Home » Hetero Sex » Slickade hennes fitta på bussen

Slickade hennes fitta på bussen

Posted in Hetero Sex

Jag hade varit på en utbildning i zonterapi en vecka uppe i Luleå. Under kursen hade jag hoppats få ihop det med en viss kvinna men det blev inget av med det. När jag klev ombord på norrlandsbussen mot Stockholm kändes det lite tungt denna tidiga morgon. Det var visserligen strålande sol och det kändes att det skulle bli en het sommardag. Fast humöret var inte på topp. På bussen satt två pensionärer framme vid chauffören. I övrigt var bussen tom. Jag gick längst bak i bussen och la mig tvärs över sätena för att sova. Precis när vi skulle åka klev det upp en tjej i bussen. Hon var både söt och sexig på samma gång. Långt blont hår, tunn sommarklänning som avslöjade en vacker figur och långa slanka ben. Hon stod och pratade länge med busschauffören som var en stilig ung man. Den vältränade typen. Han hjälpte henne med väskan en bit in i bussen och hon satte sig där fyra säten är mittemot varandra. Hon la upp fötterna på sätet mittemot och sträckte ut sig. Hon var helt nära mig men hade inte sett mig där jag låg.

Bussen åkte iväg och jag kunde se att busschauffören och tjejen hade ögonkontakt via backspegeln. Jag kikade lite på tjejen där jag låg. Såg henne bara bakifrån. Hennes vackra blonda hår och hennes nakna fötter som hon sträckte ut på sätet. Noterade att även hennes fötter var vackra med höga fotvalv, raka oförstörda tår och blank nagellack. Jag började bli kåt. Samtidigt fortsatte flirtandet med busschauffören. Vid fönstret där hon satt kunde jag skönja en svag spegelbild av henne. Jag såg att hon rörde sig eller rörde något. Plötsligt såg jag tydligt, hon satt och pillade på sig själv under klänningen! Jag såg hur busschauffören tittade på henne genom backspegeln och jag förstod att dom hade ögonkontakt. Hon pillade allt intensivare under klänningen. Något som busschauffören förstås inte kunde se. Plötsligt tippade min ryggsäck ned på golvet och tjejen ryckte till. Hon tittade på mig och log ett bländvitt men mycket generat leende. Samtidigt rodnade hon djupt.

Jag gjorde mig ärende till toan för att inte genera henne i onödan. När jag kom tillbaka slog jag mig ned mitt emot henne och låtsades som ingenting. Hon var en trevlig och fin tjej och vi fick snabbt kontakt. Jag berättade om min utbildning i zonterapi och sneglade på hennes fötter. Jag sa att jag kunde visa henne lite vad jag lärt mig. Hon såg road ut och sa att jag kunde få göra det bara jag inte kittlades. Mjukt tog jag hennes fötter i mina händer. Hennes fötter var mjuka och sköna. Det var upphetsande att massera de sexiga fötterna. Hon blev allt tystare och fick snart en kåt beläggning på stämman. Du har vackra fötter, sa jag och smekte hennes tår. TYcker du, sa hon och hade fått en högröd ansiktsfärg.

Jag fortsatte mjukt att massera hennes fötter men fortsatte också upp mot vaderna. Hon sa inget men jag såg att hon tyckte det var skönt. Jag smekte lätt upp mot låren utan att hon protesterade. Såg att hon ibland flirtade med busschuaffören medan jag smekte henne. Men han kunde inte se vad jag gjorde. Jag smekte upp mot lårens insidor. Hon gjorde inget motstånd. Jag ställde mig på knä mellan hennes ben och fortsatte smeka hennes ben. Du har vackra ben, slanka och fina, sa jag. Smekte allt intensivare upp mot låren och lårens insidor. Hon flämtade till och särade lite på benen. Då ringde hennes mobil. Det är min kille, sa hon. Medan hon pratade i mobilen fortsatte jag smeka hennes lår. Strök upp mot naveln och sedan ned mot troskanten. Mina fingrar lekte med troskanten, drog lite i den, stoppade ned ett finger innanför troskanten, drog lite i trosorna, strök mina läppar mjukt över fittan medan jag tog ett nytt tag i troskanten. Då lättade hon lite på stjärten så jag fick ned trosorna en bit. Allt medan hon pratade med sin kille i mobilen. Jag lirkade och lirkade och snart fick jag ned trosorna och blottade en rakad fitta. Hon stönade till. Jag hörde henne viska Puss och kram till killen innan hon avslutade samtalet.

Du är inte klok, sa hon tyst till mig när jag särade på hennes ben så jag fullständigt blottade hennes rakade fitta som var blank av kåta safter. Vilken skön fitta du har, viskade jag och kysste insidan av hennes lår på båda sidor alldeles intill fittan. Sedan kysste jag henne rak på de blodfyllda blygdläpparna. Hon flämtade till och blev spänd i hela kroppen. Mjukt slickade jag längs blygdläpparna. Lät sedan tungan söka sig upp mot den kåtstyva klittan. Lät tungan cirkulera runt klittan. Hon började få svårt att sitta still. Jag slickade allt intensivare runt klittan , allt hårdare. Hon började andas allt häftigare. Det dunkar i hela fittan på mig, sa hon med en flämtning. Det skulle snart gå för henne om jag fortsatte slicka fittan så intensivt.

Jag ville dra ut på hennes njutning. Smekte hennes lår, kysste hennes lår. OHH, du måste … slicka fittan … , flämtade hon och juckade med fittan mot min mun. Du har så skön fitta, du är så skön och du är så härligt kåt, viskade jag. Varligt stoppade jag in ett finger i fittan. Så trång skön fitta du har … du måste vara underbar att knulla, viskade jag och pullade henne lätt. Hennes fitta knep med kraft runt mitt finger och hon flämtade av upphetsning. Jag kysste fittan igen, sög varligt in hennes klitta i munnen, lät klittan glida ut och in i min mun. OHHH… du gör mig galen, viskade hon. Jag höll henne på gränsen till orgasm under en lång stund. Hon svettades floder och var ilröd i ansiktet. Fittan rann av kåta safter. Ta alfabetet .. låt mig komma när du tar alfabetet, stönade hon. Samtidigt gav hon busschauffören ett ansträngt leende som inte hade en aning om vad som pågick.

Vi tar alfabetet, viskade jag och strök tungan över hennes klitta två gånger när jag gjorde staplarna på bokstaven A. Hon spände kroppen och stönade allt mer för varje bokstav som jag ritade med tungan över hennes fitta. Safterna rann ned från fittan och ned på sätet. Hennes kropp stod snart som i en båge och hon darrade av djurisk kåthet. Hon var så nära, så nära … allt närmare för varje bokstav. När jag kom till bokstaven Å strök jag först tungan två gånger över klittan när jag drog staplarna sedan strök jag runt klittan för att göra den runda ringen över Å. Då kom hennes orgasm mot min mun med våldsamma, kraftiga sammandragningar och ryckningar i fittan. Hon flödade av safter och stönade ljudligt, skakade i hela kroppen och orgasmen varade i en evighet.

Hon satt en lång stund och blundade ihopsjunken, flämtade med svetten rinnande över ansiktet. Hon såg både lycklig och trött ut när hon tittade upp.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.