Home » Åldrar » Nilla och kameran

Nilla och kameran

Posted in Åldrar

Nilla var så intresserad av sin nakna kropp för hon hade sett på stripchat hela helgen. Hon stod naken på knäna i sängen och hade laptopens kamera på för att se hur hon såg ut. Kunde hon gå i klass med de flickor hon såg på stripchat? Hon tittade in i kameran och liksom sökte efter de män som ville se henne, prövade ställningar och ansiktsuttryck. Hon var alldeles för ung egentligen men ville så mycket. Hon tänkte sig både yngre män och gamla kåta gubbar och kände deras uppskattning.

Plötsligt ringde det på ytterdörren till lägenheten. Mamma och pappa var på sina jobb och hon tänkte att hon skulle vara tyst så försvann personen utanför dörren. Men istället hörde hon någon låsa upp dörren och komma in i hallen. Två mansröster talade med varann. De försvann in i badrummet och Nilla mindes att mamma beställt något jobb där med avloppet. De började arbeta och Nilla stod kvar naken och såg sin bild på skärmen. Det kändes spännande nu.

Hon tittar på kamerans bild på skärmen och ser sin taniga ljusa kropp med nästan inga hårstrån på venusberget, alldeles lent. Då hör hon bakom sig hur dörren öppnas, hon vänder på huvudet och ser en gammal rund man med skägg. Alldeles förlamad ser hon in i hans ögon och han ser allvarligt på hennes stjärt och rygg och in i hennes ögon. En lång stund går och Nilla kan nästan inte andas. Så gör han tecken med fingrarna att hon ska vända på sig. Hon fattar inte att hon lyder men hon ställer sig med brösten och fittan synliga åt hans håll. Han tittar allvarligt och länge och så gör han tecken igen att hon ska sära på benen. Nilla gör det omedelbart. Hon är alldeles yr av upphetsning. Hon förstår inte varför hon lyder.

Då ropar den andre mannen i badrummet och den gamle mannen försvinner. Nilla hör dem prata lite och en av dem går iväg och lämnar lägenheten. Den gamle mannen är strax inne hos Nilla igen och nu drar han snabbt av sig alla kläder. Han har en jättekuk och är hårig över hela bröstet. Han rör sig kvickt och är framme vid Nillas nakna kropp, smeker henne över ryggen och stjärten, smeker hennes långa röda hår och känner på hennes svullna bröst. Hans kuk har rest sig och Nilla kan inte sluta stirra på den. Nu vänder han henne så att stjärten kommer åt honom. Hans händer känner ömt över hennes skuldror, nacken, svankryggen och skinkorna som han drar isär försiktigt med fingrarna. Hans stora kuk börjar känna sig fram mellan dessa vackra skinkor.

Då får han se Nillas kamerabild på skärmen. — Kör du streaming på nätet lilla flicka? — Nej det är bara kameran, säger Nilla och flämtar. Hon känner mannens ollon mot fittans läppar. — Men du vill gärna streama och du testar lite med kameran? frågar han med låg och mjuk röst. — Ja, säger Nilla. Mannen nickar och smeker hennes nacke, lyfter undan det röda håret från en sida till den andra. — Det är bra gjort av dig, många som jag vill gärna se dig, du är så vacker att det inte är sant. — Jag ska pröva kanske, säger Nilla och känner en vansinnig längtan att mannens kuk ska komma närmare slidans öppning. — Jag ska visa dig hur vi äldre vill se dig när du streamar, viskar han innan han bestämt för upp kuken i Nilla och känner den varma lilla fittan omsluta hans tacksamma organ.

Nilla flämtar och är yr när han kraftfullt knullar henne tills det sprutar och rinner ner längs hennes smala vackra ben. Nilla är omtumlad men känner sig trygg och alldeles full av njutning. Mannen lägger sig på hennes säng och börjar berätta hur en flicka ska röra sig och ta ögonkontakt med den som beundrar henne på stripchat. Nilla lyssnar och ser mannen i ögonen, hon har redan en inloggning så efter en stund vågar hon göra sin första streaming och får mycket beröm av den gamle mannen som klär på sig käderna innan han försvinner in i badrummet och börjar jobba.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.