Home » Hetero Sex » läkaren, och arbetstid

läkaren, och arbetstid

Posted in Hetero Sex

Den snygga läkaren i den vita rocken.

Jag besöker sjukhuset där jag vet att den snygga läkaren, min hemliga älskare arbetar.
Jag ryser i hela kroppen när jag sitter i bussen på väg till sjukhuset där han arbetar, han vet inte att jag tänkte besöka honom så där bara.
Kliver av bussen och går med nervös och längtansfulla steg till entre planen. Fortsätter sedan upp till hans avdelning,där jag får syn på honom i sin vita rock i korridoren när kaffeatumaten. Han står med ryggen mot mig så han ser inte att jag kommer, han står där alldelse själv. Så stil och fin. Jag blir alldeles varm i hela kroppen och hela min kropp bara ryser.
Retfullt knackar jag honom på axlen och han vänder sig om med ett ljuvligt leende och blir alldelse paff i ansikten. Hans otroliga vackra blå ögon lyser rakt i genom mig. Han skrattat till lite nervös och stammar lite…hm..vad gör du här….?
lite flörtigt får jag fram med en lite nervös och darrig röst jag hade behövt att prata med dig det är ganska allvarligt var kan vi vara i fred.
Han säger jag är lite upptagen men snabbt inne på mitt kontor i så fall.

Vi går ditt, han har det mest underbara leendet som jag inte kan motstå, hela min kropp är alldelse varm, nu vill jag bara ha honom.
Han dra för på dörren upptaget, sen kliver vi in, och han låser dörren om sig, vad vad det du ville?
Jag trycker min kropp intill hans och kysser hans hals med en blöt tungig kyss och börjar skratta och försöker putta bort mig lite retfullt, här kan vi ju inte kramas och så, jag har ju inte tid just nu.
Jag tycker min kropp åter igen mot honom och börjar sakta att knäppa upp hans vita rock, han börjar då besvara mig med att kyssa mig på halsen och trycka mig hårt mot hans kropp. Jag känner redan nu att han är styv genom hans jeans, börjar så smått knäppa upp hans byxor och låter min händer smeka han snopp. Jag känner hur det rycker i mitt underliv, jag blir bara våtare och våtare,
Nej här kan vi inte göra det skrattar han, kan vi inte säger jag och puttar ner honom så han hamnar sittande i sin arbetstol.
Innan han hinner blinka har jag redan slitit av mig mina tröjor och bh, hans ögon blir så magiskt varma och jag ser hur han vattnas och längtar och vill nafsa och suga på mina styva bröstvårtor.
Han tycker mig genast mot mig och jag känner hur hans munformar sig efter bröstvårtorna när han smakar på dem, värmen från brösten pressas ner mot magen och ner mot mitt underliv, känner hur min kliotris börjar svullna upp, han för sin högra hand ner mot mina byxor och sedan ner mot trosorna.
Du lägg dig ner på båret så ska jag smeka dig, flåsar han ut i upphestsning. Jag backar baklänges och lägger mig på båren. Tittar han ljupt in i hans underbara blå ögon meda han börjar smeka min bröst, något otroligt skönt, han kan sin sak…han böjer sig sedan ner och och kysser mig ner mot magen, och lyfter upp mitt högra ben så att han kommer åt när han sagt och retfullt särar på mina blygläppar för att sedan låta tungan slicka mig runt kloristen…jag förljer med mag höft röreljser då han slickar mig ljuvligt…Min andning blir bara tyngre och tyngre känns som jag bara består av mitt underliv…underlivet bara krampar och krampar och rycker och har sig, känslan blir bara skönare och skönare…han märker att jag njutier allt mer och slickar mig allt intensivare tills jag når mitt klimax och känner hur hela kroppen börjar skaka och jag trycks ner åt i en tung känsla…känner hur jag når min orgasm och det nästan svartnar för ögonen….så otroligt skönt

Han böljer sig sedan upp och drar mig till honom då han sitter på stolen igen… kom bara kom..
Jag klättrar upp i hans famn och kastar mig framåt och styr hans hårda och ljuvliga snopp rakt in i mig, sagt rider jag tills jag hittar rytmen, jag hör hur han andas häftigt och upphetsande. detta är mig bara mer och mer kåtare…efter en känner jag hur han är när att, han stöter i mig allt hårdare och snabbare, och jag hör hur han når sitt klimax då han stönar ut i ett högt tjut…när sprutar sin varma sats i mig…
Jag hoppar av honom och nu e det lite brottom för nu ska kläderna på igen och han ska iväg och ut och arbeta…..

 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.