Home » Analsex » Nakenbadet del 2

Nakenbadet del 2

Vattnet kyler ner oss men jag kan ändå känna hur jag blir allt kåtare igen. Hon rör sig närmare sin man och snart kysser dom varandra hett. Jag kan inte låta bli att glida upp bakom henne och smeka hennes mjuka sköna stjärt. Min hand letar sig imellan hennes skinkor och masserar hennes läppar. Hon gnyr njutningsfullt och pressar stjärten mot mig. Jag låter två fingrar glida in i henne, långsamt glider dom in och ut ur henne. Vattnet skvalpar mot hennes sköteoch måste reta skönt. Jag har blivit så hård av att leka med henne, nu ställer jag mig bakom och styr mitt stånd mot hennes hungriga sköte. Långsamt tränger jag äntligen in. Hon kastar huvudet bakåt och vilar det mot min axel samtidigt som jag rör mig i henne, hennes man leker nu med hennes stora runda bröst. Dom är så känsliga och hon stönar nu ljudligt.
Vattnet börjar nu kännas lite för kallt så vi tar oss upp på land. Hennes man lägger sig på rygg på filten, hon är snabbt över honom och suger in hans kuk i munen. Efter några retliga sekunder fortsätter hon att krypa upp mot hans ansikte, hans stånd trycker hårt mot hennes kropp när den rör sig fram åt. Det är sexigt att se hans kuk mot hennes bröst, den försvinner mellan dom för att sedan fortsätta att pressa sig mot hennes mage. Hon rör sig grensle över honom och snart har hon förflyttat sig så långt att hans kuk nått hennes kåta fitta. Hon är nu så våt av safter att hon lätt glider ner över skaftet efter att hennes fingrar och röda naglar styrt kuken till rätta.
Jag är nu om möjligt ännu kåtare efter att ha tittat på. Jag ställer mig framför henne och tar hennes hand och styr den mot min kuk. Hon runkar mitt stånd några drag innan hon girigt suger in den i sin mun. Hon suger mig hårt nu och håller om min pung och styr på så sätt hastigheten jag rör mig in och ut ur hennes mun. Jag står gränsle över hennes mans ansikte så jag kan tänka mig att han får en perfekt vy av sin fru när hon suger en annan mans kuk.
Jag är tvungen att ta ut min kuk för att inte fylla hennes mun med sperma igen. Trådar av saliv hänger utefter mitt skaft efter att jag dragit mig ur henne. Jag ställer mig på knä bakom hennes sexiga stjärt. Nu smekar jag den och särar hennes skinkor, jag ser hennes trånga anal och hennes läppar som omsluter det hårda skaftet som rör sig in och ut ur henne. Det är så sexigt att på nära håll se hur hennes fitta fylls av hans kuk. Plötsligt sprätter den ur henne när hon rör sig lite för högt upp. Jag kan se hur mycket safter som glänser på hans kuk och svullna ollon. Hennes fingrar är snabbt framme och styr in honom igen. Det smaskar om hennes våta fitta när hon sätter sig ner över honom igen.
Med ett fast tag får jag henne att hålla sin stjärt stilla, snabbt är jag frame och låter min tunga reta hennes stjärt. Jag blöter ner hennes anal med riktligt av saliv innan jag smeker in henne med det, långsamt tänjer jag ut hennes anal. Hon är så hal och öppen nu att jag byter ut fingrarna mot min kuk, långsamt låter jag sakftet tränga in i henne. Hon sitter hårt på hennes mans kuk, jag kan känna den mellan dom tunna väggarna. Vi börjar långsamt synkronizer oss och röra oss i samma takt. Hon får bestämma tempot genom att trycka sin stjärt mot mig och ner mot hans kuk samtidigt. Jag håller ett fast tag om hennes höfter och hjälper till. En av mina händer når fram till hennes bröst och jag retar dom skönt med handen. Hon kan snart inte stå emot längre utan får snart en kraftig orgasm som sköljer över henne. Hennes stjärt kniper hårt om mitt stånd när hennes orgasmkramper sätter in och det kan inte jag heller motstå. Jag drar ut min kuk precis när dom första hårda strålarna av sperma sprutar ut över hennes krampande stjärt. Jag kan höra att även han kommer och snart ser jag vit kladdig säd som pressar sig ut mellan hennes läppar och rinnger längs med hans skaft.
Hon ligger tungt på honom, oförmögen att röra sig. Jag kan höra hur du kysser varandra och säger mjuka varma ord till varandra. Jag sitter bakom dom och pustar ut, jag har fortfarande en sexigt porrig utsikt över hennes nersprayade stjärt, hansk kuk är fortfarande inne i henne men krymper allt fortaren. När den tillslut trycks ut ur henne droppar också en hel del av hans sats ur henne och ner över hans kuk.
Vi behöver återigen gå ner till vattnet för att tvätt av oss, den här gången skönt tillfredställda och avslappnade.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.