Home » Åldrar » Min farbrors fru

Min farbrors fru

Posted in Åldrar

Min farbror Hasse gifte sig ganska sent i livet och dessutom med en rätt så mycket yngre kvinna tror han var lite över 50 och Eva som han gifte sig med vår strax över 30.

Hur han kunde få en sådan snygg ja en riktig 10 poänger var det inte många som förstod då han även är en lite knepig person men kunde inte vara hans pengar då hon hade tydligen gott om det själv.

Jag var väl ca 20-21 när jag träffade henne första gången när de kom ut till mina föräldrars sommarställe för en grillkväll med övernattning i gäststugan. Minns än idag när hon kom gåendes från bilen klädd i en vit klänning med lite tajt överdel precis lagom uppknäppt för att skönja en härlig klyfta mellan brösten de var inte speciellt stora men gjorde ändå dekoltaget snygg att vila ögonen på, själva underdelen var ganska vid och i motljuset kunde jag se hennes vackra ben som bars upp av ett par snygga snikers.

Vi hälsade och när jag kände hennes lena hand i min tittade jag snabbt ner i hennes klyfta och sedan ännu fortare så tittade jag in i hennes fantastiskt vackra isblå ögon och de tillsammans med det kolsvarta håret gjorde att jag blev tonårsaktigt blixtkär i henne.

 

Mamma kom med lite bubbel till gästerna och oss andra skålade för en trevlig kväll och det blev det också och kunde inte slita ögonen från Eva men försökte göra det i smyg.

Hasse min farbror och min pappa blev ganska fulla under kvällen vilket var ganska vanligt så vi rundade av kvällen vid tolvtiden.

Mamma berättade att hade bäddat sängarna i deras stuga och frågade mig om jag kunde hjälpa Eva med deras väskor då Hasse hade nog med sig själv.

Självklart svarade jag, Hasse gick till stugan medans Eva och jag gick till deras bil och gick bakom henne ner mot stugan för att få en sista titt på hennes läckra rumpa en sista gång för kvällen.

Ställde in deras väskor och fick  en godnatt kram , klapp på kindenoch  tack för hjälpen jag trodde hjärtat skulle hoppa ur kroppen och kuken ställde sig givakt på väg upp mot huset och direkt när jag la mig i sängen så var jag tvungen att runka av mig med Eva näthinnan.

Dagen efter sken solen rätt ner och var nog början på sommarens hittills varmaste dag.

Mamma tyckte att vi skulle fixa lite matsäck med fika och grejor och gå ner till stranden som ligger helt avskild så är nästan bara vår familj som är där.

Men vad mysigt tyckte Eva och vilken tur att jag har badkläder med mig och jag funderade på om hon använder baddräkt eller bikini.

Vi gick och bytte om men inte Hasse och pappa då de var lite bakis och satt hellre lite i skuggan. När vi kom ner till stranden la vi ut några filtar och lillsyrran var snabbast i vattnet medans vi ordnade till sakerna. Min dröm att se Eva i bikini slog kn då hon drog av sig klänningen och stod för i en urläcker röd bikini till hennes redan lite solbrända kropp då det hade varit utomlands för ett tag sedan.

Den dagen blev blev det inte mycket solning av framsidan måste jag erkänna men försökte verkligen vara diskret i mina blickar på Eva.

Tiden sprang på och det var dags för de att åka hem fick återigen en kram av Eva och nu tog jag modet att smeka henne lite lätt över ryggen och när vi släppte kramen fick jag diskret smile och en liten ögonblick vilket gjorde att kuken styvna upp igen så blev tvungen att gå till toan och runka av mig och var betydligt enklare nu med henne på näthinnan iklädd den röda bikinin.

Normalt umgicks inte min pappa med sin bror speciellt mycket även om vi bodde nära varandra och så blev det framöver men de gånger vi sågs hade jag alltid ett lite i kroppen och en gång när vi var hos dom så smet jag ner till tvättstugan för att kolla in och lukta lite på hennes underkläder som doftade underbart och smakade lite försiktigt på hennes trosor.

De flyttade till Tyskland ett par år pga Hasses jobb så då träffades vi inte och under den tiden hade jag förlovat mig flyttat ihop med en helt underbar tjej och vi hade funderat på barn och allt det där och hunnit fylla 26 år.

Hade fått ett bra jobb inom IT som jag utbildat mig och hade utav eget intresse gott en helg utbildning under en höst och lärt mig lättare idrottssmassage då jag även var tränare och ledare för  ett fotbollslag, vilket min sambo uppskattade väldigt mycket och blev ganska ofta bortskämd med massage som oftast ledde till härlig het sex.

Under hösten flyttade Hasse och Eva hem till Sverige igen och tillbaka till sitt hus som de hade haft uthyrt under deras utlandsvistelse Eva hade nog hunnit bli närmare 40 år nu och de hade ännu inga barn men ville visst inte ha det heller.

En dag ringde det på min mobil med ett nummer jag inte kände igen och när jag svarade så var det Eva som ringde och mitt hjärta hoppade till trotts att jag hade världens underbaraste sambo.

Hej Eva,  vad vill du ?

Hon hade köpt en ny dator och undrade om jag kunde hjälpa henne med all installation av program, ansluta till Internet med mera då jag jobbade med det och Hasse var helt värdelös på detta.

Men självklart gör jag det svarade jag och när vill du ha hjälp med detta

Jag tänkte lite snabbt själv och så att jag skulle kunna på tisdagkväll kommande vecka och lite varför var att min sambo skulle bort på en konferens då och skulle slippa komma med lite undanflykter då jag vet att hon är lite svartsjuk på Eva utan anledning ( dittills)

Blir jätte bra svarade Eva

Jag åkte över vid sex efter att ha fått i mig lite mat och det visade sig att Hasse var på tjänsteresa vilket gjorde att hjärtat började slå lite snabbare.

Hade aldrig varit helt ensam med Eva min första riktiga förälskelse och ett av mina största runkobjekt.

Så du får hålla tillgodo med bara mig skrattade Eva ja det är inte så bara svarade jag och kände att det känns ske blev lite tokigt men gjort är gjort.

Hon ville ha datorn inne i gästrummet som hon gjort som sitt lilla kontor kombinerat med gästrum.

Jag plockade fram datorn och tittade på vad hon ville få installerat satte igång med det och det gick ganska snabbt men ville dra, ut lite på tiden så vände mig om mot Eva som satt på gäst sängen frågade lite om hur hon skulle använda datorn och så där.

Vi pratade lite om allt möjligt när hon började massera sin nacke lite och jag frågade om hon var öm i nacken.

Ja lite grann svarade hon och berättade då att jag har massage utbildning och kan strax ge henne lite nackmassage då allt var klart.

Ja, men gärna svarade Eva

Nu kom en ful plan i huvudet när jag insåg att jag har nu världens största chans att få knulla Eva men måste vara listig…

Jag gick bort till Eva bad henne sätta sig på golvet och jag satte mig bakom henne på sängen med ett ben på var sida och började lugnt med massagen och märkte att hon tyckte om  det masserade axlarna och nacke om vartannat och frågade om  hon ville att jag skulle ta hela ryggen.

Ja gärna om du vill så jag reste på mig och bad henne lägga sig på mage i  sängen men innan hon la sig så bad jag henne att ta av sig blusen för att kunna massera henne bättre.

Nja kom det…

Men du har väl bh under och jag har sett dig j bikini förut och du ska ligga på mage..

Ja okej så hon vände sig om tog av sig blusen la sig i sängen och jag började massera henne mjukt bad henne knäppa upp kjolen lite så att jag kom åt svansen också.

Drog ner kjolen lite utan protest utan hon bara njöt av massagen

Det märks att du kan det här kom det från Eva efter ca 15 minuter så frågade jag om hon vill att jag tar bakbenen också.

Ja varför inte det är så himla skönt och vet du?

Jag har aldrig fått en massage förut så bäst att passa på skrattade hon,  bad henne ta av kjolen och då kom ont protest men påminde henne återigen att jag har sett henne i bikini.

Och efter lite övervägande så krångla hon av sig  kjolen liggandes på mage.

När hon fått av sig kjolen låg min lilla drömkvinna i ett par vita string och jävlar vilken läcker och snygg rumpa hon hade.

Jag började lite lätt med hennes fötter och vader när jag kom på att fråga henne om hon har någon olja hemma.

Ska vara någon barnolja i badrummet i sådana fall, varför frågar du det?

Vänta ligg kvar så hämtar jag den massagen på ben och fötter blir mycket skönare med den

Hittade oljan ganska snabbt och var tillbaka till Eva och började återigen med hennes fötter och vader och fick kommentaren att det skulle kunna bli en vana så skönt var och så skrattade hon lite.

Fortsatte lite försiktigt upp längs hennes ena lår mest mitt på och utsida särade lite lite försiktigt på hennes ben och började massera hennes insida på låret men inte för nära musen ville inte skrämma henne utan ville ju kåta upp henne sakta men säkert tog sedan andra låret och skinkan lite mjukt ingen protest kom så tog andra skinkan innan jag oljade in händerna ännu mer och smekte mig precis upp mot muskanten.

Så då tar vi rygg och nacke lite till då så jag och behöver knäppa upp bh bandet då är det okej.

Ja jag ligger ju ändå på mage svarar Eva

Jag masserar ryggen och nacken hennes sidor och kan känna konturerna av hennes bröst och nu står kuken stenhård i jeansen.

Funderar på hur jag ska få henne att vända på sig

Säger åt Eva att läggs sina händer under magen på sin bh och vända sig om så ska jag ta lite på framsidan också men att hon lägger huvudet i fotändan.

Okej svarar hon och krånglar sig runt med händerna över sin bh och döljer brösten.

Ber henne lägga armarna efter sidorna och slappna av.

Börjar mjukt med hennes nacke och axlar ner över bröstkorgen på översidan av hennes bröst känner hur hon spänner sig och ber henne att bara slappna av för sedan sakta mina inoljade händer över hennes bröst smeker och masserar dom mjukt.

Vet inte om det här är så bra säger Eva

Vad frågar jag, att du står här och smeker mina bröst jag är gift med din farbror.

Ja smeker och masserar dom svarar jag slappna bara av,  Är det inte skönt då?

Jo det är väldigt skönt nästan för skönt släpper taget om hennes härliga bröst lägger bhn på golvet och säger till henne att hennes bröst är fantastiskt vackra.

Smeker mig ner över mage ner mot troskanten masserar mjukt mjukt.

Sätter mig mellan hennes ben lägger upp dom lite lätt på mina och börjar nu massera mig uppåt längs hennes ben först mitt på sedan utsidan och sedan sakta sakta insidan och ser nu en liten mörk fläck på hennes vita trosa i grenen.

Smeker mig sakta sakta mot troskanten ser hur hennes bröstkorg andas snabbare.

Lägger min hand mjukt över musen masserar och smeker mjukt

Näää nu räcker det säger Eva tar bort min hand men är snabbt tillbaka med den

Lugn jag är snart klar,  okej men känns inte okej kom det igen

Jag masserar mjukt mjukt och låter händerna glida in under trosan kommer åt hennes kåt hårda klitoris smeker mjukt mjukt,  hon stönar till.

Snälla sluta nu, det räcker nu

Istället för att sluta för jag in ett finger i hennes blöta mus,  hon stönar till och jag för in ett till… nu stönar Eva ännu mer

Men fortfarande lite protester tänk på att jag är faktiskt gift

Ja jag vet och jag är förlovad sambo men slappna bara av och ta emot nu

Kände hur hon tog bort sin hand igen och drog då sakta av hennes trosor hon var snyggt ansad med en liten hårsträng tillbaka med ett par fingrar över hennes klitoris och två fingrar i hennes mus.

Kände att hon var nära orgasm nu drog ur mina fingrar bad henne att ställa sig på alla fyra i drygt vilket hon gjorde utan protest förde in två fingrar i henne och juckade henne snabbt och ganska hårt.

 

Med min andra hand knäppte jag upp mina jeans krånglade av mig de och kalsongerna utan att Eva märkte något hon var så upptagen av att komma och precis innan hon kom så tryckte jag in min kuk i henne och hon skrek rätt ut när hon kom med ett långt JAAAAAA FYY FAAAN JAG KOMMER JAG KOMMER…

Jag stannade upp lät henne hämta sig lite innan jag sakta började knulla henne….

Fy faan för dig skrattade hon hur ska jag kunna knulla med Hasse mes efter det här…

Och vilken stor kuk du har spänner så himla skönt i musen

Kan bara säga detsamma vilken härlig mus du har

Tar henne lite hårdare det smaskar om hennes våta mus

Drar mig ur lägger mig på rygg och ber Eva sätta sig på mig och är himmelskt skönt när hon glider ner över kuken

Nu är det hennes tur t knulla mig hårt tar tag i hennes härliga bröst smakar in de kåthårda vårtorna biter lätt i dom

Ja ja mer knåda dom hårt kommer det från Eva

Jag kommer snart stönar jag

Och jag kommer en gång till jag med stönar Eva

Känner hur pungen drar ihop sig och skjuter upp all sperma rätt upp i henne och då kommer hon igen

Glider sakta av mig efter en stund kysser mig och frågar om jag kan stanna över natten

Mer än gärna det hör har jag väntat på sedan jag såg dig första gången

Ja jag har anat det svarar Eva och du jag hade kunnat installera datorn själv och så kysser hon mig igen

Natten blev magisk liksom morgonen

Det hela slutar med att jag separera precis som Eva det visade sig att huset var hennes så jag flyttade in hos henne och vårt kommande barn som döptes på vårt bröllop.

Blev en del snack i släkten men vi har tagit det…

 

 

 

 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.