Home » Bisexuell » På landet

På landet

Posted in Bisexuell, Homosex, Onani

Kapitel 1

Sitter ensam på landet i solstolen på verandan. Har efter en arbetsdag i vedboden duschat av mig och ätit några stekta korvar.
I morgon ska jag visa grannhuset för några spekulanter, dom har valt att annonsera privat så jag har fått en slant för att ge dom nycklar till huset.
Solen kryper sakta ner över horisonten så det börjar bli lite svalt. Går in i huset och sätter på tv, dålig signal så det går inte att titta på den, blir datorn i stället. Tittar in på MSN och där är Mike som genast skriver ”hej, är du naken?”
Slår på min cam för att bekräfta det varvid Mike slår på sin, ser att han har druckit en del vin så blir sugen själv. Går ut i köket och häller upp ett glas.
När jag kommer åter har han flyttat camen så jag ser att han ligger i sängen helt naken med kuken rätt upp.
Kommenterar ställningen men får inget svar, ser kuken sakta dra sig samman då ser jag sperma dropparna på magen, han sover.
Är själv ganska trött så surfar runt på nätet en stund innan jag kryper till sängs.

Sover ganska länge klockan var nog över åtta, börjar med att slå på datorn och ser att Mike fortfarande är inloggad. Skickar ett godmorgon till honom. Inget svar, sover nog än.
Går ut i köket och sätter på lite kaffe, när väl morgonståndet lagt sig var det dags att tömma blåsan. Går ut på baksidan och slår en drill i det fria, känns lite kyligt, knallar in i bastun och tänder en liten brasa i kamin.
Gör i ordning lite fil och några smörgåsar som jag tar med ut i bastun , sätter mig på en av lavarna och äter min frukost. Petar in ett par pinnar till i kamin och ser temperaturen stiga rätt fort. Går in med disken, hämtar kaffe och dator
Slår på dator o ser att Mike har skickat en förfrågan om cam, bekräftar detta. Ser bara en tom säng, skriver ”morrn” innan jag tar mitt kaffe.
Går sedan in i bastun och sitter där och njuter av värmen.
När jag spolat av mig svetten slår jag på datorn, nu har Mike svarat med ”godmorgon” .
Skriver ”hej hur står det till efter gårdagens runk”Får bara en smilis som svar, ett stort lenade.
Sedan skriver han ”förlåt men kunde inte hålla mig och har samma problem nu, vill du se?
Slår på cam och han har flyttat ner den så bara kuken syns.
Han drar sakta ner förhuden och ser att en droppe träder fram och rinner utmed ollonet för att sakta droppa ner på magen. Måste säga att han har en fin kuk, den är större o kraftigare än min, hans ollon är nästan blålila och han är välrakad.
Han ber mig visa min så flyttar ner cam så en halv slak kuk syns på cam. Drar lite i den för att få den att stå. Ser att Mike gillar det, Han runkar intensivt för att lugna sig lite, en lite droppe träder fram för honom, han för huden över ollonet så att det blir fuktigt av droppen när han drar sakta åter huden. Ser att det rycker i kuken och ollonet sväller, lite sperma tränger fram i mynningen och rinner utmed kulskaftet ner på pungen. Det kommer nya sprut med sperma, sperman rinner utmed ollonet och droppar ner på magen.
Han ligger och slappnar av ett tag innan vi byter några snabba ord för att avsluta.
Här står jag med kuken rakt ut i vädret men känner för att dra ut på det hela, går in i huset och fyller på kaffet.
Sätter mig på verandan på baksidan i solskenet och njuter av kaffe och den lite pirrande känslan i kuken. Den hänger svullen ner och ser att det droppat lite kåt droppar från den.
Då plötsligt står ett medelålders par nedan verandan och ber om förlåtelse för att dom stör. Vi presenterar oss och dom berättar att det var dom som skulle titta på grannhuset. Dom heter Siv och Kurt. Ser att Kurt gillar min nakenhet för han har svårt dölja att det rör sig i byxorna på honom, får själv en kittlande känsla i pungen när jag ser det, rycker till i kuken och en droppe landar på verandagolvet.
Går och hämtar nycklarna för avslappning och överlämna dom ,då vill dom att jag följer med över.
Tar på mig ett par skor och följer i min nakenhet med dom, vi går över åkern för det är nyslaget.
Ser Kurts bula på byxorna så förstår att att fått stånd, jag känner kuken svälla men vill ju inte visa det så går lite före dom. Dörren till huset har svällt så får rycka i den innan den öppnas, tur var väl det för jag kunde tänka på annat. Enda som kunde avslöja mig var att kuken droppat på farstubron.
Visar huset och uthus, går runt på tomten och låter dom se sig omkring.
Ser att Kurt har problem med det som han har i byxan, det har bildats en fuktfläck strax under linningen.
Vi går åter till stugan för lovat dom en kopp kaffe. Vi sätter oss på baksidan av huset för att där är det inte så varmt.
Jag går in och börjar med kaffet då hör jag att Siv kommenterar Kurts fläck på byxorna, jag tjuvtittar genom fönstret hur han gör. Han drar ner gylfen och släpper ut kuken i det fria, Siv tar fram en näsduk och torkar av den. Den är inte stor men ollonet ser kraftigt ut, rycker i min så får fortsätta plocka fram koppar o kaffe.
Kurt sitter så närma bordet när jag kommer ut att man kan ana vad som ännu inte hamnat i byxan, några fläckar på verandagolvet skvallrar om att det har droppat lite från kuken.
Häller upp kaffet och sätter mig ner.
Kan se mellan spjälorna på bordet att Kurt har kuken utanför byxorna, ollonet glänser lite av fukt.
Nu kan jag inte hålla mig längre utan känner kuken svälla och en pirrning i pungen, känns nästan som det skulle gå för mig men tror en försats tränger sig fram, känner hur en stråle av varm kåtsaft smyger genom mitt ollon, skulle bra gärna runka av mig helt nu men så får man inte göra.
Blir lite dösnack vilket får mig att slappna av, dom frågar om jag alltid går naken viket förvånar mig att dom inte gjort förr. Förklarar att jag är naturist.
Känner att jag inte kan hålla igen, det pirrar till i kuken och en sprut från en halvslak kuk hamnar på mitt ben, måste gå ut och lätta på trycket, lär bli en snabb runk.
Ursäktar mig och säger att jag måste gå bakom boden o slå en drill. Reser mig, det visar sig att sperma hänger kvar i kuken, den släpper och faller sakta ner på golvet. Innan den nått golvet reser sig kuken rakt upp och skickar iväg en kaskad av sperma.
Vänder mig om och det sista av satsen hamnar på verandagolvet, vänder mig om och ursäktar mig, säger att jag går till bastun för att tvätta av mig.
Två personer tittar på min sperma droppande kuk innan jag kommer åter till verkligheten.
När jag kommer ut från bastun så har dom rest sig och tackar för besöket och går bort till sin bil.
Det var nog sista gången jag såg dom.

Plockar av bordet och får då syn på en stor blöt fläck under bordet, vi närmare koll ser jag att även Kurt sköt av sin sats, skönt veta att det inte bara var jag som kom. Delad glädje är ju dubbel glädje.

Kapitel 2

Dagen fortsatte med att jag jobbade lite på tomten, käkade grillat på kvällen med lite vin till. Somnade tidigt för att vakan vi sex tiden på morgonen av att en bil kör förbi huset. Ser en skåpbil köra upp hos grannens hus, orkar inte bry mig utan sätter på kaffet. Tar fram frukost o går ut på verandan, lite kallt, tar morgonrocken på. Fikar o sitter och slappar lite när Siv kommer över åkern.
– Hej , tack för i går.
Rodnande ber jag om ursäkt för det som hände, försökte hålla mig. Hon ler och säger att vi fick en skön stund alla tre så jag ska inte ångra det som skett.
Hon berättar att vi skrev kontrakt i går och flyttar in i dag , undrar om du kan hjälpa oss att få in en bäddsoffa.
Jag vill bara göra mig i ordning så kommer jag över, morgontoalett och ett par avklippta byxor blev det.
Går över till dom och där är det full fart på flyttlasset, vi fick in möblerna och dom lovade bjuda på mat senare.
Dom kommer över på eftermiddagen och hämtar mig, det är ok om du kommer som du är. Ok, tar en handduk med mig att sitta på eftersom jag är naken.
Känns lite konstig sitta naken och äta tillsammans med personer som har kläderna på.
Efter middagen går Siv in och tar på sig en bikini som visar mer än den döljer, sätter sig i solstolen som står på verandan..
Kurt vill att jag ska visa hur vattenpumpen ska skötas, vi går bort till pumphuset. Kurt tackar för i går, tror aldrig jag har fått en sådan skön utlösning sa han.
Trodde aldrig att man kunde bli kåt av att se en naken man men din förmåga att få det bli naturligt gjorde mig kåt. Såg ditt bara ollon och även du hade lite stånd i bland vilket ökade min lust. När det sedan gick för dig kunde jag inte hålla mig, som tur var hann jag inte stoppa in den efter att den fått sig en avtorkning utan lät den pumpa ut sin sperma.
Jag såg ditt ollon mellan bordsspjälorna vilket fick mig att inte kunna kontrollera min lust.
Känner hur kuken sväller så vi byter ämne till vattenpump.
Vi sätter oss på verandan och dricker en whisky var, känner mig lite berusad, blev ju en del vin till maten.
Har du aldrig provat nakenbad säger jag.
Har aldrig vågat, blev retad för liten snopp som barn, fått för mig att naturister var väldigt välutvecklade där nere.
Reser mig upp och säger, ser den speciellt välutvecklad ut.
Kurt svarar med ett leende
Var nog det som fick mig att bli kåt i går, någon som vågar visa sig som man är.
Säger åt honom att prova själv att vara naken, känns lite bättre för mig som slipper gå näck själv.
Han reser sig upp och drar av sina byxor, ser en fuktfläck på kalsongerna. Han tvekar, tittar på Siv och sedan åker allt av.
Han har en fin kuk, är rakad och en ganska stor pung. Ser hur ollonet växer och kuken börjar sträcka på sig, han försöker dölja det med trosorna. Jag försöker övertyga honom om att det går över men är svårt när jag själv sitter med halvstånd.
Ser att Siv sneglar på våra kukar och själv sitter och pillar lite på fittan, detta får mig att tända till ordentligt. Vi tar en whisky till så att alla hämningar släpper, nu sätter vi oss i varsin solstol på verandan och låter våra kukar stå rakt upp.
Solen börjar gå ner så vi flyttar oss till andra sidan huset, Siv sträcker fram sin hand och tar tag i min kuk när jag ska gå förbi med stolen. Hon masseras sin klitoris samtidigt och kommer i en häftig orgasm. Det gick aldrig för mig som tur var men en stor blöt fläck efterlämnade jag på verandan, gick bort till Kurt som sneglade på min fuktiga kuk.
Sitter straxt bakom Kurt så ser hur en lite droppe kryper fram på hans ollon, rycker till i kuken så droppen skvätter i väg.
Vi säger inget utan bara njuter av whiskyn, jag kan inte låta bli och kika på hans kuk, en ny droppe träder fram och rinner över ollonet för att droppa ner på magen. Det kommer i en jämn ström små droppar som som rinner utmed ollonet, det börjar glänsa i kvällssolen.
Ser att det rinner över pungen och droppar ner på golvet.
Det rycker till i kuken och Kurt reser sig upp, tittar på mig.
Gillar du det du ser.
Ja säger jag, du har en fin penis. Brukar du alltid sava så mycket när du är kåt?
Säg kuk, penis låter så stelt.
Den ser rätt stel ut säger jag med ett leende.
Han smeker sitt ollon med ett finger, ser hur det rycker i kuken.
Är så kåt av att gå naken, kunde aldrig ana det skulle vara så skönt.
Han sätter sig ner och kuken rycker till, det kommer en lite vit droppe fram på ollonet som glider ner, det rycker till i kuken igen, lite sperma tränger fram och droppar ner på verandan.
Ser hur ollonet drar sig samman, det kommer en klar vätska blandad med sperma som hänger ner mot golvet.
Var det allt hinner jag tänka när han stönar och kuken reser sig och ollonet sväller över sina gränser, då kommer den första kaskaden sperma och hamnar på golvet sedan rinner det i strida strömmar över ollonet och droppar ner på golvet. Han greppar kuken och runkar ut dom sista dropparna. Efter att ha hämtat sig så säger han jag brukar få en hel del läckage när jag är kåt. Tack för en skön stund säger jag och tackar för mig.
Jag går hem full o kåt och somnar snabbt.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.