Home » Lesbiskt » mor och dotters förhållande…

mor och dotters förhållande…

Posted in Lesbiskt

Varje kväll sitter jag vid msn och pratar med en ung tjej som är 17 år. En kväll frågade jag henne

–   Får jag chans på dig?
–   Hon sa “Ja”

Jag väntade tålmodig på svaret. Hon sa jag känner något för dig och jag undrar om vi kunde träffas?

–   Ja vi kan träffas i helgen.
–    Vart då? Fråga hon.
–   Vid snabbköpet klockan 14.00.

På lördag gick jag ut och gick till snabbköpet. Jag stod och väntade på min kära flickvän. Samtidigt åkte min flickvän med bussen som skulle vara där 14.00 och när hon steg ur bussen så såg sin morsa vid snabbköpet. Och jag gick fram till henne och frågade vad hon gjorde här?

–   Jag står och väntade på min flickvän.

Jag stod och väntade en lång stund men hon dök inte upp så jag gick hem igen.
På kvällen satt jag vid msn och då frågade jag henne:

–   Varför dök du inte upp idag?
–   Jag stod och väntade på dig i 30 minuter.
–    Älskar du mig inte??
–   Joo det gör jag fast jag var tvungen och pulla en stund för jag tänkte på dig.
–   Okej så skrev jag kan vi träffas imorgon då??
–   Vid 12.30 vid snabbköpet ha en röd kjol med rosa hjärtan på.
–   Okej sa hon.

Okej kommer dit imorgon då klockan är 12.30. Jag gick dit och stod och väntade på min flickvän igen. Och efter en minut åker bussen in och ut från bussen kommer min dotter och hon går fram till mig och frågar

–   Vad hon gör här?
–   Jag står och väntar på min flickvän

Och då ser jag hennes röda kjol med rosa hjärtat på. Jag frågar dig:
–   Linda har du blivit tillsammans med någon vuxen kvinna??
–   Ja det har jag sa Linda.
–   Har du blivit i hop med någon eller?
–    Ja med en 17 årig tjej som heter Linda och jag har hennes msn.

Hon dök inte upp idag heller så jag gick hem igen och jag satte mig vid datorn igen och loggade in på msn. Hon var inne och hon skickade en inbjudan på webbkameran och jag accepterade och jag blev så häpen att se min egen dotter i webbkameran. Jag skrev till henne och hon blev också häpen. Vi loggade ut och gick ut till köket och satte hos vid bordet.
Så har jag suttit å pratat med dig hela tiden men kan vi gå hem å att prata igenom detta eller göra något annat hemma. Jag frågar dig: Har jag frågat chans på dig Linda? Jag sitter och tänker ja det har du gjort men hur ska vi göra nu då? Ja vi kan fortsätta att vara tillsammans eller så kan vi göra slut och försöka glömma de här. Vad tycker du? Vi kan fortsätta å att se hur det går för oss. Okej säger jag och reser på mig och går fram till dig och ger dig en godnatt puss på munnen, god natt Linda vi ses imorgon.
Så gick jag till mitt sovrum och tog av kläderna och tog på mig mitt linne och la mig i sängen och börja sova. sen går jag och släcker alla lamporna i huset och går å lägger mig å sover lite men jag vill inte sova ensam så jag går över till dig Jag känner att du lägger dig i min säng och jag flyttar på mig så du får också plats. Så somnar jag om, och du lägger din hand emot min hand och kramar om min hand. Å sen somnar jag å vaknar sen på morgonen för att gå till skolan å du är redan uppe och har gjort frukost.
Hej älskling tack så mycket å sen går jag å äter å sen så går jag till skolan sen när jag går hem igen efter skolan så är redan du hemma.
Hej Linda är du hemma? Jag märkte inte att du kom sa jag och log medan jag stod och diskade jag hade bara mitt linne och trosor på mig.
Jag la en tallrik och gick fram till dig och kysste dig på munnen och tog tag i en av dina tuttar klämde lite. Jag har tänkt på dig hela dagen sa jag: jag har pullat som fan idag.
jag har med tänkt på dig å tog dig på rumpan å smekte så ska vi ta detta nu eller ska vi gå in på rummet å fixa det e kåt nu Jo sa jag och tog fin hand och gick in i mitt sovrum, jag drog av mitt linne och drog ner mina våta trosor. Jag la mig i sängen och såg när du började ta av din tröja, bh, byxor och trosorna. Jag sa: Slicka mig Linda och så la du dig ner på sängen och började slicka min fitta. Åhhhh vad du är bäst på att slicka. Åhh vad din fitta är god saftig och god jag smeker dina bröst samtidigt som jag slickar din fina fitta. Åhhh Linda sa jag och smekte dina stora härliga tuttar, så la du dig ner så började jag slicka din fitta och pulla den med två fingrar. Så la vi oss i läggningen 69:an och vi började slicka av varandras fittor. Ett par timmar senare… Åhh Linda vårt sex var så härligt, jag älskar dig så mycket Linda.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.