Home » Homosex » Rei x 2 (Del 10)

Rei x 2 (Del 10)

Posted in Homosex

Fortsättning från Rei x 2 (Del 1-9)

Kanagi Rei:

Jag hade redan bestämt mig när jag klev innanför dörrarna till hans rum. En timme tidigare hade jag bett Kuroda-san visa mig bilder från Reis barndom, särskilt bilder på Shizuka-san, han son liknade honom mycket men färgerna skilde sig markant. Det enda de färgmässigt hade gemensamt var de vackra blå ögonen. Shizuka-san väckte starka känslor hos mig, jag kunde identifiera mig med den här mannen. Efter att ha ägnat en halvtimme åt gamla fotoalbum tillbringade jag en halvtimme i duschen. Jag svalde nervöst, även om jag redan hade bestämt mig hindrade mig inte från att vara nervös inför det jag avsåg göra.
Iklädd enbart en badrock klev jag in i rummet, Rei låg på sängen, han drog undan draperierna när han hörde dörren. Rörelsen frös. Jag kunde känna hans blick följa mig. Precis som jag hade hoppats. Senaste gången jag hade kommit klädd så här hade han näst intill överfallit mig. Mitt hår låg blött mot min hud. Han satte sig upp på sängen, han flackade med blicken som ett jagat djur. Hjärtat hamrade i bröstet på mig när jag gick fram till honom, utan att tveka lade jag mina armar om honom och kysste honom djupt. Jag kisade för att se att han blundade. Sedan började jag kyssa hans ansikte, han andades extremt kontrollerat, höll ögonen slutna i välbehag. När jag drog av honom tröjan lyfte han lydigt på armarna utan att öppna ögonen. Han såg därför inte att jag lät badrocken falla till golvet. Jag kysste honom över halsen och klättrade långsamt nerför hans breda bringa. Försiktigt lade jag ena handen på han putande skrev, med mina tummar drog jag ner hans byxlinning en aning. Han gav ifrån sig ett stönande när jag satte min tunga mot hans hud, precis ovanför kanten av hans neddragna byxor. Jag drog ner dem lite till, blottade den översta kanten av roten. Min tunga lät jag följa efter, med långsamma drag slickade jag huden precis ovan hans skrev. Han började flämta, djupa, tunga flämtningar, skarpa inandningar och låga stönanden. När jag bedömde det lämpligt drog jag av resten av hans kläder, han gjorde inte motstånd utan hjälpte till när det behövdes. Sedan lade jag mina armar om hans hals, tryckte min nakna kropp mot hans. Jag skakade kraftigt av nervositet och förväntan.
“Jag vill gå hela vägen med dig,” viskade jag.

Hamasaki Rei:

Jag trodde det skulle gå för mig i det ögonblicket. Mina ögon slogs upp i häpnad och det gick som en stöt genom min kropp. Han hade ansiktet mot min axel, kroppen tryckt mot min. Han hade klättrat upp i sängen och satt nästan bokstavligen i mitt knä. Jag tvingade tillbaka tankarna på det han just sagt, jag anade att har var lysande röd i ansiktet och han darrade. Samtidigt hade han mycket smidigt upphetsat mig rätt rejält och satt naken i mitt knä, dessutom var det han som klätt av mig.
“Är du helt säker?” frågade jag hest, han nickade och lyfte huvudet, hans blick var stadig när den mötte min. Han kysste mig menande.

Vi hade armarna om varandra, kysstes med djupa, tunga kyssar. Med mina tummar masserade jag försiktigt hans bröstvårtor. Han gnydde i välbehag varje gång. Jag låg mellan hans ben, vi var hårda båda två. Ömt lät jag mina händer söka sig neråt längs med hans kropp. En stund innan hade jag hämtat en tub ur översta lådan på min byrå. Jag visste inte vem som hade köpt den men jag anade när och visste varför. Korken var lätt att få av, ett lätt tryck gav en bred remsa av en genomskinlig gel i min hand. Jag såg till att gelen täckte mitt finger innan jag mycket, mycket försiktigt förde den till hans öppning och tryckte till. Rei-chan rykte till, han slöt ögonen och flämtade medan jag lät mitt finger glida längre in. Jag kysste honom på nyckelbenet, när han började slappna av rörde jag försiktigt på mitt finger. Han gav till ett litet tjut och stönade tungt. När han gav efter för ett finger fyllde jag på med gel i min hand och förde in ytterligare ett finger. Han gav till ytterligare ett litet tjut, jag väntade innan jag försiktigt började röra på fingrarna. Till sist hade jag fått i ett tredje finger. Rei-chans stön var höga och tunga, hans naglar borrade in sig i min hud, de tryckte hårdare för varje rörelse jag gjorde med mina fingrar. När jag inte längre fick något motstånd tog jag ut dem och tog upp tuben med gel.
“Ska jag?” frågade jag skrovligt, han såg på mig med hetaste av begär, den blicken sade allt. Jag lade en kudde under hans höfter och klämde ut det sista av gelen och smorde in mitt kön. Han hade lagt sina händer på mina armar och såg dimmigt på mig. Ömt lyfte jag hans ben över mina egna höfter, använde ena handen för att sikta och började långsamt glida in.
Rei-chan kastade huvudet bakåt och verkade få svårt att andas men han knep ihop läpparna och lät mig fortsätta. Jag lutade mig över honom och kysste honom medan mitt kön gled längre in i honom. När jag kommit en bit stoppade jag, både för att ge honom tid att vänja sig men också för att ge mig själv tid att känna. Hans inre var tajt om mig, gelen gjorde honom len. Det såg inte ut att göra ont. Snarare verkade han gilla känslan när den första chocken lagt sig. Jag rörde försiktigt på mig och han stönade. Han slog sina armar om min hals, drog ner mitt huvud till hans läppar.
“Kom,” viskade han. Min självkontroll flög sin väg fullkomligt. Jag tillät mig att röra mig allt häftigare, för varje stöt stönade Rei-chan högt, högre för varje gång. Han klämde åt med sina knän om min rygg. För varje stör klättrade jag allt närmare klimax.

Kanagi Rei:

Det kändes som jag smälte långsamt, allt jag hade läst hade bara pratat om hur ont det skulle göra. Det hade inte gjort ont en gång hittills. Förmodligen för att Rei var så försiktig. Han hade förberett mig ordentligt först, med glidmedel och genom att använda fingrarna först. Det verkade som han hade omedvetet hittat rätt punkt inne i min kropp. Han träffade den punkten varje gång vilket fick en enorm njutning skjuta genom min kropp, som om jag långsamt smälte av ren njutning. Men det var inte bara inne i kroppen det var skönt, punkten där våra kroppar förenades gav också oväntad njutning. Jag gillade känslan jag fick varje gång han gled in och ut.
Mina stönanden var höga, hesa och fyllda av behag. Min kropp klamrade sig automatiskt fast vid honom. Han pressade då sina läppar mot mina, det fanns något desperat över den kyssen. Han lyfte sedan sitt huvud och började skaka kraftigt, skakningarna fortplantade sig till den punkt där vi förenades. Han stötte en sista gång, hårt, och tryckte sig så djupt han kunde.
Jag skrek ut högt när jag kom, Rei spände ansiktet och darrade en sista gång när hans klimax ebbade ut. Han föll ihop över mig. Jag slet ut kudden under mig. Vi flämtade båda två, vi badade i svett och var fullkomligt utmattade. Ändå kunde vi inte låta bli att slå armarna om varandra, kyssa varandra matt. Rei låg fortfarande mellan mina ben, ändå drog han mig till sig och tryckte mig mot honom. Jag visste nu vad jag ville, det här var något jag aldrig skulle ångra.
Trötta och utmattade somnade vi, fullt tillfreds och med djup kärlek till den andre.

Fortsättning följer…

[Detta var Rei x 2 (Del 10) relationen mellan Rei och Rei-chan djupnar. Samtidigt växer motståndet, hur kommer det påverka dem och hur ska dem veta vem som är vän och vem som är fiende? Fortsätt läsa för att få veta. Tack alla som läser, sätt gärna betyg och kommentera. Det är roligt att så många läser.]

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.