Home » Homosex » Min lärare

Min lärare

Posted in Homosex

Det var en kall vinter dag och jag kliver in i mitt klassrum. Min lärare tittar på mig och säger att det var tredje gången jag har kommit försent denna vecka, och att jag får sitta kvar efter skoltid.

– Får jag inte en chans till?
– Det här var din sista, du sitter kvar, säger han.
Jag sätter mig ner, orkar inte tjafsa idag. Dagen går sakta, tråkiga förhör och nedskrivningar. Men tillslut är dagen slut och klassen packar ihop. Alla går ut och jag försöker smita ut, men han ser mig och säger åt mig att stanna kvar. Jag sätter mig ner på min plats. Han säger åt mig att gå fram till tavlan och skriva: Jag ska passa min tider, tills hela tavlan är full.

Jag går fram till tavlan och börjar skriva första meningen, medans han tittar på. När jag har skrivit dom första tio meningarna vänder jag mig om snabbt och ser att han forfarande tittar på mig. Jag blir lite upphetsad av tanken av att han iaktar mig. trots att jag är hetro och har flickvän. Men jag har alltid varit intresserad av bögporr, och jag hade runkat många gånger till bögporr. Så Jag “råkar” tappa pennan för att se vad han gör. När jag vänder mig om ser jag att han tittar på min rumpa.

– Gillar du vad du ser? frågar jag
– Beror på vad du menar, säger han.
– Jag ser att du tittar på mig, och jag gillar det.
– han tittar på mig och ler.

Han reser sig upp och går fram till mig. trycker mig mot tavlan och kysser min nacke.
Jag har alltid gillat han utseende, han var omkring 180 cm lång, 40 år, mörkt hår och vältränad. Själv var jag 176 cm lång, brunt hår och en vältränad kropp.

Han drar mig till till sin bänk sätter mig ner och börjar slicka min mun medans jag smeker hans kuk. Han tar av sig sin tröja och tshirt, så att han blottar sina magmuskler och bröstmuskler. Jag tar av mig min tshirt och han börjar knäppa upp min byxor. Jag ställer mig upp och drar ner min byxor och strumpor. När jag ställer mig upp ser jag att han redan har tagt av sig sina jeans, och börjat smeka sin kuk. Han kommer fram till mig igen och säger till mig att gå ner på knäna. Jag går ner och drar ner hans blåa kalsonger tar ut hans stora kuk som ser ut att vara omkring 19-20 cm. Jag blir jävligt kåt och tar tag i den, slickar lite lätt på ollenet och runkar den fram och tillbaka sakta.

Jag runkar hans stora kuk, medans hans stönar högt. Jag stoppar in kuken i min mun och runkar den, jag börjar suga den snabbare.

– Stopp ! Det är din tur nu, säger han med ett leende på läpparna. Han drar ner mina BjörnBorg kalsonger, och börjar dra i min kuk. Jag lägger mig ner på hans skrivbord, så att min röv putar lite, han sträcker fram sitt finger och stoppar den i min mun. Jag slickar på den tills den blir blöt. Han börjar sakta sticka in sitt finger i min röv, det känns så skönt. Han för det in och ut, medans jag runkar min kuk. Han stoppar in sitt andra finger, och börjar pulla mig hårdare. Han kommer fram till mig och säger till att suga hans kuk lite, jag suger och spottar på den. Han går tillbaka och börjar sakta penetrera mig. Han stoppar in den sakta, det är så skönt, jag stönar högt och han forsätter köra in den. Han börjar jucka lite lätt, medans han runkar min kuk. Jag är sprängkåt. Han säger att han kommer snart. Vi stönar högre och högre.

– ohh jag kommer snart !
– Jag med, spruta mig på magen!

Han tar ut sin kuk från min bakfitta runkar den lite lätt och sprutar på min mage.
-Ohh såå skönt..
-Mmm

Han runkar min kuk snabbare , jag känner att jag kommer snart, han böjer sig fram och jag sprutar honom i ansiktet.
Vi är helt röda och täckta av sperma, och vi ler stort. Han hämtar några servetter så vi kan torka av oss. Vi sätter på oss våra kläder och fixar till oss. Vi hånglar lite till och säger hej då.

Innan vi skiljs åt ger han mig sitt nummer och säger:

– När du känner dig kåt på kuk är det bara att ringa.
– Absolut, vi hörs snygging, säger jag

Han ler åt mig och vi skiljs åt.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.