Home » Hetero Sex » Jag och Marit del 2 Lunch Part Two

Jag och Marit del 2 Lunch Part Two

Posted in Hetero Sex, Kinky

Ljudet av hennes orgasm, skakningarna i denna vackra kvinnas kropp då hon kommer tvingar mig själv till att stålsätta mig för att inte komma djupt i hennes nu än blötare men så smekande sköte.

Jag blickar ner mot min lem som jag fortfarande stöter i henne, ser hur det blänker av hennes safter på den, ser hur skötets läppar följer med då jag drar ut för att hårt stöta in igen.

Jag mer väser än säger hur vacker och sexig hon är, hur kåt hon gör mig med sina ljud och sin skönhet. Hur hon med sitt sköna trånga sköte smeker mig underbart. Hon ber mig bönande fortsätta -ta mig hårt, kom i mig med din sköna grova kuk. -spruta din sperma i min kåta fitta… Jag ler åt hennes ord, ler och säger -inte ännu, först ska jag smaka dina safter för jag har längtat efter att få slicka dig. Med de orden drar jag mig ur den varma så sköna omfamningen, trampar ut mina ben från jeans och kalsonger för att gå ned på knä och frigöra henne från sina, vid det här laget blöta byxor och trosor.

Väl där nere ser jag nu för första gången hennes vackra ros, ser hur det runnit och fortfarande rinner ned för hennes lår av de kåta safter som både orgasm och kåthet skapat. Det går likt en stöt genom henne då jag med pek och långfinger lätt smeker de inre blygdläpparna som är längre ut än de yttre, samtidigt som hon stönar av välust säger jag hur vackert hennes sköte är.

Jag böjer mig fram för jag måste nu få känna smaken av henne. Kysser lätt innan jag låter tungan sära hennes blygd.  Vi stönar i korus, hon över beröringen, jag över att få känna smak och värme av hennes kåthet.

Jag särar hennes svullna läppar med mina tummar så rosens våta öppnas för mina kyssar och tunga. Låter tungan lapa i sig hennes safter.. känslan av min tunga som av hela sin sträva bredd följer från hennes styva klitoris, över skötets våta brand, över mellangård för att stanna mot hennes stjärts inbjudande hål. Den känslan då hon är ny, då hon ljudligt njuter av mina smekningar får min lem att bulta hårt. Sakta reser jag mig upp och vänder henne om.

Hon ler med sina ögon in i mina. Sluter dem då kyssen är ett faktum, samtidigt som jag tar hennes händer säger jag -kom. Kom vi går in i mitt sovrum för jag vill ha dig på rygg med mitt huvud mellan dina vackra ben.

Då hon nu ligger på min säng med knäna uppdragna och låren särade, då jag nu för första gången verkligen ser henne naken förundras jag över hur vacker hon är. Ett ansikte med sitt leende som inramas av det mörka håret. Hennes muskulösa skuldror som fäster ett par armar som gjorda för smek. Hennes vackra bröst, en handfull stora men så erotiskt vackra med de lockande styva vårtorna, midja och mage som är slank ned till de bredare höfterna… ja jag känner mig glad och kåt över att denna vackra och sexiga kvinna ligger i min bädd.

Jag lägger mig över henne mellan hennes villigt särade lår. Min tanke är att förstås att njuta närheten av henne. Att kyssa läppar men också att smeka henne med händer, mun och tunga ned till det vackra så lockande skötet för att söka en ny orgasm, men då våra ögon möts och hennes hand greppar mig smekande för andra gången och styr mig in i hennes kåta blöta värme kan jag inte låta bli att stöta in hela mig i hennes djupa våta lust.

Kyssarna då våra läppar möts. Tungor som dansar vilt av åtrå då mitt bröst, min hud möter hennes varma. 

Njutningen att nu älska på ”riktigt”. Att se henne under mig och känna hennes händer på min kropp är underbart, att möta hennes blick då vi rytmiskt älskar och känna hennes långa naglar riva spår i mitt skin under högljudd åtrå.

Aldrig har jag känt sådan närvaro och engagemang då jag älskat med någon kvinna. Det fanns, och finns fortfarande bara ett Vi då vi älskar, allt annat finns inte, det är bara vi.

Jag för mina armar under hennes ben. Trycker dem så långt att hon ligger likt i en box med knäna nära hennes ansikte. Jag förundras över hur denna ”tant” kan vara så vig då jag hårt och skoningslöst stöter min kåthet i djupet av hennes. För varje stöt gnuggar min mage mot hennes vidöppna sköte, för varje stöt njuter jag hur hon smeker min lem. För varje stöt ljuder åtrå och lust i rummet.

-får jag komma? frågar hon igen. -får jag komma igen för jag är så nära. Jag bara ler åt henne och säger att nu får du hålla dig ett tag. Jag känner att jag själv är nära och stannar upp för att sedan dra mig ur hennes smekande grepp. Kysser hennes panna, ögon och läppar. Viskar att hon är vacker när min ena hand smeker hennes kind.
Kysser skuldror hals och bröstkorg. Fattar ett av hennes vackra bröst i min hand och sveper lätt med tungan över det styva innan jag hårt biter tag. Hennes stön under mitt bett gör mig djärvare. Jag biter i bröstet så märken av mina tänder syns och hör henne stöna än mer i smärtan jag ger.
Kysser mage och tar hela hennes vulva i min mun men nu kan jag inte hålla mig längre. Jag måste bara få slicka och smeka denna fantastiska skapelse.

Med läppar och tunga smeker jag först retsamt ljumskar och den där mjuka huden mellan lår och sköte. Doften och hennes njutningsfulla ljud gör mig ivrig. Suger in hennes klitoris i min mun och låter tungan leka samtidigt som jag för två fingrar i henne.
Slickar, suger och stöter med fingrar och njuter hennes njutning som samtidigt är min. För in ett finger till, och ytterligare ett så bara tummen är fri. Känner mina knogar möta hennes slidöppning, för tummen där andra fingrar är.

Ljuden, smaken och doften skapar kåthet. Denna kvinna är så underbar och då hon nu under min tungas sträva jobb och min hands stötande för att töja henne ber om att få komma så mumlar jag bara -kom. Kom, låt din orgasm förlösa dig. Med några få hårda stötar med min hand i henne och min tungas smekande kommer hon igen i en forsande ljudlig orgasm…

Nästa blir ”Jag och Marit del 2 Lunch part three”

 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.