Home » Gruppsex » Praktik, fortsättning

Praktik, fortsättning

Posted in Gruppsex, Hetero Sex

Året efter att jag gått och läst musik på folkhögskola fick jag jobb i en församling i min lilla hemstad. Jobbet gick ut på att jag ansvarade för en del av musikverksamheterna i kyrkan. Jag ledde en barnkör, spelade på gudstjänster och en massa annat. Det jag tyckte mest om var babysången. Varje onsdag kom det en grupp mammor med sina bebisar och sjöng, lärde sig barnramsor och sånt. Detta gillade jag av flera anledningar. Till exempel så älskar jag barn och här fick jag gott om möjligheter att “leka förälder”. Det vill säga bära runt på bebisar och mysa och sedan lämna tillbaks dom till sin mamma när dom började skrika eller gjorde i blöjan. En annan anledning var att jag älskar bröst. Och bröst såg jag gott om i kyrkans babysånggrupp. Det verkade som om mammorna inte alls tänkte på att en ung kille satt bredvid när dom ammade sina barn vid fikabordet efter sångstunderna. Bröst överallt. Stora mjölkfyllda bröst med stora, svullna, mörkrosa bröstvårtor. Jag satt nästan jämt med ett smärtsamt stånd under bordet när vi fikade och jag försökte verka så avslappnad som möjligt samtidigt som jag försökte se så mycket som möjligt av allt detta vackra mitt framför mina ögon. Dom dagar då det var dags för babysång gick jag ofta med stånd redan på morgonen och jag brukade vara tvungen att runka flera gånger för att hålla mig lugn.
Det var en av terminens sista träffar, strax innan jul och det var ganska få som hade kommit för att sjunga. De flesta hade börjat förbereda julen eller rest bort. Efteråt satt vi och fikade och pratade om allt julstök. Fem mammor som ammade och jag med ett praktstånd. Vi blev sittande en stund och dom små bebisarna började somna så smått. Jag tog hand om disken medan mammorna satt kvar och fikade.
När jag kom tillbaka ut till fikarummet fick jag nog årets chock. Eller årets första julklapp, beroende på hur man ser det. En av mammorna, Lena, satt med blusen öppen och höll fram sina bröst för att visa dom andra fyra mammorna. Dom pratade om hur ömma bröstvårtorna blir när man ammar och Lena sa att hon hade ont och inte visste vad hon skulle göra. En annan mamma, Ann, knäppte upp sin skjorta och visade även hon sina bröst. Jag såg att vårtorna var irriterade och svullna av allt ammande. Hon blötte ett finger med saliv och smorde in sina bröstvårtor lite samtidigt som hon klagade på att dom var ömma. Ingen av dom hade sett mig där jag stod i köksdörren förrän nu då dom tittade upp på mig. Jag blev knallröd i ansiktet och kom mig inte för att säga något.
“Blev du generad nu?” sa Ann och log vänligt. “Det är ingen fara, kom och sätt dig om du vill.” Jag försökte gå så att mitt stånd inte skulle avslöjas, men det var lönlöst och jag såg att flera av mammorna noterade bulan i mina byxor.
“Du kan inte ana hur det är att amma flera gånger per dag och ha någon som suger på ens bröst hela tiden.” sa Lena “Man blir alldeles öm och svullen.” Jag log generat och försökte låta bli att titta på hennes bröst när hon pratade med mig.
Lotta hade suttit tyst hela tiden men nu sken hon upp och sa: “Jag läste i en tidning att mannens sperma är den bästa salvan för ömma bröstvårtor!” Det blev en väldigt kackel om huruvida det stämde och varför det var så medan jag satt röd som en tomat och bara tittade på.
Efter en stund tystnade diskussionen och Ann tittade på mig och sa: “Ja, det finns ju ett sätt att ta reda på om det stämmer. Kan du tänka dig att hjälpa fem mammor i nöd?” Det var knäpptyst i rummet och alla mammorna tittade vädjande på mig. “Ehh, öhh, hur menar du då?” lyckades jag få ur mig till slut. “Ja, alltså, vi behöver ju liksom komma åt din sperma.” sa Lotta med ett finurligt leende. “Kan du inte runka för oss, snälla?” “Ja, snälla, snälla!” höll någon med och snart satt alla fem mammorna och bönade och bad mig om att ta fram kuken och runka för dom. Jag var förstelnad men lyckades ändå säga: “men sen då…när jag kommer…var ska jag?” Detta verkade ingen ha tänkt på och det blev tyst tills Ann sa: “Du kan väl komma på mina bröst och så får alla ta för sig sen?” Hon fick medhåll av dom andra och sen satt dom bara och tittade på mig. “Nå?” sa Lotta efter en stund. Som i trans började jag knäppa upp mina byxor och drog ner dom till knäna tillsammans med kalsongerna. Min stenhårda kuk spratt ut i frihet och några av mammorna gav ifrån sig förtjusta utrop. Dom började klä av sig på överkroppen och snart satt alla fem mammorna framför mig på en rad med sina härliga bröst exponerade för mig. Någon lekte lite med en bröstvårta, någon annan höll ett bröst i varje hand och så vidare. Jag började sakta runka min kuk där jag satt. Den var som ett järnrör och ollonet var svullet och blankt. En droppe försats rann ur mig och flera av mammorna applåderade. Efter en liten stund sa Lena: “Kom hit och ställ dig framför oss.” Jag reste mig och gick några steg tills jag stod bara någon meter framför halvcirkeln av bröst. Lotta stack nu ner handen i sin väska, tog upp en flaska med babyolja och hällde lite över sin hand. Sedan sträckte hon ut handen och greppade om min kuk. “Det är väl inte mer än rättvist att man hjälper till lite?” sa hon och tittade upp på mig. Det blev lite fniss men mammorna började nu skicka runt flaskan med olja och olja in sina händer. Sedan ställde dom sig en efter en på knä framför mig och började mjukt och sakta att smeka mig över magen, låren, pungen och kuken. Fem par händer turades nu om att runka mig och leka med mina pungkulor. Någon smakade på mig med tungan, någon annan följde efter och strax turades dom om att suga mig allihop. Ann sög och slickade min pung samtidigt som Lena, Lotta och dom två andra mammorna turades om att ta min kuk djupt ner i halsen. Känslan är helt obeskrivlig. Jag bara stod och beundrade synen och stönade högt när jag kände flera tungor leka längs mitt kukskaft samtidigt som någon sög på mitt ollon.
Jag har ingen uppfattning om hur lång tid vi höll på men det kan inte ha varit särskilt länge med tanke på hur skönt det var. Jag kände hur det började ila i ryggslutet och pungen och sa: “Jag tror jag kommer nu.” Alla utom Ann backade något och nu var det bara hon som sög och runkade mig i snabb takt. Hon tog bort munnen från mig och tittade på dom andra och sa: “Kan jag inte få ta det i munnen istället?” “Absolut inte!” sa dom andra fyra i kör “vi måste ju testa om det funkar som salva, dummer!” Ann suckade och nickade mot dom innan hon åter lät sina läppar sluta sig runt mig. Försatsen formligen rann ur mig och min kuk svällde upp lite innan jag började spruta. Ann visste vad hon gjorde och i sista sekunden släppte hon mig med sin mun, lutade sig bakåt samtidigt som hon fortsatte att runka mig med ena handen. Jag kom som jag aldrig kommit förut. Långa vita sprut av min sperma landade på Anns bröst och de andra fyra var snabbt framme med sina händer och tog för sig av satsen för att smörja sina bröstvårtor. Dom hjälpte också Ann med att smörja hennes vårtor och snart var hela hennes bröst blanka av min sperma samtidigt som fyra par händer masserade och smekte dom. Hon stönade högt och lät dom fortsätta samtidigt som hon kramade det sista ur mig. En del hade kommit på hennes hand och hon slickade av den med ett nöjt leende. “Fusk!” utbrast Lotta som sedan böjde sig framåt för att börja slicka Anns bröst rena från min sperma. Snart gjorde dom andra likadant och fyra tungor lekte med Anns bröst och bröstvårtor som var svullna och röda och blanka av saliv och sperma. Ann stönade ljudligt och lät dom hållas. Till slut var hennes bröst helt rena och hon gav ut en besviken suck när Lotta och dom andra slutade slicka och suga på hennes bröst.
Vi satt och flämtade tillsammans en lång stund innan Ann sa: “Jag tror inte hjälpte. Jag är fortfarande alldeles öm och svullen och nu verkar det sprida sig neråt också.” Sedan brast vi alla ut i ett långt och härligt gapskratt.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.