Home » Hetero Sex » läkaren

läkaren

Posted in Hetero Sex

Den söta läkaren ringer upp en fredag och jag bär mig av hem till honom. Han är fint uppkläd i både skjorta och slips när jag möter honom i hans hall hemma hos honom.
Han smår ler och jag möts åter igen av hans klarblåa ögon, dessa magiska ögon som jag ej kan få nog av. Han tittar mig ljupt in med glimten i ögon i mina gröna ögon och små ler och skrattar till.
Hej säger han och ger mig en varm stor kram.
Lite retfullt dra jag honom i slipsen mot min kropp och och vi möts i en passionerande blöt och ljup kyss. Han tar min hand och dra in mig sitt sov rum, det magiska rummet, där allt det roliga sker.
Han kramar om mig hårt och sätter mig i hans säng och putar ner mig en brottingskram där jag hamnar på rygg. Han smeker av mig mina kläder och min bh och kysser min styva bröstvårter.
Han dränker mig i varma kyssar.
Idag är han lite blyg och trött.Han säger att det har varit en långdag med många jourer och oprationer.

Jag lägger mig på rygg och han tar tag i ett av mina ben och särar på mig. Jag låter mina händer knäppa upp hans tröja och dra av hans slips.
Kysser honom på hans över kropp, låter mina händer vandra ner mot byxkanten och sakta börja smeka hans stånd.
Han svarar med att kyssa mig långsamt ner från brösten med en retlig skratt retande kyssar. Jag känner hur jag blir alldelse varm i hela kroppen och det sprids ner mot mitt underliv, känner hur jag blir allt våtare och våtare. Han börjar sakta slicka mig runt kiloterisen och går sen ner mot slidöppningen. Det är så otroligt skönt och jag känner hur mina innanlår blir lite mer spännada och hur min kolitris sakta börjar svälla. Han tung teknink är helt underbar. Han går sakta upp och kysser mig passionerande har alldrig smakat på en sådan tunga när han sedan sakta börjar tränga in i mig känner hur styv han, riktigt hård.
Detta samlag blev inte långt men jag hinner puta bort honom innan jag hinner smeka mig snabbt till en orgasm. Läkaren skratt ljuvligt då han tar tag i mina ben som sprattlar högt upp mot hans kropp och jag stönar ut en multiograsm…sedan lägger han sig på rygg, trött men endå sugen suger jag honom hårt tills han kommer….sen somnar vi tätt in till varandra..vaknar sedan av att han vi ligger i skede och han smeker mina bröst och går ner mot mitt underliv igen….

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.