Home » Gruppsex » Trekant x 2

Trekant x 2

Vaknar med ett ryck, sätter mig upp i sängen för att kolla hur mycket klockan är. Shit!! Jag har försovit mig! Skulle ha varit på väg till jobbet vid det här laget, och jag har precis vaknat! Kastar en snabb och kärleksfull blick på min sambo som fortfarande sover fridfiullt och oskuldsfullt vid min sida och kastar mig sedan upp ur sängen i rasande fart. Sessan är inte sen att hänga på, hon har redan vaknat och undrar varför hon inte har kommit ut på sin morgonrunda ännu. Hon sitter redan väntande vid ytterdörren, ser på mig med huvudet lite på sned och med ett något förvånat och ledset uttryck i ögonen. Hastar iväg in i badrummet för att uträtta vissa nödvändiga och akuta behov. Varpå jag slänger på mig kläderna i en hast och så ut med hunden.Väl nere vid grinden kommer jag dock på att jag nog bör ringa till jobbet och meddela min sena ankomst, varpå jag rusar vidare med Sessan och ringer ett snabbt samtal från min mobil. Chefen låter sur, men det får han allt finna sig i denna gången, som om det aldrig har hänt honom? Nu gäller det att skynda sig, så jag börjar småspringa längs vägen. Sessan tittar lite mysko på mig, jag brukar inte springa mina motionsrundor på morgonen, men hänger glatt på med svansen viftande och rusar före.

Väl hemma igen har min sambo vaknat till och fixat och dukat fram frukosten. Hon står där i endast i en oknuten morgonrock och visar en glimt av det gudomliga som finns inunder.
-“Min underbara kvinna” säger jag och ger henne en snabb kyss på munnen i förbifarten mot mackan och kaffet. Ser då en styv bröstvåra titta fram ur morgonrocken. Kränger av mig ytterkläderna samtidigt som jag dricker mitt första kaffe och sätter i mig mackan i all hast innan jag kastar mig i duschen. Klär av mig kläderna och låter dem ligga kvar på golvet på vägen in i duschen och hoppar så in och låter det ljumna vattnet skölja över min nakna kropp och känner hur hela kroppen njuter av allt vatten som rinner över mig. Då plötsligt viks duschdraperiet undan och in kliver min sambo med ett litet pintjivigt leende lekande på läpparna och hela hennes kropp lyser av lust och åtrå.
-“Behöver du hjälp?” undrar hon och ler som en stor sol. På ett sätt att det är svårt att säga nej och jag känner att min kuk reagerar på hennes sätt hon har emot mig.
.-“Mmmm mumlar jag grötigt till svar, men jag har bråttom!
-“Inte mer bråttom än du hinner med att duscha va?” Så tränger hon sig in till mig i dushen smekande och lirkande. Hon vet vad jag tycker om och kommer i gång av. Plötsligt känner hennes händer runt min midja och böjer sig fram och ger mig en lätt puss på munnen. Jag vet nu att hon är het.

-“Nej, men snälla älskling……”
Hinner inte längre förren hon snabbt har tystat ner mig, och mina protester tynar bort med en het och intensivt lång kyss. Hela denna kyss som hon ger mig beskriver allt och lite till så jag besvarar den och känner hur ett välbekant pirr och värme sprider sig i från mellangärdet och ut i kroppen. Detta får min lem att vakna och styvna. Vattnet sköljer över våra tätt sammansvetsade kroppar och med ens är min sura chef och den knappa tiden bortspolade med vattnet som rinner bort i golvbrunnen. Jag vill ha henne, vill känna hennes nakna kropp tätt mot min, få kyssa hela henne, smeka hennes mjuka, varma bröst, reta hennes bröstvårtor och känna deras respons på min retning. Jag vill smaka henne, känna denna ljuvliga lätt salta smaken mot min tunga och låta denna smak fylla hela mig. Känna hur hon trycker fittan tätare mot min mun och tunga, bara för att min tunga ska nå ännu djupare in i henne. Känna hur hon åmar sig och skriker om mer av hela sin kropp och själ, MER! Hennes otroliga gensvar som får mig att bli ännu kåtare bara av att se henne njuta så himelskt mycket och känna denna otroliga nakna, sensuella närheten. Detta är det jag vill just nu att få försvinna in i henne och låta oss möta detta djupa och stora klimax tillsammans. Vill nå detta genom att få trycka upp henne ömt och kärleksfullt mot väggen och tränga djupt in i hennes våta fitta. Känna hennes underbara fuktiga värme omsluta mig och mitt sinne, hennes totala trygghet som hon känner för mig och slutligen känna hennes ryckningar och hur hon färdas mot det kosmiska innan det går för henne.

Då hör jag att badrumsdörren öppnas med ett mindre brak “Vad nu då?” tänker jag, stannar till mitt i en rörelse och undrar om det är hunden som öppnat den? Då plötsligt står någon där utanför dushdrapperiet. Det syns en skugga av kvinnokropp genom drapperiet som är helt naken och denna kvinnoskugga frågar lite försynt.
-“Får jag också vara med?” Det som syns genom drapperiet är hennes välsvarvade kropp. Hennes bröst är stora och runda, en virvelvind far fram genom min kropp. När denna ljuvliga kvinnoskugga kliver i in dushen märker jag till min förskräckelse och förvåning att det är……Nemi från Ica butiken !! Hur i hela friden har hon hittat hit, far det snabbt genom min hjärna.
-“Du, hoppa in vetja” säger min sambo, så kan vi fortsätta där vi slutade! Kul förresten att du hittade hit! Vaddå hoppa in!? Snacka om att känna sig frustrearad och lite lätt i underläge! TVÅ vackra kvinnor hos mig i duschen, och menar hon att……..?? Ingen har sagt något om detta till mig innan att jag skulle få min fantasi uppfylld. Min sambo som har läst Nemis erotiska berättelser om att älska med en annan tjej och genom dessa har min sambo blivit intresserad och så kåt på dessa att hon bjöd hem Nemi för att testa hur det skulle kännas i verkligheten. Hon tyckte att Nemi verkade vara en spännande, skön och passande tjej, så hon chansade och det gick hem. Känner att allt bara rusar i mitt huvud ochi min kropp reagerar så positivt på detta. Kan inte längre tänka klart och känner hur hela min kropp bara vill få se, känna och smaka på dessa ljuvligheter.

Hinner inte längre i mina kaotiska funderingar förren Jonna har tagit flaskan med duschgelé och börjat tvåla in Nemi. Hon går mycket noggrannt och väldigt sensuellt till väga, börjar vid halsen och fortsätter lätt och himmelskt ända ner mot fötterna. Fortsätter upp med långsamma lätta cirklande rörelser med fingertopparna upp över låren och upp mot hennes sköte. Väl där upp så börjar hon mycket omsorgsfullt tvåla in hennes gren och sköljer av sina händer och fortsätter att smekar och reta Nemi’s fitta. Nemi vrider sig en aning och kvider till när hennes fingrar glider in i skåran och försvinner allt längre in i henne. Jag står där och bara tittar på detta och känner hur jag färdas ännu djupare in i åtrå och lusten att få känna dessa kvinnor av hela min kropp. “Nä nä, nu står vi allt stilla”! berordrar sambon strängt, men lekfullt.
Nemi lyder men jag ser hur svårt hon har att bara stå stilla under hennes beröring och retningar. Hennes blick har börjat att få en lätt glansigt uttryck av lust. Nemi tar tag i mina armar för att hålla sig på fötter. Känner hur hennes fingrar sakta borrar sig in i mina armar. Jonna låter sina fingrar glida ut och in samtidigt som hon stimulerar nicks clitta med tummen.. Nemi stönar till och trycker sig ytterligare lite närmare mig så jag kan känna Nemi’s andetag mot mitt ansikte och hon verkar vara nära nu. Blir ännu kåtare och ännu mera lustfylld av att se dem hålla på med varandra och deras uppenbara njutning…..

“Nåååå älskling, har du bara tänkt att stå där och sköta ditt eller? Kom igen nu!
Hmm..”kom igen nu..”………Lätt för henne att säga genom att jag befinner mig i lustens, åtråns dimmiga värld. Tar en annan flaska med duschgelé och försöker tvåla in hennes kropp också. Med samma sensuella och lustfyllda noggrannhet och stannar till på hennes mest ergogena zoner. Känner hur min sambo får svårt att fort följa det hon håller på med genom att hela hennes kropp darrar lätt av åtrå. När jag kommer till hennes lätt framåtböjda och inbjudande rumpa, får jag stor lust att köra in min styva lem. Den som bultar i samma takt som min pulsåder, men behärskar mig, så lätt för sig ska hon inte få det. Hon får nog hålla igen, trots att hjärtat slår allt snabbare och min andhämtning blivit allt snabbare, den som väntar på något gott, försöker jag grötigt tänka, och ler lite lurigt för mig själv.

Min sambo och Nemi börjar kyssa varandra hett och deras händer är pricis överallt och ingenstans. Känner att Nemi börjar smeka mig lätt och retsamt på armen och jag ser hur de två vill att jag ska vara med. “Äntligen tänker jag, äntligen är det min tur också..” Plötsligt tar varmvattnet slut och vi tre vandrar in mot sängen. De två har tagit en varsin hand och leder mig dit. Någonstans i bakgrunden ringer en telefon, och min sambo svarar. Hon mumlar något hemlighetsfullt och lägger sedan på. Vi är någon helt annanstans nu där tid och rum står stilla.

De lägger mig ner över sängen. Då börjar de båda kvinnorna kyssa varandra, Nemi tar ett andetag och fortsätter att leka med Jonnas en börtvårta med sin tunga. Nemi vinkar åt mig att komma och göra samma sak på min sambo. Vi två kysser, slickar Jonna över hela hennes kropp och jag för min hand emot och in i hennes fitta. Den är mycket blöt och inbjudande. Hela jag ryser till av denna totala känsla som strålar från min sambos kropp.

Plötsligt säger Jonna:- “Stopp!” Lägg dig på rygg John över sängen”. Lägger mig ner på rygg och Jonna sätter sig och börjar rida mig vilt, hett och Nemi sätter sig gränsle över mitt ansikte och ber mig ömt att slicka henne. När alla har kommit igång så märker jag hur de fortsätter att kyssa och smeka varandra i ögon vrån. De utforskar eggande och sensuellt varandras kroppar. Känns som alla är nära nu. Alla verkar nå kosmos, denna underbara värld samtidigt. Känner hur Jonnas alla muskler drar i hop sig för en orgasm, hon riktigt kramar min kuk. Märker att Nemi också är på väg in i samma värld som oss två. Det underbara orgasmens kosmos. Allt bara snurrar väldigt fort för mig nu och jag tror att jag kommer väldigt explosivt och på ett sätt som jag aldrig har gjort förut. Nu är det nära, mycket nära. Allt som flimmarar fram för mig i min syn är ett mönster som kan liknas vid en supernova. Känner att jag är på väg att komma, att jag kan inte hålla mig längre. Explosion av en megaton som jag aldrig har känt förut tillsammans med dessa underbara kvinnor. De två kvinnorna kommer exakt samtidigt som jag. Känner hur Jonna krampar i sin fitta och om min lem som tömmer sig djupt in i henne. Nemi’s fitta är nu så trång att jag knapp kan få in min tunga längre utan jag fortsätter där jag når.

Tjejerna kurrar i hop sig i sängen, ler finurligt och tillfredställt. Drar på mig kläderna för jag hinner inte lägga mig ner och njuta, men jag lägger täcket äver dem innan jag stressar i väg till jobbet. Slänger på mig ytterkläderna och sliter upp dörren.

“Hi John, vart är du på väg då?” Jag bara stirrar, där står ju tjejen som är bruden från Nemi’s erotiska noveller….!! Hon har hört om Nemi’s besök och nu vill även hon vara med på ett hörn….

Väl på jobbet kommer chefen rusande emot mig, frågar och skäller
– Var har du varit någonstans? Jag hade räknat att du skulle vara här för mer än timme sedan!?!
Jag tittar på honom och säger
.-“Hmpf.. Åkte vilse till jobbet …..”
Är helt bortblåst i huvudet fortfarande och undrar hur i katten jag ska klara av att jobba, då jag ser min pratglada kollega Åsa komma förbi.
-“Ska du ha en kopp riktigt starkt kaffe John, tycker det ser ut så.. frågar hon och flinar…. Och då vet jag. Hon kommer garanterat att hålla mig aktiv med sitt kaffe o skvaller..!

Där hemma har Jonna och Nemi tagit sig upp i sittande läge i sängen men fortfarande nakna och lätt borta. De har inte gett sig in i någon större diskussion ännu genom att de inte vara kapabla till det och sitter där, små flinar och drömskt. Då kommer Sandra in med en liten nätt video kamera i sin hand och börjar filma kvinnorna och säger glatt rakt ut till dem.
-“Nu ska vi filma riktigt lesbsex mellan oss tre och ge filmen till John i födelsedags present!! Kan du hålla denna och filma mig nu. Måste strippa genom att jag kan ju inte vara på klädd.” Hon ger kameran till Jonna som ser helt paff och frågande ut. Sandra dansar över allt och låter ena plagget flyga av i en lätthet som förvånar de två andra kvinnor. Väl avkläd smyger sig hon sig närmare fortfarande dansande i en ormliknade sätt Nemi i sängen samtidigt glider täcket lätt av de kvinnorna som tidigare har gett allt och låtit John få sin fantasi upplevd. Jonna försöker filma det som händer i en nyfiken och lätt skrämd hållning det som händer… Sandra börjar att suga på Nemi’s ena fot. Det är ingen stor fot utan en lite och nätt. Först stortån och vidare uppemot vristen slickande och smekande ålar sig Sandra sig uppåt längs hennes ben. Nemi ryser till av all lust, åtrå som börjar sakta återkomma i hela hennes kropp igen och hon känner hur värmen börjar stråla ut hur henne. Medans Sandra slickar och smeker hennes kropp lyfter Nemi bort kameran från Jonna. Nu har Nemi kameran och zoomar in Jonna som ligger helt naken brevid och Nemi drar handen lätt smekande över hennes bröstvårtor. I kameran ser Nemi hur hela hon skävlar till av en rysning som far genom hennes kropp. Jonna har svårt att förstå att hon ska få vara med om detta. Att få blir smekt och slickad av en annan kvinna. Dessa två kvinnor har hon bara drömt och fantiserat om tidigare och trodde aldrig att detta med hennes fantasi skulle bli verklig. Åtrå, hettan, lusten kommer tillbaka snabbt med hjälp av Nemi smeker hennes bröstvårt och böjer sig fram och kysser en av brösten lätt, sensuellt.

Sandra fortsätter på Jonna tillsammans med Nemi och på börjar en resa som Jonna aldrig har upplevt. Hon börjar med att lätt smeka Jonnas axlar, armar, ansikte samt hela Jonnas kropp blir smekt av ett par mjuka och len händer. Dessa händer glider med fingertopparna i förväg ut över detta landskap som bildas av Jonnas kropp. Nemi har lyckats att sätta sig på så sätt att Jonna lutar sin rygg emot henne. Hon smeker Jonna längs hennes nacke med tungspetsen, retar Jonnas öronsnibbar. Med tungan och suger lätt sig fram där hon når kommer åt på Jonna.

Sandra leker med Jonnas bröst och mage med sin tungspets. Hon lirkar lätt med tungspetsen på Jonnas bröstvårta som är hård av alla upphetsning och lusts som fylls på hos Jonna både fysikst och mentalt. Detta sker i en takt som Jonna klara av genom att alla dessa nya känslor måste få en chans att smältas samtidigt som de upplevs. Sandra och Nemi förför Jonna sakta mot en ny sorts extas, känslor, som är senuella, mjuka och fjäder lätta. Jonna skälver till av denna enorma hetta och lust som fyller henne i vågor. Vågorna kommer överallt där de andra två leker sig fram över hennes kropp. Sandra har tagit sig i mellan bena på Jonna smeker och retar hennes in sida av ena låret. Nemi har lyckats nå så hon smeker de yttersta hårstopparna på Jonnas könshår och låter ett finger få glida lite längre in mot klittan som hon bara nästan nuddar med en fjäder lätt fingertopp. Ligger där, bara tar emot allt och försvinner bort i en helt ny dimension som är fylld av lust, åtrå, allt detta explosiva nya som far genom Jonnas kropp i höghastighet. Allt sker så intensivt att hon har svårt att ligga stilla utan spänner sig till max och stönar bara för kunna ta emot allt detta.

Sandra har nått fram till Jonnas fitta sära blygläpparna och börjar slicka sig fram lätt och försiktigt samtidigt som Nemi fortsätter att smeka. Jonna är nära nu mycket nära och alla hennes muskler drar i hop sig och krampar av orgasmen som verkar vara utan slut. De båda andra tjejerna smeker, slickar, djupt , ytligt och Jonna kan inte hålla borta något längre och skriker bara rakt ut av denna intensiva orgasm som genom far hennes kropp. Jonna skakar efteråt och hon känner hur tårarna rinner längs sin kind.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.