Home » Åldrar » Mor och dotters hemliga förhållande.

Mor och dotters hemliga förhållande.

Posted in Åldrar, Kinky

Mor och Dotters hemliga förhållande.

Varje kväll sitter jag vid msn och pratar med en ung tjej som är 17 år. en kväll frågade jag henne Får jag chans på henne, jag väntade tålmodig på svaret. Jag svarade ja för att jag kände något för dig å jag undrade en kväll om vi kunde träffas? Ja vi kan träffas i helgen, vid snabbköpet klockan 14.00.
På lördag gick jag ut och gick till snabbköpet. Stod och väntade på min kära flickvän. Jag åkte med bussen som skulle vara där 14.00 å när jag steg ur bussen så såg jag min morsa vid snabböppet å jag gick fram till henne och frågade vad hon gjorde här? Jag står och väntade på min flickvän men hon dök inte upp så jag gick hem igen.

På kvällen satt jag vid msn och då frågade jag henne: Varför dök du inte upp idag? Jag stod och väntade på dig i 30 minuter. Älskar du mig inte?? Joo det gör jag fast jag var tvungen å va hemma å passa hunden morsan skulle i väg någon stans
Okej så skrev jag kan vi träffas imorgon då?? Vid 12.30 vid snabbköpet ha en röd kjol med rosa hjärtan på.

Okej kommer ditt imorgon då kl är 12.30 jag åker med bussen å går ut från bussen å så ser jag min morsa stå där å jag går fram till henne och frågar vad hon gör här?
Jag står och väntar på min flickvän och då ser jag din röda kjol med rosa hjärtat på. Jag frågar dig: Linda har du blivit tillsammans med någon vuxen kvinna?? neej men en 17 årig tjej har du blivit i hop med någon eller? Ja med en 17 årig tjej som heter Linda och jag har hennes msn.

Så har jag suttit å pratat med dig hela tiden men kan vi gå hem å att prata igenom detta eller göra något annat hemma. Okej vi går hem när vi är hemma sätter vi hos vid matbordet och jag frågar dig: Har jag frågat chans på dig Linda? Jag sitter och tänker ja det har du gjort men hur ska vi göra nu då? Ja vi kan fortsätta att vara tillsammans eller så kan vi göra slut och försöka glömma de här. Vad tycker du? Vi kan fortsätta å att se hur det går för oss. Okej säger jag och reser på mig och går fram till dig och ger dig en godnatt puss på munnen, god natt Linda vi ses imorgon.
Så gick jag till mitt sovrum och tog av kläderna och tog på mig mitt linne och la mig i sängen och börja sova. sen går jag och släcker alla lamporna i huset och går å lägger mig å sover lite men jag vill inte sova ensam så jag går över till dig Jag känner att du lägger dig i min säng och jag flyttar på mig så du får också plats. Så somnar jag om, och du lägger din hand emot min hand och kramar om min hand. Å sen somnar jag å vaknar sen på morgonen för att gå till skolan å du är redan uppe och har gjort frukost.
Hej älskling tack så mycket å sen går jag å äter å sen så går jag till skolan sen när jag går hem igen efter skolan så är redan du hemma.
Hej Linda är du hemma? Jag märkte inte att du kom sa jag och log medan jag stod och diskade jag hade bara mitt linne och trosor på mig.
Jag la en tallrik och gick fram till dig och kysste dig på munnen och tog tag i en av dina tuttar klämde lite. Jag har tänkt på dig hela dagen sa jag: jag har pullat som fan idag.
jag har med tänkt på dig å tog dig på rumpan å smekte så ska vi ta detta nu eller ska vi gå in på rummet å fixa det e kåt nu Jo sa jag och tog fin hand och gick in i mitt sovrum, jag drog av mitt linne och drog ner mina våta trosor. Jag la mig i sängen och såg när du började ta av din tröja, bh, byxor och trosorna. Jag sa: Slicka mig Linda och så la du dig ner på sängen och började slicka min fitta. Åhhhh vad du är bäst på att slicka. Åhh vad din fitta är god saftig och god jag smeker dina bröst samtidigt som jag slickar din fina fitta. Åhhh Linda sa jag och smekte dina stora härliga tuttar, så la du dig ner så började jag slicka din fitta och pulla den med två fingrar. Så la vi oss i läggningen 69:an och vi började slicka av varandras fittor. Ett par timmar senare… Åhh Linda vårt sex var så härligt, jag älskar dig så mycket Linda.

Slut.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.