Home » Hetero Sex » På jobbet!

På jobbet!

Posted in Hetero Sex, Kinky, Onani

En man satt i sitt kontorsrum på arbetstid och fiskade efter någon mysig kvinna på nätet.
Han lyckades relativt snabbt få napp och började brevväxla via mail.
Lars som han heter var en stadgad man med fru och barn men tyckte att livet var lite enformigt och ville ha krydda i tillvaron. Kvinnan som Lars fick tag på var också gift och tyckte att livet var klart enformigt. De började därför en livlig mailväxling. Bägge bodde på två helt skilda ställen i landet så de insåg rätt snart att det skulle bli svårt för dom att träffa varandra. Båda satt och skrev mail och med tiden så blev dessa mail alltmer hetare och hetare.

Lars var värre, han blev djärvare och fräckare. Inger som kvinnan heter gillade Lars djärvhet och fräckhet och kunde ibland inte låta bli att slicka sig om munnen och drömma sig bort i sitt läsande. Det hade gått cirka två veckor och det skickades ungefär två ibland äve tre mail om dagen från dom båda. En morgon så knackade det på Lars dörr och in kom en kvinna från IT-avdelningen hon ville att Lars skulle följa med henne till sitt rum för en allvarlig diskussion. Lars anade inte vad som var på gång utan följde vänligt med.

Lars kunde inte låta bli att granska IT kvinnan där han gick bakom henne och konstaterade att hon var smakfullt klädd med uppsatt hår och han uppskattade hennes ålder till cirka 50 år. Lars själv är några år yngre och hade inget emot äldre kvinnor. Innan han passerade in genom hennes dörr så noterade han att det stog IT-manager samt givetvis hennes namn på skylten brevid dörren. Ajdå tänkte Lars vad kan det nu vara som är så allvarligt. Kvinnan visade Lars var han skulle sitta och stängde noga dörren bakom sig innan hon tog plats bakom sitt skrivbord.

Lars sa hon med myndig stämma.

–   Hur länge har Lars arbetat hos oss
–   I 7 år sa Lars
–   Trivs du här frågade kvinnan
–   Ja jag stortrivs men varför undrar du det sa Lars
–   Kvinnan tittade djupt in i Lars ögon och sa kort, dina mail till Inger

Lars rodnade och blev helt tyst han förstog direkt vad hon syftade på.

–   Nå sa kvinnan vad har du till ditt försvar? Du vet väl att det är förbjudet och skicka privata mail via företaget och varje mail måste ha tagit upp en hel del av din arbetstid, säkert någon timma varje dag.

–   Jag vet inte vad jag ska svara sa Lars och skämdes som en hund

–   Kvinnan fortsatte, jag har läst alla mail ingående som både du och Inger skrev. Det är skrämmande läsning från en stadgad man som dig, vad skulle din fru säga?

–   Dra inte in henne i detta sa Lars

IT-kvinnan satt med stram min och kände sin makt över denna man, hon tänkte att än så länge har planen gått precis som hon hade förutsatt sig. Hon hade suttit och läst deras mail och ibland låst sin kontorsdörr för att kunna sitta i sin kontorssoffa och smeka sin fitta. Lena som hon heter blev riktigt kåt av läsningen och ville gärna utöva sin makt över Lars. Vad Lars inte visste i detta ögonblick var att efter det sista mailet som Lars hade skrivit till Inger så hade Lena blivit så pass kåt att hon nu måste skrida till verket och gick därför till kontorsrummet där Lars satt och bad honom komma över till hennes rum för en allvarlig diskussion. Lars satt och skämdes och var riktigt rädd att detta skulle bli en stor sak. Han satt och våndades över och kunde för sin inre syn se hur han både miste jobb och fru, att han måste flytta från hus och hem. Lena råkade tappa en penna och Lars vaknade upp ur sina tankar.

–   Plocka upp pennan Lars sa Lena med barsk röst.

Lars höjde aningen på ena ögonbrynet och förstog först inte vad hon bett honom om.

–   Hörde inte Lars vad jag sa för i så fall upprepar jag mig

–   Nej sa Lars jag hörde vad du sa.

–   Då så, gör det nu sa Lena

Lars bugade sig fram mot pennan som hamnat en bit från hans ena fot och råkade samtidigt titta upp. Han såg rakt in under Lenas kjol och noterade att hon inte hade några trosor på sig.
Herregud tänkte Lars hon visar sin fitta för mig. Lena hade obemärkt dragit upp sin kjol en bit på låren under samtalets gång så Lars kunde utan problem se hennes fitta. Innan hon hade hämtat Lars så hade hon tagit av sig sina trosor och hade varit troslös under hela tiden. Lars reste sig och la pennan på Lenas skrivbord och han såg in i hennes ögon. Lena hade fortfarande samma pokerfejs och visade inga tecken på att hon var vrålkåt.

–   Jaha Lars såg du något när du hämtade upp min penna från golvet?
–   Ja sa Lars
–   Jasså sa Lena och vad såg du då Lars
–   Jag såg upp efter dina lår Lena
–   Jasså du är fräck också sa Lena
–   Ursäkta mig sa Lars

Lena gransakde Lars och sa. Fortsättningsvis så ska du göra exakt så som jag säger. Är det uppfattat herr Lars?

–   Ja Lena jag lovar att lyda
–   Bryt med Inger och skicka inte fler mail, jag tänker spara dessa som ni har skickat och om du inte gör som jag säger så kommer du att få ett rent helvete.
–   Ja Lena jag gör precis som du vill.
–   Res dig upp och dra av dig byxor osv så jag får inspektera ifall du har så stor som du nämde för Inger.

Lars visste att han inte skulle ha en chans att komma undan det var mycket som stog på spel så Lars kunde inte göra annat än att lyda Lena. Byxorna drogs ner och sen även kalsongerna och nu stog han framför Lena med naken underdel. Runka upp kuken sa Lena kort. Lars började sakta och regält generad runka upp sin kuk. Just då tog Lena upp en kamera och blixtsnabbt tog hon en bild utan att Lars han reagera. Sedan reste hon sig och log för försa gången. Hon gick fram till Lars och började sin inspetionsrunda på närmare håll.

–   Lars sa hon, din kuk ser stor och fin ut sen gav hon Lars en hård örfil.
–   Vilken fräckhet, stå i mitt rum och runka och jag har bildbevis.

Lars visste inte vad han skulle säga, det sved ordentligt på kinden och kuken stog i fullprakt.

–   Din horbock sa Lena nu skulle din fru bli riktigt förbannad på dig eller hur Lars
–   Ja sa Lars kort.
–   Din jävla åsna sa Lena.

Lars svarade inte utan började tycka att detta gått alldeles för långt. Han började fundera på om det fanns någon möjlig väg ur detta men kunde inte komma på nån. Lena hade full makt och det visste både Lars och Lena. Lena la sig ner på sin kontorssoffa och drog samtidigt upp sin kjol så Lars kunde se fittan.

–   Nu ska horbocken Lars slicka fitta sa Lena

och röt att han skulle komma dit och sätta sig på huk. Lars satte sig på huk och började sakta slicka Lenas regält våta fitta.

–   Nå sa Lena och stönade samtidigt, känner du att den inte är tvättad på två dagar?
–   Ja sa Lars
–   Din jäkla perversa typ skulle du verkilgen slicka en otvättad fitta
–   Ja sa Lars

Lenas fitta var tvättad men hon lekte regält med Lars för att få honom så lågt hon kunde, han skulle verkligen pressas ner ända ner under mattan. I hans mail till Lena så hade han detaljerat berättat hur han skulle bestämma över Inger och nu gjorde Lena helt tvärtom. Lena förde sin skoklädda fot och satte klacken på Lars panna och tryckte till så Lars föll handlöst ner på golvet.

– Så din horbock sa Lena nu klär du på dig så du ser anständig ut och går till ditt kontorsrum och skickar ett mail till Inger där du säger att ni aldrig mer ska maila varandra och jag ser om du har skickat mailet. Allt ska vara klart innan lunch. Prick klockan elva så ska du stå redo i mitt rum igen, jävla horbock.

Fortsättning följer…

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.