Home » Åldrar » Jag och Marit del 2 Lunch part three

Jag och Marit del 2 Lunch part three

Posted in Åldrar, Hetero Sex, Kinky

Jag har varit med om fontänorgasmer förut, njutit dem med lem, fingrar, händer i kombination med tunga och läppar men denna kvinna, Marit, hon är enorm då det hela tiden flödar ur henne.

Jag vet förstås inte om det är fontänorgasmer, men de orgasmer hon får är sannerligen våta… ja blöta och jag njuter dem, dricker dem och ler dem.

…Jag är förvånad över hur blöt hon är både före och efter hennes orgasm. Som jag sagt tidigare så har jag varit med en del kvinnor. Varit med om fantastiska orgasmer både från mig och kvinnan och då även fontänorgasmer men så våt och fuktig denna underbara kvinna är då vi älskar, då hon kommer. Ja det har jag lerig varit med om.

Normalt brukar jag sluta då hon kommit första gången men något säger mig ”fortsätt” ”fortsätt för hon är länt ifrån färdig”

Jag låter min hand vila kvar i henne. Fortsätter slicka och smeka med läppar lite lugnare och mjukare. Jag hör och känner hennes njutning, säger åt henne hur vacker och skön hon är medan min fria hand smeker hennes midja, mage för att stanna på hennes högra bröst.
Känner hur hon krampar och kommer igen i en lätt orgasm.

Något säger mig, säkert hornen på huvudet mitt, men jag börjar om att stöta min grova näve i hennes sköna sköte. Känner livmodershalsen mot mina fingrar, retar lite där tills hon stönande ber mig sluta då det känns obehagligt -men knulla mig med din hand. – Stöt den i mig för jag vill komma igen. 

Allt intensivare stöter jag min hand i henne, kollar bland upp hur hon mår. Jag får inte in hela handen med knogar och allt då hon denna underbara varelse är för trång.

Hennes njutning, min njutning av hur hon njuter värmer mig, låter mina läppar smeka och tungan leka hårt på hennes fortfarande styva klitoris. Det dröjer inte länge innan hon säger -jag kommer igen…

Kryper upp vid hennes sida och ger min glädje över hennes närhet. Drar henne tätt intill och säger -du är underbar samtidigt som jag drar täcket över oss

Nästa blir ”Jag och Marit del 2 Lunch part four”

 

 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.