Home » Hetero Sex » Jag och Marit Del 1 Lunchen

Jag och Marit Del 1 Lunchen

Posted in Hetero Sex

Vi hade träffats över nätet men inte på någon dejtingsida utan en community där det var en salig blandning av folk.

Vi började så smått prata med varandra om allt mellan himmel och jord. Snacket via meddelanden gick lättsamt och smidigt fram och snart märkte vi att vi låg på ungefär samma våglängd i mångt och mycket. Samma sjuka humor och intressena var ganska lika samt att vi bägge var arbetsnarkomaner och brann för våra jobb.

Med tiden så blev snacket mellan oss allt mer intimt och här märkte vi också stora likheter, likheter som det senare skulle visa sig bli något fantastiskt. Vi delade oblygt på vad vi gillade inom sex och erotik och ”samtalen” blev allt mer upphetsande där vi talade om för varandra vad vi ville göra med varandra.

Då nu Marit är undergiven kvinna och jag är en dominant man så blev oftast våra fantasier om hur jag skulle ta henne hårt både i sköte mun och stjärt med min grova ådriga lem och fylla hennes trånga hål med varma pulserande säd. Hur jag skulle smiska henne om hon var olydig, om hur jag skulle vägra henne att få orgasm hur än mycket hon bad om det. Ja det vi skrev var vågat och otroligt upphetsande. Kåtheten var total och för varje meddelande jag fick eller skickade fick min lem att pulsera hårt. Försattser rann som floder i mina boxershorts eller ner över mina lår. Hon skrev hur våt och kåt hon var på mig, hur det rann ur hennes sköte av kåthet… men det hela höll på att ta ett abrupt slut.

Jag skrev åt henne att ”Då du rider min varma bultande lem med ditt trånga blöta sköte, då ska jag sära dina skinkor för att bjuda en man in i din trånga stjärt med hans kåta hårda lem och sedan ska vi ta dig hårt innan vi fyller dig med våran varma säd…” och svaret lät inte vänta på sig.
”Äckligt, fy Fan vad äckligt. Jag har väl aldrig gett dig tillåtelse att skriva något så äckligt åt mig”

Det tog mig en tid att med ursäkter samt lock och pock att få henne mild igen. Jag sa som det var att jag trodde två män som tog hand om och älskade med en kvinna i centrum var något som de flesta kvinnor gillar men bad förstås om ursäkt för att jag tog för givet att det var så för dig med.
Sent om sider och med lite fler ursäkter var vi på banan igen. Orden blev allt mer heta och lockande och nu bestämde vi oss för att ses.

Dagen för träffen kom. Vi hade bestämt oss för en lunch på en krog där vi trodde oss kunna vara lite för oss själva då den ligger lite avsides från staden vi bor i.

Jag tog ledigt någon timme före för att åka hem och duscha och byta från arbetskläder till jeans och en skjorta. Visst var jag lite nervös då jag inte ens visste hur hon såg ut och att jag delat med mig av både kåta och intima delar av mig själv, men det fick bära eller brista. Denna spännande kvinna måste jag bara få se.

Väl i tid på krogens parkering letade jag efter någon annan nervös person men såg bara en kvinna sitta i sin bil med telefonen i högsta hugg. Då jag nu anade att det var ’hon’ så närmade jag mig lite försynt med nervösa steg.
Jag ser hur hon avslutar sitt samtal och ut ur bilen kliver en glatt leende mörkhårig skönhet.

Hennes vackra ansikte inramas av det där mörka halvlånga håret som ser rätt så busigt ut, en hög panna ovanför ett par spefulla leende ögon. En liten nätt näsa över vackert leende läppar.
Hennes kläder avslöjar en smärt kvinnlig kropp. Långa, och som det avtecknas i hennes tajta jeans, vackra ben. Ett par lagom handfulla bröst stretar under hennes vita blus… jag blir alldeles salig vid denna första åsynen men lite besviken då vi kramas och jag märker att hon nog är någon centimeter längre än mig.

Då nu en gentleman alltid leder vägen för sin kvinna… så var jag ingen gentleman den gången.
Jag är en stjärtman, alltså jag gillar kvinnors stjärtar och det jag såg här innanför hennes jeans då hon gick före mig in på restaurangen, det fick mig att le. Snacka om en påronformad och tight stjärt under hennes smala midja, en stjärt som vickade förföriskt och lockande där framför mig, och jag anar att hon förstod vart min brinnande blick var för hon vände huvudet bakåt och kastade en leende blick åt mig.

Vi beställde käk och bestämde oss för att sitta ute trots att vädret och värmen inte var den bästa.
Vi pratade lite smått om våra jobb, väder och vind. Någon gång kom samtalet in på det erotiska men det ville som inte flyta på så där som då vi skrivit upphetsande meddelanden åt varandra, nu hade vi ju inte någon skyddande skärm framför oss då allt var irl. Men samtalet flöt ändå på bra och käket var helt okey.

Vi bröt upp med en kram efter en kaffe på maten och sa att detta ska vi göra om..

Del två kommer så småningom, så håll ut. Erotiken, den hårda underbara och så intima, den där två blir ett och helt uppslukade i varandra, den kommer.

Ska även säga att efter vår denna första träff blev sms’n allt mer vågade och heta.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.