Home » Etniskt » Semester i Tunisien

Semester i Tunisien

Posted in Etniskt, Hetero Sex

Jag vaknade tidigt som jag brukar göra även när jag är hemma. Om jag trodde att man skulle få ändrade rutiner bara för att jag befann mig på en annan plats hade jag fel. Jag tog på mig dom lätta jogging kläderna och snörande skorna. Det starka ljuset från solen bländade mig när jag öppnade dörren till min bungalow. Även tidigt på morgonen var solen het och himmelen var ett stort blått valv. Jag joggade längst med stranden. Vid min sida bredde Medelhavet ut sig och fullgjorde den vackra inramningen. Den friska havsluften och den mjuka sanden gjorde underverk med min kropp. Det var som om jag sakta började vakna till liv. Mina lungor fick luft och alla kroppen poren fick svettas ut allt det gamla.

Efter en dusch klädde jag mig och gick till huvudbyggnaden för att äta av frukostbuffen. Idag började andra veckan på min semesterresa. För första gången på 15 år gjorde jag något för mig själv. Det var augusti men året hade varit långt och slitsamt. Jag hade gått igenom en separation i början av året. Efter ett långt förhållande hade jag och min man glidit isär och blivit mera av främlingar för varandra. Vi hade olika intressen och behov där vi aldrig lyckades få detta att passa ihop för oss två.

Det var inget annat än tillfällighet som gjorde att jag valde att åka till Tunisien. En inte alltför dyr restresa fångade mitt intresse. Att jag sedan fick eget boende i bungalow var inget jag visste när jag åkte ner. Mellan huvudbyggnaden och området där jag bodde fanns en restaurang och där låg även poolen. Vad jag kunde förstå var detta ett litet hotell område jämfört med andra hotell. Innan jag gick tillbaka till rummet efter frukost stannade jag till och pratade med Karim. Han arbetade på hotellet. Först hade jag känt mig besvärad när han sökte min kontakt men det var några dagar sedan. Men redan samma dag hade han hjälpt mig att få tag i vatten och jag hade fått en helt annan bild av honom. Karim gjorde mig osäker på flera plan om det var bra eller mindre bra visste jag inte. Jag sa till mig själv att jag inte skulle tänka så mycket utan mera ta dagen som den kommer. Kanske hade jag missuppfattat situationen fullständigt. Var det bara någon önskan från min sida att Karim skulle visa intresse av just mig. Hade jag misstolkat glimten i hans ögon. Jag var 43 år och även om jag själv i mina bästa stunder tycker att jag fortfarande var attraktiv hade åren förändrat min kropp. Karim var kanske 20 år yngre än mig och varför skulle han då vara intresserad av mig.

Samma kväll följde jag med två andra ut på stan. Vi år och drack några glas vin tillsammans. När dom ville vidare till en nattklubb bestämde jag mig för att åka tillbaka till hotellet. Jag visste att Karim jobbade i den lilla baren vid poolen och att det var öppet där fram till klockan tio på kvällen. Jag bestämde mig för att pröva mina vingar. Karim hade allt mer vuxit fram i mina tankar och han fanns på min näthinna. Hans sexuella dragningskraft slog hål på alla mina försvar. Det var Karims mörka arabiska framtoning som jag attraherades av. Han stod i en klar kontrast mot den man jag levt med under så många år.

Jag hade aldrig kommit på tanken om jag inte hade varit lite smått berusad av det vin jag druckit under kvällen. Hjärtat slog ett par extra slag när jag frågade om det var möjligt att få beställa in en drink på rummet. Det var nervöst det var spännande och våra ögon möttes. Karim sa att allt är möjligt med ett självklart leende. Jag frågade om han ville göra en drink till sig själv också som sällskap. Karim fortsatte le mot mig och sa att han gärna tog en drink i mitt sällskap. Han förklarade att han måste stänga först och skulle kunna bli klar inom en halvtimme. Jag hade prövat mina vingar och jag skulle snart få sällskap av en ung man. Vi skulle vara tillsammans inne på mitt rum i en bungalow. Det var med en härlig känsla jag började gå mot min bungalow. Jag var berusad av vin och kärlek. Men jag kunde också känna en kåthet inom mig som jag inte känt på väldigt många år.

Karim kom med två jättestora drinkar. Han hade bytt om till shorts och linne. Min första impuls när jag kom tillbaka till rummet var att byta om till någon mera ledig klädsel. Jag ångade mig något för jag hade samma kläder som jag haft under kvällen. Vita linne byxor och en liten kort jacka var passande när man åt middag. För några sekunder kände jag en oro om min mera strikta klädsel skulle förvirra Karims tankar. Vi stod i rummet mitt emot varandra med drinken i handen. Karim fångande in mina ögon och jag sjönk in i hans mjuka bruna ögon. Det fanns inget som vi behövde säga. Han tog min drink och ställde undan. Han gled in i min famn och vi kysstes. Jag kysste honom hett och längtansfullt och lät min kropp glida in i hans famn. Omslingrande fortsatte våran dans ner i sängen. Njutningsfyllt lät jag Karim ta av mig alla mina kläder och jag kände kåthet brinna i min kropp. Jag stönade när han gled in i mig. Jag slog mina ben och armar runt hans kropp samtidigt som jag bad honom göra allt han ville med mig. Allt under det att den tunisiska natten gled över stjärnhimlen blev min vänskap med min älskare djupare både sexuellt och sällskapligt. Min kropp var som en törstande bägare med längtan att fyllas upp med sex och närhet. Jag njöt av hans rytmiska rörelser och han började fylla min bägare med sin kuk där hans stånd aldrig verkade vara helt borta. Upprepade gånger tillfredställde vi varandras kroppar sexuellt under natten innan han lämnade mig för att sova.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.