Home » Analsex » Ny i Sverige

Ny i Sverige

OBS! Novellen är en hård fantasi – så om du inte gillar fiktiva noveller med såna inslag läs en annan!

Lini väntade på Peter vid flygplatsen i en liten stad i Sverige. Hon hade lämnat Afrika för att starta ett nytt liv i Sverige. Hon var det enda barnet från sin familj och Peter var hennes räddning från en fattig framtid på åkern.

Han lovade henne ett bra liv här i Sverige och betalade för hennes resa hit, en tjänst hon tänkte betala tillbaka oavsett vad.

Iklädd en knälång blommig klänning med kortklippt hår likt en nymf stod hon där och hörde hur en svart bil med hög musik närmade sig.

–   Skynda dig in i bilen, jag får inte parkera här för snutjäveln, sa Peter.
–   Hej! Tack för… började Lini…
–   Håll käft och skynda dig! Avbröt Peter henne

Hon öppnade bagaget och lämnade sin väska där och satte sig i framsätet.
–   Sätt dig där bak, sa Ien, Jag ska hämta en polare sen.
–   Okej, sa Lini

Lini blev lite ledsen och undrade om hon redan hade uppfört sig illa, hon var ju inte van vid att vara omkring män och visste inte vad man egentligen skulle säga.

–   Vad har du på dig för klänning, sa han kritiskt efter ett tag. Du skämmer ut mig
–   Oj förlåt, jag har inte haft pengar att köpa finare kläder, ljög Lini som hade valt klänningen för att visa sig fin.

Hon hade sedan länge fantiserat om hur han blev hennes prins och hjälte som räddade henne ifrån all hennes misär. På vägen hem hämtade dom Peters kompis, en lång kille med brunt hår och hårda ansiktsdrag som hette Mark. Lini tyckte han verkade jättetrevlig och ganska avslappnad och efter att han presenterade sig vände han sig om och sa till Peter
–   Varför har du inte berättat till oss om denna lilla mumsbit? Hon har en kåt blick sa han och skrattade.
–   Äsch, hon är bara 18 år gammal och kommer från landsbygden och vet nog inte vad kåt är.

En våg av förvirrade känslor for henne. Pratade dom om mig och använde så fula ord? Hon trodde det berodde på att hon inte förstod språket så väl så hon misstolkade konversationen.

Lini var ganska kort men smal och len med jämnsvart hud. Med ett par riktigt stora tuttar som var 70H storlek så hade hon en riktigt kurvig figur. Då hon hade så stora bröst så försökte hon alltid att klä sig i klänningar som dolde hennes bröst. 

På vägen hem pekade Peter ut var ICA och systemet låg och sa till Lini att hon skulle ner dit senare. När dom väl kom hem, öppnade grabbarna öl och började prata om några tjejer dom hade träffat igår. Lini hoppade in i duschen och gjorde sig i ordning för att gå till affären och kanske gå runt området lite. När hon kom ut ur duschen tog hon på sig en annan knälång klänning hon trodde Peter skulle föredra istället och gick in till vardagsrummet.

–   Nej men vad sätter du på dig, du är inte i landsbygden längre. Ta av dig den klänningen och ta på dig det jag la på sängen åt dig sa Peter.
–   Förlåt, förlåt, jag ska byta om genast, svarade Lini som ville visa att hon var en snäll flicka som uppskattade allt han gjort för henne. Hon blev också glad över att han köpt en present till henne så hon gick snabbt in till rummet.
När hon gick in till sovrummet såg hon några plagg som låg på sängen, en kort kort kjol som knappt gick ner för skinkorna och ett litet linne. Men det värsta var trosorna som inte var mer än en tråd, alltså inte bak som på string men även frampå. De var även väldigt högt skurna så den övre delen var nästan ovanför kjolens linning. Bh:n såg hon direkt att den skulle vara för liten, när hon tittade på storleken så var den en C-kupa och hon som hade H. Menar han allvar, tänkte hon. Hon ville dock inte göra Peter besviken så hon började att byta om. Trosorna gled rakt upp mellan hennes blygdläppar och visade mer av hennes svarta mus än de dolde. Bh:n var som hon visste redan för trång så när hon knäppte den så svällde tuttarna ut både ovanför och under. Hon satte på sig den lilla kjolen och linnet och kände sig väldigt slampig.

–   Kom hit så vi kan se dig, ropade Peter till henne efter en liten stund.

Hon kunde knappt svara, hur ska det här gå till? Hon skämdes över vad hon hade på sig och var så blyg för att gå ut till killarna. Hon var mer naken än påklädd.

–   Hörrö Lini, tvinga inte oss att komma in till rummet och dra ut dig, kom hit nu och visa oss, skrattade Peter
–   Okej, sa Lini och undrade varför Peter ville att hon ska vara halvnaken framför hans kompis men kände att hon måste lyda och gick ut i vardagsrummet.

Hon började gå mot vardagsrummet men för varje steg så gled trosorna in högre och högre in i musen så hon tog kortare steg så att den inte skulle kännas för mycket mellan benen.

När hon kom ut tittade inte Peter ens på henne men Peters kompis gav henne en nöjd blick och bad henne ställa sig framför honom så han kunde få se bättre. Lini tittade lite osäkert på Peter för att få en reaktion men han nickade till henne att lyda. Så lite motvilligt ställde hon sig framför Mark där han satt i soffan.

– Vänd på dig så får jag se hur kläderna sitter runt om sa Mark till henne.
Motvilligt vände hon sig om och visa upp sin figur. Han som verkade så trevlig i bilen kändes nu mycket mindre snäll och var mer hårt i sättet.
– Wow, vilken kropp hon har sa Mark nöjt. Kan du ta hoppa upp och ner några gånger för mig sa han med ett stort elakt leende.
– Hon förstod att Mark skojade med henne och skrattade lite osäkert.
– Fattar du inte Svenska eller sa Mark, jag sa att jag vill att du ska hoppa, inte skratta.
– Va, vill du att jag hoppar upp och ner? Svarade Lini osäkert.
– Ja, var det inte det jag sa? Sa Peter lite irriterat. Titta här hur man gör sa han och ställde sig upp och tog några höga skutt. Gör nu likadant som jag.

Hon tittade på Mark och han nickade.  Hon visste inte hur hon skulle tolka situationen men hon ville inte göra sig ovän med Mark som var Peters vän då Peter hade gjort så mycket för henne. Så även fast det kändes konstigt så började hon hoppa med små steg. Varje hopp gjorde att hennes tuttar som satt trångt i bh:n att börja glida uppåt. Hon försökte att göra hoppen så att brösten inte skulle studsa så mycket men det var svårt att få till. På något sätt verkade Mark ha upptäckt detta och sa åt henne att hoppa högre med ett leende alltjämt på läpparna blicken stirrande på hennes stora bröst.

Hon kände att hon inte hade något val och tog ett högre skutt och kände hur bh:n gled mer och mer neråt. Hennes kinder började hetta och hon kände att hon hade rodnat om hon inte var så mörk i hyn. Vid nästa skutt så kände hon sina bröstvårtor glida upp ur bh-kanten och hamnade halvt ovanför. Hon visste att brösten var ännu mer blottade vid det här laget under det halvt genomskinliga blustyget. Om det inte räckte med att brösten åkte fram så skar trosorna mer och mer in mellan läpparna och gav en konstig känsla för varje  hopp. Hon kände dock att hon inte hade något val utan gjorde ett hopp till och när hon landade så gled den ena svarta bröstet helt ur bh:n. Hon kände hur den hängde neråt och att bröstvårtan låg pressat mot blusen och visades helt. Lini kände sig nästan svimfärdig över hur mycket hon skämdes. Hon fattade knappt att vad hon höll på med, hon en blyg landsordstjej från en liten afrikansk by stod och hoppade halvnaken framför en helt okänd kille.

– Bra jobbat! Sa Mark nöjt och stirrade med en fast blick på den hängande tutten som nu var frigjord från bh:n.
– Kan jag sluta nu frågade hon med en stammande röst.
– Ja, du behöver inte hoppa något mer, jag har sett vad jag ville svarade Mark nöjt. Men räck mig en öl från golvet är du snäll!

Hon började att ta upp sina händer mot det blottade bröstet för att ta bröstet som fallit ut.
– Jag sa åt dig att ta upp en öl inte hålla på att smeka dig på dina pattar!
– Jag, jag, jag tänkte inte smeka brösten svarade hon spontant och kände hur hon hettade i ansiktet av blyghet.
– Jag såg nog hur dina händer tänkte fatta om patten och smeka dig själv men det får du göra senare. Nu får du fixa en öl innan jag törstar ihjäl.

Hon kände hur han lekte med henne men visste inte hur hon skulle tackla situationen så lydsamt böjde hon sig neråt för att ta upp ölen. Hon kände hur den andra tutten började glida ur bh:n mer och mer ut ju mer hon böjde sig neråt. När hennes hand greppade ölen så föll även det andra bröstet ut ur bh:n. Det var bara den lilla blusen som hindrade brösten att blottas helt. Hon reste sig uppåt och räckte Peter ölen. Hans blick var helt fixerad på hennes svarta tuttar och han verkade vara ganska ointresserad av ölen nu.

– Tack sa Peter när han tog ölen och fortsatte att stirra på hennes bröst.
– Efter en stund som kändes som en evighet tänkte Lini att hon kanske kunde få slut på detta om hon låtsades vara lite kaxig. Med samlat mod sa hon “Vad tittar du på?”.
– Mark verkade oberörd av hennes kaxighet och svarade: Du har något skräp på blusen svarade då Peter och pekade mot den.
– Hon vände blicken neråt men kunde inte se något annat än sina bröst som var väl synliga med den mörka färgen mot det ljusa tyget.
– Ser du inte skräpet? Sa Mark
– Nej, jag ser inte något svarade hon och tittade lite mer. Hon kände hur modet som kom tidigare rann ur henne och hon stod nu och hade blicken neråt mot sina bröst. Bröstvårtorna var ännu mer blottade genom tyget än hon trodde innan, blusen var ju helt transparent och de svarta vårtorna lös genom tyget.
– Vänta så ska jag hjälpa dig ta bort det svarade då Mark.

Före hon han svara var hans högra hand mot hennes  blus och han började borsta rakt mot hennes vänstra bröstvårta. Han var ganska hårdhänt i sina borstningar och det sved till i bröstet för varje borstning. Hon var helt chockad över vad han höll på med och frös fast på fläcken. Efter 3-4 borstningar som var mer som snärtande smiskningar slutade han. Bröstet som hade fått den omilda behandlingen var dock inte sent att reagera utan bröstvårtan började styvnade rejält och pulserade. Vårtan stod rakt ut och såg ut som att den ville spränga blusen.

– Jag hade nog fel sa Mark med ett stort leende på läpparna. Jag trodde att det var skräp men det var nog något som du hade under blusen som gjorde att det såg ut som det.
– Jag ska nog gå in till mitt rum nu sa Lini med en liten tår i ögonvrån.
– Men inte ska du vara ledsen sa Mark. Jag menade inte något illa. Jag bara skojade lite. Kom här så får jag krama om dig och säga förlåt.

Han såg ganska snäll ut nu igen. Han kanske inte är så taskig ändå tänkte hon för sig själv och tog ett steg mot honom för att ta emot kramen. Han famnade om henne och höll i henne hårt mot sig. Hon kände hur hennes tuttar trycktes mot honom mer och mer. Efter ett litet tag tänkte hon att det räckte och försökte backa bort men han höll henne fast. Ok, ett tag till kan vi väl kramas tänkte hon och höll om honom igen. Så fort hon var tryckt mot honom så började hon känna att han hade en stenhård bula där nere. Hon började förstå vilken dålig ide det var att kramas och visste inte hur hon skulle komma ur situationen.

– Du ser, jag är inte så dum sa Mark när han tryckte sig hårdare mot henne. Eller hur, visst känner du hur snäll jag är.
– Nej, du är inte alls taskig. Svarade hon fast hon egentligen bara ville säga att hon ville gå därifrån.
– Det är riktigt bra att kramas ordentligt så vi visar varandra att vi är nära vänner sa Mark och lät sina händer smeka upp och ner längst hennes rygg.

Hon kände hur Marks ena hand började söka sig neråt mot ryggslutet. Då kom hon på att trosornas kant var så högt skurna. Han skulle snart känna trostråden om han fortsatte neråt med sina händer. Med bultande hjärta började hon att trycka lätt ifrån honom men han höll i henne med hårt grepp och drog till henne hårdare för varje gång hon tryckte sig bortåt.

Mark låtsades inte om att att han märkte att hon ville komma loss och sa: Visst är det bra att kramas så vi visar att vi är riktigt goda vänner?
– Ja, jag håller med sa hon för att hon inte ville säga emot honom. Hon försökte hela tiden fundera på hur hon skulle få honom att inte känna troskanten med händerna. Hon var rädd att bara skulle bli mer het på gröten om han gjorde det.

Mitt i kramen hör hon Peter säga att han kommer sticka ut en liten stund. Hon hade nästan glömt att han var kvar i rummet men nu växte rädslan i henne. Om Peter gick så kanske Mark skulle bli ännu mer framfusig då det inte fanns någon som kunde stoppa honom. Inte så att Peter hade gjort så mycket för att stoppa Mark hittills men det kändes ändå olustigt. ‘Ja gå du’ svarade Mark och lät glad på rösten. ‘Jag underhåller den här lilla chokladbiten så länge’.
– Vad säger du, kallar du mig chokladbit för att jag är svart! Utbrast Lini som hade fått nog av alla rasistiska antydningar.
Mark som fortfarande höll om Lini viskade i hennes öra:  ‘Jag kallar dig chokladbit för att jag är säker på att du smakar lika sött som en chokladbit’.
‘OK, vi syns om ett tag’ hörde Lini Peter säga och innan hon han säga något slog dörren igen.
‘Då är vi ensamma, bara lilla mörkbruna chokladbiten jag’ sa Mark och skrattade.
Lini kände hur hon blev arg och puttade sig bort från honom. Han släppte ena handen från hennes rygg så att hon kunde halvt snurra ur hans grepp. Hon kände en direkt frihetskänsla och tog ett steg bortåt men stannade tvärt och kved till högt då kände hon hur det det drogs till något mellan benen på henne. Hon förstod direkt att Mark hade handen om hennes övre troskant och hade dragit i den när hon gick bortåt. Hon var så fokuserad på att komma loss att hon helt glömde bort de höga trosorna.
‘Så ta ett steg till då du vill ju komma bortåt.’ Sa han samtidigt som han höll ett fast grepp om trosorna.
‘Snälla, gör inte så där’ svarade Lini med kvidande röst.
‘Göra vad då?’ svarade Mark retfullt.
‘Snälla sluta dra i mina trosor’ försökte Lini igen nu med mer panik i rösten samtidigt som han drog hårdare uppåt.
‘Åker trosorna in i fittan på dig? Är det därför du låter så stönande på rösten?’
Hon visste inte vad hon skulle säga, det kändes för mycket mellan hennes ben. Hon kände sig väldigt utnyttjad och olustig av behandlingen.
‘Du måste svara om du vill att jag ska sluta’ fortsatte Mark utmanande.
Lini kände mer och mer illa till mods och ville att han skulle sluta så med samlat mod sa hon ‘Ja, de åker in där så jag vill att du snälla slutar’.
‘Var skär trosorna in, du måste säga att de åker in i fittan på dig annars slutar jag inte’.
Lini som kände att han bara lekte med henne kände sig tvungen och sa ‘trosorna åker upp i min fitta när du drar i dem, så snälla sluta’
‘Bra, det var väl inte så svårt’ sa Mark nöjt på rösten. ‘Berätta en sak till bara före jag slutar, tycker du det oskönt att ha trosorna rakt upp mellan dina kolsvarta fittläppar? Och svara med likvärdiga ord jag använder annars slutar jag inte’
‘ja, det är obehagligt när mina trosor…tvinga mig inte att säga såna ord igen’ svarade Lini med darrande röst.
‘Självklart ska jag inte tvinga dig att säga ord du inte vill’ svarade Mark och drog istället hårdare uppåt så att Lini gav till ett ljust högt kvidande. Mark fortsatte: ‘Jag kan fortsätta så här hela dagen istället’.
‘Okej, okej’ stammade Lini det känns för mycket så jag kommer säga det…….’det gör ont när trosorna dras upp så hårt mellan mina…mina….mina fittläppar’ fick hon fram.
‘Du glömde säga att fittan är svart’ sa Mark och hade riktigt svårt att dölja hur mycket han gillade situationen och passade på att dra till en till gång lite hårdare uppåt. Lini stod mer eller mindre på tå nu för att minimera känslan av trostyget upp i fittan men inte för att det hjälpte så mycket.
‘Det känns oskönt när du drar upp trosorna upp emellan mina svarta fittläppar’ fick till slut Lini fram.
‘OK, varför sa du inte det att det är oskönt att ha trosor på dig. Jag föreslår att du tar av dem då’ Sa Mark med kåt blick fäst neråt Linis hemligaste avdelning.
‘Va, vill du att jag tar av mig trosorna här …framför dig?’ stammade Lini frågande medan Mark alltjämt höll trosorna uppåt.
‘Du får ett val, antingen fortsätter du att stå här framför mig med trosorna som åker djupare upp i skötet på dig för varje sekund, vilket du i och för sig verkar tycka om med tanke på din röst som stammar fram orden på grund av kåthet. Eller så släpper jag taget och du drar ner trosorna här och nu och blottar din svarta trånga fitta framför mig. Så vad väljer du?’ sa Mark och tog tag i trosorna med båda händerna och började dra ännu hårdare så det kändes så att Linis mus skulle gå upp på mitten.
‘Snälla snälla inte mer….’ tiggde Lini och fortsatte ‘Jag gör det, jag tar av trosorna och blottar mig bara du slutar med din behandling’.

Mark släppte genast taget och tittade nöjt på Lini som kände en lättnad när trosorna inte längre drogs upp hårt i hennes mus. Hon ville för allt i världen inte ta av sig trosorna framför en okänd man och blotta sitt sköte. Men hon var rädd att han skulle fortsätta dra hårdare i trosorna om hon inte gjorde som hon lovat. Så hon förde händerna neråt mot trostyget och drog de sakta neråt låren. Hon kände hur skötet blottades framför Mark som började andas tyngre av upphetsning ju mer han såg av hennes hemlighet.
‘Är fittan din blöt?’ Frågade han när hennes trosor  hade kommit ner hela vägen till golvet. ‘Min fitta är inte blöt’ svarade Lini lite för spontant och kom på hur naken hon var när hon stod framför honom.
‘Jaså den är torr din lilla trånga fitta, då måste vi nog fixa så att den inte torkar ihop helt. Eller vad tror du?’
‘Vad menar du?’ svarade Lini samtidigt som hon förde händerna framför musen och döljde sin hemliga skåra från Marks kåta blick. Hon gissade att han hade något i tankarna för henne, något som hon visste inte var bra. Hon förstod att han blev tänd av att se henne stå mer eller mindre naken framför honom. Där trosorna låg nerdragna vid hennes fötter och de stora brösten vällde ut mot den genomskinliga blusen. Hon gissade att han också blev extra kåt av att se hennes rädsla och blyghet som var så tydlig. Hon ville sjunka under golvet och bara försvinna så vilsen kände hon sig.

‘Seså var inte så orolig lilla du, jag ska inte tvinga dig till något obehagligt. Jag förstår att du känner dig lite utsatt och blottad när du står sådär halvnaken’ sa han till henne. Det kändes  som att han kunde läsa hennes tankar och hon tryckte ena handen hårdare in mellan benen och lade den andra armen över brösten för att dölja dem. Då brösten var så stora var det mer eller mindre bara bröstvårtorna som doldes och resten av barmen syntes tydligt. ‘Jag gissar att du inte vill hålla på så här mer, vet inte varför jag får den känslan’ sa Mark och skrattade högt. Och fortsatte, ‘så jag tänkte vi ska leka en liten lek du och jag. Om du vinner så slutar vi med detta och du sätter på dig alla kläder och jag kommer aldrig mer att antasta dig det minsta. Låter det bra?’.
‘Men vad går leken ut på?’ Svarade Lini som tyckte priset kändes som något hon verkligen ville ha. Hon tänkte att han kommer nog aldrig att sluta annars och kanske om han fortsätter så kommer han tvinga henne till det  förbjudna, stoppa in sin lem i henne. Hon som bara hade legat med en kille tidigare, Peter när han var och besökte henne i Afrika. Hon hade tänkt att ge sig till honom och ville inte att en annan kille skulle smutsa ner henne så att kanske Peter inte ville ha henne mera. Men samtidigt som hon tänkte detta funderade hon på varför Peter hade gått ut och lämnat henne i Marks våld, hade han inte förstått vad som kunde hända.
‘Jg tänkte att vi gör en lek som bygger på ren slump så att det blir rättvist. Här är en kortlek, vi spelar poker. Den som får högst kort och vinner varje omgång vinner. Vi har inga byten. Om du vinner så får du sätta på dig ett plagg per gång. När du har alla plagg på dig så måste du vinna 2 gånger till så är du vinnaren. Det betyder egentligen att du bara behöver vinna fyra gånger i rad så är du klar i och med att det är bara dina trosor och bh som du tagit av dig. Så, vad säger du? Vill du leka leken med mig?’ Sa Mark när han märkte att Lini stod och funderade på sina alternativ.

‘Men vad händer om jag förlorar då?’ svarade hon efter en liten stund med händerna alltjämt döljande sina hemligaste delar av kroppen.
‘Bra fråga!’ svarade Mark nöjt ‘För varje gång du förlorar måste du ta av dig ett plagg och du får inte dölja den kroppsdelen som du gör nu. Du måste stolt visa upp kroppsdelen för mig och jag kommer berätta hur, alltså om du förlorar bh:n så kanske jag ber dig att sätta händerna längst sidorna så brösten är väl synliga. Det känns väl fair? Och om du förlorar en omgång efter du förlorat alla plagg så åker du på en straffaktivitet. Men det kommer nog inte hända om du spelar dina kort rätt’ Sa han med en ärlig uppsyn.

Poker känns ju OK, det är ju som han sa mest slump som avgör ändå. Lini har ju också spelat lite poker tidigare så hon kunde alla regler så hon kände sig ganska nöjd med detta då det kunde vara mycket värre. ‘OK, sa hon till slut, jag går med på det’.
‘Bra!’ sa Mark med ett nöjt uttryck och började direkt att dela ut korten. på ett litet sidobord bredvid honom. När båda hade fått 5 kort var lade han leken åt sidan och tog upp sina kort. Lini visste inte riktigt hur hon skulle bete sig för att få upp korten, tog hon korten med ena handen så visade hon skötet igen och tog hon dem med den andra så visade hon brösten. Till slut tog hon korten med handen som hade dolt brösten. Hon tittade på korten och såg direkt att det var riktigt bra kort hon fått. Hon hade triss i ess. Det är en hand som hon inte kan förlora på. Hon visade fram korten nöjt och Mark såg mindre nöjd ut när han såg hennes fina kort. Han kastade ner sina kort på bordet och sa att hon fick ta på sig ett plagg. Snabbt tog hon tag i sina trosor och började att dra dem uppåt. Efter den tidigare omilda behandlingen så ömmade fittan massor så det kändes mycket när trosorna skar in mellan musens läppar och hon gav till ett litet gny när de hamnade på plats.
‘Jaså, du gillar att få trosorna upp mellan fittläpparna igen så att du stönar av känslan, du kanske vill att jag fortsätter att hjälpa dig med dem uppåt som tidigare?’
‘Nej men jag är lite öm där så det är därför jag lät’ svarade Lini uppfostrat.
‘Jaså, den är öm?’ Svarade Mark oskyldigt 0ch fortsatte. ‘Om jag vinner så ska jag massera det ömma den åt dig så att den känns bättre’. Samtidigt som han sa det blandade han och delade ut de nya korten. Lini tog nu korten med handen som varit framför musen och höll andra handen över brösten. Igen hade hon bra kort inte lika bra som tidigare men väl ett tvåpar i kungar och tior. Hon lade ner korten framför honom och väntade tills han tittat klart på sina egna kort.
‘Jävla skitkort’ utbrast Mark snabbt och slängde ner korten igen. ‘Nu får du sätta på dig ett plagg till då. Är du nöjd nu?’ utbast han surt.
Det kändes bra när hon fick dra på sig bh:n över bröstvårtorna. Även fast den var liten så kändes det riktigt bra att skyla sin kropp från hans kåta blickar.

‘Nu kör vi igen’ sa Mark och såg inte alls glad ut. Han delade ut korten i snabb takt och tog upp ölburken för att ta sig en klunk. Lini tog upp sina kort snabbt och såg att hon igen hade fått bra kort. En till triss och i kungar den här gången!  Yes, den här kommer hon vinna tänkte hon nöjt. Om det bara hade varit sista omgången så hade det här varit klart nu och hon skulle sluppit honom. Då hon var så säker på att vinna gav hon på sig en satsning och sa: ‘Vågar du gambla lite? Den här omgången är värd två gånger istället.’. Mark som inte hade tittat på sina kort ännu tittade på henne och försökte läsa hennes blick.
Efter en stund sa han. ‘Men det är ju inte fair, du har ju tittat på dina kort och vet ju vad du har, men jag har ju inte sett mina ännu. Så du har ju något bra annars skulle du inte föreslå detta. Så, jag kan gå med på det om det gäller fyra omgångar för mig och två för dig. Vad tror du om det?’
Lini som var säker på att hon skulle vinna ville inte visa sig för säker då han kanske skulle hoppa av så hon sa. ‘Tre omgångar för dig och två för mig’.
Mark tänkte länge och väl och sa tillslut. ‘Tre omgångar plus en straffaktivitet är mitt sista bud. Annars kör vi som vanligt’.

Lini visste att sannolikheten att hon skulle förlora denna var nästan obefintlig och att hon skulle vinna en till efteråt och då fyra i rad var också väldigt liten så hon nickade och sa OK till att de har en deal. Nöjt placerade hon korten på bordet och började ta ett steg därifrån iväg från han som gjort övergrepp på henne och mot tryggheten. ‘Vänta!’ utbrast Mark och tittade på hennes kort med en mindre glad blick vilket gjorde henne ännu mer nöjd och säker på vinsten. Han började att lägga ner sina kort på bordet ett i taget. En ruter femma, en hjärter sjua, en klöver nia. Nu kändes det bra, han har bara skräp tänkte hon när han lade ut en klöver sexa. Sista kortet han lade på bordet var en spader åtta.
‘Ja, då går jag till mitt rum’ sa Lini med så mycket mod hon kunde. Hon kunde inte dölja sin nöjda blick över att ha vunnit.
‘Vad säger du för något min lilla svarta slav. Börja strippa för mig för fan!’
Då gick det upp ett ljus för henne, vad du hon var, det var ju en stege han hade och den vann han på. Neeeeej! Tänkte hon för sig själv. Och tog ett steg från honom. Hon kunde inte börja klä av sig framför honom igen. Det är för mycket för henne. Mark var snabbt på fötterna och framme vid henne då han märkte att hon funderade på att strunta i att lyda.

‘Om du inte strippar för mig så hjälper jag dig’ sa han samtidigt som han tog tag i framdelen på blusen och ryckte upp den så knapparna flög åt alla håll. Sen innan hon hann reagera så tog han tag i bh:n och ryckte till i den så att den gick av på mitten och pattarna flög rakt fram och blev blottade. ‘Vill du att jag drar upp trosorna i fittan på dig igen eller ska du ta av dig kjolen som sitter runt magen istället’ sa han sen.
‘Jag…jag..jag tar av mig kjolen sa hon och drog den neråt . När hon stod neråtböjd så hängde hennes stora svarta pattar rakt ner mot marken och gungade lätt.
‘Bra! Ta av dig tygtrasorna som hänger på överdelen så är vi klara med stipp-showen! Så kan vi gå vidare till nästa omgång’. Lini tänkte att de skulle spela en gång till men kom på att Mark syftade på straffomgången. Vad skulle hon bli tvingad att göra tänkte hon skrämt.
‘Du ska få ringa till Peter och säga till honom att du och jag sitter och spelar poker och har roligt och ber att han sticker och hämtar en väska hemma hos mig som han glömde förra gången han var över’ sa Mark. Det kändes inte så farligt tänkte hon och fick telefonen med slagna nummer överlämnad till sig. När det ringde så fortsatte Mark ‘Du måste prata med honom i minst 5 minuter annars får du ett nytt straff. Medan du pratar är din kropp min att leka med bäst jag vill.’ Nej, nu kände hon sig livrädd, vad skulle hon ta sig till. Skulle hon säga något till Peter? Men han kanske skulle lämna henne om hon gjorde det! Så motvilligt satt hon telefonen mot örat samtidigt som Mark tog tag ett hårt grepp om hennes pattar. Han tog fingrarna till hennes bröstvårtor och klämde åt hårt samtidigt som Peter svarade. Hon kved till av smärtan och försökte ändå låta naturlig på rösten. Peter undrade lite vad hon höll på med när hon lät så annorlunda men lät det passera. Hon började berätta om vad det gjorde och att de hade riktigt kul samtidigt som hon kände en hand på hennes sköte. I hennes andra öra viskade Mark, sära på benen och låt mig komma åt din svarta fittskåra med min hand. Hon gjorde motvilligt som han sa och särade på benen, snabbt hade han ett finger inne i hennes sköte och rörde sig runt. Efter en liten stund viskade att att hennes fitta både var fuktig och härligt trång. Hon försökte prata vidare med Peter men det var svårt när Mark gjorde övergrepp i hennes fitta samtidigt.

‘Säg att jag gick på toaletten till Peter, och säg att du vill att han knullar dig hårt i alla dina hål i natt när han kommit hem.’ Sa han skrattande med fingret inne i hennes grotta. ‘Säg också att han får spruta i dig och han får välja var han vill och hur många gånger han vill’
Nej, det kan jag inte säga det är alldeles för snuskigt tänkte Lini medan hon försökte koncentrera sig på att inte låta berörd av Marks behandling i hennes sköte.
‘Säg det eller jag tvingar in fler fingrar i fittan på dig och sen låter dig göra en till straffrunda’ viskade han vidare.
Nej inte mer, tänkte hon och samlade mod och fokuserade på att få de fem minuterna att passera samtidigt som hon blev fingerknullad.
‘Peter’ började hon…’Mark har gått på toaletten’ Ok sa Peter och undrade vad hon ville egentligen. ‘Ikväll när du kommit hem så får du ….’ Vad sa Peter otåligt. Jag måste koncentrera mig på att köra.’
‘Du får knulla mig i mina hål’ sa Lini snabbt så att hon skulle slippa en till omgång med övergrepp av Mark.
‘Va!’ Sa peter som trodde han hörde fel, men han hoppades han hört rätt. ‘Sa du att du vill att jag knullar dig i dina hål? Vad menar du med dina hål?’ sa Peter snabbt upphetsat.
‘Svara honom att du menar både ditt trånga fitthål och din ännu trängre stjärt och du vill ha sperman djupt i dig’ viskade Mark som hörde samtalet. Han började också att pumpa sitt finger i snabbare takt inne i henne. Hennes andning började bli tyngre av hans behandling och hon hade svårt att koncentrera sig på samtalet men kände sig tvingad att svara så hon sa:
‘Alla hål jag…..både min fitta och mitt trånga stjärthål är dina att tömma din säd i’ sa Lini nu märkbart stönande. Mark gillade att hon försökte koncentrera sig på samtalet och försökte göra allt för att förstöra för henne så han tog den andra handen och förde upp ett finger rakt in i röven på henne också. Det gjorde ont men i och med att hon blev så våldsamt fingerknullad i fittan så tog det bort den värsta smärtan.
‘Vill du att jag knullar dig i stjärten?’ svarade Peter förvånande som hade hoppats att hon skulle gå med på analsex någon gång men trodde inte hon skulle gå med på det. Men nu ringde hon och föreslog det och sa också att han skulle få komma inne i henne var han ville. Det var en liten dröm.
Mark fortsatte: ‘Säg att du vill bli fylld i din svarta oskuldsstjärt och att han får tömma sperman djupt i den.’
Nu fingerknullade Mark henne så hårt i fittan så att det lät högt vid varje stöt. Det värsta var att hon började att känna för mycket av behandlingen och var rädd att hon skulle komma. Det skulle vara alldeles för mycket för henne och hon skulle nog aldrig kunna klara den skam av att ha känt för mycket och kommit av Marks övergrepp i både fittan och rumpan. Hon stod nu bara och andades hårt och kunde inte få fram ett ord, hon försökte fokusera på att inte känna för mycket men Marks händer rörde sig så häftigt inne i henne.
‘Säg det till honom’ sa Mark igen och stannade med fingrarna så att hon återfick andan.
Hon hade inte något val så hon sa ‘Jag vill att du knullar min svarta trånga stjärt och att du tömmer sperman djupt i mig’.
‘Då ska du få kuk i natt Lini’ sa Peter nöjt. ‘Jag ska göra precis som du sa och töja ut din stjärt och spruta dig full med sperma, vad hårt knullad du kommer bli!’ Peter fortsatte att berätta hur han skulle ta och behandla henne på natten och Lini stod och lyssnade på hans snuskiga fantasi klädd i ord.
Skamen Lini hade när hon stod bredbent på golvet och lät sin räddares kompis göra vad han ville med hennes fitta var obeskrivlig. Men det kändes bra att han slutade röra handen, annars hade hon kommit när som helst tänkte hon. Mark drog ut fingret ur rumpan på henne och det kändes som en befrielse. Istället lade han handen på hennes rygg och tryckte lätt framåt. Hon förstod att han ville att hon skulle luta sig framåt och kände att hon behövde lyda. När hon stod framåtlutad så hängde tuttarna neråt och såg ut som två stora SCUD-missiler. Lini fortsatte att lyssna till Peters kåta prat och var nöjd att Mark höll fingrarna still, men precis då satte Mark igång att köra fingrarna in och ut i henne igen i snabb takt. Nu lade han även till ett till finger så att hon blev fingerknullad av hela tre fingrar i fittan och ett inom kort hade hon ett till finger intryckt djupt i rumpan igen, den här gången var det tummen för den var mycket större än förra gången och gjorde ondare. Mark pumpade hårt inne i henne och hennes bröst gungade kraftigt av stötarna samtidigt som hon genom telefonen hörde Peters upphetsade ord om hur han skulle knulla henne i hennes stjärt. Nu klarade hon inte att hålla emot längre, hon började andas tyngre och tyngre och lät sina stön komma ut henne. Hon började nu att till och med jucka emot Marks hand vid hans tillstötningar. Det svartnade för hennes ögon och hon kände hur det började att byggas upp till en rejäl orgasm. Peter som hörde henne stöna gissade att hon fingrade på sig själv och blev upphetsad av hans prat så han fortsatte beskriva hur han skulle ta henne. Precis som det började kännas som skönas och hon visste att hon skulle komma när som helst så slutade Mark abrupt och drog snabbt ur alla fingrarna ur henne. Hon stod kvar framåtlutad och skakade i kroppen, hon kände att hon var så nära orgasm och behövde komma, det kändes för mycket. Hon hade för länge sen slutat lyssna på Peter och han verkade vara klar med sin beskrivning och hade till och med lagt på luren. Hon kände sig smutsig och sexuellt utnyttjad. Hon rätade på sig sakta och efter en stund klarade hon att möta Marks blick. Skamen var hög i hennes kropp och hon kände hur mycket hade velat stå emot känslorna så att Mark inte skulle fått glädjen av att få henne att bli så kåt. Nu log bara Mark stort och det visade sig tydligt att han visste hur mycket hon hade känt av behandlingen.
‘Jaså du, du gillar att bli fingerknullad hårt? Du är alltid en riktigt liten kåtfitta du?’
‘Sluta prata så så är du snäll, jag kände inte så mycket’ försökte Lini ljuga. Nu brydde sig inte alls om att skyla sin kropp längre. Det kändes inte så viktigt efter att han hade stoppat in fingrarna i alla hennes hål ändå.
‘Varför skulle jag inte säga som det är? Du blev ju så kåt av att jag fingerknullade dig så att din fitta rann av fittsafter, det är ju alldeles dyngsurt runt fittan på dig nu.’ sa Mark och pekade mot hennes svarta mus.
Lini råkade  ta ner blicken och tittade på sitt eget sköte som faktist glänste av fittsafter. Mark förde handen framåt henne närmare och lade handen rakt på hennes sköte. ‘Vad du är dyngsur här nere i fittan’ fortsatte han och började lätt massera hennes klittoris. Hon hade fortfarande massa uppbyggda känslor och hennes kropp var inte långsam att svara. Motvilligt började hon direkt att stöna till även fast hon helst ville låta bli. ‘Du är en så kåt liten svart tjej, och du kommer bli knullad av din kille ikväll i rumpan. Ser du fram emot det?’ sa han och fortsatte massera. ‘Brukar du bli knullad i rumpan ofta?’ lade han till och masserade hårdare.
‘Nej, jag har aldrig blivit tagen där och jag vill inte det heller’ svarade hon stönande. ‘Snälla sluta det känns för mycket när du gör så här’ fortsatte hon.
‘Jaså det känns för mycket, vad händer då om jag forsätter?’ Svarade mark med upphetsad röst.
‘Jag kommer komma om du forsätter’ svarade hon sanningsenligt.
‘OK’ sa Mark och tog bort handen. ‘Då ska jag inte göra så där, men räck den där ölen till mig’ som nu stod bakom henne på golvet.
Glad att slippa undan orgasmen vände hon sig runt och böjde sig neråt för att hämta upp ölen. Hennes nakna rumpa var rakt mot Mark och hon visste att han stirrade in i hennes rövhål när hon böjde sig ner. Samtidigt som hon greppade ölen smiskade Mark till henne hårt rakt på rumpan så det klatchade till riktigt högt, hon skrek till av smärtan hon var så oförberedd på detta att hon spillde ölen över hela golvet. Sen snabbt tog han händerna på båda sidorna av hennes  röv och drog henne snabbt mot sig så hon föll rakt ner i hans knä. Hon kände direkt att hans kuk var stenhård där hon satt med naken kropp rakt över honom. Han började direkt att föra handen mot hennes fitta och trots att hon protesterade tog han ett rejält tag om musen och förde in två fingrar.
‘Hur många fingrar vill du att jag knullar dig med?’ frågade han samtidigt som han smekte musen. ‘Två, Tre, fyra eller fem’ fortsatte han. ‘Svarar du inte får du fem fingrar direkt.’.
‘Nej inte fem fingrar’ kved hon och svarade motvilligt ‘bara två fingrar’
‘Säg att du vill att jag knullar dig med två fingrar i fittan’ fortsatte han samtidigt som han smekte klittan hårdare.
‘Knulla mig med två fingrar i fittan, knulla mig nu’ sa hon och kände hur det byggde upp sig mot orgasm igen.
Han tryckte direkt in två fingrar och började att knulla henne hårt med dem. Hon stönade till direkt och svarade snabbt på behandlingen. Hon kände sig som en hora när hon satt i hans knä och blev fingerknullad och till och med bad om det. Men nu så var känslan för stark så hon struntade i både sin blyghet och sin skam och särade på benen ännu mer så han kom åt henne och kunde komma in djupare.
‘Vill du att jag knullar dig till orgasm? I så fall måste du säga att jag ska knulla din fitta’ fortsatte han.
‘Ja, knulla mig till orgasm och låt mig komma. Knulla min fitta. Knulla mig i fittan. Knulla mig i fittan.’ sa Lini om och om igen utan att tänka på det. Det var som ett mantra som bara fortsatte. ‘Knulla min trånga fitta, ja det är så skönt i min trånga fitta när du knullar mig så där’ forsatte hon. Till slut började hennes kropp att skaka av orgasm samtidigt som hon skrek högt ‘knulla min knullfitta’. Hon fortsatte att vibrera i hela kroppen en lång tid. Efter en stund när hon börjat samla sig igen kom hon och tänka på vad hon sagt och kände sig om möjligt ännu mer skamsen. Hon var en riktig hora som bad om att bli knullad i fittan tänkte hon. Tur att inte Peter såg detta, då skulle han lämna henne direkt.
‘Snälla säg inte något till Peter’ sa Lini samtidigt som hon reste sig upp på skakiga ben.
‘Det är väl upp till dig’ Sa Mark, ‘du har ju fått det du ville men jag är fortfarande hård.’
‘Om du tror att jag tänker göra något med din lem tror du helt fel’ sa Lini med  hård röst.
‘OK, då berättar jag för Peter istället om vad du fick mig att göra. Att du bad om att bli fingerknullad och skrek att du är en liten hora som vill bli hårt fingerknullad med alla fingrar’
‘Det kommer han aldrig att tro på!’ utbrast hon snabbt.
‘Nej inte om jag bara sa det men jag spelade in när du bad om att bli fingerknullad av mig som en liten hora.’ sa Mark nöjt och tog fram sin mobiltelefon som han hade längst sidan. Han satte på play och direkt hörde hon sin egen röst ropa högt och ljudligt: Knulla min trånga fitta, ja det är så skönt i min trånga fitta när du knullar mig….’
Nej tänkte hon, han spelade in en film när han fingerknullade mig det ser ut som att jag ber om att bli tagen av honom. Hon kände sig riktigt arg att hon blivit inlurad i detta och visste inte hur hon skulle kunna ta sig ur situationen. Hon förstod att hon hon skulle bli mer utnyttjad av Mark som helt hade henne i sitt våld nu. Han skulle kunna göra precis vad han behagade med henne och hon skulle behöva ta emot det och acceptera situationen ifall hon inte ville att Peter skulle få se filmen och kasta ut henne, både ur huset men också ur landet.
Mark såg att situationen hade gått upp för henne och beslöt sig för att testa hennes samarbetsvilja. Så han sa:
‘Kan du vara en snäll liten hora och  gå till kanten av bordet här borta och lägga händerna bakom ryggen och sära på dina ben. Jag vill se hela din fitta vidöppen och dina svarta gigantiska pattar hänga fritt.’
‘Snälla kalla mig inte hora och säg så rasistiska ord till mig, tvinga mig inte till något mer’ försökte Lini men trodde inte ens själv på att han skulle släppa henne ur sitt grepp.
‘Du är ju min svarta hora fattar du inte det. Jag äger dig och din kropp. Om jag säger åt dig att göra något så ska du göra det utan att ifrågasätta för om du inte lyder så kommer jag skicka den här videon direkt till Peter. Fattar du? Säg att du fattar och att du är min svarta hora och vill att jag befaller dig till att göra saker som du lovar att lyda. För du är en svart knullhora med trång fitta’
‘Snälla skicka inte videon till Peter, ok, jag lovar att lyda’ svarade Lini snabbt.
‘Lyd genom att säga det jag sa då!’
‘Jag…jag..är din….din….din svarta hora och du får befalla mig att göra vad du vill och jag kommer att lyda för jag är din trånga knullhora.’ sa Lini och kände sig snuskigare än hon gjort någonsin tidigare i sitt liv. Hon höll blicken neråt golvet och började gå mot bordskanten. Väl där tog hon och förde händerna bakom ryggen och särade på sina ben och kände sig som den hora hon sa att hon var.
‘Bra! Jag gillar att du visar din fitta för mig och det syns att den fortfarande är blöt efter orgasmen. Men det är ju dumt om den börjar torka så jag tänkte att du ska börja knulla bordskanten med fittan medans du säger så snuskiga saker du kan komma på. Om det inte är snuskigt nog så kommer jag att låta dig göra något mycket värre med dig istället. Börja mastruberar fittan mot bordskanten nu’.
Lini hade inte något val och var än en gång tvungen till att förnedra sig framför en tidigare okänd kille. Nu stod hon med särade ben framför honom och skulle börja utsätta sig för tortyren att visa upp sig som en kåt hora som knullar bordskanten. Inte nog med det hon behövde hitta på fula saker att säga samtidigt som hon visa upp fittan i all sin prakt. Hon ville nästan dö av skamen hon kände när hon förde musen mot bordskanten och började sakta massera den mot bordet. Direkt kände hon en våt känsla mellan benen när hon masserade sig själv med särade ben. Hon började att prata då hon kände sig tvungen.
‘Jag gillar att föra min trånga fitta mot bordskanten, den blir helt blöt när den smeker bordet.’
‘Snuskigare än så kan du vara. Säg att du är en hora och lägg in rasistiska uttryck om dig själv också. Sa Mark och tittade på när hon knullade sig själv mellan benen.
‘Jag är en slyna som gillar när jag visar fittan framför pojkar så att deras kukar blir hårda. Jag gillar att blotta mitt sköte och smeka upp min trånga fitta så att den börjar rinna med fittsafter längst mina ben. Jag är en slyna som gillar pojkars kukar i mitt trånga sköte. Jag vill att du tittar på mig när jag knullar mig själv så här mot bordet. Jag smeker fittan hårt för dig.’ Stod Lini och stönade fram samtidigt som hon mastruberade fittan mot bordskanten. Hon höll huvudet neråt och hade ögonen stängda då hon kände sig så utsatt och smutsig när hon stod och knullade sig framför honom men hon visste att hon behövde fortsätta och rörde musen mot bordskanten i allt snabbare takt. Hon hörde hur Mark stönade framför henne och lyfte blicken lite och till sin skräck såg hon att han stod och smekte sin egen kuk som han hade tagit fram samtidigt som han filmade henne när hon visade upp sig i sitt mest utsatta tillstånd. Hon slutade tvärt och började föra fittan från bordet som nu var alldeles fuktigt på kanten.
‘Sära på benen igen lilla hora och visa din trånga fuktiga fitta när jag filmar dig. Säg att du vill att jag filmar din fitta och att du kommer visa hur många fingrar som får plats i den.’ Skrattade Mark.
Motvilligt särade hon på benen igen och kände att hon var hans slav då han hade två hela filmer på henne där hon visa upp sig och bad om att bli knullad. Hon började att föra fingrarna mot fittan och sa:
‘Filma min fitta när jag fingerknullar mig själv och visar hur många fingrar som jag kan stoppa in. Den är så trång så det är inte så många som kommer in i fittan min’ Sa hon när hon förde in två fingrar i fittan, sen tog hon ett till och lät det glida in. Fittan som var uttänjd av Marks tidigare övergrepp tog lätt emot det tredje fingret och till sin förvåning så fick hon även in fyra fingrar. Det kändes mycket i fittan när den töjdes ut och hon stönade högt av sin egen penetrering.
‘Seså stoppa in det sista fingret också och visa att svarta tjejer har bra knullfittor som kan ta mycket kuk’ Sa mark och smekte sig själv framför henne.
Motvilligt tryckte hon det sista fingret mot fittan och kände motstånd. Det var för trångt att få in det. Men Mark var snabbt där med sin egen hand och tvingade upp hennes finger in till de andra. Den gled in i fittan även det sista fingret och hon skrek till av både smärta av kåthet när hon fyllde hela sin fitta med fem fingrar. Hon kände sig alldeles uppfylld i musen och var nära att komma igen av känslan. Mark som fortfarande höll i hennes hand började tvinga den upp och ner så att Lini stod och fingerknullade sig själv med alla fem fingrar. Varje stöt blev hårdare och hårdare och det tog inte lång tid innan det började vibrera i fittan och hon kände hur orgasmen började byggas upp i henne. Mark tog bort handen men Lini var så kåt nu så att hon fortsatte att penetrera sig själv med hårda stötar och började igen till sin egen förvåning säga snuskiga saker som “fittknulla mig för jag är ett litet trångt luder som behöver bli satt på plats. Fyll min fitta”. Mark satt alltjämt och smekte sin kuk som nu var riktigt hård samtidigt som han filmade kåta Lini när hon stod och mastruberade sig själv med våldsamma stötar. Han tänkte att den här filmen skulle kunna bli riktigt värdefull för honom i lång tid framåt.

Nu började Mark känna mycket av sina egna smekningar och ville få lite riktig behandling av Lini så han ställde sig upp och drog Lini snabbt i håret så att hennes huvud åkte nedåt mot Marks stånd. Hon skrek till av smärtan men fortsatte ändå att fingerknulla sig själv. Det hade byggts upp så mycket känslor i henne så att hon kände att hon måste få komma till vilket pris som helst. Hon såg kuken i all prakt framför henne och kände hur han tog tag bakom hennes huvud och med hårdhet förde hennes huvud mot kuken. Hon öppnade inte munnen utan den låg vilande mot hennes läppar och han fortsatte att trycka den mot henne för att få in ståndet i munöppningen. Även fast hon var riktigt kåt och fingerpullade sig själv så ville hon inte få in hans kuk i sig, det var som att då hade han gått över den osynliga gränsen som betydde att de faktiskt hade en sexakt ihop. Hittills hade hon åtminstånde enbart blivit tagen av hans fingrar och det är ju ganska så oskyldigt. Men att suga av en okänd karl det är betydligt jobbigare. Hon gillade inte heller tanken att ta den i munnen, hon hade aldrig gjort det med någon för hon alltid tyckte att det verkade ganska äckligt. Men nu låg den där lutat mot hennes fylliga läppar och händerna bakom hennes huvud trycktes mot honom hårdare. Hon kände hur kukhuvudet gled in mellan läpparna och låg mot tänderna. “Seså gapa stort så att kuken får känna värmen i din mun Lini” sa Mark och lät stönande av upphetsning. Motvilligt öppnade hon munnen lite på glänt och direkt trycktes kuken in djupt i hennes mun rakt mot halsen. Hon kände hur hon fick kvälvningskänslor. Mark stötte med kuken hårt in i hennes öppna mun samtidigt som han höll hårt tag om håret.  “Jag tycker om när dina stora svarta pattar hänger fritt gungar. Du gillar att bli knullad i munnen va?”. Han drog ur kuken ur hennes mun men höll fast tag om hennes huvud. Det rann saliv från hennes läppar och droppade ner mot hennes pattar. Saliven såg precis ut som sperma när den gled ur hennes mun. Med korta andetag både från sitt eget fingerpullande och munknullet svarade hon “Nej, jag gillar inte att få den i munnen. Snälla säg till före du kommer så jag kan dra ut den ur min mun”.

“Absolut, det ska jag göra” sa Mark samtidigt som han för sig själv tänkte att det var det sista han skulle göra. Ville han komma så skulle hon få sperman exploderande inne i hennes mun.

“Tack” Svarade hon och öppnade upp munnen så att han kunde föra in den och fortsätta att kulla hennes ansikte. Hon kände sig som en knulldocka med munnarna som är öppna där killen kan göra som de ville. Ju mer hon tänkte på det så var hon en knulldocka för Mark nu när han stötte hårda knullande stötningar in mot hennes hals. Hon motarbetade kvälvningarna och fortsatte att fingra sig själv mellan benen mot orgasm. Efter någon minut så började det kännas väldigt mycket i fittan och hon kände hur hennes andra orgasm kom farande. Hon började skaka i kroppen och andas häftigare och chippade efter andan. Varje gång hon gjorde det så råkade hon suga tag i kuken hårdare så att det kändes mer och mer för Mark. Han blev också kåtare av att se tjejen som han munknullade få en sån explosionsartad orgasm framför honom. Han kände hur sperman ville explodera i kuken och började att knulla henne djupare i munnen. Han begravde kukhuvudet inne i munnen och kände hur han exploderade rakt mot hennes halsöppning. Han tömde hela kuken inne i hennes mun före han drog ut den. Då han hade kommit så långt in i hennes mun så tvingade kroppen själv till att svälja. Han hade en jättesats och hon kände med äckel hur sperman åkte ner i halsen på henne. En del av sperman var dock kvar i munnen. “Svälj all sperma lilla min lilla hungriga hora” hörde hon Mark säga. Hon hade känslan av att kräkas men tvingade ner resten av sperman i halsen också, hon kände hur den slemmiga konsistensen gled neråt i hennes hals och hon gjorde vad hon kunde för att den inte skulle komma upp igen. Medan den sakta gled ner och hon såg kräkfärdig ut tittade Mark på med nöjd blick och kuken stod alltjämt rakt upp.

Lini kände helt förbrukad och var nästan svimfärdig. Hon fick lov att sätta sig ner för att inte falla pladask på golvet. Hon satte sig i fåtöljen där Mark tidigare satt och lät huvudet falla bakåt. Det tog inte lång tid för henne att somna in av all spänning som släppt både genom orgasmen men även av den hårda hanteringen av henne. Hon satt där naken och andades tungt när Mark gick fram mot henne och började ruska henne försiktigt för att väcka henne. Men hon hade somnat hårt så det spelade inte någon roll hur mycket han skakade henne så sov hon vidare. Han tog tag i hennes vänstra tutte och nöp henne i bröstvårtan men inte det vaknade hon av heller. Då fick han en idé, han gick till köket och tittade runt. Där på köksbordet hittade han en fruktskål och bingo, mitt i skålen låg några nya fräscha bananer. Han plockade den grövsta av dem och gick sen vidare till kylskåpet. I kylen hittade han en påse med morötter som han plockade ut. De var ganska taniga men tvättade. Han tog ut en medelstor ur påsen. Med sina fynd gick han tillbaka till rummet där Lini altjämt låg och sussade.

Han gick fram till henne och lade handen på hennes högra smalben och föste foten åt vänster och lyfte upp benet på armstödet. Hon lydde i sömnen och rättade till kroppen så benet lade sig på plats. Sen tog han tag i hennes andra ben med båda händerna och lyfte det försiktigt upp på motsatt armstöd. Även här var hon medgörlig i sitt sovande tillstånd och när benet lades ner hade hon nu benen väl särade så att fittan låg vidöppen och blygdläpparna glänste lätt av den tidigare orgasmen.

Mark kände hur kåtheten åter igen växte i honom och hur kuken började hårdna till. Försiktigt slickade han på sitt pekfinger och förde det mot Linis klittoris. Han gjorde små små försiktiga rörelser och hon gnydde till i sömnen. Lilla kåta tjej tänkte han för sig själv där hon låg uppfläkt framför honom, han skulle minsann se till att hon får komma igen. Han tog fingret från klittan och förde det mot hennes fittöppning och tryckte sakta in det i henne. Hon gnydde högre. Han märkte hur trång hon var trots det tidigare fingerknullet. Men jag ska töja ut den här lilla fittan fint innan dagen är slut tänkte han för sig själv. Han började funder på ifall hon skulle vakna upp ifall han körde fingret hårdare så han lät bli att trycka in det djupare även fast det kändes lockande. Istället drog han ut fingret och torkade av fittsaften på hennes lår.

Han funderade på hur det skulle vara roligast att leka med henne. Han hade ju både en morot och en banan som han kunde knulla henne med för att inte nämna hans egen kuk som nu stod rakt upp igen. Mark tänkte att Lini antagligen skulle vakna upp och protestera ifall han började föra in sakerna i hennes fitthål så för att vara säker på att nästa lek skulle bli av beslöt han sig för att binda fast henne i positionen hon sov i. Han hämtade ett rep som han hittade i köket och band en knut om Linis vänstra ankel, andra delen av snöret knöt han fast i fåtöljens vänstra bakre fot. Sen gjorde han en knut och fäste i hennes arm och knöt den till vänstra foten på fåtöljen också. Han gick runt fåtöljen och gjorde samma sak med andra sidan. Sovande satt hon nu uppbunden med särade ben. Även fast benen var helt i sär så var fittan som en trång skåra mitt emellan benen. Mark ville få fittan mer synlig så han hämtade en stolsdyna och tryckte in den under hennes rumpa. Hon hjälpte till i sömnen och lyfte lydigt på stjärten så den kom under henne. Nu såg man rak in mot både fitta och sjärthål på den uppbundna flickan.

Mark fick hålla sig i schack för att inte tvinga in kuken i hennes skåra direkt. Han ville njuta av leken ett tag först. Han tog bananen i handen och kände hur grov den var. Bra exemplar av frukt tänkte han för sig själv. Han rörde sig närmare Lini och tog sin mun mot hennes fitta. Han började lite smått slicka på hennes klitta och omedelbart började hon röra sig och gny i sömnen. Efter en stund tog han och lyfte på munnen och spottade rakt på fittan. Det rann längst skåran och in mot fitthålet. Han masserade in fukten lätt och försiktigt så hon inte vaknade upp. När hon var rejält blöt tog han bananen mot hennes trånga hål och förde den sakta inåt. Han kände motståndet och fortsatte att trycka på. Hon gnydde högre. Nu var bananen långt inne i hennes fitta och bara halva syntes där den stack ut. Shit vad hon var avslocknad, hon sov vidare trots detta.

Han passade på att ta några fina bilder på henne i den här ställningen där hon satt med benen särade och bananen långt intryckt. Vad ska jag göra nu då, tänkte han. Moroten var ju så tanig så det är ju inte så kul att byta ut bananen mot den. Då slog det honom. Hon borde få upp den i rumpan. Ivrigt spottade han på moroten som fortfarande var kall efter kylen. och förde den mot hennes bakre trånga hål. Han började pressa in moroten och den kom inte långt in i hennes trånga sjärthål före hon vaknade upp med ett ryck.

Hennes ögon spärrades upp och hon vild blick stirrade hon sig runt och såg sina händer och ben fastbundna.”Vafan håller du på med!” Utbrast hon högt.

Mark lät bli att svara och tog istället fram handen mot hennes fyllda fitta och tog tag i bananen och började att köra den in och ut samtidigt som han smekte sig själv på kuken. “Gillar du att bli tagen så här i fittan?” Sa han medans han körde den in och ut.

“Vad knullar du mig med?” Sa Lini och försökte se vad hon hade mellan benen. “Har du satt in en dildo i mig ditt as! Ta ut den ur min fitta”.

Istället för att lyda körde han den hårdare och tog sin andra hand från sin kuk och tog tag i moroten och började röra den också.

“Aj, inte i stjärten! Det gör ont” Kved Lini. “Gör vad du vill med min fitta men snälla ta ut den ur rumpan”. Hon såg berörd ut så han beslöt att göra som hon sa och slutade att knulla henne i baken. Han drog ut den och lade ner moroten på golvet.

“Bra, då blir det att bli hårt tagen i fittan då eftersom du sa att jag får göra vad jag vill där i det hålet. Du ska visa, stöna och säga hur mycket du vill bli tagen i fittskåran och hur skönt det är. Annars blir det att stoppa tillbaka något i röven på dig.”

Lini nickade till svar och började direkt att lyda med att säga: “Ta mig i trånga fittskåran, den vill bli rejält fylld av dig. Knulla mig där i fittan”.

Mark körde på i snabbare takt och till slut började bananen att bli lös och ge upp. Att den var inte gjord för att straffknulla en tjej i ett trångt fitthål var tydligt. “Vill du att jag knullar dig med kuken istället?” Sa Mark efter ett tag.

“Fortsätt med en här den är så skön i min fitta” sa Lini till svar. Hon tänkte för sig själv att hon inte ville bli knullad av honom på riktigt för då med vetskapen om att hon varit otrogen skulle hon inte kunna möta Peters blickar efteråt. “Knulla min knullfitta med bananen” Fortsatte hon för att få honom att tycka att det här var bättre än att knulla på riktigt.

Men det visade sig inte hjälpa för snabbt drog Mark ut bananen ur hålet och förde sin stenhårda kuk mot hennes brett särande ben, rakt mot fittan som nu var vidöppen. “Nej, inte så” Sa Lini när kuken började röra vid hennes fittläppar. “Stoppa inte in kuken i min fitta”.

“Sa du stoppa kuken i fittan, OK då gör jag så” Sa han och låtsades missuppfatta och samtidigt stötte ståndet rakt in i hennes sköte.

Hon stönade till högt av trycket in i fittan och hennes ögon vattnades av ilska. Med halvöppen mun fick hon fram: “Ditt svin, sluta knulla min fittan, jag sa nej till kuken i min fitta!”.

Mark körde istället hårdare och stötte in i henne gång på gång. Hennes pattar gungade vackert av stötarna och hennes ord fick honom att bli kåtare. Han andades tungt och stötte gång på gång in i trånga fittan och tittade på hennes fittläppar som kramade om hans lem varje gång han drog den utåt. “Ditt trånga fitthål är perfekt för min kuk. Säg att du vill att jag knullar din svarta fitta”.

Lini tänkte på hur Peter kan komma in när som helst och se hur Mark tar henne mellan benen. Det skulle vara omöjligt att förklara att hon hade somnat och att han hade bundit fast henne när hon sov och sen börjat knulla henne utan tillåtelse. Speciellt när han hade flera filmer på hur hon till synes bad om att bli tagen av honom. Hon kom fram till att det bästa sättet att få honom att sluta antagligen var att han skulle komma så fort som möjligt. Så istället för att streta emot sa hon “Knulla mig hårdare i min trånga fitta. Töj ut min fitta så att den aldrig blir som förr igen.” Även fast hon var fastspänd så försökte hon stöta tillbaka och låta honom få det ännu skönare i hennes hål.

Mark kände för mycket men höll emot för att inte komma för fort. Men Linis kåta ord gjorde det svårt att inte släppa sperman inne i henne. Han ville ta henne länge och få henne att känna hur det var att bli knullad av en stor vit kuk.

“Bra, precis så! Knulla kuken hårt i min fitta” fortsatte hon. Hon kände hur han var nära men ville för allt i världen inte att han skulle komma i henne så hon sa: “Dra ut den när du ska komma, jag vill ha din sperma över mina stora bröst. Jag vill bli helt vit över brösten”.

Mark förstod vad hon försökte, hon ville inte att han skulle komma i henne. Det skulle han utnyttja tänkte han medan han fortsatte sätta på henne. Han visste att han gjorde något som hon egentligen var emot men nu lät hon honom göra vad han ville och det skulle han ta vara på. “Jag kommer komma med hela satsen i fittan på dig så att du får känna sperman inne i ditt sköte”. Han såg hur rädd hon såg ut när han sa det och började knulla henne hårdare. Det klatchade på hennes skinkor när han stötte in i henne.

“Nej, inte inne i min mus. Vad som helst men kom inte i mig.”

“Vad låter du mig göra istället då?” Svarade Mark retfullt. “Jag är nära att komma nu rakt inne i ditt trånga hål. Du kniper ju om med fittan så bra så det känns att du vill ha satsen där”.

“Vad du vill! Du får göra vad du vill bara du inte kommer inne i min mus. Kom i min mun eller på mina bröst men inte i fittan snälla.”

Mark tänkte först fortsätta att knulla henne hårt och bara låta hela satsen tömmas i fittan men sen kom han på att han inte hade provat att köra henne i analhålet. Där var hon ju oskuld och allt. Han saktade ner stötarna och lät kuken vila sakta i det varma hålet. “Så jag får göra vad jag vill sa du. Bara jag inte sprutar i fittan på dig? Vad det det du sa och menar du det? Säg isåfall att du är min olydiga knulldocka som behöver bli straffknullad till lydnad. Och säg det framför kameran.” Sa han samtidigt som han sträckte sig efter kameran och riktade den mot henne..

“Ja, gör vad du vill med mig. Jag är din knulldocka och jag vill bli straffknullad och lyda dig.” Sa Lini rakt in i kameran när kuken alltjämt låg begravd inne mellan hennes ben inne i fittan.

Mark var nöjd och fortsatte att filma henne och körde henne hårdare i fittan några omgångar till. “Säg att du vill få min stora kuk i ditt trånga fitthål om och om igen” Sa Mark och filmade akten.

“Knulla mitt trånga fitthål med din stora kuk, jag knulla mig i fittan med din stora kuk” Sa hon om och om igen och lydde honom. Hon kände att det var skönare än hon ville erkänna och att hon med all säkerhet såg ut som att hon njöt av att bli knullad av honom på filmen.

Efter ett tag kände han sig nöjd med fittan och drog ut kuken. Lini sa tack som tänkte att han skulle komma över hennes bröst. Men till sin fasa så tryckte han istället kuken mot hennes analhål. Kuken som var dyngsur av fittsafterna gled ganska obehindrat in en bit. Men det gjorde ont, hon hade aldrig blivit tagen där förut. “Inte där, knulla inte i min stjärt! Det känns för mycket” Sa hon medan han tryckte hårdare inåt.

“Vilket tjat om var jag inte ska knulla dig. Du sa att jag får straffknulla dig hur jag vill och nu gör jag det. Jag kommer knulla din röv så mycket jag vill. Om du slappnar av istället för att knipa åt som du gör nu så kommer jag sluta fortare.”

Hon visste att han inte skulle sluta så hon försökte att slappna av i baken men det var svårt när det kändes så obehagligt. Kuken fortsatte att åka inåt och det kändes som det aldrig tog slut. När han väl var inne hela vägen så började han köra den sakta in och ut. Hon märkte att han kände mycket av det. Det var nog väldigt trångt inne i hennes stjärthål och att hon spände till varje gång gjorde det säkert ännu trängre. “Men kom inte inne i mig, OK? Du får göra som du vill i stjärten, knulla mig i alla hål men kom inte i mig.”.

“Nej det ska jag inte göra. Jag vill komma över dina pattar. Men först ska jag känna dig rejält i alla trånga hålen du har.” Sa han medan han började köra kuken lite snabbare i röven på henne.

Lini kände att det gjorde ont men smärtan avtog något efter ett tag. Hon tyckte inte att det var skönt men hon lät honom hållas. Hon hade ju sagt att han fick knulla henne hur han ville och det gjorde han nu. Hon hoppades han skulle komma snart så att hon han klä på sig före Peter kom in genom dörren. Hon tittade på Marks ansikte där han pumpade in kuken i hennes bakre hål och såg hur skönt han tyckte det var. Hon började säga snuskiga saker igen för att skynda på förloppet till orgasm “Knulla mig i min oskuldsrumpa. Den vill bli knullad av din härliga kuk. Den fyller mig så bra”. Hon hade lite svårt att få fram orden för det gjorde ganska ont mellan stötarna men till sin fasa så kände hon även att hon blev ganska kåt av behandlingen och råkade stöna lite för mycket och visa att hon var en kåt slyna även när det gällde analsex.

Mark filmade henne medan han analknullade henne snabbare och snabbare. Han märkte hur henne kåthet växte men att det samtidigt gjorde ont av stötarna. Det gjorde honom kåt att se henne ligga där och få kuken djupt i sin bak. Han började att känna för mycket. Han var så nära utlösning och det kändes som att satsen skulle fara ut med hundra kilometer i timmen när som helst. Istället för att dra sig ut och vara på säkra sidan och dra sig ut fortsatte han pumpa henne i röven. Lini under honom och sa “Knulla min trånga anal, jag vill att du fyller mig”. Och då kände han den sköna känslan av utlösning komma ur kuken och in i hennes trånga stjärt. Den fortsatte att spruta och spruta som att det var första gången någonsin han hade kommit och inte andra gången på någon timme. Han var så fokuserad på hur skönt det var att tömma sig i hennes trånga bakre hål att han helt missade att hon skrek till honom vilket svin han var som tömde sperma i henne trots att han lovade att låta bli.

Efter utlösningen drog han ur kuken ur hennes bak och det droppade lätt sperma ur hålet. Han började att knyta upp hennes armar och ben och det dröjde inte länge förens hon var på benen. Hon var rejält arg över hur han behandlat henne men hon kände att hon inte kunde göra för mycket. Han hade ju filmerna på henne. Nu även en film där hon ber om att bli knullad i röven och sen får sperma i den.

“Sätt på dig kläderna nu före Peter kommer hem” Sa Mark som kom på att klockan var ganska mycket. Han passade på att ta bort bananen och repen så att det inte syntes vad de gjort. Att sätta på sig kläderna behövde han inte säga två gånger utan snabbt tog hon kläderna och började sätta på sig dem. Dock hade både BHn och blusen blivit förstörda så Mark gick och hämtade ett par nya plagg till henne. Den nya blusen var lika slampig som den förra men det fick gå. Hon drog upp den korta kjolen och precis när hon fått ihop knapparna på blusen och skulle ta upp trosorna så hörde hon hur dörren öppnades. Hon tog snabbt tag i trosorna och dolde de i handen. Hon tänkte att hon säkert såg nyknullad ut men gjorde vad hon kunde för att verka naturlig.

“Hej Peter” Sa hon när Peter kom in. “Jag har saknat dig, varför var du borta så länge?”.

Peter berättade att killen han skulle träffa aldrig dök upp och var ganska förbannad. Det kändes som att någon hade skojat med honom förklarade han. Lini förstod att det säkert var Mark som fått honom till att åka iväg och hoppades att det inte syntes på henne vad hon gjort när han var borta. Hon kände även till sin fasa att Marks sperma började vilja komma ur hennes bak och den rann från stjärthålet ner mellan hennes ben när hon stod och pratade med Peter. Det kändes som att det aldrig tog slut på sperma ur hennes röv och att det var som en bäck ur henne.

Mark sa att han skulle på toaletten och när han var iväg sa Peter tyst till henne. “Jag har tänkt på vad du sa hela tiden jag var borta. Jag ska säga åt Mark att han måste sticka så kommer jag göra som du bad mig om. Knulla dig i fittan och sen i röven. Jag vet att den är oskuld i baken så jag kommer ta det försiktigt men jag kommer att komma djupt inne i din stjärt ska du veta.

Hon kände med fasa att rond två skulle börja och hur hon åter igen skulle bli behandlad som en knulldocka och få mer sperma insprutad i hennes röv. Hon kunde inte säga något emot honom då hon hade lovat honom tidigare så hon sa bara “Ja, jag vill att du knullar mig med din sköna stora kuk i mina trånga hål. Jag är din att göra vad du vill resten av kvällen ” Samtidigt som sperman från Mark rann mellan benen.

 

 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.