Home » Åldrar » Med pappa i bastun

Med pappa i bastun

Mia är 17 år spelar fotboll och bor hemma med sin pappa Sten 38 år  och sin bror Ove 19 år i en villa strax utanför stan. Föräldrarna är separerade sedan 5 år . Mamman flyttade till en av grannarna som hon blev förälskad i trots det finns vänskap och attraktion kvar mellan föräldrarna.

 

Hon hade precis kommit hem från fotbollen tagit av sej kläderna för att gå in i duschen.
Duschen var belägen i villans källare och användes av hela familjen det fanns också en nyinstallerad bastu alldeles bredvid.

Hennes pappa var i duschen han hade inte märkt henne ännu, hon såg genom duschglaset att han hade stånd och att han lekte lite med sin intvålade kuk, på hyllan låg en rakhyvel och raklödder.

Nu blev hon nyfiken pappa hade ju alltid helskägg varför låg där rakhyvel och raklödder tankarna gick i hennes huvud kunde det vara så att….

Den immiga glasdörren öppnas pappa kommer ut naken med nyrakad pung o kuk, det är det första hon ser att han ännu har halvstånd gör henne kåt, kåt på sin pappas nyrakade kuk.

Men hej säger pappan kul att se dej här alldeles språngande han iakttog hennes söta ungflicksbröst och det ryckte till i kuken vid tanken att vidröra dom blicken sökte sej snabbt ner mellan benen på hans dotter hon hade lite kroppsbehåring men hade ansat bikinilinjen det gillade pappan. Men han behärskade sej och mötte hennes blick som var fuktig. Hon såg kåt ut.
Jag ska basta kom in en stund om du vill det är inte så varmt ännu. sa han innan hon gick in i duschen.

Hon kände sej oerhört avslappnad och var nöjd med matschen samtidigt kåt på sin pappa ja det hade hänt förut han va snygg manlig och trevlig, Så fick hon iden att raka sej helt mellan benen med pappas hyvel som han nyss brukat för sin egen kuk. Det låg något spännande förbudet erotiskt i själva tanken hon kunde inte hålla emot samma hyvel som rakar pappas och mitt kön gjorde att hon kände sej förbjudet närmare honom rent sexuellt.

När hon går in i bastun och tar av handduken visar hon medvetet fittan och att hon är kåt för pappan. Varför inte tänker hon det är ju sant pappan gör inget för att dölja att hans stånd nu visar sej för henne den tystnad som råder visa tydligt den erotiska laddningen mellan två kåta människor. Far o dotter är en annan sak när kropparna nuddar varandra känns en magnetisk laddning hos båda två.

Va skönt att vi kan vara nakna tillsammans hoppas det inte stör dej att jag får stånd bara, jag ser att du rakad dej med samma hyvel som jag och det får min kuk att reagera förstår du Det var det jag hade hoppats på svarade hon och deras kåta blickar möttes. Pappans hand rörde sej sakta från hennes skuldra ner över de fasta bröstet vårtorna var  styva han smekte dom lätt och rullade bröstvårtan försiktigt och lätt mellan tummen och långfingret hon njöt vansinnigt av beröringen och lutade sej mot pappans kropp då kände hon hans kuk mot sin kropp .

 

Det här och det som kommer att hända i kvällt vill jag att det stannar mellan oss sa pappan , jag lovar sa Mia, det är jätteskönt jag vill fortsätta med dej pappa . Jag vill göra det skönt för dej också får jag det?

 

Gör det du längtat efter och kanske något du inte provat ännu sa Sten.

Mias hand hade redan greppat pappans kuk och hon rörde handen sakta nedåt för att blotta ollonet, den andra handen smekte hans pung på undersidan och ibland lät hon pungen bara vila i handen medans hon runkade honom sakta. Mia tog över och bad pappan att lägga sen ner på den nedre britsen så hon kunde böja sej fram och samtidigt ge pappan tillträde till hennes fuktiga fitta.  Mia ställde sej nu med ett ben på golvet och ett böjde hon över pappan och lät det vila på lavan ovanför. Han kom nu åt att slicka Mia och hon kunde ta pappans kuk i sin mun som hon länge velat prova. Mia tyckte det var underbart att bli slickad av någon som kunde njuta av hennes fitta. Pappan kändes mer som en mogen älskare för ögonblicket och hon kunde ge sej hän åt sin egen njutning samtidigt som hon lekte med sin tunga runt ollonet ner mot strängen på Stens hårda kuk.   Vi måste nog vila en stund innan jag kommer in i dej om jag får förstås frågade Sten sin kåta dotter. Du skulle bara våga att inte komma in i mej svarade Mia,. Den sköna kuken som jag fått njuta av att slicka och suga på vill jag helt klart ha i mej och lova att spruta rejält jag är i en säker period ett tag till kanske är det därför jag är lite extra kåt just nu.

Sten reste sej och la Mia på bänken med en handduk under för att det skulle bli lite mjukare innan han penetrerade henne för första gången.  Mia särade på benen för att ge den nya kuken fullt tillträde det var skönt att ha honom inne tyckte Mia dom knullade varandra riktigt rejält till en skön sprutorgasm som säkert hördes i hela huset.

 

Efter bastun blev det en gemensam dusch för båda som hade ett lyckans leende på sina läppar .

 

Jag tror inte att det var sista gången dom njöt av varandra,,,…

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.