Home » Etniskt » Kompisen..

Kompisen..

Posted in Etniskt, Hetero Sex

Min bästa kompis hade varit i sitt hemland i 1,5 år. Jag trodde aldrig att han skulle komma tillbaka. Hade till och med slutat sakna honom. Vi har känt varandra i 4 år, och stod varandra väldigt nära innan han bestämde sig för att åka tillbaka till sitt hemland i Nordafrika. Han lovade alltid att han skulle ringa mig en dag och vara i Sverige, men jag trodde honom inte.

En natt förra veckan när jag låg och försökte sova ringde telefonen… Det var han! Jag blev helt sjukt glad, och det kändes som en dröm. Jag skulle få träffa min vän igen! Vi bestämde att vi skulle ses på fredagen som kom, med några andra gemensamma vänner och ta några öl.

Fredagen kom, och vi träffades. Han såg ut precis som förut, till och med luktade likadant! Jag blev gladare än jag någonsin kunde föreställa mig när vi träffades. Kvällen fortsatte och vi hade kul. Vi kunde inte rikigt prata, eftersom 4 stycken andra var där, vilket jag tyckte kändes tråkigt. Efter många om och med så bestämde vi oss för att han skulle sova hos mig. Så vi kunde prata och så. Vi åkte hem rätt tidigt på kvällen, tog sista tåget från centralen.

Hemma hos mig låg vi i min säng, drack öl och kollade på gamla bilder, pratade minnen och skrattade. Tiden gick fort och helt plötsligt var klockan 4 på morgonen och vi bestämde oss för att sova.

Ett par timmar senare vaknade jag till av att jag helt plötligt blivit kåt.. Väldigt kåt.. Mitt underliv bara dunkade! Sedan kände jag något annat. Kände hans hårda kuk pressas mot min rumpa lite då och då, men väldigt försiktigt. Konstigt nog så blev jag bara kåtare vid tanken av vems kuk det var jag kände mot min rumpa. Jag låg och funderade en stund på om han kanske gjorde det i sömnen omedvetet.. Jag pressade till min rumpa mot hans kuk ett par gånger, väldigt försiktigt, för att känna om han också var vaken.. Det blev still en stund.. Sen gjorde han det igen, hårdare den här gången.. Jag hörde mig själv börja andas tyngre..Åh vad det dunkade i mitt underliv! Jag kom inte ihåg sist jag var så här kåt..

Vi låg en stund och fortsatte skeda och båda började andas tyngre.. Hans kuk kändes hårdare och hårdare.. Plötsligt slog det mig att om jag tar tag i hans hårda kuk nu eller vänder mig om så kommer vi garanterar ha sex. Tjej som jag är var jag tvungen att överväga, han är ju trots allt inget annat än en vän.. Jag låg stilla.. Sedan kunde jag inte kontrollera min kropp, den gjorde som den ville. Jag tog tag i hans hårda kuk och han började genast kyssa mig och slita av mig de få klädesplagg jag hade på mig.. Det dröjde inte länge innan han kom in i mig.. Han gav ifrån sig ett högt stön och började knulla mig hårt, igen, igen och igen.. Jag fick den starkaste orgasmen jag någonsin haft i mitt liv. Tack min vän!

Morgonen efter visste vi båda, det här kommer aldrig hända igen, för vi är för bra vänner för det. Men vi kommer alltid ha minnena från den hetaste natten i våra liv..

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.