Home » Bisexuell » Lenas sommarlov

Lenas sommarlov

Posted in Bisexuell, Onani

Lenas sommarlov

Äntligen var det slut på årets termin. Allt arbete var undanröjt och genomgångar och planering hade undanstökats för den här gången. Lena kunde nu se fram mot mer än två månaders ledighet. Nu när barnen var vuxna och utflugna kunde hon mer tänka på sig själv. Det var både för- och nackdelar med det. Nackdelen var att hon ofta kände sig ensam, utan uppgift. Som ensamstående mamma hade hon haft fullt upp med att ta hand om allt som hade med barnen att göra. Tyvärr var inte barnens pappa så engagerad som hon och Lena hade därför bara varit ledig något veckoslut då och då de senaste tio åren.

Lenas umgänge bestod mest av arbetskamrater och andra kvinnor som var i liknande situation som hon; ensamstående mammor som energiskt försöker ta få vardagen att fungera trots begränsad tid och ekonomi. Så mycket för egen del fanns det inte.

Den första tiden efter skilsmässan trodde Lena att hon snart skulle hitta en man att dela livet med. Hon var ute en del och använde sig också av kontaktannonser i några tidningar. Hon hade träffat några stycken men ingen av dessa motsvarade vad hon förväntade sig av en man. Det blev mest kortvariga förhållanden och med tiden gav Lena mer eller mindre upp. Hon levde för barnen och fick tillfredsställa sina egna behov på egen hand.

Trots att Lena såg bra ut var det tydligen inte så lätt att hitta någon. Hon hade några extra kilon men de var väl placerade och förstärkte endast hennes kvinnliga former. Det var inga problem med att få kontakt för en natt men så fort som det handlade om annat ledde det till att Lena blev besviken. Oftast var det hon som drog sig ur.

Nu när barnen var borta hade hennes lust kommit tillbaka starkare. Hon var också medveten om att åren rullade på, hon blev äldre och att det var mycket hon ville få ut av det innan det var för sent. Det sista året hade Lena använt sig av Internet. Hon hade blivit tilldelad en dator via arbetet och trots hennes skepsis hade Lena skrivit in sig på några kontaktforum och dessutom börjat chatta litet. I början var hon endast en som läste vad andra pratade om och hon deltog inte själv så mycket. Hon tyckte först att språket var lite väl frispråkligt. Det fanns en underton av sex i nästan allt och ibland var det samtal om sådant som Lena inte alls hade varit medveten om tidigare. Med tiden vande hon sig och började själv delta i chattandet och skrivandet av debattinlägg. Hon blev också mer vågad och tänkte ibland på saker som hon aldrig tidigare hade kunnat tänkt sig. Några gånger hade hon loggat in med ett mansnamn bara av nyfikenhet, se hur hon skulle bli behandlad av andra kvinnor, kanske lära sig något om hur man beter sig som kvinna på nätet i kontakter med män. Oftast fick hon väldigt dåligt samvete av sitt lurendrejeri och ibland avslöjade hon sin rätta identitet och bad om ursäkt och försökte förklara sig. De flesta blev naturligtvis arga men en del förstod henne.

Det var mycket prat om homo- och bisexualitet på nätet. Tanken hade aldrig kommit för Lena tidigare men för var dag funderade Lena på sin egen sexualitet och det hände att hon sökte sig till chattar för homo- och bisexuella och pratade med andra som hade erfarenhet. Var det något som hon kanske hade missat. Det man inte provat kan man ju inte ha någon uppfattning om, eller? På chattarna och debatterna fanns det kvinnor som beskrev hur det var. Det verkade hur härligt som helst men Lena hade ingen erfarenhet alls. Men ofta tänkte hon på hur det skulle vara med en annan kvinna. Nästan lika ofta fantiserade hon om kvinnor som om män; hur hon skulle förföra, hur hon skulle göra, hur det skulle vara att ge sig hän åt en annan kvinna. Hon tänkte ofta på det när hon onanerade.

Ibland utgav hon sig för att vara en något äldre kvinna som sökte yngre män och vid några tillfällen hade hon utgett sig för att vara en ung tjej. Detta ledde ofta till många kontakter och i privatchatt hade det lett till starkt sexuella samtal.

Ibland blev Lena upphetsad av vad hon såg och läste och då och då ledde det till att hon onanerade.
I början var hon lite oroad över sin förändrade syn på sin sexualitet och hennes situation gjorde det svårt att leva ut i verkligheten.

Nåväl…

Efter några dagar var det dags för Lena att resa till sin sommarstuga på Gotland. Hon såg fram mot att få koppla av ordentligt och ta en paus från vardagen i förorten. Det skulle bli skönt att bara få vara sig själv men hon ville inte vara ensam hela tiden. Därför hade hon gjort upp med några nära vänner och bjudit in dem till stugan. Det var många som uppskattade det för Lena kunde konsten att få gäster att trivas och må bra. Dessutom var hon mycket duktig på att laga god mat och göra det mysigt.

Det första hon upptäckte när hon kom fram var att vintern hade gått hårt åt hennes hus och det var mycket som behövde repareras. Dessutom hade bonden på gården intill tydligen bestämt sig för att satsa på köttdjursproduktion. På ängen strax intill gick det massor med kor. En del hade små kalvar och dessutom gick där en stor tjur som Lena tyckte såg arg och otäck ut.

Lena ringde med en gång Folke och frågade om han hade tid att hjälpa henne litet. Hon ville bland annat ha en gammal stenmur iordningställd så att hon kunde varit säker på att korna, framför allt tjuren, höll sig utanför hennes tomt.

Folke var traktens allt-i-allo och ställde upp hjälpte folk när det behövdes. Han var en mångkunnig äldre man som var välkänd för att vara mycket trevlig och händig i det mesta. Främst försörjde han sig som konstnär och konsthantverkare.

Jodå, han hade tid att hjälpa Lena och lovade att komma över om ett par dagar och titta över vad som behövde göras.

Efter en grundlig översyn av stenmuren förklarade Folke att det var mer jobb än han trodde, men han hade en yngre kille boende hos sig över sommaren som nog skulle kunna hjälpa honom med de tunga stenarna mot en billig penning. Lena accepterade tacksamt hans förslag och kunde pusta ut för att det ordnade sig.

Så dök Paula upp. Paula var en av Lenas nya vänner. De hade lärt känna varandra på arbetet och genast funnit varandra. Paula var i en liknande situation som Lena, ensamstående mamma med utflugna barn. De hade varit ute en del tillsammans och ibland intresserade de sig för samma man. Det hade dock inte lett till någon irritation dem emellan. För det var deras vänskap alltför stark och inga av de aktuella männen var värda att bli ovänner för.

På kvällen satt de och gungade i hammocken utanför huset och njöt av den fina sommarkvällen. Solen sänkte sig sakta och färgade tallstammarna orangeröda mot de blåa havet som skymtade mellan de glesa träden. Vågornas brusande i strandstenarna kunde höras ända till stugan.

De delade på en flaska vitt vin och pratade om allt möjligt. Efter ett tag kom de in på sitt sökande efter en karl. De brukade ofta komma in på det samtalsämnet. Nu berättade Lena om sitt pratande på Internet och Paula berättade skrattande om att hon hade samma erfarenhet, att hon också brukade göra som Lena. Det visade sig också att de varit inne på samma sidor men förmodligen inte samtidigt. Det ledde till mycket fnissande och skrattande. De diskuterade de olika debattforumen men mest de som handlade om Sex och Sånt. De var båda överens om att det var bra att de fanns och att det också var naturligt att det nu var mer tillåtet för kvinnor av visa och bejaka sin sexualitet.

Ju mer de pratade om sexpratet på nätet desto mer kände Lena tomheten växa inom sig, kanske mest önskan om närhet, kel och smek med en annan människa. Hon berättade det för Paula som höll med. Kel och smek, närheten, värmen var det hon också saknade mest. Mer eller mindre medvetet kom deras samtal in på att det handlade så mycket om bisexualitet på nätet. Det tycktes som var och varannan hade erfarenhet av det eller önskade få den upplevelsen. Lena berättade om sitt chattande och att hon några gånger hade haft cybersex med en annan kvinna på nätet, hur de hade lekt med varandra, virtuellt förfört och kåtat upp varandra och vad de föreställt sig gjort med den andra.

Lena såg att Paula lyssnade mycket intresserad, hur hennes blick förändrades, hur hon granskade Lena. Sakta sökte Paulas blick över Lenas kropp hon hade den inte fäst på ögonen som ju är det vanliga när man pratar med varandra. Lena kände det, kände hur Paula började påverka henne. Hon fick sakta en önskan om att komma närmare Paula, att Paula skulle komma nära henne, ta i henne. Eller skulle hon själv göra ett försök att närma sig henne. Paula skruvade lite på sig, flyttade sig lite närmare Lena. Lena nästan höll andan, väntade, såg på Paula och log så inbjudande som hon kunde, kände hur saliven samlades i munnen, läpparna blev fuktiga. Hon slickade sig lite lätt över läpparna och log mot Paula.

Så plötsligt såg Paula lite allvarlig ut. Lena väntade. Paula makade sig lite närmare Lena, tryckte sig mot henne och så lade hon armen om Lena, på hennes nakna axlar. Handen smekte Lenas axel lätt sedan började Paula lekande smeka Lenas hårtofsar i nacken. Lena fattade Paulas andra hand som låg i Paulas knä, kramade den smeksamt. De såg på varandra djupt i ögonen en lång stund samtidigt som de sakta smekte. De log båda, försökte läsa varandras blickar, komma in, förstå, bedjande, utbjudande.

Så närmade sig Paula Lenas läppar. Hon pussade lätt Lenas överläpp några gånger innan hon tryckte dem hårdare mot Lenas längtande mun. Hon kysste Lena och Lena kysste tillbaka. Så kände Lena Paulas tungspets söka sig in mellan hennes läppar och Lena svarade med sin tungspets. Hon kände Paulas tunga med sin egen, kände hennes saliv, hennes smak, njöt av hennes läppar och tunga. De kysstes länge med bara korta andhämtningspausar, allt intensivare. De kramade varandra och smekte varandra. Paula tog Lenas huvud med båda händerna och kysste hennes ansikte överallt, på pannan, ögonen, näsan, kinderna och hakan. De kramades kind mot kind och kysste varandras öronsnibbar.

Så fick Lena en längtan att känna mer av Paula, hela henne. Hon sökte sig in under Paulas tunna top, in under hennes bh och kände hennes bröst, kramade lätt, smekte. Kände hennes bröstvårtor och smekte känsligt. Det var fantastiskt att känna en annan kvinnas bröst, ta i bröstvårtorna, väga tyngden, fylligheten, se hur en annan kvinna reagerade över att bli smekt av henne. Hon ville ha mera, komma åt bättre. Samtidigt som Paula började knäppa upp hennes blus drog Lena av Paulas top och knäppte upp hennes bh, släppte brösten fria, de stora mörka vårtgårdarna och hallonen i mitten som uppnosigt retsamt blev lössläppta och inbjudande. Lena frigjorde sig från sin egen blus och bh och lät Paula smeka henne, hennes bröst. De kysstes hett och vått och smekte varandras bröst och njöt av varandra. De kände varandras upphetsning, hur de blev allt mer kåta. De njöt av att hetsa upp varandra och känslorna tog allt mer över förnuftet, hur det flimrade i huvudet, hur de ville komma närmare än nära, gå upp i varandra.

”Kom Paula” sa Lena och reste sig, ”Vi går in. Vi går in till mitt rum, jag vill ha dig, jag vill väldigt mycket, jag vill känna hela dig, ha dig.”

Paula följde med Lena. De stod i Lenas sovrum och kramade varandra, kysstes och smekte sina kroppar mot varandra. Lena böjde sig och kysste Paulas bröst, lekte med tungan, kysste bröstvårtorna, nöp lite med läpparna, kramade och Paula kramade Lenas, vägde deras tyngd, smekte.

De klädde av varandra och stod nakna och kramades och kysstes en stund. De korsade varandras ben, tryckte upp ett ben mot mellan den andres ben, smekte låren med benet, tryckte. Lena drog ned Paula på sängen, hon åtrådde Paula med hela kroppen. Det nästan värkte av åtrå, hon kände hur all hud ville ha kontakt med Paulas hud, hur det pulserade i underlivet. Hon var helt yr av längtan.

De låg omslingrade om varandra och kysstes och smektes, lekte med varandras bröst. Händerna och armarna smekte. De kysste ansikten, hals, nyckelben och gropar, slickade och sög, njöt varandras hud och dofter. De smekte varandras kroppar drog med fingrarna längs ryggraden, kramade varandras stjärt och snart hade deras händer sökt sig ned till underliven. Lena lade handen över Paulas sköte, kände håret, smekte, tryckte, lekte. Hon smekte Paulas underliv och hon kände Paula smeka henne. Hon kände hur Paulas lekte med hennes blygdläppar, hur hon var våt och bjöd in Paulas fingrar och hand, hur fingrarna sjönk in i hennes våta, varma, glänsande mjukhet, hur det ilade och bultade i hela kroppen när Paula började smeka hennes kärleksknapp. Lena förlorade nästan medvetandet när hon kände hur Paula söka sig in i henne. Hon skakade av upphetsning när hon kände fingrarna långt inne, hur de sökte hennes känsliga områden och Lena gjorde likadant med Paula. Det som var skönt för Lena gjorde hon samma sak med Paula, gjorde allt för att ge och ta, bjuda och bjuda ut.

De smekte varandra häftig, kramades, slickade varandra och rullade runt utan att släppa händerna från varandra, fingrarna inne i varandra. De blev helt berusade av varandras extas, de var helt sanslösa av känslan att ta allt medvetande och förnuft ur en annan kvinna, en någon som sig själv.
Lena låg över Paula, drog sig lite uppåt, reste sig så att brösten hängde över Paulas mun. Hon smekte och kramade Paulas sköte och fingrarna sökte sig in och ut stimulerade på känsliga punkter.
Paula slickade hennes bröst som gungade över hennes ansikte, hon nafsade på Lenas bröstvårtor och sög, sög sig fast. Paula sög hårt och Lena gillade det. Lena kände hur det drog i brösten, hur det spred sig i kroppen hur hon sköljde över Paulas hand i skötet. Hon kände hur musklerna kramade om Paulas fingrar, hur sammandragningarna började samla sig, hur hela hon blev som en enda spänd muskel som exploderade i häftiga kramper som tog all must ur henne.

De skrek högt ut sin njutning och extas, kramades så att de nästan förlorade andningen, rullade runt, skrattade vansinnigt och skrek innan de sedan helt utmattade sjönk ihop, De kramades som om de vore ett, låg så en lång stund tills de långsamt började återvända till verkligheten, tills muskler sans och vett åter blev medvetna och funktionella.

De låg en lång stund och kysstes, utmattade och svettiga. Lena slickade Paula på magen, lekte med tungspetsen i naveln, slickade svettpärlor mellan Paulas bröst och snuttsög hennes bröstvårtor.

”Vilka härliga bröst du har Paula. De är verkligen härliga, tunga och fina” sa Lena och slickade
en bröstvårta i långa, tryckande drag.

”Detsamma Lena, helt fantastiskt att kela med dina fina bröst, dom är så goa så” sa Paula och rullade en av Lenas vårtor mellan sina fingrar.

”Kom Paula, vi springer ned till stranden och tar ett nattdopp.”

”Okey min lilla älskarinna” sa Paula. ”Du var helt fantastisk, det var helt underbart Lena. Jag trodde väl aldrig att det skulle kunna vara så härligt Lena!”

”Detsamma din lilla knullunge” sa Lena, ”Helt fantastiskt, jag har väl aldrig varit med om en sådan otrolig grej Paula, oj, oj, oj… vad skönt. Kom nu, nu badar vi av oss och blir vettiga igen!”

”Jag vet inte om jag vill bli vettig ingen” sa Paula, ”men okey. Vi kan väl bli ovettiga igen” skrattade hon.

De svepte in sig i var sitt badlakan och gick hand i hand ned till stranden och kylde av sig.

”I morgon kommer Folke och hans inneboende och bygger på muren. Jag undrar vad det är för kille, hur gammal han är och hur han ser ut. Vi kanske till och med kunde ha lite roligt med dem. Vad tror du Paula, ska vi förföra dem?”

”Ha, ha, du är ju helt otrolig. Men vi får väl se. Folke kan ju tydligen sin sak och vi får väl se vad det är för kille. Han kan ju inte vara alltför ung för han ska ju hjälpa Folke med de tunga stenarna. Vi får väl se.”

”Blir vi så här av Internet tror du? Är det bra eller dåligt?” undrade Lena.

”Ha, ha, det är väl bara bra. Jag kan inte se något fel i det, vad skulle det vara? Omoraliskt? Ha, ha, det struntar jag fullständigt. I så fall vill jag vara omoralisk och njuta av livet”

”Hmmm…. Javisst Paula, jag vill också njuta av livet; vara en livsnjutare. Få se om vi får någon njutning av Folke och den där killen. Vi får väl se……”

Men se det är en helt annan historia….

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.