Home » Åldrar » Tonårstjejer lär sig runka

Tonårstjejer lär sig runka

Jag är en kille på 25 år som var på ett träningsläger i somras. Under en vecka hade jag varit borta och tränat i Skåne och hade flickvännen som väntade i Stockholm. Jag hade bestämt mig för att vara avhållsam under veckan och var jättekåt när jag satte mig i bilen för att åka hem. Med en bultande kuk som stod hela tiden var jag en trafikfara. Det skulle säkert också gå för mig direkt när vi knullade. Hur kul skulle det vara för henne? Inte för mig heller.

Bestämde mig för att stanna och runka av mig. Då fick jag se en skylt ned till ett havsbad där jag vet att man brukade bada näck. Solen sken och det var varmt och gott. Svängde ner mot badet. Väl framme vid stranden såg jag att det inte var så många badande. De som badade var nakna men mest äldre par. Jag gick en bit bort på stranden och lade mig lite avsides. Tvekade lite om jag skulle ta av mig näck med tanke på ståkuken. Drog av mig alla kläderna och lade mig på mage för att dölja kuken. Låg där näck och fantiserade om jag skulle våga runka på stranden. Blev bara kåtare och kåtare.

Efter en stund hörde jag några fnittriga tonårstjejer. Dom kom åt mitt håll. Det var tre snygga tjejer. Alla var topless och hade ganska små toppiga, fina bröst. Kropparna var slanka och midjesmala. Tjejerna var alla runt 160-165 cm. Väldigt lika i kropparna. Dom la sig ned en bit framför mig och skrattade hela tiden. En av tjejerna hade blont långt hår. Hennes bröst var lite större. Hon pratade mest. Verkade vara hon som bestämde. En annan tjej var också blond men hade lite kortare hår. Hon hade de minsta brösten men stora bröstvårtor och en väldigt smal midja. Den tredje tjejen hade korpsvart hår och en brun vacker kropp. Hennes ansikte var som en filmstjärnas.

Tjejerna tittade ideligen åt mitt koll, skrattade och flamsade. Vågade inte resa mig med tanke på ståndet men visst ville jag fast jag vågade inte. Plötsligt försvann tjejerna ut i vattnet och simmade ut en bit. Jag dolde kuken med handen och smet själv ned till vattnet och hoppades på att kunna kyla ned ståndet. Det var kallt i vattnet och jag fick önskad effekt. Tjejerna simmade fram mot mig och vi började prata lite. Med kuken under vattnet kände jag mig ganska säker på att inget skulle hända. Då frågade dom om jag ville vara med och spela freesby. Visst, ska vara ta på mig något först sa jag. Nej, varför det, sa den blonda med det långa, ljusa håret. Hon hette Jenny och gav mig en blick som nästan fick kuken att resa sig i det kalla vattnet. Jag visste inte vad jag skulle göra. Förstod att det bara kunde sluta på ett sätt. Kuken skulle resa sig direkt innan vi ens hann kasta den där freesbyn. Den mörka tjejen, som hette Dolores, verkade läsa mina tankar. Vi kan spela där borta där vi är ensamma, sa hon och pekade på en del av stranden som låg lite avskilt.

Hjärtat bankade hårt i bröstet på mig när vi ställde upp i en cirkel på stranden. Jag stod där helt näck bland dessa läckra topless-tjejer när Jenny kastade freesbyn till mig. Vi kastade några gånger till varandra. Tjejerna fnissade och tittade intresserat på kuken som ännu höll sin lugn. Hade haft vissa komplex för kuken för att jag tycker den ser lite konstig ut. Lång 24 cm och smal 14 cm omkrets. Men nu brydde jag mig inte så mycket. Jag var alltför nervös för att få stånd och fortfarande kall efter badet. Snart kom ändå den välbekanta känslan där kuken började svälla. Jag visste inte vad jag skulle ta vägen. Tjejerna fnissade allt mera. Den ljusa tjejen, som hade kortare hår, hette Eva och hon såg lite generad ut men de övriga stirrade skamlöst. Kuken pekade snart rakt ut och reste sig sedan raskt rätt upp i ett skälvande stånd som vajade fram och tillbaka när jag rörde mig. Jag måste nog svalka mig igen, sa jag och rusade ner till vattnet.

Lite skamsen kom jag upp efter en stund. Tjejerna satt på sina filtar och fnittrade för fullt. Vill du ha fika, frågade Jenny. Snart satt jag ner hos tjejerna och vi fikade tillsammans. Jag fick veta att tjejerna smitit från ett kyrkligt ungdomsläger. Noterade då att alla tjejerna hade silverkors som dinglade mellan brösten. Tjejerna sneglade mot kuken. Snart satt jag där med vrålstånd. Ollonet kröp fram i hela sin prakt och blev snart blålila av upphetsningen. Jag gjorde inget för att dölja mig. Förstod att tjejerna ville titta och jag njöt av att visa upp mig. Jag fick veta att alla tre tjejerna var 17 år och hade kille men att dom ännu inte haft sex. Dom skulle spara sig till brudnatten.

Vi pratade länge och det mesta handlade om sex. Jenny tittade på kuken som hela tiden stod rätt upp. Kan man få känna på den, sa Jenny och tog ett mjukt grepp runt kuken. Jag rös av njutning när jag kände hennes lilla hand runt kuken. Den är varm .. och hård, sa Jenny med en flämtning. Jenny kramade med handen runt kuken en lång stund. Jag vill också känna, sa Dolores. Hennes hand var så ljuvligt skön runt kuken att det gick en stöt genom kroppen. Ni är inte kloka, sa Eva lite generat. Kan inte du lära oss att runka, frågade Jenny.

Jag lade mig på rygg. Jenny ställde sig på knä på min högra sida och Dolores (som var vänsterhänt) på min vänstra sida. Eva skulle hålla vakt så att ingen kom. Ta tag i kuken ganska högt upp och dra ned ollonet helt, sa jag till Jenney. Hon greppade kuken högt upp på kukskaftet och drog lite knyckigt fram ollonet fullständigt. Håll kuken med ett fast grepp men inte hårt när du runkar. Dra skinnet över ollonet helt sa, jag til Jenny. Sedan drar du ner skinnet en bit, ungefär över halva ollonet eller lite till. Sedan drar du så fram och tillbaka, mjkut men ändå bestämt, stönade jag när Jenny följde mina anvisningar. Jenny gjorde det lite knyckigt och ovant men det var skönt ändå. Så in i helvete skönt. Jag måste be Jenny avbryta så jag inte skulle spruta.

Dolores ville också lära sig. Hennes underbara hand runt kuken var bara för mycket. Hennes lilla hand var så mjuk och spänstig på något vis. Samtidigt stark. Kändes att hon var van att jobba med händerna då hon utbildade sig til hårfrisörska. Hon runkade snart mjukt, följsamt och krävande. Hon var mycket läraktig. Jag måste snart be sluta.

Eva tittade intresserat och satte sig mellan mina ben. Hon tog ett väldigt lätt grepp runt kuken, drog ned skinnet så ollonet blottades helt, försökte sedan runka mig så och drog ned skinnet fram och tillbaka några gånger. Det blev knyckigt och skinnet hakade lätt upp sig på kanten nedtill på ollonet som var stort och uppsvällt. Jag lärde henne att inte dra ned helt över ollonet när man runkar. Man kan dra ned helt en gån när man börjar runka, sa jag men sedan när du kommit igång med att runka så drar du bara ned skinnet halvvägs över ollonet.

Tjejerna tränade och runkade min kuk. Dom lärde sig att runka lite fortare vilket var svårt i början. Runka inte för fort bara utan lagon, sa jag och stöande allt mer. Det började bli svårt att hålla tillbaka sprutet även om tjejerna lydigt avbröt när jag sa till. Med Jennys söta bröst på ena sidan och Dolores på den andra och Eva små toppiga i mitten hade jag all möda i världen att hålla tillbaka.

Jenny kom på ett knep så jag skulle kunna hålla ut längre. Vi gör 5 runk var. Jag börjar sa Jenny och tog kuken i handen och runkade 1, 2 , 3, 4, 5 gånger. Nu är det din tur, sa hon till Dolores. Hon runkade också 1, 2, 3, 4 ,5 gånger och lämnade över till Eva som gjorde lika. Sen gör vi en kort paus och sedan runkar vi igen, sa Jenny som snart tog ett nytt grepp runt den överstyva kuken som dreglade av försatsen. Jag kan inte längre snart, sa jag. Då vill jag se när det går för dig, sa Jenny. Jag med, sa Dolores. När jag känner att det kommer vill jag att den som håller i kuken ska fortsätta till jag sprutar, sa jag.

Tjejrna fick spända anletsdrag när dom fortsatte runka mig 1, 2 ,3 ,4 ,5 och sedan tog nästa tjej vid. Ingen visste vem som skulle få hålla i kuken när jag sprutade. Men jag hade bestämt mig. Dolores underbart mjuka, smidiga hand som hade ett såt härligt fast skönt grepp runt kuken. Hon skulle få göra det. När det går… för mig .. när det sprutar, flämtade jag, så ska den som runkar mig då fortsätta runka när jag sprutar men inte runka så fort … runka lite långsammare under spruten ..ohh. Nu har jag inte långt kvar. Dolores hand tog ett fast grepp runt kuken. Runka mig nu Dolores, runka mig nu till det sprutar. Dolores runkade så underbart så skönt … ohhhh .. det kommer skriker jag .. det gååår.. Tjejerna tjöt till av upphetsning. Jag sprutade rätt upp på Evas små toppiga bröst. Hon ryckte till men verkade inte ha något emot att stråle efter stråle sprutade upp över hennes bröst där bröstvårtorna var så underbart stora och styva. Dolores gjorde allt precis rätt. Hon runkade lite saktare när kuken började spruta och mjölkade omsorgsfullt ur kuken de sista dropparna.

Vi tog ett dopp tillsammans. Lite senare ville Jenny själv runka av mig och kuken svällde villigt i hennes hand. Hon hade inte Dolores handlag men gjorde det ändå väldigt skönt och snart kom jag igen med några kraftiga sprut. Bra att vi fick träna på dig. Nu vet vi hur vi ska göra med våra killar, sa Jenny.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.