Home » Hetero Sex » sensommar

sensommar

Posted in Hetero Sex

Det är en skön sensommardag. En sådan där mogen varm dag, när både luften och marken känns mjuka, mätta och välkomnande. Det är dag jag väntat på.. en dag då du skall komma.

Jag är uppe tidigt, äter min frukost ute. Jag känner solen värma kroppen. Känner mig småkåt, förväntansfull. Kan inte låta bli att dra ner shortsen.. känna och se hur kuken reser sig, lika förväntansfull som jag. Men jag lyckas hålla mig, ännu så länge i alla fall.

Vid 10 ska din buss komma. Jag tar båten till bryggan invid busshållplatsen. Jag tar god tid på mig så jag kan liksom njuta av väntan på att man ska höra bussen komma körande på grusvägen, .. nedför backen och sedan bromsa till vid hållplatsen. Bryggan är varm och skön under baken där jag sitter och väntar. Mmmmm,, det är verkligen sommar..

Så,,, nu hör jag bussen. Som vanligt lite försenad, men vad gör det?. Den stannar med ett litet dammoln efter sig…. Ut stiger först två äldre damer, men sedan.. kommer DU.. .. Jag kysser dig , känner din värme men framför allt hur härliga dina läppar känns, din doft.. anar lätt din kropp emot min…

*välkommen*

Jag slänger upp din lätta ryggsäck på axeln, tar dig i handen och går ned mot båten. Du ser så härligt somrig och fräsch ut.. lite burrigt hår, leende ögon. Jag hjälper dig ned i båten, slänger sedan i ryggsäcken och drar igång motorn.

Tycker så mycket om att se dig sitta där, lite fartrufs i håret. Du knäpper upp först en,, sedan ytterligare en knapp i blusen…. Dina ben lyser lockande bruna ,,, kjolen har glidit högt upp. Jag böjer mig fram och smeker lätt, masserar i cirklar.. långsamt.. Jag tycker om at känna din solvarma hud..Men det är ingen brådska, hela helgen ligger framför oss.. långsamheten känns skön och riktig….så jag nöjer mig med att smeka.. samt då och då böja mig fram och ge din en kyss….

Färden över fjärden går rätt snabbt.. Att lägga till går bra, det är ju nästan inga vågor så jag känner mig riktigt stolt och skepparaktig när båten helt perfekt glider in mot bryggan…. Bara att binda fast och sedan med lätta steg vandra upp över strandstigen. Nere vid bryggan står en av de andra sommargästerna på ön, en brunhårig fräsch kvinna som just hämtar tidningen som skärgårdsbåten lämnade igår..Vi hejar kort och växlar några ord om det underbara vädret och att vi alla vill bada Jag håller dig runt axlarna, stannar då och nå och kysser dig i nacken.. nafsar lite. Din hand har sökt sig till min jeansficka. Jag känner hur den lätt trycker och rör sig mot min bak. Återigen börjar lemmen styvna. Jag tror att du känner det när vi stannar och kysser varandra.. djupare den här gången. Jag känner din tunga, sökande.. pressande.. Jag känner din kropp, känner bröstvårtorna igenom min tunna t-shirt….Mmmmm, tänker på hur lycklig jag är som har dig!

Nu är det tryckande hett…inte ens här under träden är det svalt ,ångande tyst skog,. Men nu ser vi återigen vattenblänk mellan träden. Nu.. snart framme! Vi kommer ut ur mörkret, solen bländar oss en sekund, men snart ser du huset, brunt och inbjudande med skogen på ena sidan och stranden på den andra.

Jag tar din ryggsäck in i huset, och ropar till dig att bara vara, bara ta det lugnt så kommer jag ut med lite kaffe och smörgåsar. Medan jag börjar dona med kaffebryggaren ser jag hur du sträcker på dig, och sedan…. Mmm… drar av dig kjolen och sandalerna, trosorna och bh;n… Så vacker du är. Du tittar upp mot mig där jag står i fönstret. Vilket härligt leende du har!!

Du ropar upp till mig att du bara måste gå ner och svalka dig, innan fikat och efterrätten. Jag ser hur du går ner mot vattnet, ser hur dina vackra bröst gungar lite. Jag ser att vårtorna är styva – är det av den lätta havsbrisen? Du står ett ögonblick i vattenbrynet, känner med foten på vattnet. Du böjer dig ned, tar upp lite vatten med handen och låter det rinna ned utmed kroppen. Sedan tar du tre snabba kliv ut, dyker nedåt.. försvinner helt för ett ögonblick innan du plötsligt dyker upp igen. Ruskar på huvudet så att vattendropparna regnar… du skrattar och vinkar upp mot mig.

Så vänder du dig om, tar två simtag och kommer in till strandkanten, går upp och droppar ner solhällen..Jag ser hur du lägger dig ned på den ena solmadrassen jag lagt där…

Kaffedoften fyller huset, snart är det klart. Men typiskt, just då ringer telefonen. Det är M på utredningsenheten. Dessvärre blir det nog ett långt samtal. Jag ropar ned till dig att det säkert tar 10 minuter innan jag kan komma…

Som på nålar väntar jag på att samtalet ska ta slut. Tänker i mitt stilla sinne, hur omständlig kan man egentligen vara. Men till slut…… jag tar kaffet, baguetten och lite pålägg på en bricka och vandrar ned i solen..

Då jag kommer närmare hör jag att du snusar lätt. Trött av den tidiga morgonen och den varma bussfärden har du somnat. Du är så vacker att se på.. alldeles naken och förmodligen nyansad med bara en lite sträng hår kvar. Mmmmm, känner hur kuken vaknar till liv med full kraft. Jag ställer ned brickan och tar av mig mina kläder och ska just väcka dig med en lätt kyss och en smekning när jag får en annan tanke…..

Upp till förrådet och hämtar ut några delar från det gamla tälten som ligger ihoprullat därinne…Går sedan ned till dig igen. Tar försiktigt och binder tältbanden runt först ena handleden, sedan den andra. Därefter gör jag samma sak runt smalbenen. Tar sedan tältpinnarna och trycker ned dem i jorden så långt och så tyst jag kan…

Sedan lägger jag mig ned… låter min tunga och mina läppar söka sig upp över ditt lår.. mot ditt sköte. Du rycker till, vaknar upp men kan inte röra dig…

Jag skrattar till och låter tungan söka sig in mellan dina blygdläppar.. du rör dig och skrattar..jag sträcker mig över och upp mot dig. Jag söker dina läppar, smeker din tunga med min. jag vill känna din varma lena hud. Det susar omkring oss, gör att små vindilar smeker dina bröstvårtor som liksom sträcker sig mot mig

Jag lyfter huvudet från din mun och låter det långsamt vandra ned över din kropp.. halsen..nacken.. runt brösten.. och sedan…,mmmmm suger in den ena av dina härliga vårtor i munnen.. nafsar litte,, cirklar med tungan.. sedan fortsätter jag nedåt.. över mager.. ser hru du ligger där helt öppen framför mig.. Du kvider till när jag blåser och kysser dina inre läppar och över din clit….

Du kan bara röra dig lite, men jag ser hur upphetsad och öppen du är.. Du försöker lyfta dig mot migg,, pressa och gnugga dig mot mig..Jag låter ett finger glida uppför låret,, ,långsamt leka i ljumskarna, retande– ..hela tiden spelar tungan, ibland snabbare ibland mer lånngsamt. Ibland sttannar jag till och bara blåser..Jag blir så kåt av att se dig.. känna dina safter. Att se mitt eget finger glida in mot dig och stanna till precis i öppningen är så otroligt upphetsande. Fingret leker sig väg in…möter upp innanför fittöppningen…trycker mot…och hela tiden smeker jag med tungan som spelar…Din kropp försöker kröka sig i en båge…sedan tar jag ett finger till och ser hur hela din kropp kröker sig en stark orgasm.. du skriker och kommer….. så skönt… …

Långsamt kommer du tillbaka… du säger att nu vill du smeka mig, men jag lossar bara repen runt benen. Lyfter sedan upp ditt underliv lite…sätter mig sedan på knä, och låter kuken långsamt glida hela vägen …. Utmed din öppning,, ned över baken. Sedan uppåt igen.. pressar ollonet mot din öppning… Kåtheten lyser i dina ögon… …………

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Author:

Additional Articles From ‘Avsugning’

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.