Home » Analsex » Två om min fru

Två om min fru

Posted in Analsex, Hetero Sex, Trekant

Det var fredag kväll, och min fru Malin, hade just kommit hem från en tvådagars kickoff på Åland, tillsammans med personal från alla de övriga kontoren inom den stora koncern där hon arbetade. Jag hade ordnat en god middag och under tiden vi åt och drack ett gott vin berättade hon om allt som hänt, och det som var mest intressant för mig var naturligtvis vad som hänt på de festliga kvällsaktiviteterna. Det hade varit mycket dricka och gått ganska vilt till, och enligt Malin var det många personer som hoppat över skaklarna och hamnat i säng med någon som inte var deras ordinarie partner. Jag kunde se på Malin att det var något som tryckte henne, men jag frågade inte utan lät henne berätta på. Det blev lite tyst och sedan frågade hon “Vad skulle du säga om jag varit otrogen?”.
Frågan var ett påstående.
Jag kände en massa blandade känslor, mest svartsjuka men konstigt nog också en väldig upphetsning, och med en röst som jag knappt kände igen själv svarade jag att om det bara varit ett “one night stand”, utan några djupare känslor inblandade som kunde skada vårt förhållande så var väl ingen större skada skedd, men jag ville gärna veta vad som hade hänt.
Hon berättade att hon dansat mycket med en kille från huvudkontoret, och när orkestern slutat spela för kvällen hade de gjort sällskap upp till ovanvåningen där de råkade ha fått rum som gränsade till varandra. Han hade övertalat henne att följa med in på rummet för en sängfösare. Väl där hade de dansat till stilla musik på radion och det ena hade lett till det andra, så att de till sist hamnat i hans säng. Jag var nyfiken och frågade om detaljer, men hon ville inte berätta utan tyckte att det var illa nog att det hade hänt.
Själv kände jag dåligt samvete, för jag hade varit otrogen för drygt ett år sedan, också på en konferens, men då valt att tiga om det hela. Jag skämdes så mycket att jag kände att jag var tvungen att berätta om mina eskapader. Malin blev både arg och ledsen, kanske mest för att jag tigit om det hela. Stämningen var tryckt den kvällen och några dagar framöver, tills vi båda kom överens om att vi måste prata ut, så att vi kunde få ordning i vårt förhållande igen.
Vi korkade upp en flaska vin, och alkoholen lossade tungorna och gjorde det lättare att prata. Vår relation var ju bra, vi älskade varandra och ville fortsätta att leva tillsammans, men vågade också erkänna för varandra att vi njutit av både spänning och nyhetens behag på våra äventyr. På något sätt kände vi att den upphetsningen inte stod i konflikt med de djupare känslor av ömhet och kärlek vi hade för varandra.
Det var då vi började prata om partnerbyte. Rusiga av vinet kom vi fram till att om vi träffade ett annat par och hade partnerbyte i samma rum, så skulle vi kunna uppleva spänning tillsammans och ändå känna oss trygga i vår relation.
Vårt samtal om att ha sex med andra hade hetsat oss båda och den kvällen älskade vi hetare och intensivare än vad vi gjort på länge.
Redan nästa dag gick jag in på nätet och hittade en site med sexkontakter av olika slag. Jag hittade ett antal par som sökte andra par och som jag tyckte verkade intressanta. Samtidigt såg jag att det fanns en massa andra sorters kontakter, och jag kikade lite under rubriken kille söker par. Där fanns hur många som helst som sökte par för trekant. Jag försökte tänka mig på hur det skulle vara om vi var två killar som hade sex med Malin, men samtidigt med den där kittlande känslan i magen kände jag också svartsjuka, och kom fram till att det nog inte var något för oss.
På kvällen berättade jag för Malin om parannonserna jag sett. Först menade hon att det där vi sagt om partnerbyte bara var något som hon sagt i onyktert tillstånd, men hon var ändå tillräckligt nyfiken för att i alla fall vilja titta på annonserna. Vi satte oss vi datorn och under tiden vi läste annonserna och tittade på foton, som en del par satt in, smekte jag insidan på hennes lår upp mot skrevet, som med sin värme och fuktighet avslöjade hennes upphetsning.
Vi svarade på 4 annonser i hopp om att någon skulle vara intresserad.
Det var med spänning vi öppnade datorn de kommande dagarna, och så helt plötsligt fanns det svar från tre av paren om att de ville träffa oss.
Vi kan sammanfatta dessa träffar med att de var katastrofalt dåliga. Paren var inte vad de utgav sig för att vara. Hos två av paren var kvinnan inte alls intresserad utan det var mannen som tjatat, och tredje paret var nog inte ett par, eftersom mannen ville träffa oss själv utan att ha med sig sin partner. Malin var naturligtvis besviken och menade att kontaktsiter av den här typen bara var fulla med bluffannonser. När vi så småningom fick svar från det fjärde paret var vi därför väldigt tveksamma, men vi bestämde oss ändå för att göra ett sista försök. Paret bodde i samma stad som vi, så vi bestämde att vi skulle träffas en kort stund på en pub en lördagseftermiddag då det inte var så mycket folk ute, prata lite och känna av om vi passade för varandra.
Träffen var lyckad. Det kändes som om vi var på samma våglängd, och vi kramade om varandra innan vi lämnade puben. Vi lovade att höras av snart, sedan vi på varsitt håll bestämt om vi ville gå vidare. På väg hem från puben sa Malin direkt hon gärna ville träffa dem igen. Även om hon inte sa det direkt, så betydde det att hon var sugen på partnerbyte med det här paret. Hon hade inte mer än sagt meningen förrän det ringde på mobilen. Det var Leif och Bente, som paret hette, som ville tala om, att om vi ville så ville de gärna träffa oss. Vi berättade att vi kände likadant och då varken vi eller de hade något särskilt för sig den kvällen, så vi blev hembjudna till dem. Vi tackade ja, med en känsla av både spänning och förväntan.
Väl hemma tog vi en dusch och började klä upp oss. Malin tog på sig en tunn spetsbehå med matchande halvgenomskinliga strings. Jag kunde inte låta bli att krama om henne och smyga in handen innanför trosan. Jag strök ett finger mellan hennes blygdläppar som delade sig så jag kunde känna hennes varma fuktighet.
“Skall du få främmande besök här i kväll” frågade jag skämtsamt samtidigt som jag stack in ett finger en liten bit i hennes blöta mus.
Jag hade bara kalsongerna på mig, och Malin stack ner handen och kramade min stenhårda kuk, samtidigt som hon frågade vad den där hade för planer för kvällen.
Vi stod och smekte varandra ett tag tills Malin drog sig undan och sa att vi måste sluta, annars kom vi inte iväg.
Punktigt klockan sju var vi hemma hos Leif och Bente. De bjöd på en drink och sedan en sallad och lite kallt vitt vin. Samtalet flöt på obehindrat, även om det tog lite tid innan vi kom in på sex. Trots att alla visste att det var därför vi träffades, så var vi lite blyga för varandra.
Det var Leif och Bente som bröt isen. De berättade att de köpt ett kärleksspel och föreslog det som ett lämpligt sätt att komma igång. Självklart var vi med på notorna, och det dröjde inte länge förrän vi satt i bara underkläderna vid spelet.
Tyvärr kanske man skall säga, så var spelet tydligen gjort för två personer, och alla de saker som spelet ledde till att man skulle göra var med sin partner. Det var upphetsande ändå, och jag sneglade ofta på Bentes fylliga bröst som såg så lockande ut under den tunna behån. När texten på kortet Leif drog angav att han skulle klä av sin partner naken och göra det skönt för henne i två minuter enbart med munnen, föreslog Leif att vi skulle flytta in i deras sovrum. Väl där tyckte Bente att vi i rättvisans namn skulle klä av oss nakna allesammans.
Leif kröp ner mellan Bentes ben och hon höjde knäna och stretade för att han lättare skulle komma åt. Malin lade sig likadant och visade en mus som öppnat sig och lyste ljust röd och lockande. Samtidigt som jag slickade Malin sträckte jag en arm uppåt och smekte Bentes bröst och jag såg att Leif gjorde likadant med Malin. Vilken underbar känsla att ha kontakt med två nakna kåta kvinnor samtidigt. Tjejerna måste också ha känt en extra upphetsning för det dröjde inte länge förrän Bente stönade ut sin första orgasm, och Malin följde strax efter när både Leif och Bente smekte henne samtidigt som jag lekte med tungan på hennes clitoris.
Leif och jag gled upp över våra respektive kvinnor som låg på rygg och stretade och tog emot oss i sina varma grottor. Det var något alldeles extra upphetsande att ligga två par och knulla i samma säng så nära intill varandra att man samtidigt kunde sträcka ut en hand och smeka en annan varm kvinnokropp. Efter ett ta drog Bente Leif intill sig och viskade något till honom. Han vände sig mot oss och sa att Bente gärna ville prova med mig och undrade om vi skulle byta.
Leif och jag bytte snabbt plats, och för första gången fick jag se min fru ligga på rygg med benen brett isär, knäna uppdragna och skötet öppet för att ta emot en främmande kuk. Jag stod på knä mellan Bentes lår och gjorde inget annat än bara tittade på när Leifs kuk sakta gled in i min frus fitta. Så enkelt och naturligt det såg ut, och ändå blev jag alldeles torr i munnen och darrig i kroppen. Sakta sänkte jag mig över Bente. Hennes hand hjälpte till att styra, och jag kände hur hennes varma mus slöt sig om min kuk när jag tryckte den så långt in i henne jag kunde.
Då, när det var som skönast hände det kanske mest oväntade. Malin knuffad bort Leif och drog mig bort från Bente, samtidigt som hon med tårarna i ögonen sa att hon inte ville mera. Jag föreslog att vi skulle byta tillbaka, men så lätt blåser man inte bort svartsjukans mörka moln, och kvällen slutade abrupt med att vi klädde på oss, tackade för oss och tog en taxi hem.
Vi sa inte mycket till varandra den kvällen, Jag var besviken och sur, och Malin var ändlöst ledsen.
De följande dagarna var inte mycket bättre. Så fort jag försökte ta upp ämnet klippte hon av och sa att hon inte ville tala om det, trots att det var det som hela tiden fanns i våra huvuden.
Det var frustrerande, speciellt som jag hela tiden gick och tänkte på hur upphetsande det varit att se när Malin fick en främmande kuk i sig. Allting i min hjärna tycktes röra sig om sex som jag inte fick utlopp för. Jag tänkte på Malins Ålandsresa när hon haft sex med en främmande man, och hur hon måste ha legat där och stönat ut sin lust. Den svartsjuka jag känt tidigare var utbytt mot kåthet. Jag tänkte på annonserna från killar som sökte par, och jag kände lusten att vara två killar som gjorde allt för att göra det skönt för Malin. Jag var helt desperat för att vi inte kunde prata med varandra.
Det gick några veckor tills vi en fredagskväll efter god middag på tu man hand och lite gott ock dricka kunde börja prata om vad som hänt. Äntligen fick vi igång ett samtal, och Malin berättade att hon hade tyckt att allt hade varit positivt och spännande, ända fram tills hon fick se mig när jag låg med Bente. Verkligheten var inte alls som det hon fantiserat om före träffen, och hon kände att hon inte klarade av att se mig med en annan kvinna, och att hon aldrig mer ville prova på att träffa andra par på det sättet. Jag kramade om henne och talade om att om hon kände så, så skulle jag inte tjata mer om det.
Samtidigt berättade jag för henne om den upphetsning jag känt när jag såg henne ha sex med Leif. Hon hade svårt att förstå att jag kunde känna något positivt i det, hon jämförde väl med sina egna känslor, och betonade än en gång att vi aldrig mer skulle träffa par för partnerbyte. Det var då jag föreslog att vi skulle kunna träffa bara en kille och ha en trekant där vi var två som gjorde det skönt för henne. Malin tittade misstroget på mig, och talade om att jag kunde glömma det förslaget.
Nu var i alla fall isen bruten, och vi kunde prata om sex som vanligt, och några dagar senare pratade vi om trekant igen. Malin var inte lika negativ som tidigare utan undrade lite hur det skulle gå till innan hon på nytt avfärdade förslaget.
Någon kväll senare hyrde jag en porrfilm som innehöll mycket trekant. Malin är inte speciellt förtjust i porrfilmer, men hon gick med på att titta på filmen en stund. Filmen handlade om ett par som ville vidga sina vyer, och därför bjöd in en extra kille för att vara med i kärleksakten.
Kvinnan i filmen var en mogen kvinna med en figur som var väldigt lik Malins, och killarna var av det välutrustade slaget.
Sexscenerna var ovanligt sensuella för att var en porrfilm, och jag märkte att Malin tittade väldigt koncentrerat på när de båda männen smekte och slickade kvinnan till en orgasm som såg väldigt äkta ut. Nya sexscener avlöste varandra med i stort sett alla tänkbara variationer, och det hela avslutades med en dubbelmacka där kvinnan i filmen verkligen såg ut att njuta.
Malin som bara skulle titta en stund hade suttit som fastklistrad framför TVn, och när filmen var slut höll hon med om att den varit väldigt upphetsande. Vi pratade om vilket avsnitt vi tyckte varit bäst, och det som hon tyckte varit mest upphetsande var när kvinnan hade en kuk i sig och den andre mannen samtidigt smekte och slickade hennes clitoris tills hon fick en jätteorgasm. Jag höll med och lade till att jag gärna skulle vilja se henne i den situationen, samtidigt som jag frågade om hon skulle vilja uppleva det. Hon tittade på mig och undrade om jag menade allvar, och när jag sa ja och placerade hennes hand och över min stenhårda kuk, så frågade hon tyst vem vi skulle bjuda in i så fall.
Vi gick igenom bekantskapskretsen och det var Malin som föreslog Krister. Krister var en person vi träffat på en fest för några år sedan hos en gemensam bekant. Det hade blivit fler fester och så småningom hade det utkristalliserats ett glatt gäng på 8 par som brukade hålla fester tillsammans. Festerna var som de flesta fester brukar vara med människor i den yngre medelåldern. Mat och dryck, mer dryck och dans till lugna låtar i dämpad belysning, med små förstulna smekningar på ryggen och kanske ett bröst ibland, kön som gnuggades mot varandra, men inte mer, utan festerna hade alltid avslutats med att varje par gick hem till sig. Krister hade alltid haft ett gott öga till Malin på dessa fester, och alltid dansat mest med henne. Jag visste att hon gillade honom, och det var många gånger hon haft rosiga kinder efter en dans med honom.
Vi skulle varit på fest hos Krister och hans fru på försommaren, men de hade ringt en vecka före och ställt in hela kalaset p.g.a. att de skulle skiljas. Sedan hade inte hört ifrån någon av dem.
Jag föreslog att vi skulle kontakta Krister, men Malin ville inte det. Sådant kunde man bara inte fråga om, utan skulle det hända något så skulle det ske spontant och helt oplanerat. Det var det enda sätt hon kunde tänka sig.
Det är ju inte så lätt att bara ramla in i en sådan situation, och i mitt stilla sinne började jag fundera på om jag skulle kunna hjälpa slumpen genom att kontakta Krister på något sätt. Ibland griper dock ödet in på ett märkligt sätt. Krister ringde själv dagen efter och bjöd oss till en kräftskiva i stället för den inställda festen. Det skulle bli vi, ett annat par ur det gamla gänget och så två par till som var grannar till Krister, och så han själv förstås. Skilsmässan hade splittrat det gamla gänget och han ville inte bjuda de andra paren, eftersom de hade mera kontakt med hans före detta fru än med honom.
Eftersom vi bor ett par mil iväg erbjöd Krister att vi skulle få ligga över. Vi tackade ja till festen. Det var några veckor dit, och vid några tillfällen pratade Malin och jag, kanske mest jag, om att det kanske kunde bli en trekant, nu när vi skulle ligga över. Malin avfärdade mina idéer och talade om att hon hade pratat med Anders och Sofia, som det andra paret heter, och de skulle också ligga över, så det där med en trekant kunde jag bara glömma.
Dagen kom för festen, och vi åkte till Krister. Han tog emot oss, visade oss vägen upp till sitt sovrum på ovanvåningen där vi kunde ställa vår väska, eftersom vi skulle sova där. Det andra rummet där uppe och toaletten höll han på att reparera efter en vattenskada, så Anders och Sofia skulle sova i stora rummet där nere. De hade själva förslagit det eftersom de skulle iväg tidig nästa morgon för att skjutsa deras dotter till en handbollsmatch. Själv skulle Krister sova i bäddsoffan i hallen däruppe, direkt utanför sovrummet vi skulle använda.
Krister hade dukat upp ute i trädgården i den gamla syrenbersån. De båda grannparen visade sig vara trevliga och stämningen steg snabbt. Krister var en flitig värd, och fyllde på snapsar i snabb takt, vilket naturligtvis också bidrog till att höja stämningen.
Kvällen var ljummen så vi kunde sitta kvar ute i bersån efter maten. Krister talade om att nu börjar dansen inne i stora rummet och så bjöd han upp Malin. Jag bjöd upp den ena grannfrun, Pia, och vi gick också in. Därinne lyste ett par kräftlyktor med ett svagt sken och musiken som spelades var typiska “love songs”. Jag såg att Krister och Malin dansade tätt intill varandra, hon med händerna bakom hans nacke och han med händerna långt nere på hennes rumpa. Pia och jag dansade också tätt intill varandra och när jag släppte hennes hand lade hon den om min hals, samtidigt som jag flyttade ner händerna på hennes skinkor och tryckte henne mot mig. Hon var genast med på notorna och viskade i mitt öra att hon tyckte det var skönt att dansa med mig, när vi sakta gungade mot varandra.
De andra gästerna var inte så dansanta. De gjorde några pliktskyldiga danser i början men gick sedan över till groggbordet och att lösa världsproblem, så det var mest Krister och jag som dansade med Malin och Pia. Pia och jag svalkade oss med en drink och Malin och Krister dansade själva inne i huset. När de kom tillbaka ville Malin dansa med mig. Så fort vi kom utom hörhåll sa Malin att Krister var helt vild, han hade försökt ha händerna “både här och där.” Hon verkade dock inte ledsen när hon sa det, utan jag fick känslan av att hon ville stämma av med mig att allt var OK. Vi dansade och jag kramade hennes ena bröst och frågade “Hade han händerna så här?”. Hon svarade ja, och jag lät mina händer vandra ner över hennes skinkor och sedan drog jag upp hennes kjol tills jag kunde känna kanten på hennes stayups. “Så här också?” Det blev ett jakande svar där också. Jag lät handen glida fram och smekte henne upp över trosan i skrevet. “Så också?” frågade jag och Malin viskade ett ja i mitt öra med ett upphetsande darr i rösten. Hon hade ett par små tangatrosor på sig och jag stack in fingret under troskanten och drog tyget åt sidan så att jag kom åt att sticka in ett finger och smeka i skåran mellan hennes blygdläppar. Hon var sjöblöt. “Så här också?” Hon svarade att han försökt men att hon då tagit bort hans hand och sedan hade de avbrutit dansen och kommit ut till oss. Jag fortsatte att smeka hennes clitoris när vi stod och gungade till musiken, och jag kände hur hon andades allt häftigare i mitt öra.
“Stackars Krister” sa jag. “Han har kanske inte haft sex sedan skilsmässan, och så får han dansa och smeka en sådan sexig kvinna som du, och så tar du bort handen. Det är nästan så jag tycker synd om honom.” Malin tittade på mig och undrade om jag menade att hon bara skulle låtit honom göra som han ville. Hennes röst var upphetsad när hon frågade.
Jag svarade att om hon tyckte det var obehagligt så skulle hon naturligtvis inte ställa upp på det, men tillade att hon knappast kunde ha tyckt det när hennes mus var så blöt. Vi tittade på varandra och hon log med ögonen, så vi behövde inte säga mera. I stället la hon sitt huvud på min axel och viskade att om jag inte slutade att smeka henne snars så skulle det gå för henne. Jag fortsatte med smekningarna, men så hörde vi steg i hallen och såg att Krister och Pia kom in och började dansa. På ett litet diskret sätt försökte jag ta bort min hand, och Malin drog ner kjolen, men jag tror att Krister och Pia såg en hel del ändå.
Vi gick ut i bersån och satte oss hos de andra, och när Krister och Pia sedan kom tillbaka så bjöd Krister upp Malin till en ny dans. Malin och jag växlade blickar och jag fick ett leende tillbaka som talade om att nu skulle hon inte sätta stopp om Krister försökte igen, och det var vi båda två övertygade om att han skulle göra.
Pias man hade tittat för djupt i glaset och klarade knappt av att sitta upprätt på en stol längre, så Pia gav mig en kram och talade om att de måste gå hem. En sista dans skulle jag dock få, så hon och jag gick in i huset. När vi kom in såg jag Krister och Malin. Krister svängde runt så att han vände ryggen mot oss och försökte dölja Malin, men innan det såg jag att hennes kjol var uppdragen så att hennes ljusa skinn lyste över kanten på hennes stayups, och att Krister hade sin hand i hennes skrev. Malin hade en hand runt Kristers hals och den andra var instucken mellan dem. Smekte hon hans kuk tro? De försökte att rätta till klädsel, Malin rätade till sin kjol, och Krister verkade dra i sina byxor. Trots musiken hördes ett ljud som lät som ett blixtlås.
Dansen tog slut, och vi gick ut i bersån. Pia tackade för sig och sin man, och det andra grannparet tackade också för sig och hjälpte Pia hem med mannen.
Klockan var bara halv tolv, men Anders och Sofia tyckte också att det var tid att avsluta, speciellt med tanke på att de skulle stiga upp tidigt nästa dag.
Vi hjälptes åt att röja upp och gjorde oss klara för natten. Krister talade om att en liten lampa skulle vara tänd i den nedre hallen så att alla hittade till badrummet och att Malin och jag inte skulle snubbla i med trappan. Sedan gick Anders och Sofia in i stora rummet och vi andra tre upp till övervåningen. Vi sa god natt till Krister i hallen däruppe och han fick en kram av Malin, innan vi gick in till oss.
Jag klädde av mig snabbt och hoppade i säng. Malin klädde av sig de sista plaggen, och jag tänkte på hur skönt det var att ha en så sexig fru. Hon hade bevarat sin figur väl under de drygt tjugo vi varit gifta. Kanske något kilo mer, men det visade bara en utveckling från en ung flicka till en skön mogen kvinna. Jag måste ha varit blind ett tag, för de senaste åren hade jag nog glömt bort hur skön hon var, men nu när någon annan visade åtrå för henne vaknade alla känslor till liv igen.
Vi låg nakna under täcket och jag frågade henne hur den sista dansen med Krister hade varit, samtidigt som jag smekte henne ner över magen och ner mellan benen. Hon tryckte sin blöta mus mot min hand och sa med ett litet leende hon gjort som jag ville den här gången, och inte tagit bort hans hand utan låtit honom fortsätta att smeka henne. Jag kysste henne och sa att det nog var mera hennes vilja, och hon log och höll med.
Hade inte jag och Pia kommit in och avbrutit så hade hans smekningar fått det att gå för henne, hon hade varit så nära. Samtidigt som hon sa det, så lade hon sitt ena ben över mig så att mitt stånd hamnade mot hennes fitta. “Kom in i mig, jag har varit så nära hela kvällen så jag måste få orgasm” viskade hon, och jag var inte sen att uppfylla hennes önskning.
Vi knullade sakta, samtidigt som jag viskade att jag sett hur Krister smekt henne, men också att hon hade haft sin hand någonstans. Hon erkände att hon hade velat känna på hans bula i byxorna, men när hon gjorde det så hade Krister knäppt upp, dragit ner gylfen och tagit hennes hand och stucket in den i hans kalsonger.
“Och du, han är jättestor därnere” flämtade hon fram.
“Lika stor som grabbarna i filmen vi såg?”, frågade jag.
“Hans är större. Mina fingrar räckte inte runt den”, svarade hon, och hennes flämtningar blev allt högre.
Vi knullade för fullt, och jag som brukar kunna hålla på hur länge som helst när jag druckit sprit började känna att det var på väg att gå för mig om jag inte lugnade ner mig snabbt.
I min fantasi såg jag hennes hand greppa om Kristers kuk och jag frågade om hon skulle vilja ville smaka på den, för i så fall kunde vi ju bjuda in Krister och på en trekant.
Hon viskade nej direkt, det kunde vi ju inte göra för det skulle kunna höras ner till Anders och Sofia, och dessutom var hon inte säker på att Krister skulle vilja.
Kvinnor förstår nog inte alltid hur vi karlar tänker och känner, så jag talade om för Malin att det säkert var Kristers högsta önskan, och att han helt säkert just nu låg och runkade sin kuk med henne i tankarna. Det jag sa måste ha stimulerat henne extra mycket för hennes hand gled ner och gnuggade clitoris, och efter bara några sekunder kände jag hur hennes fittmuskler kramade min kuk samtidigt som hon stönade ut sin orgasm. Min självkontroll försvann helt, och jag kände hur min kuk bara sprutade stråle efter stråle av sperma upp i hennes sköna fitta. Det var länge sedan det gått så mycket för mig.
Vi låg stilla en stund, kramade varandra och kände en skön närhet, tills kuken krympte och började glida ut.
Det låg pappersnäsdukar på det lilla bordet vid sidan om sängen och Malin bad mig ge henne en, så att hon kunde torka bort lite av sperman som höll på att rinna ur henne. Det räckte inte med en näsduk och hon undrade med ett litet leende om laddningens storlek hade med kvällens händelser att göra. När hon torkat sig med andra näsduken sa hon att hon var så kladdig att hon måste gå ner och tvätta sig.
Hon steg upp och tog på sig en av mina gamla T-shirts, som hon tagit med sig som nattlinne. Det hade blivit för stort efter ett antal tvättar, men det var ändå inte större än att det precis räckte ner för att dölja hennes rumpa. När hon stod där i T-shirten tänkte jag än en gång på vilken underbart skön och sexig fru jag hade.
När Malin gick, drog hon igen dörren men inte så att den stängdes helt. Utifrån hallen hörde jag Kristers röst, när han talade om att det var någon i badrummet därnere och att det var upptaget. De växlade några ord och Krister frågade om inte Malin kunde komma och sätta sig och prata en stund tills det blev ledigt. Det knarrade till i sängen och förstod att hon gjort som han bad.
Deras prat blev tystare, nästan som viskningar, så jag blev nyfiken, släckte sängbelysningen och tassade tyst fram till dörren och kikade ut i hallen. Lampan i hallen därnere spred ett svagt ljus upp till ovanvåningen, tillräckligt för att jag, när ögat vant sig, kunde se dem tydligt.
Malin satt på sängkanten och Krister låg och stöttade huvudet i sin ena hand samtidigt som han lät den andra smeka Malins rygg. Han pratade om hur skönt han tyckte det varit under kvällen och Malin höll med.
“Kan du inte krypa ner och ge mig en riktig godnattkram” undrade han.
Malin tvekade, men när Krister fyllde i med; “bara tills det blir ledigt därnere”, svarade hon ” Okey då”.
Krister lyfte på täcket och Malin lyfte upp benen och kröp ner. Jag kunde se att hon höll i den korta T-shirten, så att den inte skulle krypa upp.
Krister lade armarna om henne och drog henne intill sig, och då hörde jag Malins viska högt: “Du är ju alldeles naken”. Krister svarade att han alltid sov på det viset. Kanske var det hon sa ett konstaterande mera än ett uttryck av förvåning, för både hon och jag brukar också alltid sova nakna.
Krister höll om henne och snurrade runt så att hon hamnade ovanpå honom. Täcket följde med så jag såg hur hon låg ovanpå Kristers nakna kropp.
“Vad gör du?” frågade hon, och Krister svarade direkt att han tyckte det var skönare att kramas när de låg så.
Hon låg först med benen sammanpressade ovanpå honom, men blev väl trött för efter en lite stund gled de i sär, så att hon låg grensle över honom med endast ett litet tygstycke som skilde deras kön åt. T-shirten hade glidit upp över hennes rumpa och Kristers händer smekte henne där. Efter en lite stund tog han tag i fållen på T-shirten och började dra den uppåt samtidigt som han viskade att han ville känna henne skinn mot skinn. Malin gjorde inget motstånd och jag så hur T-shirten sakta gled upp och landade hopskrynklad ovanför hennes bröst. Där låg de helt bara bröst mot bringa, mage mot mage och kön mot kön.
Jag borde väl varit lite svartsjuk, men i stället kände jag en våldsamt stark upphetsning, och min kuk stod i givakt trots att det inte var mer än högst tio minuter sedan den tömt sin salva i Malin.
Kristers händer var på hennes skinkor och de låg och gnuggade könen mot varandra, och nu fanns inte ens det lilla tyget från T-shirten emellan. Små suckar från båda talade om att de njöt.
Krister flyttade sin hand in emellan dem, och viskade att hans kamrat kommit lite i kläm och behövdes rätas till. Malin lyfte lite på sig för att hjälpa honom, men viskade helt plötsligt tillbaka ett “Nej, du får inte!”
Krister viskade tillbaka att han bara ville att den skulle få ligga där, och jag förstod att det var mellan hennes ben. Han flyttade tillbaka handen till hennes rumpa, och sedan såg jag hur han gjorde långsamma höftrörelser upp och ner och förstod att nu gled hans kuk fram och tillbaka över hennes blygdläppar. Kanske var hon så våt att den gled in mellan läpparna, och i min fantasi såg jag bilden framför mig när Leifs styrde sin kuk in i Malin, och tänkte att Krister kanske just nu gjorde likadant.
“Känner du hur skönt det känns när den är så nära?” viskade han. Malins flämtningar talade om att hon höll med. Jag så hur Krister sträckte sin hand över Malins rumpa ner mot hennes skrev och höll den kvar där samtidigt som han stannad upp i sina rörelser. Tydligen hade han styrt sin kuk så att han höll den i hennes fittmynning för han viskade: “Så skönt det är att ha den precis där i din våta öppning. Får den glida in i din sköna kropp?”
Malin märkte nog att det hela höll på att gå över styr, för hon viskade tillbaks:
“Nej, jag måste gå nu”, samtidigt som hon började röra sig för att komma loss.
Just då öppnades badrumsdörren nere i hallen, och jag hörde Krister viska: “Sscchh, tyst så vi inte hörs”.
De låg stilla en kort stund, och sedan såg jag att Krister tryckte upp sitt underliv och Malin viskade fram: “Nej, oooohh!”.
Hade han kört in kuken?
De låg stilla och tysta tills dörren till stora rummet där nere stängts, sedan bekräftades min misstanke när jag hörde Malin viska: “Du fick ju inte. Jag måste gå ner nu”. Hon gjorde en antydan till att komma loss, när Krister viskade tillbaka: Förlåt, men jag har längtat så efter att få komma in i din sköna kropp! Kan jag inte bara få ligga stilla i dig och få en kram till innan du gå?”
Malins motstånd var nog brutet redan här, för i stället för att komma loss svarade hon: “Lovar du att ligga still då?”
Krister viskade ett ja, samtidigt som han drog hennes huvud mot sitt och jag såg hur de förenades i en kyss. Samtidigt såg jag hur hans underliv började röra sig sakta upp och ner i långsamma rörelser.
Malin reagerade inte med detsamma, men efter en stund bröt hon kyssen och flämtade fram: “Vi sa stilla.”
“Det här är nästan stilla”, svarade Krister, drog hennes ansikte mot sig och fortsatte kyssen. Hans rörelser blev mer och mer kraftfulla och Malin protesterade inte längre.
De kysstes inte längre utan Malin låg med huvudet mot hans axel, och jag såg hur hon flämtande försökte trycka sig tillbaka varje gång Krister tryckte sin kuk in i henne. Jag hörde Krister viska att han tyckte det var underbart skönt, och hon stönade fram ett “Ja,ja” tillbaka.
“Jag skulle vilja vara så långt in i dig det bara går. Vill du känna den långt in i dig?” viskade Krister. Malin stönade fram ett “jaaaaaa” tillbaka.
Krister viskade “sitt på mig” och utan minsta tvekan reste Malin sig upp i sängen och ställde sig grensle på knä över hans skrev. T-shirten åkte ner, men Krister drog upp den en bit och bad henne ta av den. Hon drog den över huvudet och kastade den på golvet. Kristers kuk hade glidit ut, men hon tog den i handen, flyttade sig lite i sängen så att hon fick den i rätt läge, och sedan sjönk hon sakta ner över honom.
“Oh, vad stor den känns!” viskade hon samtidigt som hon sakta fortsatte att sänka sig längre ner så att hon skulle få in hela kuken så långt det gick. När hon sjunkit ända ner satt stilla och roterade med underlivet innan hon sakta började höja och sänka sig i långsamma rörelser. Krister låg bara stilla och njöt, under tiden som Malins rörelser ökade i intensitet. Nu var det hon som knullade honom och inte tvärtom. Malin viskade fram: “Skönt, skönt, skönt”, och Krister började stöna under henne. Hon började smeka sig själv med ena handen, och det syntes på hennes rörelser att orgasmen var nära. Hon krökte ryggen, böjde sig framåt och med huvudet mot Kristers axel stönade hon ut sin orgasm.
Det blev för mycket för Krister. Han greppade hennes rumpa med båda händerna, och körde kuken in och ut med våldsam kraft tills han med ett stön tryckte sig så långt in i henne han kunde när den första spermastrålen kom. Han fortsatte att fylla henne med sperma i flera stötar till, innan det slutade med Malin låg stilla över honom.
Efter en stund steg hon upp ur sängen, tog på sig T-shirten och gick ner för trappan med handen mellan benen för att försökte förhindra att sperman som fanns i hennes fitta skulle droppa ut när hon gick.
Själv tassade jag tillbaks till sängen, och kröp ner under täcket. Där låg jag med ett bultande stånd och väntade på att hon skulle komma tillbaka.
Jag hörde hennes steg i trappan, och hur hon stannade till en kort stund hos Krister och viskade god natt, innan hon kom in i rummet. Rummet var mörkt, men ljuset från gatan lyste genom persiennen så att jag såg konturen av hennes kropp när hon kröp ner i sängen.
“Hade du det skönt” viskade jag.
“Hörde du oss” svarade hon tillbaka.
Jag berättade att jag smugit fram till dörren och både sett och hört vad som hänt.
“Förlåt, det var inte meningen att det skulle bli så, det var Krister som trixade till det” viskade hon. Sedan fortsatte hon: “Men om du såg det kunde du ju stoppat det hela?”
Jag tog hennes hand och lade den på min stenhårda kuk, och talade om för henne den blivit sådan så fort jag sett hennes och Kristers nakna kroppar tillsammans, och att ingenting kunde ha förmått mig att stoppa dem. Tvärtom hade det gjort mig väldigt upphetsad och kåt.
Jag ville krypa över henne och köra in kuken, men hon stötte bort mig och sa att om jag nu tyckte att det var så skönt så kanske jag skulle spara krafterna tills i morgon. Vi skulle ju bli ensamma med Krister när de andra åkt hem, och om både han och jag ville, så ville hon gärna prova på det som tjejen gjort i filmen vi sett.
Vi låg intill varandra och njöt av närheten. Jag tänkte på allt som hänt de senaste tre månaderna och hur både Malin och jag förändrats. Sakta försvann jag in i drömmarnas värld med ett leende på läpparna.
När jag vaknade var klockan nästan halv nio. Gårdagens öl tryckte på, så jag steg upp, tog på ett par kalsonger och styrde stegen ner för trappan. Malin hade vaknat till och undrat vad klockan var. Kristers säng var tom, så jag konstaterade att han redan var uppe.
Han satt i köket klädd i ett par jeans och läste tidningen. Vi hejade innan jag försvann på toaletten. Hur skulle jag lägga fram förslaget om trekant? Även om vi båda knullat Malin i natt, så kanske Krister inte var säker på att jag visste vad som skett mellan honom och Malin, så det kändes inte helt självklart att ställa förslaget nu när man nyktrat till.
När jag kom ut i köket berättade Krister att han varit uppe och lagat frukost till Anders och Sofia innan de åkte. De hade precis gett sig iväg när jag kom. Han pratade på om än det ena och andra så jag fick inte en chans att ställa frågan. Kanske var han nervös för att det som hänt på natten skulle komma upp. Han måste ju nog ändå ha förstått att jag hört när de knullade.
Malin hade stigit upp och till och med hunnit sminka sig lite, när hon kom in i köket och vände sig till Krister och sa “Tack för i går”. Hon hade bara den gamla T-shirten på sig, och när hon stod upp och vi satt, så var det inte många millimeter tyg som dolde hennes mus för våra ögon.
Nu får det bära eller brista tänkte jag, och när Krister svarade ett “Tack själv”, så frågade jag om inte han inte borde tacka för i natt också. Han såg förlägen ut, och visste väl inte riktigt hur han skulle bete sig mot mig, så jag berättade att Malin och jag hade pratat om att bjuda in en kille till för skön sex med Malin, och att vi då tyckt att han skulle passa. Nu hade vi ju haft lite av det i natt, men vi ville gärna pröva på att vara två killar som gjorde det skönt för henne samtidigt.
Krister sken som en sol, och när Malin med ett skälmskt leende frågade “Om du vill förstås”, samtidigt som hon drog upp T-shirten till naveln och visade att hon var helt bar inunder, så dök han ner med sitt ansikte och kysste hennes mus. Malin rufsade honom i håret och sa “Lugn, vi äter först, så får ni ha mig till efterrätt sedan”. Frukosten slank ner väldigt snabbt av förståeliga skäl, och sedan dukade vi av och skyndade på med toabesök. Jag blev sist och efter tandborstningen kände jag att skyggstubben måste rakas av också. Under rakningen hörde jag hur Krister och Malin gick upp för trappan. De tog inte så lång stund att raka sig, men ändå hann fantasin löpa iväg, och det var väldigt upphetsande att tänka att han kanske precis i ögonblicket körde in sin kuk i hennes fitta.
Jag skyndade mig upp för trappan och väl där såg jag att de stod och kramades i hallen. Malin stod med ryggen mot mig och T-shirten hade åkt upp så att hennes rumpa var bar, bortsett från Kristers händer som smekte henne där. Jag såg att Kristers jeans var uppknäppta för hans bälte hängde på ena sidan. “Vi ville inte börja utan dig” sa Malin.
Jag gick fram och kysste henne i nacken samtidigt som jag lät mina händer smeka hennes rygg och sedan glida runt henne innanför T-shirten och krama hennes bröst. Jag tryckte mig mot henne bakifrån, och min kuk trycktes mellan hennes skinkor. T-shirten åkte av, och sedan sträckte hon sina händer bakåt och drog ner mina kalsonger en bit på låret. Jag steg tillbaka och böjde mig ner och tog av dem. Samtidigt böjde sig Malin fram och drog ner Kristers jeans och kalsonger i ett enda svep. Hon tog tag i hans kuk och började suga och smeka den. Hon stod naken, framåtböjd med benen lite isär, och när jag började slicka hennes mus kände jag hur hennes skinn knottrade sig. Så upphetsad har jag aldrig sett henne förut.
Hon var redan blöt och redo att ta emot en kuk, så jag reste mig upp och riktade in kuken mot hennes öppna mus, och lät den glida in. Vilken underbar upplevelse att se och känna hur hon njöt av att ha en kuk i munnen och en i fittan. Efter ett tag rätade Malin på sig och frågade om vi inte skulle leta upp en bekvämare plats. Hon tog en kuk i varje hand och med ett käckt “Kom nu mina små pojkar” ledde hon oss in i sovrummet. Hon kröp upp i sängen och lade sig ogenerat på rygg med lätt särade ben och uppdragna knän och frågade med ett leende: “Är det så här ni vill att jag skall ligga, så att ni kan göra vad ni vill med mig?” Vi kunde naturligtvis inte göra annat än att hålla med.
Krister lade sig mellan hennes ben och började slicka henne. Jag låg vid hennes sida och kysste henne på magen, brösten halsen och hennes mun. Hon grep efter min kuk och ville att jag skulle komma högre upp, så jag ställde mig på knä vid sidan om hennes huvud. Hon kysste mig på pungen och längs med hela staken innan hon stoppade in den munnen och började suga. Jag smekte henne överallt där jag kom åt, och varje gång jag strök med min hand över ljumsken darrade hon till. Krister sög på hennes clitoris och jag såg hur hon började spänna magmusklerna, ett tecken som jag kände väl igen. Hennes första orgasm var på väg. När jag strök med handen över hennes ljumske nästa gång slutade hon suga, och fortfarande med min kuk i munnen stönade hon fram “Åh, det går, det går, det gåååååååååååår.”
Krister hade slutat att slicka och kröp upp över Malin, och nu lade jag märke till hans kuk. Malin hade inte överdrivit. Den måste vara upp emot 25 centimeter, men även om den var ovanligt lång, så var det tjockleken som var mest uppseendeväckande. Ollonet var väl inte så onormalt stort, men sedan tjocknade den mer och mer och nedåt kukroten var den tjock som en underarm. Formen var inte olik en jättemorot.
Han riktade in kuken mot hennes mynning och Malin höjde på huvudet för att se när detta monster skulle komma in i henne. Trots storleken gled den lätt in, och när hela var inne var hela mellanrummet mellan hennes ben fyllt. Jag stod åter på knä vid hennes huvud och Krister stödde sig på raka armar, så att vi kunde se hans kuk glida ut och in. Jag blötte ett finger och började massera Malins clitoris, och det tog inte många sekunder förrän hon åter krampade ihop och skrek ut nästa orgasm.
“Du kniper så skönt när det går för dig.” sade Krister
“Så här?” frågade Malin skrattande och även om jag inte kunde se det så förstod jag att hon kramade Kristers kuk med sina fittmuskler.
“Ja, oh, det är alldeles för skönt. Jag måste vila, annars går det för mig.” sade Krister och drog ut kuken så att det hörde ett ploppande ljud.
Jag hade glidit ner och låg vid sidan om Malin. Hon flyttade sig lite åt mitt håll och lade sedan sitt ena ben över mig så att jag kunde glida in i henne snett bakifrån. Det var en helt obeskrivlig känsla att glida in i en nyknullad het och fuktig fitta, som formligen sög in mig. Krister kysste och smekte henne på brösten och ner över magen. Malin frågade lite tyst om Krister inte kunde slicka henne. Det var en sådan scen som hon hade tyckt varit det sexigaste i porrfilmen vi sett, så jag förstod att hon verkligen önskade det bli slickad samtidigt som hon hade en kuk i sig. Malin var helt vild och det dröjde inte länge förrän jag hörde henne säga “Oh, det går för mig igen”, och sedan stönade hon en lång stund innan orgasmen tog slut.
Hon kan verkligen knipa när det går för henne, och jag kände att jag var tvungen att dra ut kuken och låta de vila ett tag om det inte skulle gå för mig. Så fort jag drog ut kuken flyttade sig Malin intill Krister och lade sitt andra ben över honom så att han kom in i henne i samma ställning som jag haft fast från andra hållet. Jag vände mig i sängen och ställde mig över Malin i en 69-ställning. Hon började genast att suga min kuk, och jag kysste mig ner mot hennes clitoris. Vilken syn! Kristers stora kuk åkte ut och in bara en liten bit från mitt ansikte. Jag kunde se hur hennes inre blygdläppar åkte med kuken en lite bit ut, för att sedan försvinna in i henne vid nästa stöt. Jag behövde inte slicka hennes clitoris många sekunder förrän hon stönade fram sin fjärde orgasm.
Krister och jag bytte plats igen, och jag tryckte in kuken och lät den sedan bara ligga stilla. Det var skönt att ligga stilla inne i hennes varma fitta. När Malin sträckte sig efter Kristers kuk, bad jag henne att ställa sig på knä. Hon kröp upp så att hon hade huvudet över Kristers kuk och sög på den samtidigt som jag började knulla henne bakifrån. Krister sträckte sin ena arm nedåt och kramade hennes ena bröst. Jag försökte nå det andra men ställningen var inte så bekväm, så i stället höll jag henne om höfterna och stötte min kuk fram och tillbaka, tills jag kände att jag var nära och behövde ta en ny paus. När jag drog ut kuken kröp Malin upp och ställde sig grensle på knä över Krister, fattade hans kuk med ena handen och styrde in den i sig. Hon vände sig mot mig och sa lite tyst: “Det finns en flaska olja i min necessär, om vi skall prova med båda i mig.”
Hon brukade aldrig ha olja med sig, så detta var något hon måste ha tänkt skulle kunna hända och därför planerat för, även om hon inte talat om det för mig.
Vi hade aldrig knullat analt innan, jag hade inte känt någon lockelse för det, men just det här med att vara två i henne samtidig gjorde mig störtkåt, så jag hoppade snabbt ur sängen och rusade ner till badrummet och hämtade oljan. Malin red Krister för fullt när jag kom tillbaka. Kuken såg ännu större ut när man så bakifrån hur Malins fitta trädde sig ut och in på den.
Jag kröp upp i sängen och hällde lite olja i skåran mellan hennes skinkor. Sedan masserade jag försiktigt. Hon stannade upp och satt lätt framåtlutad över Krister med hans kuk i sig, när jag försiktigt stack in ett oljat finger i hennes anus. Jag lät det glida fram och tillbaka några gånger, samtidigt som jag droppade på lite mera olja. Sedan smorde jag in kuken och försökte närma mig hennes stjärt. De av er som provat, vet att det inte är så lätt att hitta plats för benen när det redan finns fyra ben där, men så småningom hittade jag en ställning som passade och jag tryckte sakta min kuk mot hennes stjärthål. Hon lutade sig lite mera framåt för att underlätta, men det tog emot. Jag bad henne slappna av, och sedan försökte jag försiktigt igen. Denna gång gick det bättre. Hålet öppnade sig och mitt kukhuvud gled in. Sakta och försiktigt tryckte jag mig ändå in. Jag började jucka sakta, och Malin viskade åt mig att ta det nätt.
Så småningom gled det lättare, och Krister och jag hittade en rytm som gjorde att vi knullade henne i takt. Malin stönade våldsamt, men det var av välbehag för hennes ena hand gled ner till hennes clitoris och skulle börja massera, men plötsligt skrek hon bara rätt ut: ” Det går, det går det gåååår!” och sedan fortsatte hon: “Det går för mig hela tiden”. Hela hon darrade när hon fortsatte att stöna och skrika. Krister och jag knullade på med kraftiga stötar, uppmuntrade av hennes ljud. Plötsligt hör jag Krister säga att vi måste sluta nu annars går det för honom. Jag kände hur Malin tryckte sig bakåt neråt, samtidigt som hon sa “Nej, fortsätt, fortsätt, kom, spruta i mig!” Jag kände att jag också var nära, och när Krister tryckte sig så långt in i henne han kunde gjorde jag också det. Genom de tunna väggarna kände jag ryckningarna i hans kuk när han sprutade sin sperma och jag var inte heller sen att spruta mina spermastrålar upp i hennes rumpa.
Vi låg stilla i en stor varm och svettig kötthög, innan jag gled ner och lade mig vid sidan om i sängen. Malin följde efter och lade sig på rygg mellan mig och Krister. Hon bad mig sträcka mig efter ett par pappersnäsdukar, och när jag reste mig upp för att hämta dem såg jag att det redan var en blöt fläck på täcket, och att det hängde en spermasträng från fittan ner mot fläcken. Det var Kristers sprut, och jag antog att mitt sprut nog läckte ut i en egen fläck under henne.
Vi gick ner och duschade och satt sedan nakna i Kristers soffa och drack var sin dubbel expresso. Vi pratade och stojade helt oblygt, precis som små barn som lekt en ny lek och haft riktigt kul. Vi pratade om filmen vi sett och Malin berättade att den tänt henne väldigt mycket, och redan då bestämt sig för att hon ville prova på allt hon sett, fast hon inte vågat erkänna det riktigt då.
När vi sa att hon väl provat på allt nu, så sa hon “Inte riktigt, det finns en grej kvar”. Hon satt emellan oss i soffan, och sträckte ut sina händer och kramade våra slaka kukar och frågade om vi trodde att vi orkade lite mera. Krister sa att om vi fick viss hjälp skulle vi nog bli parata igen, och Malin böjde sig genast ner och tog hans kuk i munnen. Hon satt lite på sidan, och vände upp rumpan mot mig. Fittskåran lyste och jag kände hur min kuk började växa och blev styv. Jag flyttade mig fram och styrde in kuken. Kristers stake hade också rest sig, så Malin reste sig upp i soffan igen, och sa att nu började de bli så som hon ville ha dem och föreslog att vi skulle gå upp i sovrummet igen. Hon ledde oss till trappan med en kuk i varje hand, och sedan gick hon framför oss upp. Det var underbart att se hennes vackra rumpa, och jag konstaterade att det där jag en gång lärt mig i skolan om vett och etikett, där man fick lära att aldrig låta en dam gå före upp i en trappa var helt nonsens.
Uppe i sovrummet ville Malin att jag skulle lägga mig på rygg och sedan ställde hon sig över mig med sin fitta över mitt ansikte och huvudet över min kuk. Hon stod på knä och klappade sig med ett litet klatschande ljud över rumpan och sa till Krister att hon ville ha honom i sig bakifrån. Han var inte sen att trycka in kuken i hennes fitta och började köra den ut och in i långa drag bara några centimeter över mitt huvud. “Nu vill jag bara att det skall gå för er”, sa Malin innan hon började suga på min kuk.
Det var alltså det som var den kvarvarande grejen hon ville göra.
Jag tänkte på en gång Malin haft mens och då sugit mig tills det började gå för mig, men precis innan jag sprutade hade hon tagit ut kuken ur munnen och sedan runkat så att satsen landade på min mage. Jag hade frågat henne varför hon inte fortsatt att suga, och den gången hade hon svarat att hon nog skulle kväljas om hon fick sprutet i munnen. Nu ville hon prova på, och jag kände en extra upphetsning vid tanken. Malin smekte och kramade min pung och jag såg hur hon sträckte ner den andra handen och försökte krama Krister på samma sätt. Krister reagerade direkt och jag hörd honom säga att där hade hon hittat gaspedalen, samtidigt som han ökade tempot. Efter en stund kände jag att satsen snart var på väg, och jag ville att Malin skulle lugna ner sig lite, men i stället kramade hon pungen ännu mer och sa “Jag känner det, kom, kom, kom” och virvlade med tungan över ollonet inne i munnen. Det gick inte att stå emot längre, och jag kände att Malin höll munnen sluten om min kuk hela tiden den sprutade, så hon måste ha svalt hela satsen. Krister stönade över mig, och jag såg hur han med kraftiga stötar fyllde Malin med sperma från andra hållet. Jag flyttade mig undan innan Kristers sperma började droppa ur henne.
Sista pappersnäsduken hamnade mellan Malins ben, och sedan låg vi med Malin i mitten och slappnade av. “Orkar ni mer”, frågade Malin skrattande, men både Krister och jag talade om att vi fått nog för dagen, men gärna ville göra om det här en annan dag. Det ville Malin också, så vi bestämde redan tid för nästa gång vi skulle träffas, innan vi steg upp och gjorde oss klara för hemresan.
I bilen hem sa Malin att det här var det skönaste hon upplevt, speciellt när vi knullat henne båda. Vi måste ha stött på hennes G-punkt, för när hennes orgasm hade börjat hade den bara fortsatt ändå tills vi slutade knulla henne.
“Då är det inget du ångrar då?” frågade jag.
“Jo, det finns en sak”, sa hon. Jag tänkte genast att det var när hon tog satsen i munnen, men det var fel.
“Jag ångrar att vi inte gjort det här tidigare!”

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Author:

Comments (4)

 1. Den här novellen skrev jag och publicerade på sexiganoveller 2009-02-02

  Till signaturen sandra6666, som utger sig för att vara skribent till den här historien, vill jag säga att jag tycker det är trevligt att du tycker berättelsen är så bra att du vill stjäla den, men det hade varit mycket trevligare om du valt att skriva något själv!!!!
  Dessutom är det faktiskt så att både den siten och den här anger att copyright gäller för publicerat material.

  För andra intresserade läsare finns det en fortsättning som heter “På sexklubb med min fru”

 2. Hej Berra,

  Vi ska genast se till att detta blir åtgärdat så att du är avsändaren till novellen, eller om du önskar så tar vi givetvis bort den helt. Stort tack för att du hittade detta och skrev till oss, ser fram emot ditt svar! Vi ser givetvis gärna att du fortsätter bli medlem hos oss och skriver dina noveller här också.

  Admin, noveller.com

 3. OK!
  Jag låter den ligga kvar, plus att jag har lagt upp fortsättningen på berättelsen. Den heter “På sexklubb med min fru”.

 4. Hej Berra!
  Du är fantastisk på att skriva och berätta! Jag har också försökt men det blir inte alls så bra. Jag är avundsjuk på Dig.
  Det som du berättar om är så fint, det är något som jag också ofta drömmer om att få vara med om. En kvinna, som är ens fru, som tycker om att vara med två män är härligt.
  Nu ska jag leta upp fortsättningen på berättelsen.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.