Home » Åldrar » Med mamma som kåt älskarinna i lumpen del 1

Med mamma som kåt älskarinna i lumpen del 1

Posted in Åldrar, Hetero Sex, Onani

Jag var 23-24 år när jag gjorde lumpen.

Mina föräldrar var skilda sedan jag var i tonåren och jag hade varit utomlands några år redan sedan dess.

Jag hade knappt sett min mamma på flera år så det kändes som att möta en vuxen människa inte en mamma. Vi pratade om allt möjligt .  Hon var snygg och kunde klä sej snyggt också hennes ögon var glittriga pupillerna stora.

På veckosluten bodde jag ibland hos henne hon hade flyttat till en ny egen bostad söder om stan i vardagsrummet fanns en bäddsoffa som hon gjorde iordning till mej på kvällarna. Innan jag skulle somna kom hon alltid in och gullade lite med mej.  Det var mysigt att känna en kvinnas mjuka hand på min kropp. Även om det inte var särskilt sexuellt fanns ändå ett erotiskt inslag och det åldersmässiga tabut en härlig förbjuden laddning .

Ibland hade hon huvudvärk så hon lärde mej att massera henne både på huvudet nacken halsen och ner på både ryggen brösten och magen , visserligen sittande på en stol i köket och utanpå tröjan .  Jag fick ofta stånd då, oj nu blev det riktigt skönt sa mamma ofta det var något i atmosfären som fick tiden att stanna när jag blev kåt och både mina händer och fingrar blev känsligare sa mamma .  Ibland brukade jag låta min styva kuk snudda hennes kropp speciellt då jag smekte henne över brösten ner mot magen så att hon kände att jag hade stånd. Jag la märke till att vår andning hade synkroniserats och vi hade samma andningsrytm det var både avslappnande och uppeggande.

Givetvis var detta inget jag nämnde för mina lumparkompisar men det hände att jag satt och fantiserade om oss kanske skulle jag smeka henne direkt på huden under tröjan en annan gång bara för att känna skillnaden. Jag ville veta hur hennes bröstvårtor skulle kännas att vidröra. Tankarna passerade mitt huvud allt oftare och jag blev allt kåtare.

En kväll när jag kom hem till mamma var hon snyggt klädd i tighta kläder som framhävde hennes sexiga kropp .  Jag frågade om hon skulle gå bort nej inte alls jag vill vara hemma med dej bara svarade hon vi skrattade och hade väldigt mysigt den kvällen.  Jag berättade massor om lumpen och hon om sina väninnor på jobbet några av dom hade jag träffat redan dom va skitsnygga o flirtiga, jag uppskattade det.

Senare på kvällen efter vi ätit och det blivit mörkt masserade jag mamma igen hon hade tagit av den tighta tröjan och satt i Behå .  Du har blivit så duktig att jag inte vet vad jag skulle göra utan dej sa hon , Jag tycker att Behån sitter väl tight jag lättar lite på den sa jag och knäppte upp den i bak nu kommer jag lättare åt sa jag . Det är så skönt att jag inte vet hur jag ska tacka dej sa mamma men jag har ett ide jag ska berätta för dej senare sa hon… nu får du inte sluta   brösten var små men fasta vårtorna styva  jag smekte henne över axlarna ner över brösten kände på dom styva vårtorna . När du blivit så här duktig kan du behålla vilken tjej som helst  sa mamma  har du provat ännu . Nä tyvärr dom är så barnsliga och fnittrar för mycket sa jag . Då är du ute med för unga jag har någon väninna som är lite yngre än mej som jag tror du skulle gilla sa mamma jag kan se till så att ni får träffas.

 

Jag hörde vad hon sa men var så upptagen av min egen kåthet och att smeka hennes bröst mage och skuldror att jag inte svarade .

När du är färdig ska jag tappa upp ett varmt skumbad till dej , vill du det frågade mamma .

 

Ja gärna svarade jag och minns hur skönt det hade varit när hon tvättade mej  i mitt tidiga tonår och inte kunde se att jag samtidigt runkade kuken försiktigt under allt skum som var i vattnet.  Men visst hade hon snuddat den när jag stod upp och hon tvättat benen och insidan av låren. Så hon kanske visste …

Mamma tappade upp badvatten och satte på lite härlig musik som vi gillade båda två.

 

Vattnet var hett och det var minst 30 cm skum set var oerhört skönt att bara komma i jag var naken och mamma hade bara ett par trosor på sej  blunda nu så ska jag tvätta håret och massera dej i hårbotten  jag ska försöka att göra det lika skönt som du gör för mej  vill du det frågade hon .

 

Jag undrade varför hon frågade  men själva frågan gav mej ett utrymme både att fantisera och samtidigt bejaka hennes beröring bara det var smått erotiskt.  Mamma masserade hårbotten med alla fingrarna och tummen sakta och bestämt. När hon kom till axlarna hade jag redan ett praktstånd men jag kunde slappna av för det syntes inte i allt skum . Sakta smekte hon mej ner över bröstet mot magen och sedan upp igen  ungefär som jag brukade röra henne.

Vill du att jag fortsätter lite till frågade hon när hon sakta smekte mej över magen , jag njöt var kåt och svarade ja. Så var hennes hand  på insidan av mina lår. Jag behöver hoppa i badkaret bakom dej om det ska bli så bra som jag hoppats på sa mamma flytta fram lite och ge mej plats , sagt och gjort så var hon i badet tillsammans med mej .

 

Ge dej nu bara hän och njut luta dej mot mej . Jag känner hennes mjuka bröst med härligt styva bröstvårtor som nuddar min rygg . Mamma håller en hand under pungen medans den andra runkar min kåta kuk.  Så skönt det är säger jag , det är meningen det  svarar hon. Mamma nafsar mej i örat och leker med sin tunga på örsnibben,  som du förstår är det skönt för mej också jag är härligt kåt och det var längesedan .  Lova att säga till innan du kommer  för du tänker väl spruta lite varm sperma för mej … ja det är nära nu   ja kom du bara spruta njut och var skönt kåt, det är hälsosamt att njuta sa mamma . När mamma runkar mej snabbare och hårdare plaskar det rejält i vattnet så jag spände mej som i en båge för att underlivet skulle komma ovanför vattenytan och det blev lättare att runka mej . Det var en rejäl dos sperma du levererat sa mamma  ja man får sällan någon egen tid i lumpen svarade jag . Tur du har mej då sa mamma om du vill prova att ha skönt fler gånger

 

Ja absolut svarade jag och kände mej lycksalig..

Jag har heller ingen partner just nu så vi kan väl låtsas att vi är partners ibland och göra det skönt för varandra om det känns okey för dej men ingen får veta något är vi överens

 

Ja absolut svarade jag.

 

Vi klev upp ur badet och mamma torkade av mej som förr.

 

Senare på kvällen när det var dags att sova kom mamma intill mej i ett sexigt nattlinne och öppnade mitt täcke kröp ner bredvid mej.  Jag vill ha en orgasm med dej i kväll för in ett finger i mej så ska jag runka av dej en gång till det går väl bra , Hennes fitta var lite ansad varm och fuktig

Mamma instruerade mej och jag kom åt hennes g punkt med långfingret sluta inte förens jag är klar nu.

 

Hon runkade mej igen och bad mej att öka trycket och hastigheten mot g punkten hon kände att jag var nära och lät sin kåthet komma fram vi hade återigen samma andningsrytm . När jag sprutade skrek hon mer mer hårdare precis där fortsätt så, jag kommer, det är så skönt att komma med dej .

Jag tycker om när du är kåt dina ögon är så fina då sa jag.   Tack jag mår alldeles utmärkt nu .

 

Sov nu så gott så går jag in till mej .

 

Mina lumparkompisar berättade om sina äventyr på resan mot boden och en del frågade vad jag varit med om. Inget särskilt svarade jag men av blickarna att döma var det inte alla som trodde mej .

Det syns i din blick att du har knullat sa en del va hon snygg ?  Javisst svarade jag.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.