Home » Ej Erotik » Mail till min fru del 2

Mail till min fru del 2

Posted in Ej Erotik

Fortsättning på mailet till min fru, detta är skickat till henne under en resa som jag är på för tillfället. Hon bad mig skriva något till henne och vi har en lång tradition att skriva till varandra när vi inte kan träffas. Storyn är inte sann, skulle dock GÄRNA hitta ett så frigjort hotell/pensionat varsomhelst i världen. Jag skriver för att det är upphetsande att veta att hon och nu ni läser och att någon eventuellt blir lite kåt och får inspiration. Nu skall jag snart åka hem, är på andra sidan jorden från Göteborg och då skall jag äntligen få träffa min fru igen, smeka, slicka och njuta med henne.
Detta är en fortsättning; vi har haft sex i duschen, bastun och i massagerummet och nu ligger vi och vilar/sover för att gå senare gå ut och träffa våra nya killkompisar. Vi vaknar och går upp för att göra oss i ordning för kvällen, du har köpt en väldigt sexig klänning som är svart och genomskinlig över brösten och en bit ner över magen, den är kort och smiter åt runt din underbara fylliga häck, så trosor under den klänningen går bort. Dina små fasta bröst ser otroligt sexiga ut när man kan se dem genom tyget och se hur vårtorna står rätt ut, du börjar bli färdig och kommer ut i rummet och svänger runt, jag blir upphetsad av att se dig och ber dig komma fram till mig när jag sitter på sängen, lyfter mina händer mot dina bröst och kittlas i handflatorna av dina styva bröstvårtor glider vidare ner och smeker dina skinkor och kramar dem i ett fast grepp, du tycker om det för du pressar dig mot mitt ansikte och jag omfamnar din midja. Känner hur gott du luktar och kan inte låta bli att tänka på din sexiga kropp tidigare idag när sperman rann över brösten o ner mot magen där min kind nu är och hur jag njöt av att smeka dig då.
Jag frågar om du skall ha något över klänningen och du visar upp en matchande sjal som döljer dina bröst om du så vill. Vi tar ett glas vin och du fixar det sista med naglar och detaljer innan vi går mot klubben. Klubben är en swingersklubb där killar vår vara med i mån av plats och typ av evenemang, du vet ibland bara par, BDSM kvällar, mix osv. Denna kväll var killar välkomna. (Du vet ju hur det brukar se ut efter alla de besök vi har gjort på klubbarna i Paris) entré, bar, soffor runt ett litet dansgolv med speglar, små bås med draperier och på bakom finns rum med stora sängar, burar, små alkover, glory hole rum, BDSM rum och även på detta stället finns ett biorum där de visar film.
Vi kommer dit vid 23-tiden och får en välkomstdrink i handen och sätter oss vid dansgolvet, du lämnade in din sjal och tror nog att du känner dig lite blyg och osäker. Det är helt onödigt för klädstilen är minst sagt utmanande, här finns alla smaker vi sätter oss vid ett par och smuttar på våra drinkar byter några ord med dem innan de går upp på dansgolvet. Det är kanske 5-6 par som dansar och våra grannar är de klart sexigaste hon är mörk och lång har en kraftig hård rumpa och ett par stora fasta bröst hon har på sig nätstrumpor med stora maskor och en extremt kort kjol den är verkligen kort. Man ser hennes trosor och början på hennes skinkor, när hon böjer sig fram ser man klyftan mellan skinkorna och hur det öppnar sig mot hennes kön, hon dansar med sin man på ett mycket sexigt sätt. Han är ”good looking” och man ser hur upphetsade och kåta de blir av att dansa inför oss som sitter där och tittar. Hon smeker sina lår upp mot sina trosor, kjolen är så kort så den åker inte upp mer bara synliga trosor när hon lutar sig bakåt och lyfter sin fitta mot honom, han kan inte motstå utan ställer sig bakom henne och smeker över hennes bara mage och ner över kjolen och de små vita genomskinliga g-string trosorna hon har på sig, man ser hur hans lång finger glider över klittan och pressar sig mellan hennes blygläppar ser hur tyget följer blygläpparna och hon lutar sitt huvud mot hans axel, nu vänder de sig direkt mot oss och deras heta kroppar är bara ett par decimetrar från oss.
Jag tittar på dig för jag vet ju att du inte är intresserad av att ha sex med kvinnor eller att du brukar bli direkt kåt av att se nakna kvinnor men det som hände tidigare idag i både bastun och massage rummet gör att jag dröjer med blicken ser att du faktiskt inte är oberörd, dina ögon stirrar nästan lystet mot den mörka kvinnans sköte, din tungspets slickar försiktigt din överläpp och jag blir frustande kåt av att se dina svullna bröst de måste ha blivit fyllda med värmen och pulsen från din upphetsning, vårtorna är stora som de hallon de liknar, de står rakt ut och vårtgårdarna är som en förlängning av själva vårtan. Jag tror att du utan att märka det lutar dig bakåt i soffan och omedvetet skjuter fram ditt sköte och dina styva bröst, du glider framåt på kanten och din tajta klänning som ”skyddat” din rumpa och fitta mot insyn glider över dina skinkor så att paret på golvet och jag ser din svullna och underbart framspringande fitta inte hela men klart så mycket att kvinnan lutar sig fram och sätter sina heta händer på dina lätt särade ben. Både du och jag ser det mesta av hennes bröst och hennes vårtor är obetydligt mindre än dina.
Du ser inte hur hennes man står bakom henne och smeker hennes sköte bakifrån. Det gör inte jag heller men jag ser hans arm och vart den försvinner och böjer mig under kvinnans bröst och ser hur hans hand har dragit den lilla trosan åt sidan och är över hennes fitta och hur hennes klitoris masseras mellan hans pek och långfinger, fullständigt blöta av hennes fittsaft och hans saliv, jag tänker att det kanske är sperma från ett tidigare knull som gör att hans fingrar glänser så otroligt.
Du drar i min skjorta och jag lutar mig över dig och du säger att du är såå kåt och frågar om du kan med att smeka dig där framför dem. Jag bara ler och nickar och viskar i ditt öra att jag älskar dig. Du vill att jag skall kyssa dig under tiden och det gör jag gärna, kysser din hals och mun, du säger till mig att hon har börjat smeka dina särade lår, jag tänker blixtsnabbt på hur du har reagerat på tidigare klubbesök i Paris och befarar att du skall be henne sluta med sina smekningar. Du njuter av mina kyssar (lite i alla fall) och av att du min lilla exhibitionist kan ligga och smeka dig på en klubb i Sverige där alla som vill kan se dig och av det faktum att du har accepterat att den mörka skönheten mellan dina ben smeker dina mjuka lena lår.
Hennes man står kvar bakom henne men nu smeker han inte då hon sitter på huk mellan dina särade lår. Han tittar upphetsat på er och även våra kompisar från pensionatet har kommit och de grabbarna vet ju att hitta action. Jag sätter mig upp för att få se lite också och blir om ännu kåtare av att se dig smeka din mjuka utspringade skåra och samtidigt se henne smeka dina lår. Vi är nu 6 personer som står nära er och tittar på er. ”Våra” killar frågar om vi inte kan gå till bur rummet.
-Du tänker med en gång på hur det var i Paris första gången vi bytte partner med Gunnar & Helen ett par vi träffade via BC i just Paris sommaren 2010. Hur de, Gunnar och Helen hade frågat om vi skulle byta partner när vi började smekas i buren och hur du hade sugit Gunnar och han slickade dig till en underbar orgasm och hur du sedan red mig medans Helen satt över mitt ansikte och blev slickad…
Mer i del tre.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.