Home » Hetero Sex » Sommar

Sommar

Posted in Hetero Sex, Tonåringar

Äntligen sommar plugget var slut och man är 17 år, party och brudar samt sol och bad. Så tänkte man när man gick sista dan och så blev det. Jag skulle packa inför en vecka på Gotland och vara där ihop med ett gäng grabbar.

Dagen D var kommen, solen sken och det var minst +25 bättre kunde det knappast bli. Vi stog vid incheckningen till Gotlandsbolagets båt och var jag än kikade mig omkring så fanns det massor av härliga brudar, detta bådar gott tänkte jag. Vi skyndade oss upp på soldäck och sprättade första bärsen. Faan en kvinna med två ungar slog sig ner nära oss bättre än så kunde man ha hoppats på. Vi sken upp när en hop med tjejer slog sig ner en bit ifrån oss. Bärsen rann lätt ner genom strupen och båten la ut. Jag la mig ner i solstolen, någon sprättade en bärs så det sprutade över mig och typiskt nog på den där morsan som for upp och började skälla på mig. Tjejerna bortanför oss skrattade gott åt oss.

Jag kunde inte hålla mun utan bad kärringen att knipa. Hörrö grabjäv… sa hon och for upp som en raket, jag duckade när hon skulle ge mig en örfil och jag kunde inte låta bli att garva för när hon for upp så fastnade hennes solkjol i stolen och hon såg rätt löjlig ut. Jag ursäktade mig och påvisade hennes avklädda läge vilket gjorde henne riktigt generad. Killarna började mobba henne och jag kunde inte låta bli att ta hennes parti och sa åt mina polare att sluta. Lugnet la sig och jag bjöd henne på en bärsa.

Jag blev mer o mer bekant med denna kvinna det visade sig att hon var 32 år, gift med två kids. Hennes man var redan i huset på Gotland och de skulle bo där hela sommarn. Jag kan säga att hon var läcker och riktigt kåt av sig vilket jag fick känna av på denna resa men det är en annan historia. Efter sommaren så hade vi många sköna stunder också för den delen. Vi kom till slut fram efter fem timmars resa jag hade iof gärna rest i fem timmar till. Vi hyrde ett gäng cyklar och släpkärror, besökte bolaget och drog sen till Snäck camping där vi slog upp våra tält.

Vi satt på kvällen och såg solen gå ner i havet, ölen flödade och vi började göra oss bekanta med andra tältgäster, guran kom fram och livet lekte. En brud hade placerat sig brevid mig och snart började vi snacka men snacket kändes överflödigt och hånglet tog överhand. Hon var bara femton men canonläcker och vi bestämde oss att krypa in i tältet. När vi kom in i mitt tält så låg Johan en polare och slickade en brud. faan va coolt viskade jag, mitt ragg Hanna log blygt och jag viskade att vi nog borde dra oss vidare så vi gick hand i hand nerråt stranden istället.

Kvällen var ljum och ett bad var inte helt fel, vi klädde av oss och sprang ner i vattnet där vi busade och tumlade runt. Hanna var väldigt söt och hade en kropp som en gudinna. Efter en stunds badande så gick vi upp på stranden och satte oss vid en sten häll som fortfarande var varm efter dagens heta sol. Vi började sakta kramas och kyssas. Mina händer smekte henne och snart kunde jag inte motstå att kupa händerna över hennes bröst. Mmmm vilka bomber tänkte jag och kuken stog redan som ett spätt. Den syntes lätt genom mina blöta badbrallor och Hanna la sin hand utanpå och började massera. Hon stönade och tyckte den var stor.

Min ena hand smekte ner över hennes mage och snart hade jag börjat smeka över hennes venusberg. Hanna stönade när jag lirkade in handen under hennes bikinitrosa. Hanna Kramade min kuk och drog ner badbrallan så kuken sprätte ut i kvällsluften. Jag småpullade nu fittan som blev mer o mer fuktig. Hanna bet mig under hakan när jag masserade hennes klitta. Nu började hon runka min kuk med långa drag och jag pullade hennes fitta med ett finger. Faan sa hon du måste knulla mig nu. Jag tvekade inte en sekund utan tog tillfället i akt och förde ner henne på rygg och måttade in kuken mot hennes fitta och tryckte till.

Jag vaknade på morgonen med att Hanna rörde sig. Vi hade gått tillbaka och krypit in i mitt tält, Johan och hans brud hade somnat och snart hade även vi gjort det också.
Jag kikade på klockan och den visade 9.39 solen värmde tältet och utanför hörde man ur folk höll på med frukost på sina spritkök. Jag krånglade mig ut ur tältet för att sedan kila ner till muggen. slog en drill och lunkade sen tillbaka. En polare hade också vaknat och vi började snacka. Efter frukosten så var alla vakna sen vankade det en dag på stranden där alla verkade smörja in sig i kockosolja *S* och i radion hördes Ledin.

Beachvolly var en självklarhet och efter nån timmas spel så sprang vi alla ner till havet och kastade oss i. Hanna vet jag inte var hon tog vägen men det spelade ingen roll för jag hade fått upp ögonen för en ny brud.
På kvällen så var det dags för disco i Visby. Vi tog cyklarna in och parkade framför en pub sen var det full rulle där och fram mot elva så gick vi till discot. Jag tog en GT sen stog jag o spanade och såg då den där bruden som jag hade limmat på vid stranden. Jag gick fram mot henne och våra ögon möttes. Hela discot tycktes stanna av för oss båda, en bomb slog liksom ner och vi började dansa. Minne sviker faktiskt men jag vet att vi dansade snackade hela kvällen och sen från den natten så har vi vart tillsamans, frånsett från den där morsan på båten men som sagt det är en annan storry.

Denna tjej slog ut mig totalt, alla brudar som jag hade tänkt sätta på dessa veckor försvann och nu var det bara hon som gällde. Mea heter hon och vi är gifta sedan många år och har haft det helt underbart.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Author:

Additional Articles From ‘Avsugning’

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.