Home » Åldrar » Sandra, chefens dotter

Sandra, chefens dotter

Jag hade jobbat på företaget i nästan ett år. Företagets ägare och VD hette Erik och var i 45-års åldern, alltså ca 10 år äldre än jag. Under semestern var företaget i princip stängt. Det var bara jag och en äldre dam, Berit, som skulle hålla ställningarna, dessutom skulle Erik´s sjuttonåriga dotter, Sandra, hjälpa till på företaget eftersom hon inte ville följa med till huset i Frankrike.
Håll ögonen på Sandra så att hon arbetar ordentligt och jag vore tacksam om du tog någon sväng förbi huset då och då så det inte förekommer något festande sa Erik innan han och hans fru Maria åkte.
Att hålla ögonen på Sandra kändes inte så betungande, Sandra var en riktig läckerbit och gick ofta omkring i ganska utmanande kläder när hon hälsade på pappa på jobbet och det var nog inte bara jag som satt och dreglade när hon gick genom korridoren till pappas chefsrum som låg längst ner i korridoren.
Måndagen kom och Sandra kom cyklande till jobbet ganska tidigt, hon var klädd i ett par tight jeans och en ganska tight topp och hennes tonårsbröst stod rakt ut. Tyvärr ägnade hon måndagen och de nästföljande dagarna åt att hjälpa Berit med att sortera fakturor medan jag satt på mitt rum och skötte telefonkontakten med våra kunder. De enda gånger jag såg Sandra var när vi fikade tillsammans och jag kunde inte låta bli att titta på den smärta tonårskroppen.
På torsdagen satt jag som vanligt kvar på jobbet och jag hörde Berit och Sandra ropa Hej då och gå. Jag hade bara några småsaker kvar att göra och när jag stängde av datorn för dagen hörde jag hur Sandra kom in på kontoret igen. Anders, sa hon, jag har fått punktering på cykeln och Berit har redan åkt, kan du skjutsa mig hem?
Visst sa jag, jag skall just åka.
Det var varmt och vi satte oss i bilen för att åka hem till Sandra och jag sneglade på Sandra där hon satt bredvid mig i bilen och var så oskyldigt sexig.
När vi kom fram till villan där Sandra och hennes föräldrar bor säger Sandra: Tack för skjutsen och fortsätter: skulle inte du se efter mig även på kvällstid, det var vad pappa sa, så du kanske skall följa med in och se efter så att jag inte har några pojkar på rummet skrattade Sandra. Nej men ärligt talat du kan väl hänga med in och ta en öl eller något sa Sandra, pappas barskåp är ganska välfyllt.
OK, sa jag och klev ur bilen och Sandra visade mig vägen till poolen. Vill du ha öl, vin eller whisky frågade Sandra. En öl sa jag, man blir rätt törstig av att arbeta i värmen. Själv tar jag ett glas vin om inte min övervakare misstycker sa Sandra och hämtade öl och glas. Du kan väl sätta dig här vid poolen så sticker jag in och byter om, det är så varmt med jeans.
Jag satte mig med min öl vid ett bord vid poolkanten och efter en liten stund kom Sandra ut med ett vinglas i handen och på sig hade hon en väldigt liten bikini med stringtrosor. Jag kände hur kuken reagerade men försökte verka oberörd.
Skål, sa Sandra och satte sig i en av solstolarna. Jag svepte i mig min öl ganska snabbt och Sandra tömde sitt vinglas
En likadan? sa Sandra.
Nej jag tror jag testar ett glas vin sa jag, bilen måste jag ju ändå lämna men jag går ju lätt hem på 15 minuter.
Vi pratade lite om jobbet och snart var våra vinglas tömda och Sandra gick in för att fylla på, jag tyckte att hon vickade lite extra på häcken när hon gick in.
Sandra kom tillbaka med en ny vinflaska och jag såg hennes styva bröstvårtor genom bikinityget. Vi tog några klunkar vin och sedan sa Sandra: Skall vi inte bada?
Nej jag har inga badkläder sa jag.
Pappa har säkert några bad byxor annars kan du väl bada naken sa Sandra. Vinet måste ha påverkat mig för jag svarade OK om du gör det också!
Visst, sa Sandra och började ta av sig bikinitoppen.
Jävlar, tänkte jag vad har jag nu sagt, kuken stod ju som ett spett och det skulle bli rätt pinsamt att dra av sig byxorna.
När Sandra sedan tar av bikinitrosorrna och jag får se hennes tonårsfitta med en liten tofs ovanför känns det som om byxorna skulle sprängas.
Hoppa i förts du sa jag och när Sandra dök i vattnet drog jag snabbt av mig byxorna och hoppade efter och hoppades att lite svalka från poolvattnet skulle få kuken att lugna sig. Jag bröstsimmade några längder så att Sandra inte skulle se mitt stånd men när jag tittade upp sa stod Sandra på poolkanten och hennes välformade kropp glänste av vattnet, bröstvårtorna stod rakt ut och några vattendroppar glimmade till i hennes fittbuske. Hon hade vinflaskan och två glas i handen
Vill du ha lite mer vin ropade hon och satte sig på poolkanten jag simmade fram och hon räckte mig ett glas, vi såg varandra i ögonen och drack några klunkar. Gud, vad sexig hon var, fortfarande våt efter badet. Jag böjde mig fram och kysste insidan av hennes lår, Sandra stönade till och särade på benen så att hennes fitta var vidöppen framför mig. Sakta kysste jag mig uppåt längs lårets insida och när jag nådde fittan skakade Sandra till och gnydde: Slicka min fitta, snälla jag vill känna din tunga.
Efter en stunds behandling lutade sig Sandra bakåt på armbågarna och började andas allt häftigare, hon stönade allt högre och till slut skrek hon ut: Det går för mig och Sandra började skaka och blev liggande raklång på poolkanten.
Vad skönt det var sa hon när hon satte sig upp igen. Det var annat än att knulla med en ung kille, det är bara ut och in några gånger och sen sprutar de.
Jag stod kvar i poolen och Sandra tittade mig i ögonen och sträckte ut sina armar och lade dem runt min hals, hon lyfte sig så att hon pressade sin kropp mot min och började sedan sakta glida neråt tills min kuk nosade vid hennes fittöppning.
Vi måste vara försiktiga viskade Sandra jag har aldrig haft någon så stor i mig förut. Hon lät kuken sakta glida in i fittan och sänkte sig sakta centimeter för centimeter till dess att kuken nådde botten.
Försiktigt, försiktigt började hon rida mig och jag kände hur hennes trånga tonårsfitta kramade min kuk.
Efter ett tag började hon rida allt snabbare, vilken härlig kuk stönade hon, det går för mig igen.
Jag kan inte hålla mig längre sa jag. Spruta du det är ingen fara, sa Sandra. Spruta min fitta full. Min kuk började att skaka av utlösningen och jag tömde hela satsen djupt inne i hennes tonårsfitta.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.