Home » Hetero Sex » På lägret

På lägret

Posted in Hetero Sex, Onani

När vi anmälde oss som ledare till barnens idrottsläger så hoppades vi nog båda att vi skulle kunna hitta något tillfälle att få vara ensamma med varandra.
Vi är ju gifta på var sitt håll men då ingen av oss har något egentligt sexliv hemma så har det hänt att vi “hjälpt varandra” tidigare i samband med en kvartersfest och när vi löptränat längs elljusspåret tillsammans.
Det visar sig att hela laget med ledare ska sova i klassrummet på en närliggande skola och besviket får jag inse att mina planer verkar gå om intet.
Jag ser till att placera våra madrasser lite avsides men ändå bredvid varandra för att i alla fall få vara nära dig.

Det är alldeles mörkt i klassrummet när jag försiktigt kryper över till din madrass och under ditt täcke.
Några av barnen ligger och viskar när vi båda hoppar till av att en annan förälder plötsligt tystar dom med barsk ton.
Jag kan inte låta bli att smeka dig lite på låren och baken men vi inser båda hur omöjligt det är att göra något mer med varandra bland alla dessa människor. Du vänder dig försiktigt om så att vi tysta kan kyssa och känna lite på varandra med tungspetsarna.
“Mmm… -Jag blir så kåt”, mumlar du lågt och frågar viskande ifall jag ändå inte kan prova att slicka dig lite försiktigt.
Eftersom det är alldeles kolsvart i rummet så bestämmer vi oss för att testa. Det gäller bara att vara knäpp tysta…
Vi försöker båda låta som att vi lägger oss tillrätta i sömnen när du lägger dig på rygg samtidigt som jag kryper ner med huvudet mellan dina ben.
Jag ligger blick stilla en stund och lyssnar efter andra rörelser i rummet innan jag försiktigt sträcker fram tungan och känner lite på dina blygdläppar.
Du är helt slätrakad och jag njuter av att känna din lena hud mot tungan. Jag drar löst med tungspetsen längs din springa några gånger och fortsätter sedan slicka blygdläpparna igen.
Vi har gott om tid så jag avancerar omsorgsfullt och långsamt medan jag hela tiden lyssnar efter olika ljud. Jag lirkar in och känner ljudlöst med tungspetsen framifrån och ner mot din klitta. När jag närmar mig så lättar jag på trycket och nuddar så löst med tungan att du endast anar beröringen.
Jag håller tungspetsen någon centimeter ifrån och låter dig gunga mjukt och själv styra underkroppen mot min tunga.
Sakta och försiktigt “duttar” du med klittan mot min tungspets en stund innan du särar ytterligare på benen och uppmanande drar isär blygdläpparna med dina händer.
Jag kan inte låta bli att köra in tungan och känna runt med den i ditt sköna hål innan jag sakta drar den utåt och vidare upp…
Medan jag slickar dig med långa, breda drag så hör jag hur du flämtar och andas alltmer stötvis.
Jag suger sakta klittan in- och ut ur munnen ett tag men märker hur det slurpar och låter för mycket. När jag stannar upp och lyssnar efter ljud i mörkret så tar du tag i mitt huvud drar mig genast tillbaka, ner mellan dina ben.
Efter en stunds slickande och cirklande med tungspetsen så hör jag hur du gnyr tyst för dig själv och sedan kramar mitt huvud hårt mellan låren när det går för dig.
Försiktigt kryper jag tillbaka och viskar god natt innan jag lägger mig tillrätta för att sova.

Jag somnar förvånansvärt snabbt men vaknar efter en stund igen med ett enormt stånd.
I mörkret anar jag din närhet och känner hur du sakta ligger och runkar mig med fast hand.
Din andhämtning är tung och jag ligger tyst och njuter en stund innan jag viskande frågar ifall du har svårt att somna.
Då lutar du dig fram och nuddar med tungan mot mitt öra. Det går som en stöt genom min kropp när du tyst förklarar hur svårt det är att sova med en sådan jättekuk inom räckhåll.
Jag smeker dig trevande längs ena benet och drar lite i en blygdläpp medan du kväver en suck och fortsätter dra bestämt i kuken. Du stönar tyst när jag smeker din klitta och jag känner hur situationen börjar bli ohållbar.
Vi fortsätter smekas och berättar viskande vad vi skulle vilja göra med varandra tills ingen av oss står ut längre.
Du föreslår att jag ska låtsas gå på toaletten men att vi istället träffas om en stund nere på expeditionen.
Sagt och gjort…
Jag försöker rätta till pyjamasbyxorna så gott det går och smyger sedan försiktigt förbi alla madrasser som ligger utspridda i rummet.
Dörren till rektorsexpeditionen är olåst så jag går in och lämnar den lite på glänt utan att tända någon lampa.
Efter en stund hör jag tassandet av dina nakna fötter utanför.
“- Är du här ?”, frågar du viskande och jag svarar tyst innan du kliver in och försiktigt stänger dörren efter dig.
Jag ser din siluett i ljuset från gatubelysningen och vi omfamnar varandra omedelbart.
Vi kysser varandra hungrigt och jag smeker dig ner över ryggen och känner på din härliga bak.
Du ser mig leende i ögonen när du stoppar ner handen i mina pyjamasbyxor och vant börjar “mjölka” mig. Jag blir alldeles knäsvag och tar blundande stöd mot dina axlar tills du snabbt får den stor och hård igen
Vi är båda alldeles för upphetsade för ytterligare förspel så du vänder dig leende om och tar stöd med händerna mot skrivbordet.
“Kom igen… -TA MIG !”, viskar du flämtande och putar utmanande med baken.
Jag tar stöd med ena handen mot din rygg och leder in staken i ditt redan vidöppna hål.
Jag trycker in en liten bit och tar tag i dina höfter medan du ivrigt pressar emot och slukar hela längden. Du är underbart varm och våt.
“-Åhh vad jag har saknat din sköna kuk”, viskar du lågt medan jag sakta börjar dra den ut- och in. Du stönar och tar stöd med underarmarna mot bordsskivan medan jag knullar dig djupare och hårdare.
Jag njuter av hur pungen daskar mot dina blygdläppar och ingen av oss klarar längre att vara så tysta som vi kanske borde.
Vi behöver inte hålla på speciellt länge innan jag hör hur det går för dig och jag stannar upp och njuter av dina sköna sammandragningar.
Jag lutar mig fram och omfamnar dig bakifrån medan jag låter det spruta gång efter gång.

När vi hämtat andan så kan vi inte låta bli att skratta lite åt vad vi gjort och hur skönt vi har det med varandra.
För säkerhets skull turas vi om att smyga tillbaka till våra madrasser var för sig…

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.