Home » Hetero Sex » När tomten kom…

När tomten kom…

Posted in Hetero Sex, Kinky

Julen hade anlänt och jag pustade fram i snöslasket på väg till nästa uppdrag. “Inhyrd tomte” med paket och allt. Det var sista besöket för dagen och jag hade tröttnat på de varma stövlarna, det långa stickiga skägget och den tjocka röda rocken som fick svetten att forsa nerför ryggen.
– Aldrig mer, muttrade jag då jag letade efter rätt uppgång. 20B stod det på lappen, illa nedklottrat då jag stått med mobilen i ena handen och en paketsäck i den andra, då jag försökte få ner adressen på lappen. Kvinnan som ringde sent på eftermiddagen hade låtit extra enträgen och frågat gång på gång om det var okej att hon beställde besöket så här sent på julaftonen. Jag hade tänkt säga nej men hon lät så enträgen så jag föll till föga och tackade till slut ja, det var ju trots allt sista besöket för dagen och hemma väntade bara den tomma lägenheten. En hundralapp extra var aldrig att förakta.
– Tjena tomten, haru nåra paket kvar?
Killarna som stod i hörnet skrattade åt mig och jag svor åt deras håll, struntande i min roll. Tomten skulle nog inte svära på barnen på julafton, men va fa…

Äntligen hittade jag rätt uppgång, 20 B. Men sedan tog det stopp, vad hette människan då? Det var ett fyrvåningshus med tre lägenheter på varje plan, 12 lägenheter varav en väntade på tomten. Men vilken?
– Faans djävlar i helvet…..
– Tomtar svär inte, sa en sval röst bakom mig och fick mig att hoppa till av förskräckelse. Jag vände mig om och fick se en tjej i 25-årsåldern med långt ljust hår och huvudet lite lätt på sned.
– Förlåt, jag letar efter någon familj som beställt tomtning….
– Kan man beställa det? Hon skrattade till och skrattet ekade härligt glittrande i trapprummet.
– Eh, ja idag så, svarade jag och rättade till tomtedräkten. Jag bjuder på paket och ho-ho:ar lite, så där. 100:- så är jag din egen tomte.
– Lockande, sa hon och höjde på ett ögonbryn vilket fick mig att fundera vad hon menade egentligen.
– Men, jag tror du ska till Anderssons på trean. Hon pekade med en röd nagel mot namnskylten på väggen. Hon har två små barn och bor ensam.

Jag tackade den ljushåriga och trampade uppför trapporna, tre trappor vilket fick lungorna att protestera. Det var väl ungefär den trehundradetredje trappen för dagen och orken började tryta. Jag hörde den ljushåriga´s trippande steg bakom mig i trappan, hon följde mig uppför med lätta steg.
– Skynda sig nu tomten, inte slöa, skrattade hon bakom mig och jag muttrade lite om att skynda dig själv du…
– Vart då? frågade hon med skrattet porlande.
– Vart du vill, muttrade jag över axeln.
– Vill du inte tomta hos mig då?
Frågan var oskyldig men något fick mig att undra. Hon såg inte ut att ha några barn, skulle jag tomta hos en ensam tjej?
– Jag kan bjuda på glögg till tomten…
Nu var jag tvungen att vända mig om och titta på henne. Hon såg tillbaka med leende läppar och lätt vinklat huvud.
-…om tomten bjuder på julklapp?
Nu fick tankarna ordentligt fart i huvudet. Bjöd hon in mig till sig för något helt annat än utdelande av julklappar?
– När tomten är färdig därinne så kan tomten plinga på, fortsatte hon och pekade mot Anderssons dörr till vänster för att därefter öppna dörren mitt emot. Om tomten önskar en glögg och en klapp? Dörren föll igen bakom henne och jag stod stilla en sekund och funderade. Var det en raggningsreplik eller vad var det där?

Anderssons barn var gulliga och jag fick både ersättning och en kram av mamman då utdelandet var klart. Mammans hår doftade av bullbak och parfym och då hon gav tomten en puss på kinden ryckte det till i underlivet. Det hade ryckt till där ett flertal gånger under dagen, ett antal mammor hade velat ge tomten både en och två kramar innan avfärd och jag förstod att till julen saknade de ensamstående mödrarna en famn att krypa in hos då barnen lagts. Det var nästan med ånger i sinnet jag lät dörren gå igen bakom mig och Anderssons mamma försvinna ur synhåll. Men jag hade faktiskt hennes granne i tankarna, den ljushåriga, retsamma tjejen mitt emot. Skulle jag våga ringa på…?
Jag rättade till tomteluvan och skägget och tryckte in ringknappen bredvid dörren. Det pinglade glatt innanför och dörren öppnades direkt. Hade hon stått innanför och väntat?
– Hej tomten, sa hon och gav mig ett brett leende.
– Hej mitt barn, svarade jag med min mörka härmning av tomterösten. Finns det någon snäll flicka här?

Jag såg glimten i hennes öga tydligt, orden slog till strängar som kanske inte var helt oskyldiga men ack så lockande. Glimten var sekundsnabb men väldigt tydlig.
– Ja tomten, jag har varit en snäll flicka hela året. Hennes röst var nu också förställd, den var mycket ljusare och svagare än tidigare i trappan och lockade mig att tränga mig in i lägenheten.
– Så bra min flicka, då kanske jag har en liten klapp till en så fin liten flicka. Jag fortsatte att härma en mörkröstad hes tomte och fick ett tacksamt leende och en nickning till svar. Just så, precis så ville hon leka… Jag kände lusten centreras till underlivet och visste att dagens långa arbete nu skulle få sin belöning, visste det utan tvivel.
– Var har du ditt rum min lilla flicka, frågade jag och vaggade in med den uppstoppade tomtemagen svängande framför mig.
– Härinne tomten, härinne bor jag, svarade hon med den ljusa stämman och visade in mig till höger. Det var hennes sovrum, sängen var obäddad och lakanen låg skrynkliga i ena kanten. En jul-lampa lyste i fönstret och kastade ett rött sken över rummet, allting gick svagt i rosa.
– Vad fint du har, bullrade jag och tittade mig omkring.
– Tack tomten, jag gör mitt bästa, viskade hon och såg ned mot golvet.
– Och så bra du gör det också…, bullrade jag vidare osäker på vad jag skulle göra härnäst.
– Jag är ledsen att jag inte hunnit bädda bara, tomten, sa hon och tycktes nästan darra framför mig. Hon levde sig verkligen in i sin egen fantasi nu och jag blev allt mer tänd av leken.
– Det var ju inte så bra kanske, mullrade jag och såg på henne.
– Blir jag bestraffad då, tomte?
Hundra tankar for genom mitt huvud. S&M? Rollspel? Vad gör jag nu? Vad säger jag nu? Sedan beslöt jag att fortsätta leken.

– Ja, lille vän….det måste vi nog göra.
– Förlåt, tomtefar. Jag ska göra som du ber mig!
– Det hoppas jag verkligen min lille vän…man ska alltid lyda tomten!
– Ja, tomtefar. Jag lovar att lyda. Be mig bara…
– Kom hit, då lille vän….kom och knäpp upp tomtefars bälte. Jag lyfte upp den uppstoppade magen lite och lät henne se bältet som höll uppe tomtebyxorna, väl medveten om att hon skulle få se en stolt och kavat tomtestake om hon drog ned dem.
– Ja, tomtefar!
Hon föll på knä framför mig och hennes trevande fingrar fick lätt upp spännet, de något för stora byxorna föll direkt till golvet. Jag kände ståndet streta hårt mot kalsongerna och visste att hon såg min upphetsning, bulan måste varit mycket tydlig!
– Ta ned de andra med, mullrade jag med tordön-stämma.
– Ja, tomtefar, replikerade hon och hennes fingrar under kalsonglinningen fick mig nästan att komma direkt. Herregud vad hon fick mig kåt, vad leken tände mig.

Kalsongerna gled ner, kuken ramlade ut, styv och svängande framför hennes ansikte. Med en sval hand fångade hon upp den och stoppade svängningarna. Handen lät hon sedan ligga kvar mot stakens sida. Svala fingrar mot het blodfylld kuk.
– Smek mig…
– Ja, tomtefar!
Lätta tag med fingrarna utmed ena sidan av kuken, utan att omfamna den, fick mig att dra efter andan av återhållen lusta.
– Mer…
– Ja, tomtefar!
En till hand fördes mot min kuk, mot andra sidan. Flera svala fingrar längs båda sidorna, glidande upp och ner. Inget finger omslöt mig, bara de glidande händerna på ömse sida, strävande in och ut med förhuden glidande fram och tillbaka över ollonet.
– Uh, sa jag och bet mig i läppen.
– Gör jag rätt, tomtefar?
– Uh, sa jag igen och kunde med darr på rösten knappt fortsätta. Bra min vän….lite snabbare kanske!
– Ja, tomtefar, mumlade hon och lät ena handens fingrar omsluta staken och drog allt snabbare fram och tillbaka. Den andra handens fingrar bytte nu plats och hamnade mellan mina ben, tryckande uppåt, mitt emellan pungen och anus.
– Ahhh, sa jag och kände det välbekanta bruset i öronen.
– Gör jag dig illa tomtefar? Ska jag sluta?
– Nej, nej….sluta inte!
– Du läcker lite, tomtefar….ska jag slicka bort det?
Försatsen hade glidit ur ollonet och jag såg hennes huvud försvinna in under min tomtemage. Hennes hårsvall gungade till då hon omslöt mitt gungande ollon med läpparna. Kuken gled lätt in mellan fuktiga läppar, hennes tungspets gled utefter flänsen på ollonet och jag stönade högt.
– Ska jag sluta tomtefar, viskade hon in mot min kuk. Det var knappt att jag hörde henne.
– Nej, sug min kuk… Jag hade inte längre den dova stämman, rösten var nu min egen. Jag kunde inte uppehålla rollen röstmässigt, men lyckades i alla fall få till de sista orden rätt.
-…min lille vän!
– Tack tomtefar, jag gör vad du vill.

Hon sög nu allt hårdare och djupare och jag kände kuken bottna i hennes mun. Hennes händer slöt sig om mina skinkor och hon pressade mitt underliv mot sitt ansikte. Det dånade i mina öron och jag visste att nu var det färdigt, nu kunde inget stoppa mig. Jag skulle komma oavsett om hon slutade direkt eller ej. Satsen var på väg med all kraft genom mig.
– Uh, akta, stönade jag men hon brydde sig inte om mina ord, utan sög in kuken djupt in i munnen.
– Aaaah, nästan skrek jag när strålarna började forsa ur min pumpande kuk. Låren darrade och blicken smalnade av till en smal korridor av ljus från fönstret. Sperman forsade ur mig och in i hennes mun och hon svalde glupskt och rev mig samtidigt på skinkorna.

Bredbent stod jag darrande och väntade på att orgasmen skulle klinga av. Jag såg henne sitta på huk nedanför mig med ett brett leende på läpparna. Det glittrade i hennes ena mungipa av något helt annat än saliv och ögonen sken av lycka att hon fått mig precis dit hon ville.
– Vill tomten ha en glögg nu?
– Eh, va?
– Så tomten orkar ge lilla mig en klapp?
– Eh, jo?
– En liten klapp som gör som nyss, men kanske på en annan plats?
– Eh, ja?
– En liten klapp med flyt, på plats för mjukt och hårt, en stöt och lite flit, med tunga varm och våt!

Julrimmet var långtifrån perfekt men innebörden var tydlig. Julaftonskvällen skulle bli lång och många “klappar” skulle utdelas i den här speciella våningen denna jul! Jag älskade att leka tomte i år!

 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Author:

Additional Articles From ‘Avsugning’

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.