Home » Hetero Sex » Midsommar med Johan

Midsommar med Johan

Posted in Hetero Sex, Tonåringar

Till sommaren skulle vi ett gäng från gamla klassen fira midsommar vid en sommarstuga i skärgården. Vi var väl ett tiotal personer, blandat killar och tjejjer. Men framför allt var min hemliga pojkvän Johan med.

På kvällskvisten, efter en del öl och snaps, så frågade Johan om jag ville följa med på en promenad. Jag tyckte det var helt ok att sträcka på benen. När vi gått ett stycke längs stranden så vände sig Johan om och utan att jag hann tänka till så möttes våra munnar i en kyss. Vi kysstes och Johan tog min hand och la den i grenen utanpå hans byxor. Jag kände att han var riktigt hård och jag tvekade inte utan började smeka honom över kuken där inne. Efter en lång härlig och upphetsande kyss, med tillhörande kuksmekning, frågade Johan om jag inte ville suga av honom. Det sa jag ju inte nej till. Vi gick upp ett stycke från stranden och Johan la sig på gräset och drog ner byxorna. Jag fann mig genast till rätta och stoppade villigt in hans stora och glänsande kuk i munnen. Ååhh vad gott det var. Så himla gott som bara en kuk kan vara. Till en början slickade jag lite försiktigt samtidigt som jag greppade tag om kuken och runkade lite sakta. Jag låg nere vid Johans höfter och ville att han skulle ha det riktigt skönt. Jag runkade hans nu allt större kuk, men utan att dra ner förhuden. Tog hans väldiga ollon i munnen och sög till. Johan stönade av vällust och han tog tag med sin hand runt mitt huvud och började smeka mig i håret.

Jag sög och slickade om vart annat. Tog ut kuken ur mun och in med den igen. För varje gång tog jag in en liten bit till. I början var det bara ollontoppen, men efter ett tag var hela ollonet på plats i min mun. Jag sög mer och lät min tunga virvla i korta rörelser runt Johans ollon. Hela tiden smekte han mig i håret och berömde mig för hur skönt jag sög honom. “Du gör det så himla skönt”, “Å fy f-n vad skönt”, “Sug mera”, “Du suger sååååå bra”.

Jag tog sakta in kuken allt längre i mun och började nu runka lite mer samtidigt. Till slut hade jag svårt att ta in mer för hans svullna kuk fyllde nu hela min mun. “Mer, mer” njöt Johan halvhögt “Ta in den mer”, samtidigt som han började pressa mitt huvud ner mot kukroten. Jag kände att det var svårt att få in mer kuk, men med en kraftansträngning så gick det. Jag sög så mycket jag kunde och när jag tog in den sista biten kuk i munnen så drog jag ner Johans förhud så att jag kände den tydligt mot mina läppar när den gled ner. Johan stönade allt häftigare och jag förstod att han var nära. Jag ökade nu takten i runkningen och det var precis det Johan ville. Samtidigt tryckte jag in hans kuk så långt jag bara kunde. Jag fick nästan kväljkänslor, men de försvann snabbt.

Hans sprängfyllda kuk var nu långt in i min mun, nästan nere i halsen kändes det som, och jag runkade så mycket jag kunde. Tog ett stadigare tag om kukroten och höll om så hårt jag kunde samtidigt som jag runkade så mycket jag förmådde. Han var väldigt nära nu. Det märktes, så jag ansträngde mig för att göra det så skönt som möjligt för min partner. “Jag vill spruta i din mun, ta emot mig” hann Johan precis säga innan hans första kramp löste ut. Med en våldsam kraft kom han i en väldig orgasm. Då märkte jag hur långt in jag hade fått hans kuk egentligen. Han sprutade mig rakt ner i svaljet och jag hade inget val än att svälja. Jag svalde ett par tre gånger samtidigt som Johan skrek ut sin njutning. Å vad härligt det var att få ta emot honom på det viset. Hans njutning visste inga gränser, och att suga av en kille är ju bland det häftigaste som finns. För jag vet precis hur skönt det är själv… Han pumpade flera långa orgasmstötar och fyllde min bakre del av munnen så jag inte hann svälja allt. Hans sperma kletade ut sig runt hans ollon långt in i min mun och pressade sig upp mot gommen. Hans kuk blev len och mjuk av sperman som gjorde att den gled runt i munnen på ett obeskrivligt härligt sätt. Och även om jag svalde så mycket jag förmådde så fanns den där härliga mjuka kukkänslan kvar i munnen.

Länge länge låg jag och eftersög Johans kuk som snart blev slak. När han tömt ut sig det sista så lättade han på sin hand och jag kunde suga ren hela hans kuk. Åååhh så mycket god sperma jag fick i mig. Jag riktigt njöt av att få slicka rent. Det var sååååå gott med den salta härliga doften till.

Kladdig i och kring munnen gick jag sen ner till vattnet och tvättade av mig. Men det var en riktigt härlig midsommaravsugning det.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Author:

Additional Articles From ‘Avsugning’

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.