Home » Åldrar » Smygtitten som blev till debut, del 2

Smygtitten som blev till debut, del 2

Efter att ha sett den äldre mannen ha sex med min kompis mamma, var nu sex allt jag fundera på.

När jag gick hem med raska steg, funderade jag på vad jag just sett, och hur Birgit, Alice mamma hade stönat och vridit sig, där de höll på. Hade han varit i hennes stjärt? Lät konstigt och jag visste inte mycket om sex, men nog var det väl i musen man skulle vara när man hade sex?

När jag kom hem gick jag upp på mitt rum och låste dörren bakom mig.  Tog av mig kläderna och när jag kände på mina trosor var de alldeles våta, och det killade härligt mellan benen när jag tänkte på vad jag sett.

Lade mig på sängen och titta på mina små bröst, och kände försiktigt över min bröstvårtor som nu var helt stela.  Så fort jag nuddade dom rös min kropp och jag flyttade ned handen mellan mina ben.

Det lena håret störde mig och jag tyckte inte alls det var fint, så jag bestämde mig för att gå in på toa och låna pappas rakapparat.

När jag startade den och satte den mot mitt kön gav vibrationerna mig sådan vällust att jag fick sätta mig ned på golvet.

Jag rakade och rakade och min kropp skälvde, och när jag äntligen var klar såg jag mig i spegeln och, återigen var mitt kön helt bart, precis som innan håret började växa överallt.

Nu såg jag hur min mus utvecklats och det var alldeles fuktigt i springan. Jag smekte försiktigt och upptäckte ganska snart var det var skönast, min klitta var ganska framträdande och ju mer jag rörde vid den ju mer rös min kropp, men på ett underbart sätt.  Öppna badrumsskåpet och hitta en liten flaska som jag sakta tryckte mot min mus, det strama och plötsligt gav min kropp efter och flaskan åkte in i min mus med en liten brännande känsla. Jag såg mig själv i spegeln och förde flaskan utoch in och det var så skönt att jag darra av upphetsning.

Blötteett finger i munnen och smekte försiktigt runt mitt anus och det var så underbart. Blötte mer och  pressade in toppen på fingret i min stjärt och den känslan är svår att beskriva.

Jag rystade och rystade och nu var det ingen återvändo, min sexhunger hade tagit över. Snabbt plockade jag undan flaskan och smet in på mitt rum, tittade efter nåt att använda mig av menhitta inget bra. Ned i köket fortfarande naken och börja leta. I kylen hitta jag vad jag sökte… två grillkorvar.

De var kalla men lite varmvatten gjorde dom nästan kroppsvarma och snabbt upp på rummet igen.

Smekte med korven över musen och sakta pressade jag på, den här var betydligt större än den lilla flaska jag nyss hade i min mus. Det spände, men nyfikenheten gjorde att jag pressade på, och sakta sjönk korven in i mitt inre, och känslan var enorm.

Jag lade mig framför spegeln och började föra korven ut och in, och det var helt underbart. Snart for mina fingrar ned mot mitt anus och jag massera det och lät fingertoppen glida in då och då.

Drog ut korven och pressade den mot mitt anus, men det ville inte ge med sig.

Snabbt ut på badrummet och leta tills jag hitta en burk vaselin. Tog en klick och smorde mitt anus, och korven.  Satte den återigen mot anus och pressade på, jag hörde mig själv flämta och mm för mm töjdes min stjärt ut, och det spände och gjorde ont, men nu var nyfikenheten för stor för att sluta. Efter kanske 5 minuter började mitt anus slappna av och sakta gav det efter för grillkorven, och sjönk in i mig cm för cm. Känslan var enorm och jag grät och pusta om vartannat.

Plötsligt stack bara nån cm ut av korven och jag tog nästa och pressade mot min nyss öppnade mus, och den gled sakta in, även om det nu spände rejält.

Varje drag med korven kändes i hela kroppen och jag skakade av vällust. Plötsligt hörde jag en bil komma och fick panik, mina föräldrar var redan hemma. Jag drog ut korven ur musen snabbt och när jag skulle ta den i stjärten försvann den in i min bak istället, och lätt panik uppstod.

Snabbt reste jag mig, drog på mig trosor t-shirt och shorts, fortfarande med korven i rumpan.

Det kändes extremt konstigt när man rörde sig, men nu var det för sent.

Mamma ropa hej, och sa att jag skulle komma ned och följa med till affären, och jag våga inget annat.

Gick nedför trappan och försökte se oberörd ut, menför varje steg kände jag hur korven rörde sig i min stjärt.

Väl i affären var det en konsig men uppkåtande känsla att gå omkring med korven i baken, utan att folk visste, även om min gångstil ändrats en del😜

Senare på kvällen löste sig problemet med ett toabesök, och nu kunde jag inte vänta tills jag blev själv igen, för nu ville jag se mer av den gamle mannen i stugan…. mera?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Author:

Comments (2)

  1. Hoppas det kommer en del 3 snart

  2. haha underbart.

    Tack
    L

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.