Home » Bisexuell » Jag och Erika

Jag och Erika

Posted in Bisexuell, Lesbiskt

Nu ska jag berätta något som hände mig för lite drygt ett år sedan. Jag var 20 år då.

Jag och en av mina bästa kompisar, Erika, var ute på krogen i Göteborg. Vi är jämngamla och jag har alltid tyckt att hos ser så bra ut. Hon är väl något kortare än mig, kanske 165 cm, smal och har blont hår som alltid är så där rufsigt så att det är nästan sexigt.

Erika visste inte att jag är bisexuell. Det hade jag inte sagt till någon. Det var min hemlighet. Om hon sett att jag sneglat på henne efter gympan i skolan vet jag inte.

Hur som helst så var vi inne på en pub, vi köpte var sin drink i baren. Vi pratade om allt möjligt och allt eftersom tiden gick desto mer avslappnat kändes det och man blev lite smålullig.

Jag sa att jag måste gå på toa, och hon sa att hon hänger med. Det fanns bara 2 toaletter varav den ena var avstängd just då.. Så vi fick snällt ställa oss i kö. När min tur kom frågade hon om det var okej att vi gick samtidigt. Och jag svarade att visst är det de… På krogen ser jag inget konstigt i att 2 tjejer går på toaletten samtidigt. Så jag gjorde mitt och efter det var det hennes tur.
Jag kunde inte låta bli att tjuvkika när hon drog ner sina trosor, hon hade en söt liten tofs sparad. Jag kände hur jag rodnade lite, och hur min fitta börjad bulta lite. Och det blev alldeles varmt..
När hon var klar fixade vi till oss lite framför spegeln, och min blick mötte hennes. jag var klar före henne och höll om henne bakifrån. Hon vände sig om, lät sin hand glida långsamt över min arm, upp på min axel. Jag hade ett linne på mig, och ingen BH. Mina bröstvårtor styvnade av hennes berörning, och hon såg det. Hon lät sin han kupa sig över min bröst, klämde lite på det. Jag stönade lågt. Fortfarande för blyg för att röra vid henne.
Hon flyttade mitt linne åt sidan, (ett omltt-linne) så att mitt ena bröst blottades för henne. Hon böjde sig ner och kysste mitt bröst, sög tag om bröstvårtan och lät sin tunga leka över den. Nu kände jag verkligen att jag var plaskeblöt.

Jag tog mod till mig och smekte hennes lår, hon hade en kort kjol på sig, och hennes ben var så lena. Mina fingrar letade sig upp en bit under kjolen och jag nudade hennes trosor, och jag kände att det var en blöt fläck där.

Det bankade på dörren, tjejerna utanför som stod i kö var vansinniga för att vi tog sån tid på oss. Vi både ryckte till, hade nästan glömt av att vi befann oss på en toalett. Vi kunde inte med att vara kvar, så vi log mot varandra och skyndade ut därifrån.

“Fan, fan, fan!” tänkte jag. Kommer aldrig våga ta det steget igen, och nu pajjade det och vi blev avbrutna just som vi i stort sett börjat..

Vi bestämde oss för att gå vidare, så vi gick till ett annat ställe. En något större pub. Stämningen var lite konstig mellan oss. Vi fortsatte som att inget hänt, fastän båda hade i tankarna vad som hände på toaletten några minuter tidigare.

Efter ytterligare en drink sa jag att jag måste gå på toa. Hon svepte sin drink och sa att hon följder med. Det började redan då pirra i mig. Jag undrade, “kommer det att hända igen nu?”

Denna gången fanns det flera toaletter, och vi gick in på en av dom. Så fort vi låst dörren vände jag mig mot henne och kysste henne. Jag var så kåt, och jag kände bara “jaaa” när hon besvarade kyssen. Min tunga särade hennes läppar och min tungspets masserade hennes.
Vi fortsatte att kyssas och det blev allt mer krävande kyssar, hennes händer letade sig in under mitt linne, och hon smekte min platta mage, förde sina händer högre upp och nöp lite försiktigt om mina båda bröstvårtor och snurrade försiktigt så där lagom hårt.

“Din tur”, sa jag, och drog av henne hennes linne, hon stod i bara BH framför mig, coh hon har så fina bröst, så runda och fina. Lagom stora. “Du har verkligen jättefina bröst” Sa jag. Och hon log och knäppte upp sin BH. Jag tog hennes vänstra bröstvårta i munnen, hörde hur hon stönade svagt, tog hennes andra bröst i min hand och smekte det. Min tunga spelade lekfullt över hennes bröstvårta, jag sög in den lite hårdare och bet lite försiktigt i den. Någon hon bara verkade uppskatta. När jag givit båda hennes bröst min behandling tryckte hon ner mig på tolettstolen. Jag såg hennes kåta blick. Allt som henne blyghet var borta. Nu ville vi bara ha varandra ännu närmre.
“Jag vill slicka din fitta” sa Erika till mig. Och jag bara slöt ögonen och knäppte upp mina byxor. Hon drog av dom, och jag fick lyfta lite på rumpan för att hjälpa henne…
När hon drog ner mina trosor syntes det att jag redan var så blöt man kunde bli. Hon satte sig på huk framför mig, kysste mina lår, kom närmare och närmare min fitta. “Vi har samma ´frisyr´” sa hon till mig och log. Sedan kände jag som en ilning genom hela kroppen när hennes mun slöt sig om min klitta. Hon var väldigt mjuk och försiktig med sin tunga. Jag stönade högt, det gick inte att hålla tillbaka. En dröm blev sann, jag blev slickad av en tjej, en snygg tjej och det var till och med skönare än jag föreställt mig.
Hon förde långsamt in sitt finger i min trånga fitta. Sedan tog hon ut det och sög på sitt finger. Hon gjorde mig så otroligt kåt. “fortsätt slicka mig” sa jag, och hon gjorde så. hennes tunga gjorde fina små cirkelrörelser runt min klitta, hennes finger gled hela tiden långsamt in och ut ur mig..
Plötsligt kände jag hur trångt det kändes, kikade ner och hon hade nu två fingrar i mig. Och pullade hårdare och hårdare, hela tiden slickade hon mig. Hon själv stönade minst lika högt som jag..

Jag kände hur min orgasm närmade sig, hela tiden byggdes den upp och jag var så nära nu…. och så slutade hon…
Jag tittade me stora ögon på henne, “vad?”
“jag vill inte att du ska komma än” sa hon…
Hon tog min hand, sög lite på mina fingrar. Tyst och ganska besviken satt jag där. Men jag var kåtare än någonsin, och när hon förde min hand under hennes kjol och drog undan sina trosor för mig och jag fick känna hennes våta mus så glömde jag allt vad besvikelse var. Jag förde in ett finger in henne, med min andra hand drog jag ner hennes trosor och lirkade sedan av hennes lilla kjol.

Nu var hon helt naken, och jag drog av mitt linne. Hon stod naken framför mig, och jag satt fortfarande på toalettstilen. Jag la mina händer på hennes lår och drog henne närmre. Jag kände lukten av hennes kåta fitta och min tunga sökte upp hennes klitta. Hon tog tag om mitt hår, som för att hålla fast mig vid hennes fitta..
Mjukt men bestämt slickade ajg henne, mina händer smekte över hennes fina rumpa. Drog försiktigt ett finger mellan hennes skinkor, då stönade hon till, jag kände hur hon spände sig coh hon nästan väste fram “nu kommer jag”… jag slickade henne, förde in mitt fitter i hennes fitta och kände hur det krampade om det när hon nästan skrek ut sin orgasm. Det var en underbar upplevelse.

Hon fick sätta sig ner istället för mig. jag satte mig på huk och kysste ömt hennes lår… samtidigt som jag smekte mig själv till orgasm…

*******************************

Jag kommer aldrig att glömma detta! Det är en sann berättelse och om du var ute på göteborgs pubar för drygt ett år sedan och hörde 2 tjejer stöna inne på en toalett, så var det kanske jag och Erika 😉

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.