Home » Åldrar » Mammas väninna

Mammas väninna

Posted in Åldrar, Hetero Sex

Jag såg fram emot andra veckan i augusti. Då skulle mina föräldrar åka till Kreta tillsammans med sina bästa vänner Anna och Tomas, och jag skulle få ha huset helt för mig själv. Jag hade nyss fyllt 18 och hade fått körkort och skulle kunna låna pappas BMW och ragga tjejer på stan.
I juli slog dock bomben ner, Tomas hade träffat en ny kvinna och han och Anna skulle skiljas. Det blev många diskussioner om resan, men mina föräldrar tyckte att det nog vore skönt för Anna att komma bort ett tag.
Nu fanns det ju en plats som man betalt för och så blev det så att jag skulle följa med i stället för Tomas. Jag hade i och för sig inget emot att dela rum med Anna som var en väldigt attraktiv kvinna i 45-årsåldern, men jag hade ju planerat att ragga tjejer och festa den här veckan.
Vi landade på Kreta sent på kvällen och innan bussen hade nått vårt hotell var klockan över ett så det var bara att gå och lägga sig. I Annas och mitt rum fanns en stor dubbelsäng och Anna sa att det var inga problem för henne, är det för dig frågade hon.
Nej svarade jag, och tänkte på hur konstigt det skulle bli att ligga bredvid Anna som varit en kvinna man drömt om när man legat ensam hemma i sin säng.
Jag tog en snabb dusch medan Anna packade upp och gled sedan ner i min sida av den stora dubbelsängen. När Anna packat upp gick hon och duschade och kom snart tillbaka klädd i en tunn vit t-shirt och trosor. Hennes bröst var fylliga och spänstiga även utan stöd från en BH och hennes bröstvårtor spände ut det tunna tyget. Jag kände hur kuken började reagera inför synen av den kurviga, mogna kvinnan.
Nästa dag hade Anna redan gått upp när jag vaknade. Dina föräldrar har fixat frukost på sin balkong sa hon, du kan ju komma när du är klar.
Efter frukosten gick vi ner till poolen. Jag simmade några längder och efter ett tag hoppade även mina föräldrar och Anna i vattnet. Anna hade en liten bikini på sig som lyfte upp hennes stora bröst och hur jag än tittade runt poolen fanns det ingen jag hellre skulle vilja ha sex med än Anna och hon var mina föräldrars kompis.

På kvällen skulle vi gå ut och äta middag. Anna hade redan bytt om när jag kom upp från poolen och satt på balkongen med en drink. Vill du ha en drink när du duschat frågade hon. Gärna svarade jag och gick in i duschen. När jag kom ut till balkongen satt Anna där i en kort vi kjol och en ganska urringad topp som framhävde klyftan mellan hennes bröst.
Vi drack våra drinkar och pratade om hur skönt det var att vara på Kreta. Det dröjde inte länge förrän mina föräldrar knackade på och sa att det var dags att gå till restaurangen.
Restaurangen låg några kvarter bort och jag gick tillsammans med min pappa bakom mamma och Anna. Min blick fastnade på Annas sexiga bak under den korta kjolen, och hennes sexiga ben där hon gick fram i sina högklackade vita pumps.
Vi kom till restaurangen och till min förvåning fick även jag en fördrink och vin till maten. Det märktes både på mina föräldrar och på Anna att de blev en aning berusade och när det var dags att gå sa Anna: Skall vi inte gå på någon bar.
Nja, sa mina föräldrar, vi är lite trötta och går hem.
Vill du hänga med Anders frågade Anna.
Javisst svarade jag och så gick Anna och jag in på en bar i närheten.
Vad vill du ha att dricka frågade Anna, jag tror jag tar en rejäl whisky sa hon , skall jag beställa två?
Ja gör det sa jag trots att jag inte var direkt van starksprit.
Vi fick plats vid ett bord, drack vår whisky men vi kunde nästan inte prata eftersom volymen på musiken var så hög.
Vi tömde våra glas och Anna lutade sig fram mot mig och sa, vi drar väl vidare till nästa bar och ser om de har bra whisky där också.
Vi gick några hundra meter tills vi kom till något som verkade vara ett disco. Kom vi går in sa Anna, vill du ha en whisky till?
Vi trängde oss fram till baren och Anna beställde in två whisky som vi drack stående. Min blick fastnade allt oftare i Annas urringning.
Skall vi dansa sa Anna och väntade inte på mitt svar utan drog ut mig på dansgolvet. Vi dansade fram genom vimlet och Anna skakade loss rejält och hennes fylliga bröst gungade i takt med musiken. Jag kände mig berusad och njöt av att få dansa med Anna. Plötsligt byter musiken karaktär och en tryckare spelas jag möter Annas blick och hon kommer fram till mig, lägger armarna om min hals, trycker sin kind mot min och vi börjar dansa. Jag känner hur kuken styvnar av Annas närhet. Den blir inte mindre hård av att Anna trycker sitt underliv mot mig och måste känna min hårda kuk. Anna kysser mig på kinden och viskar till mig: Vilken härlig känsla.
När låten är slut låter Anna sina armar vara kvar runt min hals, tittar mig i ögonen innan hon försiktigt kysser mig och frågar, skulle du vilja göra en kvinna lycklig. Jag kysser Anna och säger, hur då?
Älska med mig i natt säger Anna, jag känner ju att du är hård.
Jag tryckte Anna intill mig, våra läppar och tungor möttes och vi märkte inte att musiken ändrats till en snabb låt igen utan vi stod kvar på dansgolvet och kysstes. Jag tolkar det som ett ja, sa Anna när kyssen var över.
Anna lade armen runt min midja och vi gick av dansgolvet. Vi går hem tar en drink och njuter av varandra sa Anna och vi gick ut på gatan. Vi gick tätt hopslingrade och stannade och kysstes då och då och Annas hand smekte över min kuk.
När vi kom fram till hotellet sa Anna; Det är bäst vi är försiktiga så att dina föräldrar inte kommer. Vi smög försiktigt genom hotellkorridoren, öppnade vår dörr, gick in och låste. Vi stannade i hallen och kysstes, Annas hand smekte allt intensivare över mitt stånd.
Vi tar väl en liten drink sa Anna och gick till kylskåpet och hällde upp två glas. Vi satte oss i soffan och Anna lade handen på mitt lår och smekte det försiktigt. Jag lät min hand smeka Annas knä och sedan långsamt arbeta sig uppåt. Anna tog en klunk av drinken, ställde ifrån sig glaset och förde med sin andra hand mitt ansikte till sitt och började kyssa mig samtidigt som hon gnydde och försiktigt särade sina lår. Jag ställe bort mitt glas och min lediga hand sökte sig till Annas bröst. Annas andhämtning blev allt snabbare och hon drog försiktigt ner min gylf och lirkade ut min kuk som kändes som den skulle sprängas vilken sekund som helst. Åh, vilken kuk gnydde Anna och började smeka den. Hennes tunga virvlade runt i min mun och min hand på hennes lår hade nått upp till kjolkanten medan min andra hand smög sig in under BHn och jag kände Annas styva bröstvårtor.
Centimeter för centimeter försvann min hand under Annas korta kjol tills den nådde sitt mål och jag smekte Anna över de våta trosorna. Anna stönade högt. Jag är så kåt gnydde hon och började knäppa upp min skjorta med ena handen samtidigt som hon smekte min kuk allt intensivare.
Jag grävde fram Annas ena bröst ur BHn och böjde mig fram och sög på hennes bröstvårta. Åh, vad skönt du suger mina bröst stönade Anna, hon tryckte sin fitta mot min hand och viskade: Ta av mig trosorna. Med gemensamma krafter slet vi av trosorna och Anna klättrade upp i mitt knä, drog av sig toppen och knäppte av sig BHn så hennes stora bröst kom ut i frihet. Nu vill jag känna din unga härliga kuk i mig sa Anna och kysste mig samtidigt som hon förde in min kuk i sitt våta hål och gled långsamt ner.
Anna började långsamt rida mig samtidigt som jag kysste och sög på hennes mogna bröst.
Åh, vad skönt att få känna en kuk i fittan igen gnydde Anna, jag har inte fått kuk sedan i våras. Hon höjde och sänkte sig långsamt och varje gång kuken gled in i henne stönade hon lätt och hon tryckte sina bröst mot mitt ansikte.
Vilken skön kuk du har Anders gnydde Anna, det så skönt att rida din stora hårda kuk och få knulla en ung man som dig. Hon ökade tempot och stönandet blev allt högre. Jag kände att satsen var på väg och sa: Kan jag spruta i dig?
Ja, spruta min kåta fitta full med sperma stönade Anna, jag kommer också. Hon red mig som besatt och hennes stora bröst gungade och jag sköt sats på sats djupt inne i Anna samtidigt som hon skälvde av sin orgasm.
Vi föll ihop på soffan, Anna kysste mig och viskade: Gud vad skönt. Vi låg kvar ett tag och kysstes innan Anna sa: Jag måste gå och duscha, din sperma rinner efter mina lår, hon gick bort mot duschen , tog av sig kjolen som hon inte hunnit få av sig innan hon besteg mig utan bara dragit upp till midjan.
Jag drog av mig mina shorts och följde efter Anna, jag öppnade dörren till duschkabinen och klev in. Välkommen sa Anna och kysste mig, hon fyllde handen med duschcreme och började tvåla in mig, först axlarna, sedan bröstet och sedan arbetade hon sig sakta ner över magen och mot kuken som åter började resa sig. Med cirklande rörelser närmade hon sig kuken, lät handen glida längs ljumsken för att sedan smeka pungen. Kuken var nu stenhård. Anna tvålade försiktigt in min kuk, kysste mig och sa: Får jag smaka på den. Utan att jag hann svara gick hon ned på knä och började att slicka och kyssa min pung och kuk en stund innan hon lät kukspetsen försvinna in mellan läpparna. Jag kände hennes tunga virvla runt kukhuvudet en stund innan hon lät allt mer av kuken glida in i munnen samtidigt som hon masserade pungen. Det var en underbar känsla och jag var tvungen att säga: Sluta annars sprutar jag.
Anna reste sig upp, kysste mig och sa: Vi kan väl fortsätta i sängen, det är lite trångt här. Vi torkade av oss och gick till den stora dubbelsängen där vi började kyssa och smeka varandra.
Jag smekte Annas fitta som var rejält våt samtidigt som jag kysste hennes bröst. Anna tog tag i mitt huvud och tryckte mig neråt och stönade: Slicka mig Anders, slicka min kåta fitta.
Anna hade rakat bort det mesta av håret kring fittan, bara en liten tofs ovanför springan hade hon lämnat. Jag började kyssa henne runt fittan. Anna låg med särade lår och stönade medan jag sakta började slicka hennes svullna blygdläppar. Hon tog tag i mitt huvud och tryckte det mot fittan samtidigt som hon stönade: Du gör mig galen pojk, jag älskar din pojktunga i min mogna kåta fitta. Min tunga nådde clitoris och Anna skakade till och nästan skrek: Ja, ja, åh vad skön tunga du har.
När jag sedan förde in två fingrar i hennes våta mus skalv hon till och stönade: Ja det går för mig igen.
Anna tryckte sitt underliv mot mitt ansikte och skakade. När orgasmen ebbat ut sa hon: Kom och knulla mig nu min unge älskare, låt mig känna din unga kuk i min fitta igen.
Jag ställde mig på knä mellan Annas lår och lät kuken nosa på hennes öppning och Anna gnydde: Kom och ta mig nu, knulla mig med din hårda kuk. Kuken gled in i den väloljade fittan och Anna slog sin ben runt mig och tryckte mig mot sig.
Ja, knulla mig stönade Anna, jag vill att du knullar mig hela natten min fitta har längtat så efter kuk. Vårt samlag blev allt hetsigare och jag kände på nytt den underbara känslan hur satsen först laddades och sedan slungades in i Annas inre samtidigt som hon kom en tredje gång.
Vi somnade i varandras armar. Jag vaknade av att Anna smekte min kuk och viskade i mitt öra: God morgon min unge älskare, orkar du med att knulla din rumskamrat före frukost.
Det blev en underbar vecka inte mycket sömn men mycket nattligt sex.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.