Home » Analsex » Min tid som slav 1

Min tid som slav 1

Posted in Analsex, Hetero Sex

Vi satt där på kajkanten en helt underbar lördagnatt. Det var en magisk natt och månen var full. Vi hade träffats på en rockklubb tidigare på kvällen och nu satt vi här och njöt av sommarnatten. Hennes gröna ögon var intensiva, nästan glödande och omslöts av hennes långa, vackert rödlätta hår. Hon var klädd i svarta åtsittande läderbyxor och hennes former lämnade inte något åt fantasin. På fötterna hade hon svarta högklackade skor som framhävde hennes perfekt målade tår. Över hennes lagom stora, runda bröst satt en svart satinbehå med en tunn svart kofta utanpå. Jag föll för hennes skönhet och lät mig förföras av hennes mjuka, vackra röst samt hennes oförglömliga leénde. Hon kysste mig intensivt på halsen och viskade sedan frågande i mitt öra om jag ville följa henne hem. Jag var berusad av hennes närvaro och tackade bestämt ja och vi reste oss och började sakta gå genom natten. I månskenet var hon den absolut sexigaste kvinna jag någonsin träffat och jag kände en åtrå jag aldrig känt förut. Väl framme vid hennes dörr slet hon tag i mig, ledde mig fram till hissen och kastade sig runt min hals. Mitt blod pulserade kraftigt när hon bet i mina läppar och stack naglarna i min rygg, så hårt och skönt att jag nästan tappade andan på väg upp i hissen. Väl inne i hennes lägenhet bad hon mig sitta ner på en stol i vardagsrummet medan hon tände några ljus och öppnade en flaska vin. Lägenheten var sparsamt möblerad och det luktade starkt av rökelse och stearin. Det mörkröda vinet porlade ner i glasen och min åtrå hade inga gränser. Hon kom och satte sig gränsle över mina ben och gav mig ett glas vin. Vi tittade varandra djupt i ögonen och smuttade försiktigt på det mustiga vinet. Vi låter våra läppar mötas och sedan nafsar hom mig i örat och viskar, om du vill ha mig så måste du bli min personliga slav, min personliga ägodel som jag kan göra vad jag vill med och som lyder mig i alla lägen. Vill du det, vill du vara min slav och lyda mig vad det än gäller. Jag mötte hennes blick och den sa allt, hon menade verkligen vad hon sa. Ja, sa jag utan betänkligheter, jag blir din slav så länge du önskar och jag ska uppfylla alla dina behov. Jag lovar på mitt hedersord. Hon log och tog glaset ur min hand och satte ner det på bordet intill. Då är vi överens viskade hon lèende och skrattade tyst.
I nästa sekund lutar hon sig mot mig så vi faller baklänges ner på vardagsrumsmattan och där sliter hon isär min tröja över bröstet, sätter dit sina vackra naglar och börjar sakta riva mig, hela vägen ner till byxlinningen och säger, så slav, tycker du om det. Omtöcknad efter fallet kan jag bara nicka och hon reser sig upp och drar undan den omkullfallna stolen. Ligg kvar där tills jag befaller någonting annat, säger hon.
Jag ligger kvar när hon vänder sig och går in i ett närliggande rum. Efter en liten stund kommer hon tillbaka iförd endast sina högklackade skor och en öppen, lång, vinröd sidenrock. Hennes hår är rufsigt och ögonen fulla av förväntan när hon ställer sig brevid mig.
Gillar du vad du ser, säger hon och sätter sin högklackade fot på mitt bröst. Jag känner klacken borra sig in i bröstet och kan bara nicka till svar. Kyss mina skor och slicka dom rena, säger hon när hon för sin fot mot min mun. Hon gnider sulan mot min tunga och för in klacken i min mun. I nästa skede använder hon min haka för att sakta ta av sig skon så att hon kan smeka mitt ansikte med sin fotsula. Hon sätter foten över min mun och beordrar mig att slicka hennes fot. Jag slickar och använder tungan när hon stoppar tå efter tå i min mun. Hennes tår och fot smakar salt och gått och jag njuter för fullt. När hon ska ha samma behandling på den andra foten ställer hon sig på mitt bröst och trampar mig i ansiktet, för in nästan hela foten i min mun och låter mig slicka den ren. Hon lägger huvudet bakåt och jag kan se att hon njuter, inte bara av att få fötterna slickade uta också av den totala dominansen. Hon ställer sig på mitt ansikte och masserar det tills hon börjar skälva av upphetsning. Slicka mig, slicka mig nu, utropar hon och sätter sig ner över mitt ansikte. Jag låter tungan utforska varje millimeter av hennes sköte och hon börjar gnida och rida mitt ansikte i allt högre tempo. Till slut exploderar hon i en enorm orgasm som får mig att tappa andan när hon trycker sitt sköte mot mitt ansikte. Efter orgasmen sitter hon kvar länge och låter mig försiktigt slicka henne ren. Hon vänder sig om och låter mig även slicka hennes anus. Först försigtigt, sedan börjar hon rida min näsa och tunga. hon blir alldeles vild och gnider sitt underliv i allt snabbare tempo över mitt vid det här laget väldigt blöta ansikte tills hon till slut kommer i en så kraftig orgasm att hennes underliv drar sig samman i kramper. Hon sitter kvar och njuter, sträcker sig efter vinet och låter mig slicka rent. Vid det här laget är jag så sprängfylld av åtrå att jag tror att jag ska sprängas. Efter en lång stund reser hon sig och går över till soffan där hon sätter sig bekvämt och lägger upp fötterna på en fot pall. Kom slav och sätt dig vid mina fötter, ropar hon. Jag vill ha fotmassage! Jag gör som hon befaller och kryper över dit och sätter mig vid hennes fötter. Jag börjar smeka hennes underbara fot med ene handen när hon säger, inte med händerna, med tungan och munnen. Kyss mina fötter slav! Jag börjar försiktigt kyssa hennes vrister. Hennes fötter luktar så gott, sedan sakta ut över tårna. Jag tar varje tå för sig och suger och slickar dom och låter tungan massera det sista. Det kittlas, säger hon och sparkar mig i ansiktet med den andra foten. Låt det inte hända igen, säger hon och sparkar en gång till.
Jag har ändrat mig, säger gudinnan. Det var så skönt att sparka på dig att det ska jag fortsätta med. Sätt dig så att jag kommer åt att sparka dig bra. Jag sätter mig till rätta och hon sitter skönt i soffan med benen utsträckta. Jag lutar mig fram så att första sparken träffar ordentligt, det gör härligt ont och hon fortsätter tills jag ramlar omkull.
Kom med din tunga, slicka mig beordrar gudinnan och jag begraver ansiktet i hennes sköte tills hon börjar stöna av upphetsning. Jag vill ha dig nu utbrister hon och jag tar tag i hennes vrister och för dom mot henne och för sakta in min stenhårda lem i hennes plaskblöta sköte.
Jag sätter hennes fötter mot mitt ansikte samtidigt som jag ökar farten. Det tar inte lång tid innan vi båda briserar i en otrolig orgasm och jag faller ihop som ett korthus. Vilken otrolig kvinna.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.