Home » Hetero Sex » Mina älskade kusiner

Mina älskade kusiner

Posted in Hetero Sex, Onani

– Upp med dej nu din latmask! Vi andra är ju snart klara att åka.

Motvilligt masade jag mig upp ur sängen och släpade mig ut på toaletten för att tvätta av mig. Det var i mitten av juni och vi skulle åka trettio mil för att gratulera min moster som fyllde 40. Jag hade på alla vis försökt slingra mig ur projektet men morsan var benhård och alla mina invändningar avfärdade hon.
–Ah kom igen nu, hon fyller ju faktiskt 40 och du ska se att du kommer att tycka det blir kul Du har ju inte träffat dem på åratal
.
Att det fanns helt andra saker en kille i 16–årsålden hellre ägnade sina helger till än att fara land och rike runt för att hälsa på en massa knäppa släktingar verkade överhuvud taget inte ha slagit henne. Jag var som sagt 16 och inne i en ålder då kompisarna betyder allt. Även om jag bara skulle vara borta en helg så visste jag att jag skulle känna mig utanför när jag kom tillbaka och inte veta vad som hänt sedan jag senast pratade med dem. Fast i och för sig så i ärlighetens namn så såg våra helger ofta rätt likadana ut. Vi var ett gäng killar som brukade samlas hemma hos någon och fördriva nätterna med att spela poker, dricka folköl och se action och porrfilmer på video. Ingen av oss hade någon tjej och mina erfarenheter av det motsatta könet var begränsade till en tjej som jag hånglat med när klassen var på skolresa i våras. Jag var helt enkelt blyg för tjejer, om jag märkte att någon fann mig intressant så fick jag tunghäfta och kunde inte få fram ett vettigt ord.

När jag var yngre så hade jag tillbringat många somrar i Småland på min mosters gård. Det var en gammal släktgård och rena önskedrömmen för en nyfiken kille. Min moster hade två döttrar Sara som var några år yngre än mig och Hanna som var två år äldre. Under några somrar hade jag och Hanna varit oskiljaktiga och gjort allt som hör bra somrar till. Ska sanningen fram så var jag nog lite kär i henne. Hon var alltid glad och hade de vackraste ögon jag sett som alltid skrattade. Hennes yngre syster följde oftast inte med oss. Sara var i mångt Hannas motsats. Där Hanna var glad och öppen så var Sara mera reserverad och verkade blyg och sprang gärna och skvallrade när jag och Hanna hade något kul för oss. Nu hade jag inte träffat dem på flera år, men jag såg fram emot att få träffa Hanna.

Efter en tråkig bilfärd så kom vi fram sent på kvällen. Min moster Annika och hennes man Hans kom och mötte oss och hjälpte oss i ordning. Jag skulle få sova på vinden i gästhuset vilket passade mig utmärkt.
– Vad det är kul att se dig här igen Martin, sa min moster. Jag vet att flickorna kommer att tycka det är jättekul. Sara har redan gått och lagt sig och Hanna kommer imorron. Hon har ju flyttat ihop med sin pojkvän nu som du kanske vet.

Efter lite te och mackor så bestämde jag mig för att gå och lägga mig. Jag fick sova på loftet i ett hus som de inrett som gäststuga. Det låg en bit från boningshuset. Jag somnade snabbt och sov som en stock tills dagen efter då jag som vanligt vaknade med ett värkande stånd. Jag tog tag runt skaftet och drog lite långsamt upp och ned samtidigt som jag fantiserade om några tjejer som jag var tänd på. Det var skönt att ligga där och smeka sig själv men jag ville inte lämna några pinsamma fläckar på lakanen så jag fick snart lägga av. Istället bestämde jag mig för att gå in och se om det var frukost på gång.

– Hej Martin, är du redan uppe, sa min moster som höll på att fixa kaffe. Hon var fortfarande klädd i nattlinne och rufsig i håret. Jag måste erkänna att trots att min moster var så gammal som 40 så var hon söt och sexig och hade fin figur. Hennes bak såg fast ut, och jag smygkikade lite på henne när hon böjde sig ner för att ta fram en gryta. Mmm inte så illa, tänkte jag och kände hur jag hårdnade igen.
– Hej Martin, hörde jag då och vände mig om. Bakom mig stod en ljus tjej som jag snabbt kände igen som Sara. Hon var söt på ett lite skyggt sätt och påminde mig av någon anledning om en kattunge. Hon var klädd i en bylsig tröja och shorts men jag kunde ana antydningar till bröst därinnanför. När hon märkte att jag granskade henne tittade hon ner och såg blyg ut. Under frukosten märkte jag snabbt att hon var sig rätt lik sedan vi var mindre. Samma tysta Sara som knappt vågade titta på en när man talade med henne och som svarade enstavigt på mina försök att föra ett samtal. Som väl var så var alla andra på gott humör och jag märkte till min förvåning att jag hade rätt trevligt med mina släktingar.

Framåt eftermiddagen kom då Hanna. Jag tappade nästan andan när jag fick syn på henne. Den taniga men söta tjej jag mindes hade utvecklas till en sexig ung kvinna. En mycket sexig ung kvinna dessutom. Hon var lika lång som jag blond och med fyllig sensuell mun. Hon var klädd i vita byxor och en tajt top. Men det första jag lade märke till var hennes byst. Hon hade en tajt top på sig och man kunde se att hon hade en närmast perfekt byst, inte för stora men inte heller för små. Nu ska det ju sägas att jag alltid har varit lite smått fixerad av kvinnobröst i alla dess former och jag har lagt märke till det hos mig själv att det först jag såg hos en tjej var hennes byst. Hannas var som sagt helt perfekt och jag kom plötsligt på mig att jag stirrade. Jag såg upp och mötte hennes skrattande ögon.
– Matti, Matti så kul att se dig igen, sa hon och gav mig en kram.

Hon luktade gott och jag kunde känna hennes bröst mot mig när hon kramade mig. Själv kände jag mig stel som en pinne till att börja med, men bara efter en liten stund kändes det som om vi aldrig hade varit ifrån varandra. När hon böjde sig fram för att ta upp något ur sin väska studerade jag hennes härligt rundade rumpa. Jag la märkte till att hon måste ha stringtrosor under byxorna då jag inte såg några troskanter genom de ljusa byxorna. Tanken på hennes härliga bak fick det att strama till i ljumsken på mig. Hon var verkligen bland de läckraste jag sett.

Framåt dagen klarnade det upp och blev riktigt varm. Hanna bytte om till bikini och gick och la sig på en filt på gräsmattan. Jag lade mig en bit från henne med en bok och försökte läsa, men sneglade hela tiden på den härliga uppenbarelsen. Jag låg på rygg och var kåt som bara den på min kusin. Efter en stund ropade Hanna på mig och frågade om vi skulle spela kort. Som väl var hade jag tajta jeansshorts på mig så efter att rättat till mitt halvstånd lite kunde jag resa mig utan att det skulle se allt för pinsamt ut. Hanna lyckades med konststycket att få Sara med i spelet och vi spelade en stund. Sara var helt usel kortspelare, hon tillhörde den grupp människor som helt enkelt inte verkar förstå grundidén med spel så efter en stund ville hon inte spela mer utan drog sig tillbaka till skuggan med en bok. Hanna tittade på mig.

Jag vet vad vi gör Martin, vi klättrar upp i våran gamla trädkoja! sa hon glatt.
Va, finns den kvar, svarade jag förvånat.
Jodå men jag vet inte riktigt i vilket skick den är i svarade Hanna och nickade och log.
På tomten växte en stor gammal ek och vi hade tillbringat en hel sommar med att bygga en stor och helt fantastisk trädkoja i som vi t.o.m hade övernatta i. Självklart ville jag se den igen och uppleva lite barndomsminnen.

– Akta dig för en del av fotstegen sitter lite löst, sa Hanna och började försiktigt klättra upp. Jag klättrade upp efter henne och njöt av synen av hur hennes bikinitrosor smet åt över hennes stjärthalvor. Jag kunde ana hennes bulliga venusberg och jag kände hur min kuk blodfylldes när hon smidigt som en katt svingade sig upp i kojan. Det var en märklig känsla att vara där uppe efter alla dessa år och alla dessa minnen som helt plötsligt kom tillbaka till mig. Kojan vara mycket mindre än jag kom ihåg den och det var svårt att röra sig där uppe utan att röra vid varandra ett faktum som jag var elektriskt medveten om. Hanna däremot skrattade och pratade på och verkade inte alls märka av närheten till mig förrän jag råkade snudda vid hennes ena bröst när jag skulle böja mig fram.

– Ojdå här får man tydligen passa sig skrattade Hanna och fick mig att bli högröd i ansiktet mumla något otydligt och snabbt klättra ner.

På kvällen var det sedan fest. Det var mycket folk och släktingar som jag inte kände men det artade sig till att bli en kul kväll. Jag satt vid ett bord med Hanna och Sara och smuttade på lite vin. Det var trevligt och samtalet flöt lättare och lättare och jag fick intrycket att Hanna småflörtade lite med mig. Sara verkade också på ett ovanligt gott humör och efter några glas vin fnissade hon och deltog glatt i samtalet. Tyvärr tog det roliga slut när Hannas kille Sebastian kom. Han var en lång och muskulös kille med ett lite hårt utseende. Han verkade tycka illa om mig från första stund och gjorde sig rolig över min dialekt. Jag kunde omöjligt förstå vad den vackra och livliga Hanna kunde se i en brutal köttskalle som honom, men hon hade helt plötsligt bara ögon för honom och glömde bort mig. Efter att lyckats bli berusad av vinet så gick jag och lade mig. Sängen snurrade otrevligt innan jag lyckades somna. Jag vaknade av att någon ruskade mig ganska omilt.

–Vakna Martin…vakna nu med dig och snabba dig.

Jag gnuggade sömnen ur ögonen och såg att det var Sara som stod framför mig. Hon ville inte säga vad det rörde sig om utan ville bara att jag skulle följa med henne. Jag vacklade yrvaken efter henne iklädd bara de träningsoverallsbyxor jag sov i. Hon gick till baksidan på Lill–stugan. Där var snårigt och svårt att ta sig fram och jag skulle precis fråga henne vad fasen vi hade där att göra när hon tog i min arm och pekade mot fönstret. Synen därinne etsade sig fast på mina näthinnor med en otrolig skärpa. I sängen bara några meter bort låg Hanna helt naken. Mellan hennes ben låg Sebastian och vad han gjorde med tungan framgick tydligt av Hannas njutande ansikte. Jag andades häftigt när jag förstod att han höll på att slicka hennes fitta. Sänglampan var tänd och spred en trolsk belysning över scenen. Efter en liten stund slutade Sebastian och la sig ner på rygg i sängen. Jag baxnade när jag fick se hans kuk, den var enorm som en tjock gren reste den sig upp från hans underliv. Hanna ställde sig på knä och började suga honom. Först hängde hennes hår i vägen men tydligen gillade Sebastian att se vad hon höll på med så han strök undan hennes hår och vi kunde se hennes rosa tunga spela över det enorma organet. Hon arbetade sig långsamt upp från roten mot det gigantiska ollonet, lät sedan en bit sjunka in i munnen. Hon tittade upp mot honom och log och fortsatte att reta honom. Tydligen började han bli otålig och juckade lätt mot hennes gäckande mun. Det går aldrig tänkte jag men Sebastian tog ett tag om hennes huvud och pressade ner det mot sitt fantastiska stånd och på något vis lyckades hon gapa så att hon fick in honom i munnen. Hon sög nu honom och runkade honom samtidigt och jag höll på att spricka av kåthet. Mina byxor stod ut som ett tält och jag var bara tvungen att sticka ner handen och krama lite runt min kuk. Jag sneglade lite mot Sara men hennes uppmärksamhet var helt på scenen därinne.
Hanna slutade nu att suga Sebastian och klättrade upp på honom. Försiktigt grenslade hon honom och sänkte sig sedan sakta, sakta över honom. Till slut så var han otroligt nog inne i henne och hon började långsamt rida hans kuk. Hon var vacker som en gudinna i en urgammal fruktbarhetsrit lika gammal som människan. Hennes perfekta bröst gungade vid varje stöt och hon smekte sig själv över styva bröstvårtorna. Hennes ansikte speglade både smärta och den djupaste njutning och hon såg med omseende ögon mot fönstret där vi stod. Jag kände att jag måste göra något snart åt mitt stånd som nu nästan var smärtsamt. Jag vände mig mot Sara. Hon tittade på mig med blossande kinder och glansiga ögon. Hon är kåt tänkte jag, präktiga lilla Sara är kåt på mig.
– Kom Martin sa hon och tog min hand och drog med mig tillbaka runt huset. Vi visste båda vad vi ville nu. Snabbt kom vi upp på mitt rum igen. Jag ställde mig bakom henne och förde undan håret och kysste hennes fjuniga nacke. Hon rös till och jag kunde se att hon fick gåshud. Jag smekte henne ner över armarna och svankade till och pressade rumpan mot mitt stånd. Nog var hon kåt alltid! Snabbt fick vi av oss kläderna och lade oss på sängen och jag njöt av hennes kropp. Hennes bröst var rätt små och toppiga men mycket vackra. Jag kysste dem och sög in hennes styva bröstvårtor i munnen. Hon andades häftigt nu men när jag började kyssa hennes mage så tog hon tag i mitt huvud och förde upp det igen. Hon kysste mig och tittade mig in i ögonen.
– Åh Martin, Martin jag vill göra som Hanna, sa hon och slog ner blicken. Först förstod jag inte vad hon menade men så pressade hon ner mig i sängen och satte sig bredvid. Hon kysste mig nerför halsen över bröstet lekte med mina bröstvårtor och fortsatte ner över magen. Jag kände mig större än någonsin och stönade till bär hon närmade sig min kuk. Hon vek retfullt undan och kysste mig på insidan av låren, runt, runt utan att nudda min kuk. Det var för mycket för mig så jag förde min kuk mot hennes kind. Hon tittade på mig och log och stirrade sedan som hypnotiserad på min kuk där en droppe försats glimmade. Så sträckte hon ut tungan och slickade på ollonet som det varit en stor klubba. Hon lät sin tunga följa skaftet ner mot roten och smekte med handen över mina pungkulor. Nu måste jag få komma in i hennes mun tänkte jag det kändes som om alla känselceller var koncentrerade på mitt ollon jag var kåtare än jag någonsin varit innan. Så äntligen öppnade hon sin mun och hennes vackra läppar omslöt mitt ollon. Långsamt började hon suga mig. Hon var en syn för gudarna, denna lilla prydliga mammas flicka som förde sin mun upp och ned över min erigerade kuk. Det märktes lite att hon aldrig hade gjort det innan och först rispade hon mig lite med tänderna men jag bad henne vara försiktig och snart gick det bättre och det blev riktigt skönt. Hon att smekte min pung och runka mig samtidigt som hennes tunga och läppar masserade mitt ollon. Jag hörde mig själv stöna högt av njutning och märkte att det tände henne ytterligare. Jag förde undan hennes hår för att riktigt kunna njuta av synen av hennes vackra lilla tonårsmun runt min stora grova kuk.
– NNNGGG stönade jag, jag kommer nu….NNNGG…
Jag försökte dra mig ur hennes mun men det ville hon inte utan hon höll sig ivrigt kvar häftigt sugande och runkande. Det blixtrande framför mina ögon när jag avlossade kaskad efter kaskad av sperma i hennes mun och det kändes som hela ryggmärgen skulle rinna ut.

– Jag tror du tyckte om det, sa Sara med ett simmigt leende.
– Mm, det kan du lita på sa jag och kysste henne ömt. Nu var det min tur att få henne att njuta.

Jag kysste mig ner över halsen över de små tonårsbrösten lekte med de förvånansvärt stora vårtorna, fortsatte ned över magen mot hennes ljuvliga kulle. Hon hade glest ljust könshår och hennes blygdläppar var svullna och man kunde ana fukten därinne. Jag bestämde mig för att retas med henne och dra ut på hennes njutning. Alltså kysste jag runt hennes kulle på insidan av låren. Hon var kåt så kåt nu den lilla flickslynan. Jag lät min tunga spela över hennes fitta så lätt så att den mer anades än kändes. Hon stönade högt och svankade upp mot min tunga, försökte tvinga mig att slicka henne. Jag ville hetsa henne mera och drog mig undan gång på gång.
– Snälla Martin gör det nu gör det nu jag dör snart, stönade Sara.
– Göra vadå? svarade jag elakt. Du får förklara dig bättre.
– ÅHH….Slicka min fitta nuuuu…nästan skrek hon, jag vill att du slickar min blöta fitta nu…
Detta från en tjej som säkert aldrig tagit ett fult ord i sin mun innan. Jag log, hon var verkligen kåt nu. Med fingrarna särade jag hennes svullna blygdläppar och lät min tunga lätt, lätt följa dem upp mot hennes klitta som blodfylld stod ut. När jag så började slicka hennes klitta ordentligt var det som om det gick en elektrisk stöt genom tjejen. Hon pressade sin fitta mot min mun och jag kunde inte annat göra än att slicka henne. Hon smakade salt och luktade fräscht. Jag slickade henne som en hund, långa drag och stack in min tunga i henne så långt jag kunde, innan jag återvände till att stimulera hennes klitoris. Jag hjälpte till med fingrarna och förde in ett finger i hennes blöta, kramande slida. Hon var verkligen våt, hela mitt ansikte var blött av hennes safter och jag kände att min kuk åter började vakna till liv. Jag märkte att hon skulle komma vilken minut som helst så jag bearbetade hennes klitoris och fingerpullade henne våldsamt nu och när jag smekte över hennes tajta lilla rövhål så kom hon i en lång orgasm. Jag kunde känna hur hennes trånga lilla fitta krampade runt mitt finger.

Nu hade jag verkligen blivit sugen igen. Jag kröp upp bredvid henne och lät kuken smeka lite lätt på hennes vidöppna fitta. Hon gnydde till och kysste mig.
– Ja, Martin ja det vill jag, viskade hon, men du ska veta att jag aldrig varit med en kille innan.
– Men, sa jag förvånat, borde jag inte känt din mödom då?
– Jo kanske det, sa hon generat, men jag har övat lite med morot…du förstår det är inte första gången jag har sett Hanna och Sebastian. Jag brukar smyga mig bakom Lillstugan varje gång de är här…
En sån liten kåtunge! Det tror jag att hon var sugen på kuk om hon hela sommaren hade kollat in sin syster ha sex med sin pojkvän. Hon måste varit sprängkåt i veckor nu…

Jag lät ollonet försiktigt nosa i hennes varma öppning. Hon tittade på mig med simmiga ögon fyllda av lust, när jag långsamt trängde in i henne. Åhh hon var underbart trång och min kuk fyllde hennes lilla fitta till bristningsgränsen. Sakta började jag knulla henne med långa försiktiga tag. Hon gnydde till vid varje stöt och började snart möta mina stötar med underlivet. Jag stötte allt snabbare och allt hårdare nu, kände verkligen hur jag borrade mig djupt in i hennes innandöme. Sara var nu helt borta och rev mig på ryggen och utstötte gutturula ljud.
– Ja, tänkte jag…jag ska ge den lilla kåtungen vad hon tål…nnn…knulla henne våldsamt…nnnn…hon har så skön fitta…nu kommer hon snart….nnnn…får inte komma ännu…nnnn….stryktipset…Arsenal, Manchester, Everton, nu…nu kommer hon…mmmmm…vilken fitta…..JAAA….det går för mig går för mig går för mig…..

Efteråt låg vi utmattade och kelade. Sara berättade att hon varit förälskad i mig redan för flera år sedan men att jag aldrig sett henne utan bara haft ögon för hennes syster. Jag tittade på henne där hon låg nyknullad och vacker på kudden. Det stämde jag hade varit blind som missat denna lilla kåta läckerbit. Vi låg och kramades och pratade hela natten tills morgonen då vi fortsatte att utforska varandras kroppar.

Aldrig hade jag trott att jag skulle resa hem med sorg i hjärtat jag men så var fallet. Vi bodde allt för långt från varandra för att det skulle kunna bli någon varaktig förbindelse.

När jag sa hej till Hanna så kramade hon mig hårt.
–Jag hoppas du var snäll mot syrran inatt…jag såg er hela tiden utanför fönstret…viskade hon med ett leende.

So thats all folks…

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.