Home » Hetero Sex » Sexuell nöd på sjukhus

Sexuell nöd på sjukhus

Posted in Hetero Sex, Tonåringar

Jag var 18 år och hade råkat ut för en olycka och hamnade på sjukhus. Det var inte så illa men bland annat var mina händer och fötter skadade och jag måste ligga till sängs.

Det värsta för mig var trots allt att jag inte kunde runka. Mina händer hade bandage. Normalt sett brukade jag runka ett par gånger om dagen. Ofta mer. Jag hade säkert runkat till flera hundra bilder på utvikningstjejer. Brukade runka mig igenom flera porrfilmer i veckan. Gick ibland på en porrklubb och smygrunkade när jag tittade på naken tjejerna som uppträdde på scen. Runkade och tänkte på tjejer i klassen som jag sett topless på badplatser.

Jag var ständigt kåt men hade aldrig varit med en tjej. Jag hade inte ens pillat på en tjej. Nu låg jag där i sjuksängen och kunde inte ens runka. Jag blev kåtare och kåtare. Det blev inte bättre av alla vackra sjuksköterskor som var där.

Efter en vecka började det bli outhärdligt. Jag hade stånd dag som natt och kunde bara tänka på sex. Varje natt hoppades jag att någon våt dröm skulle ge mig utlösning i sömnen men så blev det inte. Kuken behöll envist sin säd. Det gick två veckor och jag höll på att bli galen.

En kväll fick man för sig att jag skulle duschas. En äldre sjuksyster drog iväg mig till ett stort duschrum. Jag drogs in i ett av tvättbåsen som fanns där. Hon drog för ett duschdraperi och jag fick lägga mig naken på en brits. Det kändes ganska förnedrande att ligga där näck – och med stånd. Hon brydde sig inte om min ståkuk utan tvålade in mig och även kuken. Omsorgsfullt duschade hon av mig. Då pep det i hennes personsökare. Hon fick bråttom att duscha mig klar. Bäddade sedan in mig i ett badlakarn och sa att hon skulle komma tillbaka snart och smörja in mig med någon fet salva eftersom jag var väldigt torr på kroppen.

Jag låg där och väntade men ingen kom. Till slut slog det i dörren till duschrummet. En söt,ung tjej som var sjukbiträde tittade in bakom mitt duschdraperi där jag låg på min brits. Hon hette Jenny, såg väldigt glad ut och sa att sjuksyster inte kunde komma. Jenny sa att hon skulle smörja in mig med den feta salvan.

Jag blev jättekåt och jättenervös. Jenny var väldigt sexig och samtidigt så glad och söt att man kunde bli galen. Kanske var hon runt 25-30 år, lång, slank med mörkt krulligt hår. Lite exotiskt utseende.

Sakta tog hon bort badlakarnet från mig. Där låg jag spritt språngande naken med kuken i ett darrande stånd inför denna härliga tjej. Hon sa inget om kuken utan började smörja kroppen mjukt och skönt. Det kändes väldigt pinsamt. När hon började smörja mina lår försökte jag ursäkta mig för att jag hade stånd. ¨Det är bra, då ser jag att du börjar bli återställd¨, sa Jenny leende.

När jag trodde att Jenny var klar tog hon fram en flaska. Hon förklarade att jag var väldigt torr på penis och behövde smörjas med något som liknade olivolja. Jenny läste på flaskan och sa att oljan skulle smörjas in under 5 minuters behandling. Hon hällde upp lite olja i ena handen.

Jag visste inte vad jag skulle ta ivägen. Jenny bad mig försöka hasa ned en bit på britsen så hon kunde sitta på en pall vid fotändan med kuken alldeles framför sig så hon kunde ge behandlingen.

Jennys höll kuken rätt upp, tog ett varligt runkgrepp om kuken och drog långsamt nedåt, hela tiden med ett mjukt varlig grepp om kuken. Sedan tog hon ett grepp om kuken med den andra handen och upprepade samma procedur. Omväxlande höger och vänster hand bearbetade kuken genom att hela tiden ¨runka nedåt¨. Inte fram och tillbaka – bara nedåt, med mjukt grepp runt det blodsprängda ollonet, sedan lite hårdare precis nedanför ollonet och resten av penisskaftet. Hela tiden i lugna mjuka rörelser. Jag kände att jag aldrig skulle klara den här behandlingen i 5 minuter. Det skulle så för mig.

Det var så djävulskt skönt att jag höll på att explodera. Samtidigt var jag livrädd för att det skulle komma in någon i duschrummet. Det fanns ju bara ett duschdraperi som skydd. Rädslan för att någon skulle komma in i duschrummet störde mig och gjorde att jag inte sprutade.

Jenny fortsatte ge kuken behandling och jobbade in olivoljan med sina lugna, mjuka handgrepp runt kuken. Jag kände att det blev allt svårare, att det inte skulle gå så länge till innan jag skulle jag spruta. Jag forstod förstås att det inte var meningen att jag skulle få utlösning och det började kännas allt mer pinsamt. Samtidigt kändes hennes mjuka handgrepp runt kuken så in i helvete skönt.

Kanske förstod hon vad som höll på att hända för hon avbröt sin behandling. ¨Jag behöver lite mera olja, sa hon och slog upp mer olivolja i handen. Jag såg på min kuk som darrade av kåthet. Jag kände mig ¨liten¨ efter alla porrfilmer jag sett med män som hade jättekukar Jag hade visserligen mätt min kuk till 18 cm men hade komplex efter alla kukar jag sett på porrfilm.

Plötsligt kastaade jag ur mig frågan när Jenny just skulle påbörja sin behandling av kuken igen. ¨Tycker du jag har liten kuk¨, sa jag. Nej, det tycker jag verkligen inte, sa Jenny och höll kuken rätt upp. Den är ju ganska lång, sa Jenny och drog med ena fingret längs hela kuken. Jenny tog ett grepp runt kuken och började sin behandling igen. Den är ganska tjock också tycker jag, sa Jenney och kramade lite extra några gånger runt kuken. Nu var det nära att komma för mig igen och Jenny avbröt behandlingen.

Jag var så kåt så jag kunde inte ligga still när Jenny hällde upp mera olja i handen. Då berättade jag att jag aldrig varit med en tjej. ¨Då har tjejerna gått miste om mycket¨, sa Jenny leende och tog ett mjukt runkgrepp runt ollonet och sedan lite hårdare under ollonet och nedåt. Hennes händer malde på igen med långsamma, djävulskt långsamma rörelser, omväxlande höger, vänster hand, drog ned, ned hela tiden till ollonnet var blålila och jättestort av upphetsning. Du ska inte oroa dig för din penis den är alldeles lagom, sa Jenny. Lagom, stönade jag fram frågande. Jenny log och tittade på mig. Menar du lagom för dig, sa jag. Jag hann inte säga mer för än hennes behandling började bli alldeles för mycket för mig. Hennes händer fortsatte oförtrutet sin behandling av kuken med mjuka, långsamma, sköna runkgrepp som fick mig att explodera i ett jättesprut som kom rätt i Jennys söta ansikte. Hon lät mig spruta den ena intensiva strålen efter den andra i hennes ansikte. Hon gapade och tog flera strålar i munnen. Hennes händer mjölkade ur den ena strålen efter den andra. När jag kände att spruten började klinga av så fick jag en ny utlösning och sprutade på nytt flera jättestrålar något som Jenny förtjust tog emot i ansiktet. Till slut hade Jenny mjölkat ut det sista ur kuken.

Jag ska hämta en handduk, sa Jenny. Hon försvann bort och låste dörren ´till duschrummet. När Jenny kom tillbaka var hon naken. Väldigt slank, med toppiga fina bröst och stora bröstvårtor som stod rätt ut. ¨Jag kan gärna vara din första tjej om du vill, sa Jenny. Hon dök på min kuk och sög upp den på nolltid. Sedan red hon mig och fick orgasm nästan direkt. Vi knullade hela natten och det underbart.

Jag har ibland undrat hur alla dom bär sig åt som är på sjukhus och inte kan tillfredsställa sig själv. Alla har inte samma tur som jag.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Author:

Additional Articles From ‘Avsugning’

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.