Home » Etniskt » Läraren o eleven!!!

Läraren o eleven!!!

Jag sitter i klassen på en tråkig finskalektion. Egentligen är det ganska trevligt att sitta där, eftersom vi har en ny lärare som är det sexigaste som finns. Jag börjar medvetet tala med en kompis och du säger åt oss att vara tysta, men vi fortsätter med vårt och du blir mer och mer irriterad. Då lektionen är slut, ber du mig stanna en stund. Du säger att du ska ge min anmärkning. Du säger Anna du får stanna kvar efter lektionen så jag får prata med dig. Efter lektionen när alla har gått satt jag kvar vid bänken o jag kommer fram till mig o tar en stol o sätter mig bredvid mig. Du frågar mig varför prata jag på lektionen när jag sa till att jag skulle vara tyst.
Jag tittar lite skamset ner i bänken och mumlar någonting om att jag ändå inte lär mig någonting. Jag har lite svårt att ta blicken från dina armmuskler och mage. Jag sväljer lite när jag tittar upp och möter din blick. Jag hoppas inte han fattar vad jag tänker, tänker jag och jag ser hur du tittar på mig och jag tror nog att du tycker att jag är sexig och du vill ha mig här i klassrummet o bli ihop med mig. Då frågar du mig, är du sugen på ett ligg Anna?? och Du tittar på mig med ett leende

Jag blir chockad och känner hur min kropp så gärna vill att dina händer ska känna på mig, men jag säger till mig själv att det är fel. Jag reser på mig, och ser argt på dig och säger, fy, vad äcklig du är. Och går, men du tar tag i min hand och drar mig försiktigt tillbaka. Jag står så nära och darrar i hela kroppen av att du rör min hand.

Jag förstår att tycker jag är äcklig men jag har sett hur har tittat på mig under lektionerna och de har fått dina betyg att sjunka om du inte gör nått åt det så är jag tvungen att låta dig gå om ett år till och få dubbla läxa tre dar i veckan och de vill du inte de förstår jag, om du har sex med mig så sänker jag inte betygen. Jag förstår att du vill vara tillsammans med mig.
Jag tycker ju innerst inne att du inte är äcklig och gud jag skulle göra vad som helst för att få ligga med dig. Jag börjar knäppa upp min svarta tajta blus som spänner över brösten. Jag har ingen bh under och nu står jag topless framför dig

Jag ser hur din kuk reser sig upp inför byxorna och du frågar mig vilken storlek jag har på brösten och du klämmer på dem. Jag knäpper upp dina byxor o tar ut kuken och börjar runka upp den o går ner på knä och slickar på ollonet o pungen. Innan jag stoppar in den i munnen så säger jag min bröststorlek de är 85b och så stoppar jag in kuken i munnen och börjar att suga av dig grundligt. Jag hör hur du stönar samtidigt som jag suger av den. Du stönar och klämmer allt mer på mina bröst.

Jag känner att du är på väg att komma och tar ut kuken ur munnen och du ber mig ligga på rygg på bänken o drar ner byxorna på mig o trosorna. Sen särar du på mina ben och tränger in kuken och börjar jucka den allt snabbare och efter 8 minuter får du din allra största utlösning och fyller min härliga tonårsfitta med din varma säd och känner hur darrar i hela kroppen och du frågar om jag tar p-piller. Och jag säger att jag inte gör de och då blir du rädd att jag kan bli gravid men du säger att det inte gör något för att du vill ha barn med mig och jag blir först förvånad sen blir jag glad och du frågar mig om du vill bli tillsammans med dig?

Jag svarar ja och frågar om jag får följa med dig hem nu och du svarar ja. Vi klär på oss och går till din bil. Medan vi kör ut från skolområdet, sitter jag nerböjd så ingen ska se mig, men sedan så skrattar jag och smeker dig över låret samtidigt som du kör när så känner jag hur din kuk reser sig upp igen o jag tar ut den och kör ansiktet över den o suger av dig igen så du kör in på en parkeringsplats o låter suga av mig o få utlösningen i munnen som jag sväljer. Sen frågar du om du vill verkligen ha barn med dig?
Och jag svarar ja de vill jag gärna sen när du har torkat på sperma resterna så kör du igen men så säger du att jag inte kan följa med dig hem eftersom du hade så mycket saker framme och ännu hunnit ställa allt på sin plats och då säger att du kan köra hem mig och att vi ses i skolan imorron och har lite skönt igen. Och du släpper av mig och jag säger att jag älskar dig och du svara tillbaka. Tiden går och jag blir allt tjockare och snart är jag i den åttonde månaden och du är inte i skolan på två månader eftersom du var på en utomlandsresa med några släktingar och när du kom hem igen fick du veta att jag hade varit på sjukhuset och född en son som jag hade döpt till kalle.
Du åkte hem till mig och träffade mina föräldrar som hade fått veta att du var pappan så när nästa dag fick jag veta att du hade fått ett nytt jobb som lärare i England så innan du lämnade Sverige så lämnade du ett brev till mig.

Kära Anna! Jag önskar att vi kunde vara tillsammans men skolverket tycker att det bäst att jag byter skola och så vi kommer inte kunna ses längre. Ta väl hand om dig och om vår son Kalle. Med Vänliga Hälsningar: Nicko. P.S. Du kommer alltid att finnas i mitt hjärta för evigt din kära Nicko.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.