Home » Hetero Sex » Konferensen

Konferensen

Posted in Hetero Sex

Exakt klockan 12.15 bromsar pendeltåget in på ändstationen, helt enligt tidtabell.
Konferensen ska börja klockan 13.00 och jag skyndar mig att leta fram kartan som följde med bokningsbekräftelsen.
Med en blick på kartan och över dom lantliga omgivningarna upptäcker jag snart den herrgårdsliknande konferensbyggnaden. Det är inte längre än att jag hinner gå på 10 minuter tänker jag och sätter fart.
Tiden är knapp men som tur är har jag alla fall hunnit äta lunch inne på centralstationen.
Jag småspringer vägen fram genom allén men fryser ändå i den kalla motvinden.
Marken är täckt av bruna löv och träden står kala vid sidan av vägen.
Bara det inte börjar regna också tänker jag och skyndar på stegen ytterligare. Som på beställning börjar det istället hagla kraftigt när jag närmar mig entrén och jag kliver snabbt in genom dörren.
Receptionen är helt i stil med byggnaden i övrigt. Lite gammaldags men väldigt välrenoverad och fräsch.
Jag tänker precis gå fram till disken för att hämta ut min rumsnyckel när jag får syn på dig och du reser dig från en av fåtöljerna i lobbyn.
Jag blir glad och varm i kroppen av att se dig och du ler när du kommer fram till mig.
”Vad sen du är”. ”Har du missat tåget eller nå´t”, säger du samtidigt som du viftar med en rumsnyckel i ena handen.
”Jag hämtade ut din nyckel samtidigt som min”, fortsätter du och ger mig nyckeln som du hållit i.
Vi småpratar på vägen upp genom hissen och du berättar att du kom redan tidigt i förmiddags och hämtade ut nycklar så att vi fick rummen bredvid varandra.
”Vad bra! –Då kan vi hjälpa varandra hitta hem efter middagen ikväll”, utbrister jag glatt samtidigt som du ger mig en lite underfundig blick.

Jag låser upp och går in i mitt rum samtidigt som du går in till dig. Rummet är litet och i samma gammaldags stil som resten av hotellet. Golvet är gjort av breda plankor och det är överlag en väldigt varm känsla i rummet.
Hoppas det är varmt i övrigt också tänker jag och går fram till elementet under fönstret.
Då hörs en svag knackning och du sticker försiktigt fram huvudet bakom en dörr som jag inte upptäckt tidigare.
”Vi har tydligen en egen dörr ifall vi skulle vilja hälsa på varandra”, påpekar du utan att föreslå att vi borde be receptionen låsa den eller något i den stilen.
”Perfekt om vi skulle bli sugna”, vågar jag mig på att säga samtidigt som jag försiktigt ser hur du reagerar.
Du verkar inte alls märka vad jag sa utan klankar skämtsamt ner på mitt ynkliga rum och pladdrar på om vilken standard Du minsann har i Ditt rum.
Jag följer efter dig genom dörren och blir faktiskt helt tagen över vilket rum du har. Det liknar närmast en mindre lägenhet med dubbelsäng, soffa och soffbord, matsalsbord och bokhylla.
”Kolla här då”, säger du och visar mig in i det stora badrummet. Där finns en rejält tilltagen bastu med plats för 6-8 personer.
”Vi skulle kunna basta senare”, föreslår du och jag medger att det vore jäkligt skönt så här i höstrusket.
Du berättar att konferensen bokat alla rum på det här våningsplanet och att du fick erbjudande att ta hotellets enda svit när du checkade in så pass tidigt i förmiddags.
Jag kollar runt lite ytterligare medan du visar några av faciliteterna.
”Vi måste nog skynda oss iväg nu, om vi inte ska bli försenade”, säger jag och söker med blicken mot ytterdörren. ”Fast det ser kanske bättre ut om du går igenom här”, fyller du i och ler där du står vid dörren in till mitt rum.
Det har du helt rätt i. Jag kvistar in till mitt rum, ställer undan mina saker och gör mig snabbt lite hemmastadd.
Vi träffas ute i korridoren och följs åt ner till konferenslokalen på bottenplan.

Lokalen liknar en mindre aula och jag följer dig in så att vi hamnar bredvid varandra ganska mitt i lokalen. Jag fäller upp det lilla bord som sitter monterat framför oss och börjar studera programmet.
”Kolla ! –Vi kommer att hålla på ända tills middagen börjar klockan sju”.
Jag visar dig programmet och vi får samtidigt veta av mannen som sitter på andra sidan av dig att det är helt korrekt. Vi kommer att gå direkt från föreläsningarna vidare till middagen.
Konferensen drar igång och medan tiden går driver tankarna iväg. Jag blir alltmer sugen på att smeka och känna på dina lår. Ingen skulle ju märka någonting under det här bordet.
Samtidigt känns det konstigt då vi talade om att kanske basta senare. Jag vill inte få dig tro att jag förväntar mig något mer…
Efter ytterligare ett tag har vi hamnat så nära varandra att jag kan känna ditt lår och din vad mot mitt ben. Du rör på benet ibland och jag njuter av beröringen och din närhet.
Äntligen är föreläsningarna över. Vi förflyttar oss till matsalen och jag ser till att hålla mig nära dig så att vi hamnar bredvid varandra vid ett av dom långa borden.
Maten är förbeställd och visar sig vara riktigt bra. Dryck får man beställa själv och vi passar på att beställa vitt vin till förrätt och sedan dela på en flaska rött till huvudrätt.
Vi pratar på och har trevligt både med varandra och med våra bordgrannar. En bit in i huvudrätten rör sig våra ben mot varandra och jag känner att lemmen börjar hårdna.
Förmodligen är det väl vinet som sätter extra fart på livsandarna tänker jag och rättar diskret
till den i byxbenet.
Vi har allt trevligare och samtalen runt bordet blir hela tiden livligare och mer högljudda.
Under efterrätten sträcker du dig efter såskoppen och jag hamnar med blicken rakt ner i din urringning samtidigt som du stödjer dig med ena handen på mitt lår.
Jag vet inte om du märkte hur dina fingrar nuddade staken men själv blir jag bara ännu mer upphetsad. Du häller upp det sista av vinet åt mig och jag drar i mig alltihop i ett desperat försök att skingra tankarna.
Det går inte speciellt bra.
Staken är hård så det värker och jag får allt svårare att undvika ta på dig medan vi pratar.
Räddningen kommer när du viskar att du går upp och startar bastun. Du reser dig och tackar bordgrannarna artigt medan jag fortsätter diskutera med sällskapet närmast mig.
Nu får jag lite tid till att lugna ner mig tänker jag.

Efter en stund lyckas jag krångla mig ur diskussionerna och tackar för mig.
Jag skyndar mig upp genom hissen och är tacksam över att få åka själv eftersom mitt tillstånd inte förbättrats ett dugg sedan du gick.
När jag kommer in i mitt hotellrum öppnar jag genast gylfen och släpper ut lemmen.
Det är befriande när den får sträcka ut och jag fortsätter klä av mig medan jag funderar på att kanske ta en iskall dusch innan jag går över till dig.
Förmodligen skulle det ändå inte göra någon skillnad tänker jag och tar istället en badhandduk och skyler mig med.
Jag knackar försiktigt på och går in i din svit samtidigt som jag hör dig ropa att du redan sitter i bastun. Med ett ordentligt tag om handduken trippar jag in och upptäcker förvånat att du sitter helt naken där och väntar.
”Oops ! –Vet du om att du är… alldeles utan kläder?” frågar jag fånigt medan jag står där och sneglar på din kropp.
”Vaddå? –Du ser ju alldeles chockad ut”, säger du och skrattar. ”Jag tycker faktiskt att vi känner varandra så pass väl att vi kan klara det”.
”Ta av dig du också. – Annars är det orättvist”, fortsätter du och försöker se lite tjurig ut.
”Alltså, -Det vara problem va”, svarar jag men drar ändå isär handduken en aning och blottar staken som står stenhård rätt upp i luften.
Du skrattar till när du ser den och menar att det ju minsann var ett delikat problem.
”Den lugnar säkert ner sig om en stund”, försöker jag släta över fast jag egentligen inte tror det alls.
Jag tar av mig handduken helt och känner hur lemmen svajar i luften när jag går fram och sätter mig bredvid dig på den mellersta laven. Du har ju redan sett min belägenhet och eftersom det inte går att dölja så struntar jag helt enkelt i det.

Vi pratar om dagen som varit och medan du berättar så kan jag inte låta bli att ideligen snegla på dina bröst, på låren och den del som skymtar ibland mellan dina ben.

”Vill du förresten ha en whiskey ?”, frågar du plötsligt. ”Jag har hällt upp var sin innan du kom.” fortsätter du och lyfter samtidigt fram två, halvfyllda genomskinliga plastmuggar som stått på andra sidan om dig.
Jag som redan känner mig rätt påverkad av vinet tvekar först en aning, men tänker sedan att ”vad tusan”. Jag vill ju ändå gärna ha.

Vi pratar lättsamt på som vi brukar göra och allt eftersom whiskeyn slinker ner verkar staken bli ännu hårdare.
Blicken flackar och jag känner att jag närmast ”äter dig” med ögonen. Förmodligen märks det tydligt, men när du rör på kroppen försöker du inte skyla dig på något vis.
Det verkar som om du gärna låter mig se på vad jag vill.
Din blick är aningen simmig och det slår mig att du säkert också är rätt påverkad av vin och whiskey.
Medan du talar lutar jag mig mot ryggstödet och smeker dig mjukt på ryggen.
Du lutar dig framåt en aning när jag masserar nacken och jag ser hur du sneglar på lemmen som står rakt upp i luften bredvid dig.
”Hördu… Den verkar inte vilja ge sig, den här ?”, säger du samtidigt som du känner med handen på staken. ”Ähum… Nä, den har lite av ett eget liv”, svarar jag med oväntat grötig röst.

”Vad ska vi göra åt det då ?”, frågar du glatt vidare, greppar skaftet och drar prövande uppåt och neråt.
Jag försöker tänka ut något vettigt att svara men lyckas bara åstadkomma ett svagt stönande när du kramar lite hårdare med handen.
”Kom… Vi går och duschar av oss”, hjälper du mig att säga samtidigt som du reser dig och drar mig efter dig med lemmen fortfarande i ett fast grepp.

I duschen tvålar vi in- och smeker mjukt varandras kroppar. Våra tungor utforskar varandra och jag njuter skamlöst när du tvålar in staken och omväxlande drar med höger- och vänster hand från roten och uppåt.
När du sedan greppar den med ena handen vid roten och andra vid toppen, kramar hårt och drar fram- och tillbaka så klarar jag plötsligt inget mer.
Innan jag hinner säga något sprutar jag och träffar väggen snett bakom dig. Du riktar lemmen åt sidan för att undkomma dom följande satserna och jag blir knäsvag och tvungen att ta stöd mot dina axlar för att hålla balansen.
Medan du mjölkar ut det sista försöker jag lite fumligt att be om ursäkt eftersom jag kom så fort.
Du hyschar mig bara, tar min hand och tillsammans går vi bort till dubbelsängen.

Med dig liggandes på rygg börjar jag trevande kyssa och smeka dina axlar, vidare uppför sidan av din hals och suger försiktigt på flera punkter från örsnibben och vidare runt örat. När jag passerat din kind förenas vi i en mjuk och djup kyss som ökar i intensitet när våra tungor virvlar runt varandra.
Du sträcker på halsen och jag slickar långsamt med långa drag från halsgropen ut till hakspetsen.
Jag smeker och känner försiktigt på dina bröst med händerna innan jag följer runt konturerna med tungan och retfullt nuddar med tungspetsen mot bröstvårtorna.
Dom styvnar omedelbart och jag slickar och suger grundligt och rättvist på båda två.
Jag kysser dig vidare ner över magen och uppmuntras på min väg av din flämtande andhämtning och hur du börjar sära på dina ben.
När jag ställer mig på knä drar du benen åt dig och brett isär. Jag lägger mig tillrätta på armbågarna och slickar en stund längs insidan av dina lår.
Du suckar ljudligt när jag kysser och slickar på dina blygdläppar och jag lyfter huvudet och ser hur du njuter med slutna ögon.
Dina händer söker sig ner mot skötet och jag ser på medan du särar läpparna.
Min egen upphetsning stegras och jag slickar med bred tunga hela vägen nerifrån och upp.
Varje gång jag passerar din känsliga knapp rycker du till en aning, men efter en stund verkar du ha vant dig med beröringen.
Jag lyfter undan dina händer, dyker ner med hela ansiktet och suger och slickar direkt på klittan.
”Åååhh… -Guud så skönt !!”, utbrister du trots att jag tycker mig gå lite hårt fram.
Jag slickar och suger så hårt jag törs när du tar tag i mitt huvud med båda händerna och ivrigt gnider skötet mot mitt ansikte.
Strax stelnar du till och jag känner hur du skakar i kroppen när det går för dig.

Jag kryper upp och lägger mig på sidan bredvid dig. Min egen upphetsning är stark och lemmen har börjat resa sig ordentligt igen. Vi kysser varandra ömt medan jag smeker dig löst på ryggen och försöker behärska mig mot att röra handen ner till din rumpa. Jag vet inte om du fortfarande är sugen och vill inte verka alltför påflugen.
När din hand letar sig ner och smekande känner på staken vågar jag ändå klämma och känna lite på din härliga bak.
Vi ligger så och njuter ett tag medan våra kyssar blir alltmer krävande och vi hjälps åt att egga varandra med tungorna.
Staken växer och reser sig till fullt stånd medan du sakta smeker och drar med handen.
Jag frågar viskande om vi inte ska sätta på varandra och du ler och svarar att det låter som en bra idé.
När jag lagt mig på rygg sätter du dig grensle över min mage och gnider skönt med skötet mot undersidan av lemmen.
Du reser dig upp på knä medan jag greppar staken och riktar den mot din öppning.
Det är obeskrivligt skönt när du sänker dig ner och jag känner hur lemmen omsluts av din mjuka värme samtidigt som jag ser den glida in. Sakta allt djupare och djupare…
När du slukat nästan hela längden stannar du upp ett kort ögonblick och trycker sedan med ett stön in den sista biten. Jag ligger bekvämt och njuter medan du tar mig med långa och djupa drag. Du rider allt snabbare och jag älskar hur dina bröst gungar- och slänger runt framför mig.
Efter en stund saktar du av och frågar andfådd om jag vill ta dig bakifrån.
Jag ber dig stå på alla fyra alldeles invid sängkanten och ställer mig själv på golvet bredvid så att vi får en bra ”arbetshöjd”.
Du svankar kraftigt med ryggen så att rumpan putar ut och jag njuter av att smeka med händerna på baksidan av dina lår och upp över skinkorna. Aningen otålig svänger du förföriskt med baken från sida till sida samtidigt som du ber mig ”köra in den”.
Staken står stenhård och pekar mot ditt sköte när jag tar tag i baken och med en kraftfull rörelse trycker in den i botten på dig.
Vi stönar djupt båda två innan jag långsamt börjar dra den ut och in. Jag tar dig allt hårdare och märker hur du uppskattar intensiteten genom att trycka emot och försöka komma så djupt som möjligt vid varje stöt.
Vi flämtar häftigt båda två och jag känner hur det kittlar skönt i skaftet.
Jag inser att jag måste hålla igen lite för att inte spruta och ber dig ligga ner på rygg istället.
När du lagt dig tillrätta på några kuddar kryper jag upp mellan dina ben, penslar dig några gånger och styr sedan in lemmen.
”Mmm ! –Du knullar så sköönt”, viskar du ömt medan jag sakta drar den ut- och in.
En domnande känsla sprider sig åter i staken och jag förstår att jag inte kommer klara så mycket mer.
Jag funderar som bäst på att dra ut den och pensla dig lite igen när jag känner hur du greppar min rumpa med händerna och pressar mig djupt in i dig. Du styr mig ut- och in med bestämdhet och allt kraftfullare tills du plötsligt trycker in mig i botten och ljudligt suckar när det går för dig.
Det är mer än jag klarar av och vi förenas i en lång och utdragen orgasm.

Efteråt ligger vi nöjda och småpratar bredvid varandra. Jag känner mig lite förlägen över hur hett vi nyss älskat och att jag inte tycks ha haft några som helst hämningar, men vi skyller på vinet och whiskyn. Dessutom tycker vi båda att det var riktigt härligt.
Jag frågar om det är okej att jag sover över och du kysser mig och svarar att det går hur bra som helst.
Du kurar ihop dig och jag lägger mig bakom och håller om dig tills vi somnar.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.