Home » Hetero Sex » Leenas berättelse!

Leenas berättelse!

Posted in Hetero Sex, Trekant

Ulf: Vi låg i sängen och bläddrade tillsammans i en Aktuell Rapport, min tjej Leena och jag. Bland kontaktannonserna fanns det många BS-tjejer och par som sökte kontakt med BS-tjejer.
Tanken på att få älska med två tjejer samtidigt, har alltid tänt mig. När jag frågade Leena vad hon tyckte om det så rodnade hon märkbart och mumlade bara lite till svar. Jag gav inte upp, utan fortsatte att fråga henne.
Efter en stund överraskade hon mig med att berätta att hon faktiskt provat att älska i trekant innan vi träffades. Här följer hennes berättelse:
Leena:
När jag var cirka 18 år umgicks jag mycket med en tjej som heter Nina och en kväll bjöd Nina och hennes kille Magnus, hem mig på middag. Två dagar i veckan brukade jag och Nina träna på stans gym och efter maten diskuterade vi träningen. Vi stred om hur och vilka situps som gav bäst effekt.
Magnus föreslog att vi skulle visa honom våra tränings metoder. Vi satte igång och efter en stund var vi ordentligt utkörda och svettiga. Magnus korkade upp kvällens andra vinflaska och bjöd oss.
– Vi blir nog tvungna att duscha, sa Nina.
Lite fnittriga av vinet duschade vi tillsammans. Nina är mörkhårig och ganska brun i hyn och hon har en perfekt kropp. Jag kommer ihåg att jag var lite avundsjuk på hennes runda, fasta bröst.
Det var trångt i deras duschkabin så det var oundvikligt att vår tvål hala kroppar då och då nuddade, trycktes eller gneds mot varann. Jag blev generad inför mig själv över mina känslor. När Ninas styva bröstvårtor nuddade sträcks mot min rygg så gick det ilningar genom hela min kropp.
Nina bad mig att tvätta hennes rygg. Jag tvålade in mina händer och började tvätta henne. Det blev bara värre och värre, ilningarna fortsatte rakt ned i mitt underliv när jag smeksamt tvättade hennes rygg.
Med rädsla för vad Nina skulle tro om mig, lyckades jag uppbåda kraft nog att inte låta mina händer glida runt henne och smeka hennes bröst. Nina stödde sina händer mot väggen och putade lite till med stjärten, som på så vis kom att tryckas lätt mot mig.
– Mmm, vad skönt! Suckade hon. Nu är det min tur att tvätta dig!
Tankarna virvlade runt huvudet på mig, samtidigt som jag blev allt kåtare när Ninas mjuka tvål hala händer smekte min rygg. Nina stod mycket tätt intill mig och jag kände hela tiden hennes mjuka bröst mot min rygg.
Plötsligt började hennes händer smyga sig framåt under mina armhålor och sakta smeka mina små bröst. Vi sade inget, allting bara hände. Nina vände mig om, slog armarna runt mig och pressade sin kropp mot min, samtidigt som hennes mjuka läppar kysste mina och våra tungor möttes en het kyss.
Vi avbröts av Magnus som bankade på dörren och ropade:
— Nu får ni vara klara, det blir ensamt här ute!
Vi rodnade båda två och torkade oss snabbt. Inlindade i varsitt stort badlakan gick vi ut till Magnus i rummet. Vi satte oss i hörnsoffan och Magnus serverade det sista ur den andra vinflaskan. Efter en stund när även dessa glas var tomma, gick Magnus ut i köket för att hämta ytterligare en.
När han kommit ut ur rummet, viskade Nina:
– Bli inte arg på mig Leena, men jag vill mer med dig. Det var så skönt i duschen!
Jag hann aldrig svara. Innan jag visste ordet av var vi förenade i en djup kyss. Våra tungor virvlade runt varann medan våra händer letade och smekte sig in under bad lakanen.
Nina lade sig på rygg och pressade ner mitt huvud mellan sina bruna lår. Hennes titta glänste av fukt. Jag kysste insidan av hennes tår och lät tungan vandra uppåt mot skrevet. Nina gick upp i brygga när jag särade på hennes blygdläppar och kysste klittan. Ninas stön och roterande höfter hetsade mig att slicka henne allt vildare.
Plötsligt ändrades hennes stön, till mer mumlande. När jag tittade upp såg jag att Magnus kommit in och Nina sög hans grova ådriga kuk med en frenesi, jag aldrig tidigare skådat.
Han orkade inte hålla igen speciellt länge, utan ganska strax förvreds hans ansikte i en grimas och jag såg hur hans sats pumpade in Ninas mun. Sperman skvätte i hennes ansikte, hår och hals. Nina reste på sig och befriade oss båda från badlakanen, drog åter ned mig över sig. Denna gång i 69:an med mig knästående på alla fyra över henne.
Vi slickade och smekte varandra våldsamt. Nina kom först, hela hennes kropp skakade när det gick för henne. Jag kände att jag inte hade långt kvar och satte mig upp grensle över Ninas ansikte och hennes tunga borrade sig in i mig och vispade runt mellan mina blygdläppar.
Nu kom Magnus med i leken igen. Han satte sig på knä mellan Ninas ben, framför mig. Hans kuk riktigt svajade. Han tog min ena hand och förde den till sin kuk. Jag tog den och runkade några tag. Han sköt fram höfterna och sa:
– Styr in den i Ninas kåta fitta!
Jag riktade in det blanka ollonet mellan Ninas blygd läppar. Nu orkade jag inte hålla igen längre. Ninas fingrar, mun och tunga och synen av Magnus grova kuk som gled allt fortare in och ut i Ninas fitta, gjorde mig galen av kåthet. Orgasmen kom och det kändes som om hela min kropp exploderade.
Antagligen skrek jag högt innan jag föll ihop helt utmattad över Nina. Samtidigt kom Magnus och sprutade sin sats över hela mig. Efter detta duschade vi och jag stannade kvar hela natten. Nina och jag älskade flera gånger och Magnus knullade Nina efter varje gång. Däremot fick han aldrig ta mig, på grund av eventuell svartsjuka från Nina.
Här slutar Leenas berättelse som gjort oss båda så tända att vi kastade oss över varandra. Nästa morgon ringde Leena till Nina som numera bor ensam och bjöd hem henne till oss nästa helg. Behöver jag tillägga att jag väntar otåligt.
Ulf


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.