Home » Hetero Sex » Så mycket bättre än en film

Så mycket bättre än en film

Posted in Hetero Sex, Onani

Min flickvän satt bredvid mig i soffan, på tv:n visades en gammal romantisk komedi som jag visste att vi båda hade sett innan men som jag bara inte kunde minnas namnet på. Det var mörkt utanför fönstren, jag misstänkte att det regnade vilket höjde mysfaktorn avsevärt, i alla fall i min värld. Filmen på tv:n började tråka ut mig och istället för att fästa blicken på apparaten framför mig sneglade jag mot min älskling. Hon hade på sig ett löst sittande linne, jag kunde se ned i urringningen och synen av hennes vackra bröst gjorde mig sugen på någonting helt annat än att sitta framför tv:n hela kvällen.
Jag kröp närmare, kurade ihop mig intill Anna och lade min hand på hennes lår. Med långsamma tag strök jag över benet, längre och längre upp, trevande. Hon skrattade till.
“Älskling, vad gör du?” frågade hon lekfullt med sina bruna, djupa ögon fästade på mig. De hade ett glittrande i sig som jag älskade att se och som jag visste precis vad det betydde.
“Du vet vad jag vill,” sa jag och började kyssa hennes hals.
Jag lät mina läppar lämna varma avtryck, varma andetag fick kittla samtidigt som min tunga då och då nuddade vid hennes lena hud och fuktade den. Samtidigt lade jag en hand över hennes bröstkorg, lät den långsamt glida ned mot behån för att till sist hamna kring hennes bröst. Varsamt lyfte Anna bort min hand, jag slutade upp med att kyssa hennes hals och såg tveksamt på henne. Hon gav mig ett leende samtidigt som hon drog av sig sitt linne. Direkt satte jag mig med ett ben på varje sida om henne i soffan, på knä över henne, så att jag hamnade en aning högre upp. Hon tog av mig t-shirten jag bar så att vi båda satt med bara behå på oss. Jag kysste henne över halsen igen, viskade i hennes öra hur jag skulle ta henne senare och lät sedan mina händer knäppa upp hennes behå.
Jag lade mina händer kring hennes bröst, njöt av hur hon drog efter andan och stönade till när mina fingrar smekte bröstvårtorna tills de reste sig och blev hårda. Med något fumliga händer knäppte Anna också upp min behå och kastade iväg den på golvet. Mina bröst var större och tyngre än hennes, hon höll dem i sina händer, kände hur mjuka de var. Hon släppte sedan och tryckte mig istället intill. Jag kände hennes hårda bröstvårtor mot min hud, kände hur de blev om möjligt ännu hårdare när de gneds mot mina egna bröst. Under tiden lät vi våra läppar kyssas. Hennes tunga dansade med min, hon nafsade i min underläpp, visade med varje rörelse och varje kyss hur mycket hon ville ha mig och jag älskade varje sekund.
Nu klarar jag inte mer, jag ska ha dig, utbrast hon till sist andfått, drog med mig upp från soffan och ledde mig skyndsamt mot sovrummet.
Väl där föll resten utav kläderna snabbt och vi hamnade nakna i sängen. Vi lade oss tätt omslingrade, jag med mitt ben mellan hennes. Jag kunde tydligt känna hur våt hon var när hon tryckte sig mot mig med rytmiska rörelser samtidigt som jag vred hennes ena bröstvårtan mellan tummen och pekfingret. Den andra bröstvårtan omslöt jag snart mellan mina läppar. Jag lekte med den med min tunga, älskade hur den kändes i min mun.
“Nafsa lite på den,” bad Anna och vred sig i vällust när jag gjorde precis det.
Hon sträckte ut sin hand mot mitt ena bröst och började smeka runt min bröstvårta. Jag slöt ögonen, njöt av känslan. Kände hur mina höfter instinktivt började röra sig i samma takt som hennes, jag upplevde det redan som om det rann om mitt heligaste. Jag vred mig lite så att mitt våta och heta hamnade direkt mot Annas lår. Njöt av känslan av hennes varma hud mot mig, rörde mig mot henne och lät min andning bli tyngre och tyngre tills jag inte längre kunde koncentrera mig på att överhuvudtaget smeka henne.
“Vill du att jag ska ta dig?” viskade hon i mitt öra. “Vill du ha mig?”
Stammande fick jag fram ett “ja” till sist. Anna slutade smeka mig och drog istället i mig tills jag förstod att hon ville att jag skulle sätta mig över henne.
“Längre fram,” sa hon bestämt när jag satt mig grensle över hennes höfter.
Jag gjorde som hon sa och flyttade mig längre fram. Vätte ned hennes mage med mitt heligaste mot hennes varma hud, upphetsad av tanken på vad hon skulle vilja göra med mig.
Längre och längre fram över hennes kropp hamnade jag, tills jag hade knäna på varsin sida om hennes huvud. Jag tittade ned på hennes ansikte som befann sig mitt emellan mina ben. Hennes mörkbruna hår bredde ut sig på kudden under, hon log ett vackert leende mot mig, hennes ögon lyste av upphetsning.
“Nu ska du bara låta mig göra precis vad jag vill,” sa hon bestämt.
Anna lade sina varma händer på mina lår, smekte långsamt uppför, mot mitt längtande sköte. Istället för att ge mig den direkta njutning min kropp nu skrek efter, lät hon sina händer placera sig över min rumpa. Hon smekte med handflatorna, nöp till då och då, särade sedan och kom åt att bara försiktigt kittla vid delar av mig som jag aldrig låtit henne röra vid förut. Jag rös av välbehag och tryckte mig, egentligen rent instinktivt, mot hennes mun med mina höfter. Anna flyttade snabbt sina händer till framsidan av min kropp där hon lät dem sära på mina blygdläppar så att hon kunde komma åt klitoris med sin tunga.
“Åhh!” stönade jag högt och blev tvungen att ta tag i sänggaveln med mina händer för att hålla mig uppe. Det kändes som om jag dog en underbar död varje gång som hennes varma, blöta tunga långsamt vidrörde mig. Hon slickade med bred tunga över allt som dolde sig mellan mina, av ren kåthet, darrande ben.
Jag tryckte mitt underliv mot Annas mun och ansikte, kände hur hennes tunga kittlade vid insidan av mig. Jag slöt mina ögon och fokuserade på känslorna som spred sig inuti mig. Annas händer vandrade upp mot mina bröst, hon omslöt bröstvårtorna mellan sina fingrar och fortsatte slicka mig, men snabbare nu. Jag kunde inte längre vara stilla, utan började röra rytmiskt med mina höfter, fram och tillbaka. Snabbare och snabbare rörde jag mig, Anna spände sin tunga mot klitoris, gjorde det så underbart skönt att jag inte ens behövde ägna mina rörelser en endaste liten tanke, allting skedde med lust som enda bränsle. Hon rörde inte tungan alls längre, bara spände den medan mina höftrörelser skapade kittlande känslor av kåthet som verkade stråla från klitoris och längre ned över hela mitt, vid det här laget, droppande kön.
För varje rörelse jag gjorde ökade takten och också den intensiva känslan av ren njutning, till sist kände jag hur alla starka känslor verkade koncentreras. Anna smekte mina bröstvårtor hårdare och när jag kände de första kramperna påbörjas, kunde jag inte göra annat än att stöna hennes namn högre än någonsin samtidigt som jag tryckte ned mitt heligaste mot hennes tunga.
“Åh gud… Älskling…!” stönade jag gång på tills jag nådde absolut klimax och då inte kunde få ur mig någonting annat än stötvisa stönanden och lustfyllda gnyenden.
Den starkaste orgasm jag någonsin upplevt hade sköljt över mig. Mina ben var helt darriga när jag klumpigt avlägsnade mig från min flickväns kropp för att lägga mig bredvid henne istället.
“Jag förstår om du inte orkar, älskling,” började Anna medan jag fortfarande låg och pustade ut på madrassen bredvid henne, “men jag skulle verkligen vilja få komma… Du anar inte hur kåt det har gjort mig, att få ge dig en sådan här behandling!”
“Åh gud,” mumlade jag och tog ett djupt andetag. “Ge mig en sekund bara!”
“Jag vet inte om jag kan vänta så länge… Det är nog bäst om jag börjar själv så länge…”
Även om jag just kommit kände jag en ny liten lustfylldhet leka inom mig vid blotta tanken på att få se henne smeka sig själv. Jag tog ytterligare ett djupt andetag och stödde upp mig på armbågen medan jag såg Anna låta sina händer smeka de egna brösten. Hon särade på sina ben, tryckte upp höfterna och jag kunde se hur mycket hennes heligaste längtade efter min beröring. Men jag tänkte låta henne plågas en liten stund till innan jag gav henne vad hon ville ha.
All trötthet var som bortblåst när jag kröp ned mot hennes sköte och satte mig mellan hennes ben. Jag kunde se rakt in i hennes våta och heta skönhet, som hon omsorgsfullt hade ansat bara för min skull. Utan att kunna motstå sträckte jag nyfiket fram min hand och lät ett finger vätas ned av henne. Hon drog efter andan efter min lätta beröring och höjde höfterna mot min hand.
“Rör mig!” bad hon.
“Lugn,” sa jag i retsam ton.
Jag kunde se hur upphetsad hon var, hela hennes sköte var uppsvullet och vidöppet. Allt bara för mig. Jag bestämde mig för att ge henne åtminstone lite av det hon ville ha och placerade därför mitt pekfinger försiktigt på hennes längtande klitoris. Anna stönade rakt ut och jag rörde långsamt och med en fjäderlätt beröring över den känsliga punkten.
“Snabbare!” sa Anna och stönade när jag uppfyllde hennes önskan. “Hårdare!” var nästa befallning, men denna valde jag att inte följa.
Istället vandrade mitt finger ned och kände återigen hur våt hon var. När jag passerade slidans mynning drog Anna efter andningen. Jag såg hur hennes vätskor rann ned mot lakanet och njöt utav att se hur jag påverkade henne.
“Snälla, låt mig komma! Älskling, jag ber dig!” utbrast Anna efter att jag hållit min kittlande beröring så lätt och retande som möjligt. Den bedjande tonen i hennes röst fick mig att faktiskt tycka så pass synd om henne att jag beslöt mig för att infria hennes för tillfället högsta önskan.
Till en början långsamt smekte jag hennes längtande, uppsvällda och känsliga punkt. Anna gav mig instruktioner som jag följde till punkt och pricka. Efter den behandling som hon givit mig ville jag inte vara sämre.
Hon bad om snabbare, om hårdare. Och ju snabbare jag smekte henne och ju hårdare mitt finger tryckte mot det ställe på hennes kropp som resulterade i mest njutning, desto högre stönade hon och desto svårare fick hon att ligga stilla.
Ooh… Åhh! stönade hon innan hon stammande deklarerade att hon kom.
Jag smekte henne med stadigt, snabbt tempo medan Anna skakade av njutning under min hand. Jag njöt av att se hennes heligaste krampa från den förstklassiga sittplats som jag hade.
När mitt namn och andra lustrop lämnat min älsklings läppar för sista gången på en stund, lade jag mig bredvid henne. Jag lät min hand ligga kvar på hennes varma sköte och tillät mig att känna mig enormt lycklig över vissheten att hon bara var min.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.