Home » Hetero Sex » I ridhuset

I ridhuset

Posted in Hetero Sex

Jag sitter på läktaren i ridhuset, har anlänt tidigare än vanligt och den häst jag ska rida arbetar redan i ridhuset. Jag behöver alltså inte sadla och tränsa. Tiden kan ägnas åt annat. Åt att titta på gruppen som rider innan. Det är en rätt avancerad grupp, 5 tjejer som rider, någon över 50 de andra i min egen ålder utom en tjej som knappast är mer än 17-18 men väääldigt duktig på hästryggen. Det är hon som rider den häst jag ska rida. Det är en stor fux, han har ett ljuvligt steg och går som en klocka under henne.

Det är egentligen en av de andra ryttarinnorna som drar till sig min uppmärksamhet. Hon ser ut att vara kanske ett par år äldre än jag, hon är smal men ser väldigt stark ut men det som drar min uppmärksamhet mot henne är SÄTTET hon kontrollerar hästen på. Det ser ut som om hon och den lilla skimmeln är en o samma varelse, hon får honom att går den vackraste form, byta tempo, gångart, stanna direkt från trav etc UTAN att det ens syns att hon givit någon signal. Hennes ansikte är djupt koncentrerat på uppgiften. Omvärlden existerar inte för det ekipaget.

Hennes korta, bruna hår lackar lite i pannan under hjälmen. Hon tål att tittas på, en sådan VACKER människa och med sådan utstrålning! Jag känner att jag blir varm och GLAD bara av att sitta här och få titta på hennes prestation. Jag vet att hon brukar dröja kvar i ridhuset och titta när vår grupp, den sista för kvällen, rider. Inte för att vi ens är hälften så duktiga!

Lektionen avslutas och jag går nerför trappan, ut i manegen och tar min häst från den unga ryttarinnan. Vi växlar några ord, hon håller honom medan jag sitter upp. Lektionen påbörjas. Vi får jobba, rida på volt i olika gångarter, växla mellan höger och vänster varv etc. Känner mot lektionens slut att mina muskler är rejält trötta. Jag sitter av min häst, hissar upp stigbyglarna och lossar sadelgjorden. Börjar leda honom mot stallet.

Jag såg henne på läktaren idag igen tänker jag, glömmer nästan bort det stora djuret vid min sida när mina tankar vandrar iväg. Jag känner en pirrig nervositet, som en tonåring nästan när jag tänkar på att hon förmodligen just nu också är på väg tillbaks till stallet. Lektionerna är ju slut och för hästarna väntar kvällsmat.

När jag kommit in i stallet upptäcker jag att en annan häst står i min hästs box. Vi stannar upp, jag tittar efter någon som kan hjälpa mig hålla min fux medan jag flyttar ut det bruna djuret ur boxen. Ingen syns till…ser sedan henne och ropar “du! Kan du hjälpa mig hålla”. Hon höjer på huvudet, nickar och kommer raskt gående mot oss….. det kör till i magtrakten på mig, jag gömmer mitt ansikte lite för att kunna samla mig inan hon kommer fram. “Jag hjälper dig” säger hon. “Tack. Snällt” säger jag med en röst jag nu knappt känner igen. Om hon VISSTE hur många gånger jag suttit där på läktaren och beundrat hennes ridning och …ja en hel del annat också! Om hon VISSTE vilka tankar jag har om henne….

Jag går iväg för att leta rätt på en grimma, flyttar sedan ut den främmande hästen och ställer honom i gången. Under tiden leder hon in min häst i boxen och påbörjar avsadling. När jag kommer tillbaks har hon redan börjat gnugga honom torr. Vi hjälps åt att lägga på täcket. “Catrin heter jag förresten” säger hon så och jag säger mitt namn. Hon ler ett mycket varmt leende mot mig och jag slår snabbt ner blicken. ATTANS att man aldrig kan känna sig helt otvungen tillsammans med andra kvinnor tänker jag. “Har du bil?” hör jag henne fråga och när jag nickar säger hon “då kanske du kan skjutsa mig tillbaks in till stan?”

Mitt hjärta slår flera extraslag. “Självklart” svarar jag. “Ska bara lägga på honom täcket och fixa nytt käk till honom” “Den andre åt visst upp hans havre”. “Jag hjälper dig” säger hon “hämta käket du”. Jag skyndar iväg mot foderkammaren för att väga upp den fodermängd min storvuxne vän ska ha. Jag hittar först inte listan med mängderna uppskrivna så det dröjer en stund innan jag vägt upp rätt mängd. Plötsligt är jag inte längre ensam i den skumma foderkammaren. Över axeln ser jag henne. Catrin. “behöver du mer hjälp?” frågar hon. Jag vänder mig sakta om, möter hennes blick som lixom nålar fast min. Jag har ingenstans att ta vägen nu, kan inte ens vika ner blicken. Hon tar några steg mot mig, sträcker ut handen och drar den sakta över min kind. “Är det okej?” frågar hon. “Får jag röra vid dig?”

Det känns som om jorden snurrar snabbt nu för mig, jag nickar, sluter ögonen. Min andning blir grund och det bränner i hela kroppen. Jag ställer ner hinken med havre och känner så hur hon trycker sin kropp mot min, hur hennes ansikte hamnar i min nacke, hur hon med handen stryker undan mitt hår och låter läpparna sakta fara över min hals. Hon vrider på mitt huvud och hennes mun letar rätt på min. Med varma, sååå mjuka läppar berör hon min mun. Jag särar på läpparna, låter hennes tunga leta sig in i mun mun samtidigt som jag känner en brinnande eld flamma upp i kroppen. Kyssen vill aldrig ta slut, jag suger på hennes läppar, slickar hennes tänder, låter henne göra detsamma och känner även hur hennes händer letar sig in innanför min jacka, hur de drar upp min tröja ur ridbyxorna. Känner hennes händer mot min hud, hur händerna letar sig uppåt till mitt bh-band.

Det gungar och snurrar, extasen rycker mig med. Hon är krävande nu, det lugna mjuka försvann och gav plats åt en hungrig mun, hetsiga händer som kämpar med kläderna. Mina händer deltar också, hjälper henne att få av mig plagg efter plagg. Ridbyxor är svåra att få av, de är smala nertill och går ej dra ner över skorna. Känner hur hennes hungriga mun utforskar min hals, mina bröst medan hennes hand arbetar med ridbyxorna. Hon får upp knappen, drar dem neråt en bit innan hon ger sig på mina trosor. Kåtheten sköljer som en stark våg genom min kropp och hennes lust är inte att ta mista på. Handen letar sig in innanför mina trosor, in i det våta, varma och det går som en stark lustvåg genom mig när hennes fingrar hittar in i min fitta. “får jag slicka dig? Får jag…?” frågar hon och väntar knappt på mitt svar. Hon är snabbt nere på knä framför mig, hennes händer särar på mina ben så mycket det går pga ridbyxorna som sitter nere vid knäna.

Hästlukten, stallukterna och nu detta med hennes huvud som letar sig fram, in mellan mina ben gör mig helt och fullt snurrig, jag tror jag drömmer men hennes varma våta tunga känns helt verklig. Med ett finger kvar djupt inne i mig slickar hon mig hetsigt, suger tag i min klitta, låter tungan smaka hela mitt sköte tills jag kommer tvärt och ljuvligt skönt rakt i hennes ansikte. Hennes händer håller mig i ett stadigt grepp om baken och det hindrar mig från att falla omkull på golvet när orgasmen ebbar ut. Skälvningar genom min kropp. Jag drar så upp henne på fötter igen, fångar hennes mun och kysser henne hett, känner smakar mig själv i hennes ansikte…mmmmm……Upphetsande… om här bara fans en säng tänker jag…

Först efter ett par minuter inser vi att vi faktiskt har en häst att utfordra. Hon kysser mig ännu en gång och går sen iväg med hinken medan jag klär på mig. Plockar så undan skopor och mått innan jag går ut i stallet igen. Möter ridläraren som ser frågande på mig….”hämtat foder till Cobolt” säger jag och går sedan rakt fram igången. Först efteråt slår det mig vad konstigt DET måste ha låtit då jag ju INTE hade något foder med mig ut ur kammaren. Det får mig att rodna.

Vi gör sedan snabbt kväll i stallet, skyndar ut till min bil tillsammans och börjar färden tillbaks in mot staden…och kanske även mot nåt annat. Når ljuvligt, häftigt och skönt…

fortsättning kanske följer…. man bruakr tex duscha efter ridning… ;-))

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Author:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.