mig och jag tycker om att älska med honom även om det kanske inte är lika upphetsande i sängen som det en gång var när vi träffades. Kanske är det därför jag älskar honom lite extra för vad som hände den där natten när Eddie kröp ner i vår säng.

Allt kändes väldigt bra. Vi hade haft en trevlig kväll och redan när jag klädde av mig såg jag att min man glodde på mi na bröst.
– Titta inte, jag känner mig tjock, sa jag. Men han log och sa att han älskar mina bröst och vi hann knappt krypa ner under täcken förrän jag kände hans nakna kropp mot min rygg. Till saken hör att jag alltid sover i nattlinne och trosor, jag känner mig helt enkelt för naken annars.
Det hela slutar förstår med att hans hand kommer krypande ner i urringningen och hans fingrar är välkomna. Hans sätt att ta min bröstvårta mellan sin tumme och pekfinger, samtidigt som den andra handen drar upp nattlinnet och söker sig in under troskanten. är så självklart och så vant att det nästan går för mig innan hans fingrar hittar rätt där nere.
När han tränger in i mig bakifrån är lyckan redan diskonterad, som vi säger på banken. Det är såååååå skönt. Det går för mig och min man stöter allt hårdare och jag tänker att det är bra att livet är precis så här enkelt som det ska vara.
Nu ska jag sova. I morgon ska jag shoppa. Det är då Eddie knackar på vår sovrumsdörr. Jag minns inte riktigt vad han hade för ursäkt. Kanske var det ingen ursäkt. Han undrade bara om han fick ligga en stund hos oss för Malin hade kastat ut honom ur deras sovrum.
Han var full förstås och pratade osammanhängande och jag skulle just säga att han skulle gå och lägga sig på soffan i vardagsrummet, när min man säger att självklart Edie får du ligga här en stund och så lyfter han på täcket på min sida.
– Men händerna på täcket.
Som tur är har jag har dragit ner nattlinnet. Jag undrar var mina trosor är.
Det första jag förnimmer är Eddies sprit- och tobakstunga andedräkt. Sedan känner jag hans kropp. Jag hoppas vid gud att han inte är naken och flyttar mig mot mitten av dubbelsängen.
Sedan händer ingenting utom att Eddie drar sin vanliga sorgelåt om vilken dålig människa han är och att Malin tröttnat på honom trots att han älskar henne och att han är avundsjuk på oss som har det så bra ihop och älskar
varann och plötsligt frågar han om vi fortfarande är kåta på varandra efter så många år och jag känner hur det liksom stöter till i underlivet och jag hör min man lugnt säga, ja och att det beror på att jag är den sexigaste kvinna han vet och jag protesterar och jag ligger på rygg och känner att mina bröstvårtor plötsligt styvnar och jag undrar vad min man ska säga mer.
Och han säger någonting som han aldrig sagt till mig, att jag är den enda kvinna han tänder på och att han tycker om att ta på min kropp och…
– Ja du är verkligen den sexigaste fru jag känner. Bortsett från min egen fru förstås, säger Eddie med grumlig röst och jag känner en naken arm mot min höft.
Den här gången flyttar jag inte på mig, men han verkar mest upptagen av att bedyra hur mycket han tycker om att se hur mycket vi älskar varandra.
Jag har lagt armen över ögonen och låtsas att jag inte finns.
Det blir tyst. Sedan hör jag min man säga:
– Du undrar hur vi gör? Så här gör vi, säger min man med en helt vanlig röst och
så känner jag hur han sträcker sig över min mage, tar Eddies hand i sin och lägger den på mitt bröst.
– Allt börjar med bröstvårtorna.
Jag hoppas att du fattar att jag ingenting fattar. Plötsligt känner jag två mäns händer som smeker mig över brösten och innan jag hinner protestera har de där händerna sökt sig ner i urringningen på mitt tunna nattlinne. Någon lyfter fram brösten och någon tar vänster bröstvårta mellan tummen och pekfingret och sedan hör jag min man säga:
– Sedan lägger jag den andra handen här.
Jag känner hur andra händer flyttas ner mot mitt underliv och någon av de där händerna tar tag i nattlinnets fåll, drar det uppå och jag vet att jag inte har några trosor och allt går så fort att jag inte hinner reagerar förrän jag känner två händer glida upp på insidan av mina lår.
Någon tar av mig det skyddande täcket.
Varför låter jag det ske?
Jag har tänkt på det många gånger. Men jag har ingen bättre förklaring än att min kropp efter alla år i den här sängen är så van vid denna kringgående rörelse att mina ben
spontant särar på sig när jag känner den underbara beröringen av en mans känsliga händer. Snarare två. Allt går så oerhört fort – eller väldigt, väldigt långsamt. Jag skäms fortfarande ibland över att jag inte protesterade, men jag kan bara skylla på att det var
så skönt att känna den där välbekanta ilningen jag känt så många gånger förut, men nu även de främmande fingrarna som glupskt letar sig in mellan läpparna där nere. Jag vet att jag så våt att jag känner att någonting av det som är jag rinner ner mellan mina lår.
Nu säger jag saker jag aldrig tänkt säga till någon, men jag blev helt enkelt väldigt kåt. Jag trevar både efter min man som jag brukar göra i det här läget och låter automatiskt den andra handen söka sig ner mot Eddies skrev. Samtidigt som en hand, jag tror att det är min mans, tar det underbara greppet om min vänstra bröstvårta, sticker jag in handen i Eddies kalsonger och plötsligt känner jag hans kuk i min hand.
Den är annorlunda, men ändå så välbekant. Jag tänker att det här är helt overkligt. För första gången i mitt liv runkar jag två män samtidigt – och jag gör det som om det vore den naturligaste sak i världen! Eddie drar ner sina kalsonger och när hans lem sprätter ut i full frihet, mjölkar jag hans lem i långa långsamma drag.
Eddie flämtar av beröringen och vänta, säger min man och jag känner att hans fingrar glider över min clitoris en sista gång innan han drar sig undan lite. Resten är historia, som man säger.
– Jag tror faktiskt att hon vill att du knullar henne nu, hör jag min man säga med grötig röst. Jag slutar andas och känner hur inkräktaren rullar över mig. Han är ivrig och tung och jag inser efteråt att jag om möjligt särar ännu mer på benen och med lite hjälp från mina flinka fingrar känner jag hur han äntligen glider in i mig. Ända in. Den är längre och
smalare och både främmande och välbekant på nåt sätt. Jag tar tag om han skinkor och grips av en oemotståndlig lust att se vad som händer. Jag lyfter på huvudet och i ljuset från fönsterluckorna ser jagmin nakna mage mellan brösten, där nere mitt könshår och där den främmande men välbekanta pistongen åka in och ut. Jag hör Eddie stöna i mitt öra, känner spritdoften och förmodligen är det mer den mentala beröringen än den fysiska, synen av en främmande kuk där nere, som får det att gå för mig. Mina muskler krampar där nere och min orgasm fortplantar sig och jag känner att Eddie kommer i mig med varma stötar och jag jag lyfter mig emot honom och känner hans sperma fylla mig och hur den rinner ner över min svullna blygdläppar.

Jag älskar min man. Jag tycker verkligen om att ligga med honom. Efter att Eddie rullat åt sidan kommer han äntligen in i mig. Han ser mig i ögonen och rör sig långsamt.Han kysser mina bröst, som är våta av svett och han tar vänster bröstvårta mellan sina läppar och allt börjar om och jag tänker att det här är den bästa födelsedagspresent jag någonsin fått. Tvåsamhet när den är som bäst.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.