Home » Åldrar » Syskonkärlek

Syskonkärlek

Klockan var närmare elva på kvällen Ofta brukade han sitta uppe ännu senare i tv soffan men ikväll var det minst sagt dåligt utbud av filmer så han gick i stället in på sitt rum och satte sig vid skrivbordet vid datorn. Han hade varit kåt hela dagen så han kunde inte låta bli att öppna en av de porrfilmer som han tidigare laddat ner. Han satte datorn vid sidan om sig och tog av sig sina byxor. Redan nu var hans kuk hård och han satte på sig hörlurarna, detta eftersom hans storasyster Sara var i rummet bredvid. Även om hon sov så ville han vara på säkra sidan. Filmen började med en blond som på ett underbart sätt både sög och runkade av en stor kuk, man såg att hon verkligen älskade det och han bara önskade sig att det var hans egen kuk.
*

Sara hade legat och skickat sms i snart en halvtimme men lyckades äntligen lägga ifrån sig mobilen. Hon var smått trött men visste att hon ändå inte skulle lyckas somna så snabbt, så hon reste sig och tassade försiktigt upp i hallen för att ta ett glas vatten. Hon tassade försiktigt förbi sin brors dörr men såg samtidigt att det lyste under dörrspringan. Hon visste att han brukade vara uppe lika sent som hon själv så egentligen fanns det inget att smyga för och deras föräldrar var dessutom bortresta under helgen. Hon tog ett glas vatten och gick tillbaka mot sitt rum och lade sig i sängen. Klockan hade passerat elva och hon låg och lyssnade. Förutom tickandet från väggklockan så var det verkligen så tyst det kunde vara. Ett läte från hennes brors rum bröt tystnaden något. Han ligger nog och läste tänkte hon.
Ännu en gång så reste hon sig och gick ut i hallen.
*

Han ångrade inte sig att han hade laddat ner filmen, den var riktigt skön och han hade nu flyttat undan stolen och stod nu helt naken på golvet och runkade sin nu mycket hårda kuk. Ett stort sprut kom i ansiktet och på tungan på blondinen i filmen och det verkligen sprutande om det. Efter sprutet så sög hon ytterligare och mannen kunde knappt så stå på benen och stönade nästan plågsamt. Bredvid blondinen stod ytterligare två män och runkade sina kukar för att ge hennes ytterligare sprut.

Mitt uppe i de mest underbara scener han sett så gick något honom plötsligt att tappa blicken från datorn. Något rörde sig i ögonvrån. Dörren snett bakom honom var redan öppen när han vände sig om och blottade hela sin kuk i sitt fullaste stånd för sin syster som häpet stod i dörröppningen med blicken riktad på den. På tiden av några hundradelar fattade han sin tröja från stolen och höll framför sig samtidigt som han försökte dölja datorskärmen med ryggen.

– Men knacka innan du kommer in då, stäng dörren! Utbröt han snabbt och tog själv tag i dörren och stängde den.

Många tankar for genom hans huvud på en och samma gång. Varför hade han inte låst dörren! Varför, varför varför? Han insåg att det ändå att han var avslöjad med vad han höll på med.

– Förlåt, jag trodde du låg och läste. Hörde han sin syster sa med låg och beklagande röst utanför dörren.
– Det var inte meningen.
Visst, lätt för henne att säga, tänkte han och visste samtidigt inte själv vad han skulle säga.
– Du behöver inte skämmas. Det är lugnt.
Sen hörde han hur hon gick in på sitt rum och stängde sin dörr.

Han stod kvar någon minut och satte sig sedan på sin stol och stängde ner filmen. Precis i samma ögonblick tändes han mobiltelefon på bordet bredvid datorn. 1 nytt meddelande, lyste på skärmen. Till sin förvåning såg han att det var från hans syster. Han suckade och öppnade det:
“Vill du se filmen på din dator tillsammans? Annars glömmer vi det som hänt”

Han läste meddelandet två gånger och lade undan mobilen. Efter ytterligare en stund fattade han mobilen, tvekade men svarade sedan: Vill du det?”

Ytterligare en minut gick och han öppnade svaret:
”Ja, om du vill. Får jag komma in?”
Han svarade sedan: ”Ok” och lade undan mobilen.

Någon sekund senare hörde han hon öppna sin dörr och strax efter öppnade hon försiktigt hans dörr. Han lade sin tröja över sin nu halvhårda kuk och strax efter kikade hans syster in. Hon stängde dörren efter sig och stod kvar ett tag. Det blev tyst och var precis på väg att bli en pinsam tystnad.
– Får jag se då? sa hon med nyfiken röst och ett kort leende
Han tittade på henne och såg att hon tittade på hans tröja. Han tittade själv på den, avvaktade några sekunder och drog diskret undan den och lade den på bordet. Hans nu sakta resande kuk blottade sig helt för henne.
Hon drog till sig en annan stol som stod bredvid henne och satte sig bredvid honom. En kort stund tittade han på henne och även att han inte hade tänkt på det så mycket innan så var hon faktiskt väldigt vacker, med sitt blonda och svagt kryllade hår till axlarna, lagom sminkande ansikte och sina vackra glänsande läppar. Hon log och tittade ner på kuken.

På eget bevåg öppnade han åter filmen på datorn och kände hur pulsen plötsligt steg och kuken växte. I nya scenen på datorn var det en mycket vacker brunett som sakta men mycket kontrollerat runkade och sög av en säkert minst 20 cm stor kuk.
– Vill du jag ska göra så? Nästan viskade hans syster i hans öra där hon satt bredvid.
Han ryckte lite kort på axlarna och gav henne en kort blick.
– Du kan ställa dig upp om du vill?
Han gjorde som hon sa och samtidigt flyttade hon sin stol till mitt framför honom och stannade upp med läpparna några centimeter från hans kuk. Hon tittade upp på honom och han tillbaka, men sedan föll hennes blick åter på hans kuk.

Det hon sedan gjorde gav den mest underbara känsla han någonsin upplevt. Försiktigt vidrörde hon ollonet med sin tunga för att sedan sakta låta sina glänsande läppar omfamna hans hårda kuk med början med ollonet. Hon lät sedan hela kuken glida in i munnen med läpparna väl kramande om kuken. Gud vad skönt tänkte han, herregud.

– Är det skönt? frågade hon med munnen bokstavligen full och med ett leende i ögonen.

Han log för första gången mot henne och nickade till som svar. Hon fattade sin ena hand med lagom hårt grepp kring kuken och runkade den samtidigt som hon sög och tittade hela tiden på honom för att se hur han reagerade. Men han kunde omöjligt dölja hur underbart skönt jobb hon gjorde. I samma stund såg han hur hon själv pullade sig med ena handen under sina byxor.

– Jag kan hjälpa dig också om du vill. Sa han och stönade till av känslan av hennes underbara sugande.
Hon nickade och reste sig sedan upp och började klä av sig. Han satte sig på stolen och stunden senare var även hon helt naken. Vilken vacker kropp tänkte han och betraktade henne.

Hon satte sig på bordet bredvid datorn och lade upp sina vackra och slanka ben på var sida om stolen han satt på. Utan att direkt tveka böjde han sig fram och började slicka henne. Han koncentrerade sig på blygläpparna och slickade ivrigt. Hans självförtroende växte och han tog sitt ena finger och började pulla henne med ganska snabb takt över klitoris. Precis som hon hade gjort tittade han på henne för att se reaktionen. Hon log stort mot honom och han såg att hon gillade det.
– Vill du komma in i mig? Löd hennes nästa fråga…

Fort. följer?;)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Author:

Comments (1)

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.