Home » Kinky » Madame Birgit, del 2

Madame Birgit, del 2

Posted in Kinky, Onani

Bakgrunden till Birgits plan fanns i hennes tidigare sexliv. Hon var nämligen nymfoman, och även om hon upplevt många sköna stunder med åtskilliga partners, var det ingen som riktigt ordentligt kunnat tillfredsställa henne. Hon hade varit gift två gånger, och i båda fallen hade hennes glupande sexuella aptit, där hon ville knulla flera gånger om dagen och krävde multipla orgasmer vid varenda samlag, bidragit till att äktenskapen slutade i skilsmässa, även om det naturligtvis inte var det enda skälet till skilsmässorna. Sedan hennes barn, två döttrar i det första äktenskapet och en son i det andra, vuxit upp, flyttat hemifrån och, i döttrarnas fall, bildat familjer och fött henne tre barnbarn, hade hon träffat många män. Med hennes utseende och libido hade hon inga problem att attrahera män i alla åldrar: En mullig sexig kropp, som hon gärna visade upp genom att klä sig i korta kjolar, urringat, och andra “avslöjande” kläder. Dessutom hade hon ett ännu rätt vackert ansikte med stora, sugande blå ögon, och ett långt böljande mörkt hår. Visserligen hade hon hunnit få en del rynkor i ansiktet, och flera grå stänk i håret, liksom kroppen också hade vissa defekter, men många män, såväl gamla som unga, tyckte att hon var en mycket sexig kvinna, och hon hade inga problem att skaffa sig älskare i alla åldrar: hon hade haft män från 18 ill 68 år. Av dessa var en del riktig usla älskare, men några var riktigt bra.

Men ännu hade hon inte träffat några som inte hade endera av två fel: antingen kom de för fort, så att hon inte hon hann få så många orgasmer som hon ville ha, detta var typiskt för yngre män, eller också orkade de inte få upp kuken så många gånger som hon ville, detta var typiskt för äldre män. Detta innebar som sagt inte att alla dessa män var dåliga älskare, en “vanlig” kvinna skulle ha ansett flera av dem vara helt fantastiska älskare. Men Birgit var ingen “vanlig” kvinna, utan nymfoman, och hon krävde dels att mannen skulle hålla ut tills det gått massor av gånger för henne, dels att han skulle klara att göra om samma sak gång på gång på gång, och det hade hittills ingen klarat, varken ung eller gammal.

Som synes var Birgit mycket dominant sexuellt, och krävde att hennes älskare skulle slita hund för att tillfredsställa hennes omättliga lustar. Detta gällde inte bara själva samlagen, utan hon ville också bli slickad mycket ofta och länge. Hon ville till exempel att hennes älskare skulle slicka henne mellan benen medan hon satt och åt eller tittade på TV. Hon krävde också att hennes älskare skulle smeka, kyssa och slicka hela hennes kropp, fram och tillbaka, gärna i timtal. Hon ställde massor av krav av den typen på sina älskare. Det var knappast förvånande att ingen hittills stått ut med henne särskilt länge. Inte blev det bättre av att hon ville ha full frihet själv att ligga med vem hon ville, medan hon krävde fullständig trohet av sina älskare. Ofta hade hon flera älskare på samma gång. Visst hittade hon en del undergivna och masochistiska män, men de var oftast sålda på verbal förnedring och piskor och sånt, något som inte alls låg för Birgit. Hon var ingen sadist, och hon var inte elak på något vis, tvärtom var hon snäll och godhjärtad, det var bara det att hon var en dominant nymfoman!

Men trots alla relativa misslyckanden gav Birgit inte upp, utan hon fortsatte att leta efter en perfekt älskare: han skulle orka hålla ut och inte spruta förrän hon fått massor av orgasmer, han skulle sedan kunna få stånd igen och göra om samma sak gång på gång på gång, han skulle vara henne helt hängiven och villig att göra allt för att tillfredsställa hennes omättliga lustar och få henne att njuta bortom alla gränser, ställa upp på varenda infall hon hon kunde tänkas få, etc.
Man kan förstås tycka att Birgit var egoistisk som satte sin egen njutning så totalt i centrum, och krävde att hennes älskare skulle dansa efter hennes pipa. Men hon resonerade som så, att om hon hittade en man som var villig att göra allt detta för henne, och som njöt av att hon njöt, då skulle det ju inte vara något fel med det; om båda gillade att ha det på det sättet, så skulle ingen ha något skäl att invända mot det.

Men hur skulle hon hitta en sådan älskare? Hon funderade mycket på det under lång tid, och så småningom började en idé att ta form i hennes hjärna. Hennes tankegång var den att äldre män inte kunde komma ifråga: de kunde visserligen vara uthålliga, men det gick inte att komma ifrån att de inte skulle orka med att få förnyat stånd gång på gång. Med unga killar var problemet det motsatta: de kunde ofta få förnyat stånd gång på gång, men orkade sällan hålla emot utan sprutade i regel för tidigt. Men vänta ett tag! Var det verkligen ofrånkomligt att en ung kille inte skulle kunna hålla emot? Borde inte en ung kille kunna träna upp sin förmåga att hålla emot? Jo, med tanke på att unga killar kunde träna upp sina muskler och träna upp sig i olika idrotter, så fanns det väl inget skäl att en ung kille inte skulle kunna träna upp sin förmåga att hålla emot, så att han blev minst lika uthållig som en äldre man. Problemet var snarast att unga killar i regel inte var motiverade att göra det, få av dem kom säkert ens på tanken. De flesta unga killar var såpass inriktade på få utlopp för sitt eget pockande begär att de knappast skulle få idén att skjuta upp sin utlösning. Och unga de flesta unga tjejer var alldeles för oerfarna och osäkra för att begära något sådant av sina killar, utom möjligen i begränsad omfattning.

Men, tänkte Birgit vidare, om hon kunde förföra en ung och oerfaren pojke, helst med svendomen i behåll (en i sig upphetsande tanke, tyckte hon), och bli hans sexlärarinna, och om han var villig att lära, så borde hon kunna få honom att träna upp sin uthållighet, så att han skulle kunna hålla emot så mycket som hon krävde. I ett sådant förhållande skulle det ju naturligt bli så att hon, såsom den mest erfarna, skulle bli den dominerande, medan hans roll automatiskt skulle bli mer undergiven. Eftersom hans njutning skulle vara beroende av hennes vilja, borde hon då kunna få honom att lyda henne i allt och lära honom att sätta hennes njutning före sin egen, och göra alla de saker som hon med endast begränsad framgång tidigare älskare att göra. Han skulle lära sig att njuta när hon njöt. Hon skulle kort sagt forma hans sexualitet så att den passade hennes egna behov!
Detta, menade hon, skulle vara att göra honom en stor tjänst, för tänk vilken underbar älskare han skulle bli! Det skulle få hans framtida sexualpartners att uppskatta och älska honom jättemycket. Med betoning på framtida, för om hon fann en sådan pojke tänkte hon behålla honom för sig själv under lång tid!

Detta var alltså den idé Birgit fått. Hon höll som mest på att fundera på hur hon skulle finna en sådan pojke, när hon fick veta att hennes systerdotterson Erik behövde någonstans att bo i Västerköping under gymnasietiden!
Detta kom som en skänk från ovan för Birgit. Erik skulle passa perfekt som en sådan pojke som hon kunde förföra och göra till sin ideale älskare, det hade hon goda skäl att tro.
Hon kände Erik ganska väl sedan tidigare. Hon hälsade rätt ofta på sin syster Gun, Eriks mormor, som liksom Erik bodde i Halltorp, och ibland var Erik och hans föräldrar där samtidigt. Hon hade också varit hemma hos Erik och hans föräldrar och hälsat på. Ibland hade Erik med sina föräldrar, eller med sin mormor, hälsat på Birgit i Västerköping. Hon och Erik tyckte bra om varandra. Trots ålderskillnaden hade de lätt att prata med varandra, för Birgit kunde nämligen prata också om saker som berörde ungdomar, och inte bara “kärringsnack”. Och Erik var också en intelligent pojke som som inte bara var intresserad av sådant som man förknippar med tonåringar, utan han pratade gärna med vuxna om politik och världsläget, till exempel.

Trots det var Erik väldigt oskuldsfull när det gällde det motsatta könet. Det var uppenbart att han inte hade någon flickvän och att han aldrig haft sex. I Halltorp fanns det som sagt inga jämnåriga tjejer, och vad gäller skolkamrater från skolan i Lindsta så hade han några få nära kompisar, men bara killar. Erik var den typen som har några få nära vänner snarare en en stor kompiskrets.

Detta innebar dock inte att han var ointresserad av kvinnor och sex. Birgit hade dragit sig till minnes en händelse förra sommaren som visade att Erik redan då hade tydliga sexuella känslor. Hon hade varit på besök i Halltorp hos sin syster Gun, och de båda hade tittat in på kaffe hos Guns dotter Lena, Eriks mor. Också Erik hade varit hemma då. Birgit var klädd i en tunn mycket kort sommarklänning, och hon var barbent under. Hon märkte då att Erik ideligen kastade förstulna blickar på henne, särskilt när de alla tog en runda i trädgården och han kunde se hennes bara ben. Erik trodde inte att någon märkte hans blickar, men det var inte bara Birgit som märkte dem, det var så uppenbart att både Gun och Lena också såg det. De log och utbytte menande blickar med Birgit. Då ringde Eriks mobiltelefon, och han gick in för att prata ostört. Gun sade då leende:
– Du kanske skulle klä dig lite mindre utmanande, Birgit!
– Äsch, skrattade Birgit, pojken kan gott få något att titta på. Det finns väl inte många damer för honom att titta på här i Halltorp.
– Säg inte det, sade Lena. Jag har kommit på honom flera gånger med att stå och spionera över häcken in på fru Dahlberg, grannfrun, när hon ligger och solar i bikini i trädgården.
Birgit visste att fru Dahlberg var en kraftig kvinna i 50-årsåldern, inte helt olik Birgit själv till utseendet. Det föreföll alltså rätt tydligt att Erik tände på äldre kvinnor.

Eriks personlighet i övrigt passade också in. Han var snäll och väluppfostrad, och ville gärna vara till lags. Han gjorde gärna tjänster åt folk och gladde sig åt att kunna hjälpa andra. Det borde inte vara svårt att få honom dit hon ville, tänkte Birgit. Att han dessutom såg ganska bra ut med blont hår, ett behagligt ansikte och en hyfsad fysik gjorde ju inte saken sämre!

Erik tycktes alltså ha alla de egenskaper som en pojke skulle ha för att vara lämplig för Birgit att försöka förföra och göra till sin perfekte älskare. Det var alltså med den baktanken som Birgit bjöd in Erik att bo hos henne under gymnasietiden i Västerköping. Hon visste förstås att det inte fanns några garantier att hennes plan skulle gå i lås. I så fall fick hon naturligtvis acceptera det, och låta Erik bo hos henne ändå. Såpass hygglig kunde hon gott vara.

Erik kom som väntat in på naturvetarprogrammet, och i när skolan började i slutet av augusti flyttade han in hos Birgit. Rummet han skulle bo i låg på övervåningen i Birgits villa och var ganska litet, men det fick ändå gott och väl plats med säng, skrivbord (där han ställde sin dator), en kokplatta och ett gammalt kylskåp, som Birgit haft där sedan länge eftersom hon haft rummet uthyrt tidigare. Birgit hade också utrustat rummet med en tebryggare och en kastrull. Vatten fanns att hämta i badrummet som låg i hallen utanför rummet. En garderob där Erik kunde ha sina kläder fanns också i rummet. Rummet var låsbart med en nyckel som Erik fick, och han fick förstås också en nyckel till ytterdörren.
Allt detta gjorde att Erik kunde klara sig själv, att han kunde vara helt oberoende av Birgit. Detta hade den viktiga konsekvensen att Erik inte på något sätt stod under Birgits fostran, vilket innebar att det var helt lagligt för Birgit att ha sex med Erik (vilket det inte skulle ha varit om Erik stått under Birgits fostran, eftersom han var under 18), så om de inledde ett förhållande och det avslöjades, så skulle det nog få en del tråkiga konsekvenser, men Birgit kunde inte dömas för det i domstol.

Nu blev det förstås ändå så att Erik umgicks rätt mycket med Birgit. På kvällarna brukade hon bjuda honom in till sig (dvs. resten av huset, som Birgit själv disponerade), och de brukade sitta i vardagsrummet och se på TV och dricka te på kvällarna. Trots åldersskillnaden uppskattade de varandra sällskap (för Birgits del skulle detta gälla även om hon inte skulle lyckas förföra honom) och de kunde prata om allt möjligt. Vid dessa tillfällen var Birgit alltid utmanande klädd, oftast i kortkorta kjolar eller klänningar, urringat, och oftast utan bh så att bröstvårtorna avtecknade sig genom tyget på klänningen eller blusen. Erik brukade då titta på henne, mest benen och brösten, i smyg (trodde han) mest hela tiden. Han tycktes inte kunna se sig mätt på henne. Birgit märkte också att han ofta hade stånd då. Detta bådade verkligen gott för Birgit. Hon tog också för vana att alltid ge honom en godnattkram efter varje sådan kväll, något som Erik inte hade något emot. De stod ibland och kramades i flera minuter, och då hände det att Birgit kunde känna Eriks stånd genom hans byxor, trots att han försökte dölja det. Vid dessa tillfällen var Birgit så blöt i fittan att hon nästan fick besinna sig för att inte slita av Erik kläderna och knulla honom sönder och samman! Men hon måste besinna sig om hon skulle lyckas göra Erik till en perfekt älskare.

Som ett ytterligare steg i förförelsen, och för att sondera terrängen, hade Birgit, den dag Erik flyttat in och hon visat honom rummet, “råkat” hitta en kartong i den garderob som hörde till rummet.
– Det måste vara förra hyresgästen som glömt kvar den, sade hon till Erik.
Hon stack ner handen i kartongen och fiskade upp en tidning. Det var Aktuell rapport.
– Ojdå, sade hon fnittrigt till Erik, förre hyresgästen läste visst sånt!
– Nåja, jag låter det vara så länge, fortsatte hon och lade tillbaka tidningen, stängde garderobsdörren och fortsatte med visningen av rummet.
Naturligtvis var det ingen tidigare hyresgäst som glömt kvar kartongen, utan det var Birgit själv som arrangerat detta. Vad hon inte visat Erik var att kartongen var full med herrtidningar, några vanliga, typ Aktuell rapport, men de flesta var engelska tidningar med utvikta äldre kvinnor, såsom 40+ och 50+. Birgit räknade med att Erik skulle bli nyfiken på kartongen och kolla igenom tidningarna när han blev ensam, och hon hoppades att de engelska “tanttidningarna” skulle stimulera hans intresse för äldre kvinnor.
Birgits förhoppningar kom inte på skam. En förmiddag i mitten av september när Erik var i skolan medan hon själv var ledig från sitt arbete som bibliotekarie på stadsbiblioteket, tog hon sin reservnyckel till Eriks rum (ty en sådan hade hon naturligtvis) och gick in där för att undersöka vad, om något, Erik gjort med tidningarna. Hon fann kartongen på sin plats i garderoben. I den låg alla de vanliga herrtidningarna, och de verkade rätt orörda. Erik kunde inte ha ägnat dem mer än förstrött intresse. Men tanttidningarna fanns inte i kartongen. Birgit letade efter dem och fann dem snart under madrassen i Eriks säng. De var allihop mycket välanvända, nästan utnötta. “Han måste ha använt dem att runka till varenda kväll” tänkte Birgit. Det stod alltså helt klart att Erik var mycket mer intresserad av äldre kvinnor än unga tjejer (som fanns utvikta i de vanliga herrtidningarna). En av tidningarna hade tydligen fallit honom särskilt i smaken, för den var mer nött än de andra, nästan sönderläst, och dessutom var ett par sidor igenklibbade. Tydligen hade Erik runkat ut en sats på det uppslaget. Birgit vågade inte öppna uppslaget, hon ville inte riskera att det intorkade spermakletet skulle riva sönder sidorna, så att Erik skulle upptäcka att hon varit där och snokat. Men hon kollade de intilliggande sidorna, och de föreställde en och samma kvinna i olika lättklädda och nakenposer. Tydligen utgjorde dessa sidor en fotoserie med denna kvinna, och den igenklibbade sidan måste också ha ingått i serien, med samma kvinna. Och till Birgits stora glädje kunde hon konstatera att denna kvinna var ganska lik henne själv. Det kunde knappast vara en tillfällighet! Hon lade tillbaka tidningarna så att Erik inte skulle märka att hon varit där, och lämnade förnöjd rummet.

Några dagar senare, när de båda gått och lagt sig, var Birgit tvungen att gå på toaletten. Hennes sovrum låg i samma korridor på övervåningen där både badrummet och Eriks rum fanns. När hon kom tillbaka från toaletten hörde hon några mystiska ljud från Eriks rum. Hon insåg att ljudet orsakades av att Erik låg och runkade. Nyfiket smög hon sig tyst fram till hans dörr och lade örat emot. Nu hördes runkljuden tydligare, men hon hörde också Erik stöna för sig själv:
– Ååhhh Birgit, Birgit! Knulla mig, knulla mig!
Förnöjt gick hon och lade sig och onanerade själv med sin dildo.
Det fanns inte längre skymten av ett tvivel. Erik var stenkåt på henne! Nu var det bara att hala in bytet.

Och det var alltså det hon höll på med, onsdagskvällen den 26 september, när hon mödosamt förklarade för Erik vad hon ville ha av honom…

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.